Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  • 2 909 293
  • 13 923

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kummakaan kerralla ei valitettavasti ollut mitään mahdollisuutta voittaa Poikaa kotiin. Oltiin täysin vastaantulijoita loppuotteluissa. Ei kannata jättää hommaa kusemaan kalkkiviivoilla, kun pikkuisen paremmalla tekemisellä voitaisiin päästä katkaisemaan ensimmäisenä maaliviiva. Ei tuohon tilanteeseen päästäkseen loppujen lopuksi ollut rahastakaan kiinni vaan taidosta rakentaa joukkue.
TPS:n ongelma on mielestäni ollut liian suuri pelaajaturbulenssi. Huippujoukkue ei voi vaihtaa pelaajia ja valmennusta tällä tavalla, mitä nyt tehdään eritoten pelaajistossa. Ei uskalleta tehdä monivuotisia pelaajasopimuksia ilmeisesti siitä syystä, ettei sopimusta pelaajan kanssa tehtäessä tiedetä, mitä ollaan häneltä saamassa ja siksi on helpompaa tehdä yksivuotisia sopimuksia, joista päästään kauden jälkeen kätevästi eroon.
Huippujoukkue vaatii permanentin, jonka pohjalle rakennetaan ja sitä kautta menestys ei ole sattumaa vaan työn tulos.
Tästä olen vähän erimieltä. Lukkoa vastaan ei mitään mahdollisuuksia finaalissa mutta viime keväänä Tapparaa vastaan TPS oli ensimmäisissä peleissä pelillisesti parempi kuin Tappara vaikka hävisikin ne pelit maalilla. Jos nyt jossitellaan niin jos TPS ylivoima olisi ollut näissä peleissä kuosissaan niin Finaalisarjassa olisi voinut käydä ihan miten tahansa. Voitto antaa aina lisää virtaa. TPS hävisi Tapparalle eniten siinä kun se "joutui" finaalisarjaan huomattavasti lyhyemmällä valmistautumisajalla ja huililla kuin mitä Tappara. Tappara oli finaaleissa freesimpi joukkue.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Edes keskinkertaisella ylivoimalla (joka toimi runkosarjassa ja IFK-peleissä) olisi kannua nostettu Turussa viime keväänä eli niin kaukana se oli. Aivan älytöntä väittää ettei meillä ollut mitään mahdollisuutta voittaa.

Haha. Tämä on aivan älytöntä. Tapparaa vastaan ei oltaisi voitettu, vaikka ylivoima olisi toiminut. Tappara oli jokaisella osa-alueella askeleen tai kaksi edellä.
 

Oddmanrush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun joukot,Leijonat,Colorado, NyR.
Aika järjetöntä kirjoittaa tuollaista tekstiä, koska jokainen ymmärtää, ettei kaikkia pelipaikkoja voida eikä edes pystytä täyttämään A-junioreilla. Kukaan ei edes tällaista täällä ole vaatinut, joten turha irrotella tuollaisella tekstillä.
Hyvä jääkiekkojoukkue koostuu eri ikäisistä pelaajista. Se nyt on asia, joka jokaisen pitäisi tietää ilman muuta. Joukkueen rakentajan ammattitaito näkyy siinä, millaisen joukkueen hän pystyy annetulla budjetilla kokoamaan. Koska budjetti on aina rajallinen, silloin skouttauksen laatu korostuu. Pitää hankkia kulloisenkin valmennuksen pelitapaan soveltuvia pelaajia sekä nuoria että kokeneempia. Jos joku menestyy jossakin joukkueessa, se ei valitettavasti kerro mitään, miten hän menestyy eri tavalla pelaavassa joukkueessa.
TPS:n ongelma on siinä, ettei ilmeisesti ole tiedostettu, että joukkueen rakentamiseen pitää laittaa panostusta eikä se valitettavasti riitä, että todetaan, ettei saatu sitä taikka tätä pelaajaa ja siksi mennään nyt näillä mitä saatiin. Ei huippujoukkuetta näin voida rakentaa.
On sentään noudatettu Jortikan ensi askelta rakentaa hyvä joukkue useina vuosina peräkkäin eli ensin hankitaan hyvä maalivahti. Siitä meillä ei ole ollut kiinni parina viime vuotena. Sitten Jortikalla tulee sentterit. Siinä ollaankin jo toisella askeleella heikolla jäällä.
Intosta sysättiin ykkössentterin paikalle. Se oli iso arpa ja isot saappaat täytettäväksi. Sen näkee nyt. Pärssinen on Nashvillen vaki kokoonpanoa ollut jo tovin ja ansaitsee paikkansa.
Jasun kanssa meillä ei ollut pelkoa. Sen tiesi mitä saadaan ja se ollaan saatu tai jopa enemmän. Monet saattoi jopa odottaa että jäähdyttelee täällä uraansa koukkupolvena mutta tuota lisänimeä ei tarvitse hänelle sovittaa. On hyvinkin ahnaana taistelijana joka vaihdossa ja tuntuu että vauhtiakin olisi tullut lisää.
Ilomäkeä soviteltiin monen päässä niin 2. Tai 3. C paikalle. Viime kaudella 54 peliä ja 43pojoa (12+31). Tätä voi pitää Ok hakuna. Hiukan laiskuudesta oli huudeltu Lukon piireissä ja tämä alkukausi oli sitä. Haalarit ja mies olivat eri paikoissa. Todella ärsyttävä, löysä, alkukauden aloitusympyröissäkin heikko pelaaja. 2. C pitäisi olla valmis paikkaamaan ykkössena. Tämä tilanne tuli käsille nopeasti. Intosella on alla rikkonainen kausi. Ehjää 60 minuuttia, peruskuntoa, ja onnistumisia on etsitty. Nyt mies on piristynyt ja täytyy toivoa ehjää loppukautta hänelle.

Johanssonia kovasti yritettiin istuttaa cenaksi. Se nyt kävi ilmi jo esim kommentaattoreiden "kohteliasta" ihmettelystä, että umpilaituri keskushuökkääjänä. Esim Liim Siivin ja Ari Wallin. Se nähtiin. Surkea yritys ja aloitus% taitaa olla 40%. Viime pelien poissaoloa en tiedä muttei harmita. Junnut on hoitanut hommat hienosti enkä Johanssonia kaipaa yhtään. En laitaan enkä keskelle.

Sitten tulee Jortikan 3.askel eli laiturit. Niissä on tullut tällä kaudella huonoja hakuja.

Paperilla Skalicky ei ollut huono haku. Itselle hän oli lukon tehokaudesta huolimatta jäänyt jäämättä kunnolla mieleen. Eikä ihme. Ei hän ole sen parempia käsiä tai luistelutaitoa omannut lukossa kuin nytkään. En jaksa alkaa katsoa hänen lukon pelejä mutta veikkaanpa että hänet on roolitettu eri tavoin, ja jakelu on onnistunut hänelle. Vaikea uskoa että hän on kovin montaa maalipaikkaansa itse rakentanut itselleen. Entäs Rech. Oli pehmyt alusta asti. Poika kun juhli hänen maalejaan niin sanoin etten usko maaliputken jatkuvan. Hän kysyi miksi. Sanoin että hänellä on käynyt maaleissa hyvä mäihä. No olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan on taito itsessään ja sellaiset tekee maaleja mutta tätä vaikutelmaa en Rechistä saanut.
Steenberger on nopeasti käyty läpi. Viime kausi näytti ettei riitä ja jatko oli yllätys. Hinta oli varmasti halpa.
DalColle. No kaikki tajuaa että jotain on pielessä kun Nahilan yli 100 peliä on hankittu niin monessa joukkueessa. Monet kaudet jääneet vähille peleille. Silti luulisi hänen riittävän liigaan. Olisi mukava kuulla paljon DalCollen viimeisimpiä pelejä johto katsoi videoilta, ja kuka antoi viime käden dataa heille.
Tähän asti on ollut kamalaa suorittamista häneltä. Viimeiset muutama peli on ollut parempaa. Toki maalit ovat vaikuttaneet mielipiteeseeni kuin miehen omaan tekemiseenkin. Silti se on vaillinaista ja hidasta. Monesti tuntuu hänen olevan vaan muiden tiellä tukkimassa kaistoja. Johto antaa hänelle aikaa vielä näytöille joten eipä voi muuta kuin seurata ja toivoa parempaa. Ilmeisesti hän sitten treenaa kunnolla ja on pidetty tyyppi. Ainakin kun "mehujengi" kävi Hifki pelissä fanikornerin edessä antamassa faneille kiitokset, niin DV näytti Rafkinille että sinne sinne mukaan vaan, ja hymyä piisasi.

Vituttaa-aihealue kun on, niin mua vituttaa se, että on 100v juhlavuosi eikä olla paremmalla jengillä liikkeellä, eikä saada oikein ehjiä pelejä eikä edes ehjiä vaihtoja tässä kohtaa kautta niin tuntuu että kausi ei voi olla pitkä. Sitä seuraavan 100v juhlavuotta en omien laskelmien mukaan ole todistamassa. Fanina sitä haluaisi menestystä just heti joka vuosi eikä aina odottaa. Mutta sitä fanius on; odottamista, pettymyksiä ja ilon hetkiä. Tunteiden vuoristorataa. Iän myötä osaa ottaa perspektiiviä ja pettymykset menee nopeammin ohi kuin nuorempana. Tästä kaudesta haluan nähdä taistelevan Tepsin. Ihan sama mikä porukka on askissa mutta annetaan kaikkensa. Jos kaadutaan niin kaadutaan tyylillä hiki otsalla ja veri suussa. Niitä läpyttelypelejä en halua enää nähdä.
 
Viimeksi muokattu:

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siis jokainen peli oli ns. maalin peli. Jos edes pari ylivoimamaalia olisi tullut niin tarina olisi ollut aivan eri, omituista ettei sitä voi myöntää. Toki Tappara oli noissa paikoissa parempi ja ansaitsi voittonsa.
Mutta väite ette meillä ollut mitään palaa on aivan silkkaa paskaa
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Kannattaa rehellisyyden nimessä muistaa, että ilman HIFK:n maalivahtiongelmaa, TPS ei olisi päässyt finaaleihin, mutta, kuten joku on sanonut, jos tädillä olisi munat, hän olisi setä.
Kinaamista voidaan jatkaa vaikka maailman tappiin asti, mutta lopputulemana pysyy, että TPS sai/päätyi/voitti hopeaa viime keväänä.
Tänä keväänä paljon pitää muuttua jotta edes tähän saavutukseen päästäisiin mestaruuden voittamisesta puhumattakaan.
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuten joku edellä peli kerrallaan selitti, IFK ei todellakaan hävinnyt maalivahtiin vaan että olivat huonompia.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vanha sanontahan on, että se joukkue voittaa, jolla on parempi maalivahti. Voi vain miettiä, mitkä olisivatkaan olleet ottelujen numerot, jos maalivahdit olisivat olleet päinvastoin.
Eikö silloin kannata vaan hankkia mahdollisimman hyvä maalivahti, muilla pelaajilla ei ole mitään merkitystä. Kyllä on Kalliot ja muut tyhmiä kun ei tuota tajua. Kareev oli kuitenkin vieläpä yksi joukkueen parhaita pelaajia, totta kai hänellä oli suuri merkitys otteluiden lopputuloksiin.
Voi vain miettiä miten olisi finaalit mennyt jos vaikkapa Levtchi ja Descheneau olisi vaihdettu päittäin.

Kummakaan kerralla ei valitettavasti ollut mitään mahdollisuutta voittaa Poikaa kotiin. Oltiin täysin vastaantulijoita loppuotteluissa. Ei kannata jättää hommaa kusemaan kalkkiviivoilla, kun pikkuisen paremmalla tekemisellä voitaisiin päästä katkaisemaan ensimmäisenä maaliviiva. Ei tuohon tilanteeseen päästäkseen loppujen lopuksi ollut rahastakaan kiinni vaan taidosta rakentaa joukkue.
Molemmilla kausilla 13 joukkuetta jäi tepsin taakse, miksiköhän yhdellekään näistä joukkueista ei tullut mieleen rakentaa joukkuetta loppuun asti, tai edes sinne kalkkiviivoille asti?
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Eikö silloin kannata vaan hankkia mahdollisimman hyvä maalivahti, muilla pelaajilla ei ole mitään merkitystä.

Ylivoima vs. ylivoima, alivoima vs. alivoima, molari vs. molari, individual effort...
Kun kaikki muu on tasan, ratkaisee henkilökohtainen taito - "individual effort"!

Eikö tämä Tamin teesi ole vieläkään auennut - edes palstan pitkäaikaisille jäsenille?
On vain pakko suoltaa sontaa palstalle edes haluamatta ymmärtää mitä palstaveli haluaa sanoa.

Jortsun mestarijoukkueiden kokoaminen alkoi yksinkertaisesta lähtökohdasta: joukkueella pitää olla voittava maalivahti. Seuraavana tulee pystyvä ykkössentteri, joka vyöryttää henkilökohtaisella taidollaan hyökkäyksen vaihto toisensa jälkeen vastustajan alueelle. Kolmantena listalla on maalintekijä. Mitä opittiin Jortsun legendaarisesta huudahduksesta Kai Nurmiselle - "mitä me tehdään maalintekijällä, joka ei tee maaleja"? Ei näemmä yhtään mitään!

Jääkiekkojoukkueessa on pääsääntöisesti neljä tukipilaria: voittava maalivahti, ykkössentteri, maalintekijä sekä viivauhka. Siinä on lueteltuna neljä erilaista pelaajatyyppiä, jotka muodostavat joukkueen selkärangan. Loput voi sitten olla koottu vaikka "Lidlin pihalla notkuvista joutomiehistä" tai "lahelaisista [sic!] pitkätukkapakeista". Edelliset nimitykset on koottu palstalla vuosien varrella esiin tulleista kielikuvista.

Mietitään hieman:

TPS 2022-23:
- voittava maalivahti: Lassi Lehtinen - "varma"
- ykkössentteri: ööö... ööö... ööö... Aarne Intonen (???) -"toivotaan, toivotaan"
- maalintekijä: Mikael Pyyhtiä - "pettymys", ööö... Scott Kosmachuk (?) - "täysi arpa", Pavol Skalicky (???)
- viivauhka: Teemu Kivihalme - "varma"

TPS 2021-22:
- voittava maalivahti: Andrei Karejev -"varma"
- ykkössentteri: Juuso Pärssinen - "varma"
- maalintekijä: Markus Nurmi - "varma", (Mikael Pyyhtiä?) - "yllätys"
- viivauhka: Ville Lajunen - "varma", (Elmeri Eronen?) - "varma"

TPS 2020-21:
- voittava maalivahti: Andrei Karejev -"täysi arpa"
- ykkössentteri: Juuso Pärssinen - "toivotaan, toivotaan", "osittain varma", (Ruslan Ishakov?) - "yllätys"
- maalintekijä: Lauri Pajuniemi - "varma", (Josh Kestner?) - "täysi arpa"
- viivauhka: Ville Lajunen - "varma"

Luulisi nyt puusilmäisimmänkin kannattajan näkevän kuluvan kauden ongelmat.
Neljä tukipilaria - näiden takana pitää olla myös pätevä "secondary scoring". Arttu Ilomäki ja 36v Lauri Korpikoski lienevät loistavia esimerkkejä? Heidän niskaansa ei voi kipata vastuuta koko joukkueen pärjäämistä, mutta he muodostavat kokonaisuuteen erittäin tärkeän roolin. Erikoistilanteiden erikoismiehet - niminä mainittuina Niklas Arell, Topias Haapanen, Juhani Jasu - täydentävät joukkueen.

Tukipilarit, "secondary scoring", erikoismiehet... näiden lisäksi joukkueessa voi olla melkein kaikkea mahdollista joutomiestä ja pitkätukkapakkia - kunhan... KUNHAN nämä vain osaavat noudattaa päävalmentajan haluamaa pelitapaa, pelikirjaa, pelishabloonaa. Olen melko varma, että palstaveli @aurajoki on jo vuosikaudet puhunut juuri näistä asioista. Edelleen hänelle jaksetaan vittuilla kärkevästi esitetyistä, mutta ajatuksella luetuista selkeistä sekä järkevistä mielipiteistä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Muuten osuva kirjoitus, mutta "maalintekijä, joka ei tee maaleja" koski mielestäni Teemu Elomoa. Voin olla väärässäkin ja Nurmistakin koskenut. Elomon agentti kuulemma oli sitä mieltä, että ylivoimalle pitäisi laittaa jne...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@Mr.Fox lta ihan hyvä kirjoitus. Liiga on kuitenkin muuttunut sen verran Jortikan ajoista, että se seinä tulee vastaan edellisvuosien tapaan, vaikka nuo 4 asiaa olisikin kunnossa, kun vastustajalla on 3-4 ykkössentteriä, maalintekijää ja viivauhkaa.

Oikeasti siellä 2-3 ketjuissa ei vaan riitä nykypäivänä 0-0 pyörittävät joutomiehet, jos halutaan taistella mestaruudesta.

Mutta se on sitten taas eri keskustelu miksi toisilla on liitua millä piirtää…
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylivoima vs. ylivoima, alivoima vs. alivoima, molari vs. molari, individual effort...
Kun kaikki muu on tasan, ratkaisee henkilökohtainen taito - "individual effort"!

Eikö tämä Tamin teesi ole vieläkään auennut - edes palstan pitkäaikaisille jäsenille?
On vain pakko suoltaa sontaa palstalle edes haluamatta ymmärtää mitä palstaveli haluaa sanoa.

Jortsun mestarijoukkueiden kokoaminen alkoi yksinkertaisesta lähtökohdasta: joukkueella pitää olla voittava maalivahti. Seuraavana tulee pystyvä ykkössentteri, joka vyöryttää henkilökohtaisella taidollaan hyökkäyksen vaihto toisensa jälkeen vastustajan alueelle. Kolmantena listalla on maalintekijä. Mitä opittiin Jortsun legendaarisesta huudahduksesta Kai Nurmiselle - "mitä me tehdään maalintekijällä, joka ei tee maaleja"? Ei näemmä yhtään mitään!

Jääkiekkojoukkueessa on pääsääntöisesti neljä tukipilaria: voittava maalivahti, ykkössentteri, maalintekijä sekä viivauhka. Siinä on lueteltuna neljä erilaista pelaajatyyppiä, jotka muodostavat joukkueen selkärangan. Loput voi sitten olla koottu vaikka "Lidlin pihalla notkuvista joutomiehistä" tai "lahelaisista [sic!] pitkätukkapakeista". Edelliset nimitykset on koottu palstalla vuosien varrella esiin tulleista kielikuvista.


...

Olen melko varma, että palstaveli @aurajoki on jo vuosikaudet puhunut juuri näistä asioista. Edelleen hänelle jaksetaan vittuilla kärkevästi esitetyistä, mutta ajatuksella luetuista selkeistä sekä järkevistä mielipiteistä.

Kyllä minä tuon Tamin teesin ymmärrän, mutta mielestäni aivan älytön heittää ilmoille tuollaisia ajatusleikkejä että jos se ja se pelaaja olisi ollutkin toisessa joukkueessa. Liigassa kumminkin toimitaan aika rajallisen budjetin kanssa, pakko tehdä kompromisseja pelaajien hankinnassa. Todennäköisesti hifki olisi joutunut jättämään esim. jonkin kärkihyökkääjän hankkimatta jos Karejev olisikin heidän sopimuspelaaja.

Ja varsinkin kun sitten vielä arvostellaan että TPS jättää joukkueen rakentamisen kesken, mahtaa IFK:n toimistolla olla typerää sakkia, kun jättivät kunnon maalivahdin hankkimatta. Vaikuttaa siltä, että olisivat marssineet mestaruuteen jos olisivat sen tehneet.
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Johtuukohan siitä että veli Aurajoen viestit on jatkuvasti hyvin ristiriitaisia.
Toivottavasti näin olisi, että joukkue rakennettaisiin mahdollisimman suurelta osin urallaan eteepäin menossa olevista pelaajista ja ehtoopuolen kankeat virkamieskiekkoilijat jätettäisiin hankkimatta vaikka olisivat kuinka edullisia.
Keitä nämä ehtoopuolen kankeat virkamieskiekkoilijat on? Korpikoski, Arell, Jasu, Ilomäki? Mun mielestä kaikki tärkeitä avainpelaajia, mutta korvataan nämä nuorilla pelaajilla ja menestys on parempaa.
Sportin takalinjoilla pelaa TPS:n juniori-iläluokat läpikäynyt Aatu Aarnio. Hänellä näyttää olevan kunnon kuti viivasta eikä se pysähdy ensimmäisiin polvareihin eikä laukauksen virittämiseen mene ikuisuuksia. Aika ihmeellistä, ettei tämän tyyppiselle pelaajalle ole TPS:stä löytynyt tonttia.
Samaan aikaan ollaan vaihtamassa, juurikin nuori eteenpäin menossa oleva Rafkin, joka pelannut 21 vuotiaana jo yli sata peliä liigaa. Aatu Aarnioon, joka pelaa toiseksi viimeisenä olevassa Sportissa reilua 10min peli.
Aika järjetöntä kirjoittaa tuollaista tekstiä, koska jokainen ymmärtää, ettei kaikkia pelipaikkoja voida eikä edes pystytä täyttämään A-junioreilla. Kukaan ei edes tällaista täällä ole vaatinut, joten turha irrotella tuollaisella tekstillä.
Hyvä jääkiekkojoukkue koostuu eri ikäisistä pelaajista. Se nyt on asia, joka jokaisen pitäisi tietää ilman muuta.
Nyt sitten kuitenkin tarvitaankin myös näitä kokeneita ja kaiken ikäisiä pelaajia. Ja sen pitäisi olla kaikille selvää.
Pitää hankkia kulloisenkin valmennuksen pelitapaan soveltuvia pelaajia sekä nuoria että kokeneempia. Jos joku menestyy jossakin joukkueessa, se ei valitettavasti kerro mitään, miten hän menestyy eri tavalla pelaavassa joukkueessa.
Mutta sä kuitenkin tiedät yhden pelin perusteella että Rafkin pitäisi vaihtaa Aarnioon kun se sai yhden laukauksen maalia kohti.
 

aurajoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TPS
Tuohon yllä olevaan ei voi muuta todeta kuin huh huh sentään, että miten voidaankaan vääristää toisen kirjoittajan tekstiä.
Näyttää taas tuo Suomen kielen sanojen ja käsitteiden sisällön ymmärtäminen olevan ylivoimaisen vaikeata. Ainoana lähtökohtana on se, että pitää aina väittää vastaan.
”Mitään en asiasta tiedä, mutta vastustan”.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Nyt ihan totta valmennus haistakaa pitkä paska. Miten helvetissä Skalicky tulee ylimääräisenä pelaajana kentälle, kun ei ole tehnyt VITTU YHTÄÄN MITÄÄN TÄLLÄ KAUDELLA. Tuomisto toinen sankari, jonka paskat otteet palkittiin jälleen peliajalla ratkaisuhetkillä.

En tiedä oliko Kalton vai Ahokkaan idea, mutta ihan totta haluaisin kuulla, että mikä vitun ajatus on jääkylmiä turhakkeita peluuttaa jos tarvitaan maali. Ei saatana pysty kuvailemaan tätä vitutuksen määrää.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
En syytä Skalickya. Miksi vitussa mies, joka on syväjäässä laitetaan kentälle ottelun lopussa? Kenen kuningasidea tämä oli? Siellä istuu joukkueellinen parempia pelaajia penkillä ja Skalicky kentällä. Siis mitä tässä liikkui valmennuksen päässä laittaa hänet jäälle? En ymmärrä, en kertakaikkiaan ymmärrä. Vituttaa.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Nyt Ahokas perusteluja kehiin, minkä ihmeen takia joukkueessa edelleen pelaa henkilö nimeltä Skalicky??
Henkilö joka ei saa kiekkoa todennäköisesti edes jalkapallomaaliin. Varmasti kallis mies mutta enemmän hänestä olisi hyötyä vaikka mehupoikana kun ei maalinteko näytä onnistuvan sitten yhtään millään.
Nyt herätys Ahokas ja muu valmennusryhmä!!!
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nyt Ahokas perusteluja kehiin, minkä ihmeen takia joukkueessa edelleen pelaa henkilö nimeltä Skalicky??
Henkilö joka ei saa kiekkoa todennäköisesti edes jalkapallomaaliin. Varmasti kallis mies mutta enemmän hänestä olisi hyötyä vaikka mehupoikana kun ei maalinteko näytä onnistuvan sitten yhtään millään.
Nyt herätys Ahokas ja muu valmennusryhmä!!!
Skaldon kymmenen viimeisintä peliä 1+2...missäs ketjussa hän pelasikaan?
 

nikkethegreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, FLA, NYR
Nyt Ahokas perusteluja kehiin, minkä ihmeen takia joukkueessa edelleen pelaa henkilö nimeltä Skalicky??
Henkilö joka ei saa kiekkoa todennäköisesti edes jalkapallomaaliin. Varmasti kallis mies mutta enemmän hänestä olisi hyötyä vaikka mehupoikana kun ei maalinteko näytä onnistuvan sitten yhtään millään.
Nyt herätys Ahokas ja muu valmennusryhmä!!!
Tää on varmaan joku Lukon salajuoni jossa Paavo "päästettiin" TPS:ään aiheuttamaan tuhoa, siis kirjaimellisesti. Paavosta voisi tehdä Liigan kalleimman luukkupojan; pönöttäisi vaan vaihtoaitiossa availemassa luukkua pelaajille. Mokaisi tosin varmaan senkin.

Onneksi en katsonut peliä, voisi veetuttaa. On tää silti raskasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös