Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 908 591
  • 13 923

Ewald

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Florida Panthers, Magpies
Sitä tulevaisuuteen tuijottamistahan se on ollut viimeiset kaksikymmentä vuotta. Tuijottajat vaan vaihtuu, mutta jargoni tulevaisuudesta ei muutu miksikään. Ja kuten on on nähty niin se tulevaisuus ei vaan tule sieltä. Seuran kannattajilta, jos kysytään niin en usko monen seuraavan jääkiekkoa sillä mentaliteetilla, että sen niin väliä, vaikka nyt ei kulje, kun vaan tulevaisuudessa alkaa kulkemaan. Katsojat haluavat vastinetta rahalliselle uhraukselleen nyt. Ei kymmenen vuoden päästä!
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
b) eipä ole heitä vielä finaalissa nähty.
Ilves tulee kuitenkin voittamaan seuraavan 10 vuoden aikana ainakin 5 mestaruutta, koska tekevät töitä eivätkä vaan puhu. Samoin tekee IFK, Lukko, Kärpät ja varmaan Tapparakin. Ja tietysti TPS. Koska dynastian teko nyt vaan on niin helppoa. Montakohan mestaria voi yhdellä kaudella olla...
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Oikein kun lähdetään siivoomaan paskaa rattailta niin mun mielestä vaihdetaan samalla aivan kaikki! No EHKÄ huoltajat saa jäädä.
Mutta samalla pitää kuitenkin tehdä pitkäjänteistä työtä. Ei se nyt niin vaikeeta voi olla! Näillä askelmerkeillä kohti välittömiä Gloorian aikoja!
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni selkein haaste Tepsillä on siinä että pelaajien vaihtuvuus on toistuvasti erittäin suurta, ja liikaa lähtee + tulee pelaajia kauden vaihtuessa.

Tämä taas minun mielestäni johtuu Tepsin strategiasta joka keskittyy siihen että nuorilla on mahdollisuus päästä eteenpäin urallaan. Eli nuoret huiput lähtevät suht nopeasti kohti $ kaukaloja.

Tuo on positiivinen asia ja tuo joukkueelle rahaa kassaan, eli pitkäkestoisesti hyvä linja.

Mutta se asia johon tulisi panostaa on, että joukkueen menestystä ei rakenneta tuon varaan vaan että sitä varten on runko joka pysyy mahdollisimman hyvin kasassa. Ja tarkoitan tällä myös sitä runkoa jolla on mahdollisuus kannattaa hyökkäyspäässä tehokasta tekemistä.

Esimerkkeinä:

Vuoden 19-20 rosterista meillä on jäljellä:
- 0kpl maalivahteja
- 1kpl puolustajia
- 3kpl hyökkääjiä

Vuoden 20-21 rosterista meillä on:
- 0kpl maalivahteja
- 3kpl pakkeja (joista Pullilla 8 peliä liigaa)
- 3kpl hyökkäjiä

Vuoden 21-22 rosterista meillä on:
- 1kpl maalivahteja
- 6kpl pakkeja (Pulli 21 peliä ja en laskenut Saarta mukaan koska ei ole käytännössä miesten pelejä pelannut)
- 6kpl hyökkääjiä


Tuo vaihtuvuus on aika saakelin suurta mielestäni. Viimekauden pakkien vaihtuvuus on ollut pieni, mutta johtuu laajasta pakistosta kaudella 21-22. Sieltä lähti sellaisia kavereita kuin Ivarsson, Eronen, Lajunen ja Viro.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Varmaan 20 viimeistä kierrosta mennyt niin, ettei TPS saa muilta apuja. Nytkin Pelsut ja IFK hoitamassa. Toki itse pitäisi pelata paremmin, niin ei pitäisi muiden matseja miettiä.
Sääläri sen kun vahvistuu. Tänään taas yksi sija taulukossa alaspäin. Synkkää on.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Varmaan 20 viimeistä kierrosta mennyt niin, ettei TPS saa muilta apuja. Nytkin Pelsut ja IFK hoitamassa. Toki itse pitäisi pelata paremmin, niin ei pitäisi muiden matseja miettiä.
Sääläri sen kun vahvistuu. Tänään taas yksi sija taulukossa alaspäin. Synkkää on.

KalPalla on sen verran vaikea loppuohjelma (2x Kärpät, Lukko, Tappara, SaiPa, Pelicans, JYP ja TPS) että tässä pitänee eniten toivoa KalPan kyykkäämistä sekä Tepsin kolmea pinnaa IFK:lta runkosarjan 2. vikalla kierroksella niin jonkinnäköinen sauma tuonne kuuden sakkiin on olemassa vielä. Ja tietysti siis sitä kolmea pinnaa myös KalPalta.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Kärpät teki kaksi maalia ilman veskaa, tasoitus ajassa 59.58. Voi kyrvä, ei ihan kauheasti saatu apuja siis tänäänkään.
 

Luolis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TuTo, Montreal Canadiens
Vittu että hajottaa tää paska. Hirveetä läpsyttelyä kun pelataan kauden tärkeimpiä otteluita. Melkein tekee mieli sanoa että tiputtaispa sääleissä. Ensi kaudellakin samaa paskaa tarjolla. Eihän tätä pysty edes katsomaan ilman suojakännejä.
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Peli on täyttä paskaa, Mertaranta ja vielä erätauoillakin väännetään puukkoa haavassa.. Näitä helvetin kärppäjunnuja näytetään vittu vuodesta toiseen.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Näitä helvetin kärppäjunnuja näytetään vittu vuodesta toiseen.
Toni Saukkola ja Rädyn veljesten RedBull läpimurto kikkakisa on edelleen asia, josta näen painajaisia ja tuskin saan ikinä takaraivosta tuota. Nyt tämä Kärppäpätkä on nähty noin 200 kertaa ja vituttaa kaiken päälle vielä vaan lisää.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Kyl huomaa sen tiikerinsilmän joka jätkässä ku vetää tuolla se kuuluisa peräsuoli pitkänä. Pleijarit kulman takana, jätkät sekasin ku ois ollu just kolmen päivän Ruississa. Haapanen sanos tänään hunajacastissa että kun saadaan puolustuspää kuntoon ni aletaan voittaa taas pelejä. Se on ihan sama päästetäänkö yksi tai kaksi maalia pelissä, kun ei ite tehdä yhtään. Kaksi tehtyä maalia viimeiseen kolmeen peliin. Vittu mitä paskaa.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ei tosiaan tiedä itkisikö vai nauraisiko. Niin saatanan ankean flegua ripulipaskaa on koko touhu.
Mä melkein oksennan. Oikeesti tuntuu niin pahalta, että parin viime kauden hype on hukattu kuin pieru saharaan.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Ensi kausiko vielä tätä Vierumäen bullshittia joka on jo historian havinaa?
Kyllä, tosin varoitan innostumasta liikaa. Sitten kun se Lämsän soppari lyödään pöytään, niin tulee itse kullekkin ikävä Ahokasta aika nopeasti. Viime vuonna Ahokkaan lätkä oli yhtä tylsää, mutta sentään toimi. Nyt tarjolla on tylsää Vierumäen kiekkoa, mikä ei edes toimi. Lopputulos on jotain mille ei oikeaa termiä edes löydy kuvaamaan.
 

snake

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Saku Koivu, Mikko Koivu, Aatos Koivu
Taitaa olla tämän kauden geelit käytetty. Uudet rasvat ensi kaudella. Pelin pitäisi kehittyä koko ajan parempaan suuntaan, Palloseuran peli on menossa koko ajan huonompaan suuntaan.
Huomenna on kauden kohokohta kun TPS ja SaiPa taistelevat kauden huonoimman pelin tittelistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös