Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Viskin ystävät

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Voittaja, 25.09.2002 klo 18.57.

 1. Voittaja Jäsen

  Eka otsikko, minkä meikäläinen täällä avaa. Eli, onko täällä Jatkoajassa muita VISKIN ystäviä kuin allekirjoittanut?

  Mitkä on kunkin lempiviskit, mitkä ovat olleet karmeimmat viskimaut mitä olette maistaneet? Joitain erikoisuuksia? Suosittelen? Mukavat pikku krapulat viskistä? Kaikki?

  Toivottavasti ei ole vastaavaa otsikkoa....en ainakaan löytänyt..
   
 2. Ukki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei saa tästä kaveristä viskin ystävää semmonen kammo jäi kun olin tipputtanu"pari"lekaa päätin sitten ottaa ja maistaa jotain viski paukkua itse paukku oli pahaa mutta se darra se vitulline darra mikä oli herätessä nii huh huh
  En muita paukkuja juonu kun sen viskisen ja uskon että darra johtu juuri viskistä ilta oli muuten niin normaali juomisten kohdalta ja ei mulle tule yleensä pääkipu krapulaa vaan limaa jota saa nieleskellä kurkusta alas seuraavan päivän.
  Eli en ole vinskin ystävä
   
 3. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nuorempana join viskiä, nykyään siitä tulee raakana vain pahaolo. Viskien kuningas mulle oli aikoinaan Chivas Regal...
   
 4. Voittaja Jäsen

  Omat suosikkini ovat legendaarinen Chivas Regal ja sitten Talisker, jota todella suosittelen kaikille viskin ystäville. Halvoista, ei kovin vahvan makuisista suosittelen Haddington Housea.
   
 5. armand Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotiseudun joukkueet
  No johan pomppas!

  Tämä otsikko iski suoraan suoneen, sillä allekirjoittanut on suuri mallasviskien ystävä!

  Aloitetaan nyt vaikka lämmitellen muutamalla suosikilla:

  Lagavulin: Persoonallinen, savuinen Islay-mallas. Jos joku sanoo, että mallasviskejä ei erota tavallisista blendareista, kannattaa lasiin kaataa tätä herkkua.

  Glenlivet: Keskiverto mallasviski positiivisessa mielessä, ei liian makea eikä liian savuinen.

  Macallan: Klassikko, jonka makeahko, sherrytynnyristä peräisin oleva vivahde tekee siitä loistavan viskin esim. aterian jälkeen nautittavaksi. Oli muuten viski, jota Hrutshev tarjosi Stalinille konjakin sijaan tarjotessaan Generalissimukselle illallisen.

  Loppuun voisi lainata vaikka viskimestari John Lamondia, joka eräässä kirjassaan toteaa: "I am frequently asked by these people, "What is your favourite malt?". Taste is a very personal thing and my choice is not necessarily yours. In any case, I do not have any one favourite. I enjoy a lighter malt around lunchtime, or earlier in the day, something with more body around 5 or 6 p.m., one of the heavier malts at night, and at 3 a.m. in the morning..."
   
 6. Sam#9 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit RY
 7. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Re: No johan pomppas!

  Lainaus:
  Aah...mainiota viskiä.
  Erittäin savunmakuinen, mutta silti niin täyteläinen. Tätä ei juoda horimalla, vaan erittäin hitaasti, nautiskellen.
  Laivalta ostin 3-4 vuotta sitten pullon ja se oli oikein hyvä ostos.
  Mitäs siinä etiketissä sanotaan..?
  "takes out the fire but leaves in the warmth"
  Kun tätä kullankeltaista aromikasta nestettä nauttii, ensi tuntu on, että aine polttaa suussa ja kurkussa. Pieni hetki ja savun maku tulee suuhun. Nesteen päästyä vatsalaukkuun alkaa kurkussa todella lämmin tunne ja maku jää kielelle. Mainiota ainetta!!

  Lagavulin on yksi kuudesta klassisesta viskistä. Näillä kuudella on oma etiketti ja kaikki tislaamot ovat lähellä toisiaan Islayn saarella. Silti kaikki ovat erimakuisia.
  Ne muut viisi viskiä, ovat Oban ( hyvä viski, todella savuinen ), Cragganmore, Talisker, Glenkinchie ja Dalwhinnie.
  Ovat varmasti Suomessa monelle tuntemattomia, mutta todellisille viskin ystäville erittäin tunnettuja.

  Kävin kuukausi sitten laivalla ja tein löydön:
  Lagavulin
  double matured
  single islay malt whisky
  The Distellers Edition

  Alareunassa teksti
  Special release
  Limited edition

  Takana teksti:
  Each bottle in The Distellers Edition of the Classic Malts of Scotland carries a release number, individual to each Distellery, which designates the selected casks that have been especially chosen for double maturation.

  Eli tämä viski on kahteen kertaan kypsytetty. Kypsymistynnyri on valittu tarkkaan ja PääTislaaja on valinnut huolella erän, mitä tislataan. Tämän pullon sisältö on tislattu vuonna 1984 ja pullotettu vuonna 2001. Silti etiketissä lukee, että 16 y.o.
  Tynnyrinä on käytetty Pedro Ximenez Cask-Wood. Asiantuntijoille sanoo varmaan enemmän.
  Pullo on vielä avaamatta. Mutta en aio sitä ikuisestikaan säilyttää. Viimeistään ensi juhannuksena se aukeaa.
  Tai sitten hyvässä viskinnauttijoiden seurassa aikaisemmin.

  Itse pidän myös irlantilaisesta Jamesonista. Sitä olen ensimmäisenä juonut ja se on edelleen suosikkiviskini. Sitä voi juoda hieman enemmänkin kerralla, usein baarissa otan sitä, mikäli vain löytyy. John Jameson 1798 on astetta parempaa, mutta harvinaisempaa.

  Johnny Walker Blue Label on oikein hyvää, mutta todella harvinaista. Laivalla oli myös sitä myynnissä, todella halvalla: 99 euroa litran pullo. Alkosta ei saa, tilaamalla voi hinta olla lähes 200 euroa. Ja saako yhtä pulloa?Tuskin.

  Alkosta saa Black Barrel-nimistä viskiä. Suosittelen lämpimästi. Hintaa on jotain 30 euroa, eli blendediä. Mutta silti hyvää. Pitäis varmaan ostaa oma pullo. Kaverilla olen usein sitä juonut. Parannettiin maailmaa ja otettiin huikkaa pullosta. Ja tähän se hymiö.
  Viskiä kyllä juon aina, kun joku tarjoaa. Silloin ei ole väliä, mitä se on, koska yksi vain yleensä tulee juotua.

  Loppukaneettina voin sanoa, että VISKIT tulevat Iso-Britanniasta ja Irlannista. Muualla tehdyt eivät ole VISKEJÄ, vaan jotain muuta.
  Kyllä niistä ihan juotavia löytyy, myönnän sen, mutta mikään ei voita Brittein saarilla tehtyjä. Ei mikään.
  Viskien nauttimisestahan voisi pitää esitelmiä vuositolkulla, mutta itse juon VISKINI, aina kun mahdollista, raakana. Ei siihen mitään laiteta sekaan.
  Nämä muualta kuin Briteistä tulleet aineet, kaipaavat kyllä jotain joukkoon. Johtuu siitä, että ne eivät olekaan viskejä.
   
 8. redcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
  vain oluen kyytipoikana

  Viskistä saan valitettavasti vain juukelinmoisen kankkusen, joten sellaisenaan en siitä tykkää ja en juo ainoana juomana.

  Koskapa olen tummien oluiden ystävä, niin varsinkin juodessani irlantilaisia ja/tai englantilaisia ale- tai bitter-tyyppisiä oluita, tapanani on ottaa kyytipojaksi joko Jamesonia tai Tullamore Dew:ta. Ovat sopivan pehmeitä makuuni, eivätkä aiheuta myöhemmin päänsärkyä.
   
 9. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Re: Re: No johan pomppas!

  Lainaus:
  Jos olisin kateellinen luonne, olisin kateellinen bee-ykkösen viskiosaamiselle. Hieno laji varmaan. Jos olisin viskin suhteen moukka, tunnustaisin ostaneeni laatikollisen halpaa (maksoi varmaan 5 eukkaa flinda) D.Y.C-merkkistä viskiä Espanjan Lidl myymälästä ja nauttineeni kaikki 12 putelia Coca-Colan kanssa, mutten ole. Taino, jos sana ei leviä... niin ostin ja join. Lyökää minua.

  Eräs lahtelainen ystäväni briljeeraa kuuluvansa johonkin paikalliseen -viskit rulettaa-kerhoon ja hän opasti minua nokka pystyssä, että viski tulee nauttia ilman jäitä, mutta vedellä 2/3 blandattuna.

  Taitaa kuskata minua? Mokoma 'elvis'?
   
 10. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  B1, Sinä olet selkeästi alan mies. Ymmärryksesi jaloimmasta juomasta ja brittien ainoasta kitusiin kelpaavasta tuotteesta on kadehdittava.

  Uskallanpas kuitenkin taas kerran mainostaa tuota loistavaa juomaa, joka saa Kanada-maljan taas väikkymään silmissä, vaikka oma sakki pelaisi Mestksessä.

  Johnnie Walkerin Blue Label on The Whisky. Viskien Pena, joka on 60 vuotta kypsytetty ennen pullotusta. Jokaisen todellisen viskin ystävän tulee suoda itselleen mahdollisuus nauttia tästä verrattomasta aineesta.

  Alkon kautta ko. ainetta saa myös tilata. Hinta ei ole ollut lähelläkään mainitsemaasi 200 kurrennahkaa/leka, reilut puolet siitä. Pienin myytävä yksikkö on six-pack. Olen mokoman kerran tilannut ja toimitus kesti hävyttömän kauan, sillä Hartwall tunki näppinsä mukaan jakeluun.

  Silti kannatti odottaa, joten älähän jätä pallon parasta viskiä testaamatta. Ainoa huono puoli on, että testin jälkeen ei mikään muu viskinä markkinoitava neste oikein tahdo enää maistua.

  edit: typonpirkula
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2002 klo 09.01
 11. Voittaja Jäsen

  Joo-o, ensimmäinen sääntö viskin nauttimiselle on, älä käytä vettä tai jäitä! Mielestäni viski pitää aina juoda "raakana", muita vaihtoehtoja ei ole!!
   
 12. Txjokeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Men in Blue ja muut oikeudenjakajat
  mmmmmmmm

  Viskin ystävä minäkin.

  Siis puhummehan todellakin vain visk(e)istä? Bourbon jonnekin omaan loukkoonsa, pliis.

  Oma suosikkini on jo aiemminkin mainittu Tullamore Dew.

  Viskiähän voi juoda kolmella tavalla: veden kanssa, ilman vettä ja kuin vettä...
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Oma suosikkini on tietenkin Bowmore (olikosenyt 12 v, mitä oli kaapissa aikanaan). There's party in my mouth and everyone's invited. Tämä siis elää omaa elämäänsä suussa siemauksen jälkeen todella pitkään. Llagavulin on myös todella mainio vesi (etymologia jääköön kotitehtäväksi), savurajoitteiset älkööt vaivautuko. Jos savu maistuu suussa pahalle, niin aina voi kokeilla Glenlivetiä, jonka joku jo mainitsikin. Erittäin pehmeä lajissaan. Sen sijaan Classic malteista Oban ei sovi meikäläisen suuhun sitten ollenkaan. En edes tiedä minkä takia. Jotenkin vaan maku tökkii.

  Ja aivopestyille ihan tiedoksi: tiettyjä laatuviskejä (ja nimenomaan laatuviskejä) suorastaan suositellaan juotavaksi (puhtaalla) vedellä laimennettuna, pieni loraus tekee joskus ihmeitä. Ei ne jääpalatkaan aina niin kammotuksia ole. Pääasia on, että nauttii juomastaan. Kokeilkaa ennen tuomiota.
   
 14. Jouni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Big River Prospects
  Drunk off my ass..

  Yhdyn edelliseen puhujaan, pääasia että nauttii juomastaan.
  Sama pätee olueen ja viineihin - paras tapa nauttia niistäkin on huitaista yksi naamaan ja sitten lähteä etsimään lisää. Ilman turhaa hienostelua.
  En ole koskaan välittänyt skottiviskeistä, mutta ymmärrän asiantuntijoiden innon.

  Itse aikoinaan nautin ruisviskistä - suosikki ehdottomasti Crown Royal; kanadalaisten ruisviskien kuningas. Yleensä tätä nautitaan Coca Colan kanssa samalla tavalla kuin rommiakin.

  En ole koskaan tavannut ketään joka ei olisi Crown Royalista pitänyt.
   
 15. Pitkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Koskaan ei voi avata tarpeeksi ketjuja viskistä! Ei koskaan!

  Ossi on näköjään meikäläisen Tyler Durden. Tulen ulos baarikaapistani ja tunnustan, että sieltä löytyy tuoreimpina matkasaaliina Bowmore 12 yrs ja Glenlivet 12 yrs leilit.

  Ensiksi mainitun sekaan lorahtaa tilkka (pari senttiä) vettä ja jälkimmäinen maistuu parhaiten sellaisenaan. Muutenkin juomilla on eroa kuin yöllä ja kissalla. Bowmore on vaihtelevien makuvivahteiden pitkään kestävä ilotulitus ja Glenlivet pehmeä sohvallenukahtamisjuoma.

  Mielestäni viskin juominen sopii hyvin kaikille. Rankemman kännäämisen juomaksi ei viskiä kuitenkaan kannata valita, koska makuaisti turtuu humaltumisen myötä, ja juoma menee ikään kuin hukkaan. Viskiä kannattaa todella maistella.

  Toivottavasti viskin juomisesta ei tule koskaan elitististä harrastusta. Tärkeintähän on se, että pitää juomastaan, eikä se, mitä muut siitä juomasta tai juomistavasta ajattelevat. Viskin kanssa parasta juomaseuraa on oma rauha ja hupeneva pullo.

  Crown Royaliakin olen maistanut, kolalla ja ilman, eikä Jounin haku siltä osin vieläkään pääty.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2002 klo 07.43
 16. Oloneuvos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
  Lainaus:
  Täsmälleen näin. Hieno maku laimenee ja menee pilalle lantraamisesta. On aivan turhaa juoda hyvää viskiä, jos sen pilaa jo lasissa.

  Senior,
  voimme pitää aiheesta perusteellisen kurssin viikonloppuna, mikäli parempi puoliskosi on kykenevä ajamaan helikopterisi kotiin. Muutoin kykenemme vain käsittelemään aihetta pintapuolisesti.
   
 17. Riistoporvari Jäsen

  Mielestäni viskin juomisessa ei ole mitään oikeaa tai väärää tapaa vaan sinun oma tapasi löytyy kokeilemalla. Jokainen viski maistuu erilaiselta veden tai jäiden kanssa ja sitä mikä sopii sinulle ei voi kukaan muu kertoa. Jäät on valitettavan usein yhdistetty viskin lantraamiseen ja näinhän siinä käykin jos antaa juoman väljähtyä tunnin lasissa, mutta joskus: isossa lasissa tilkka viskiä, iso jääpala ja vain aavistuksen pinnalta jäähtynyt jumalten juoma...........

  Veden ja jäiden lisäksi on vielä uskomaton määrä variaatioita hyvien oluiden ja viskien kanssa. Jokainen viski maistuu taas erilaiselta riippuen kyytipoikana olevasta oluesta ja juomajärjestyksestä ja vuorottelun tahdista ja.......

  Kukaan ei voi sanoa mikä on oikea tapa juoda viskiä, jokaisella omansa. Tai no, ainoa väärä tapa juoda viskiä on se teinidisko brassailu, jossa näytetään kaverille, että pystyn minäkin juomaan viskiä ja se pysyy alhaallakin yli viisi minuuttia.

  No sitten niistä laaduista. Islay-malt viskit ovat kieltämättä helmiä lajissaan, mutta joskus nekin liian savuisia, riippuu aivan tilanteesta. Jameson on todella hyvä ja kevyt seurustelujuoma. Aika hyvää on myös, kanadalaisuudestaan huolimatta, Seagram'sin 12Y special reserve, jolla ei ole mitään tekemistä sen peruslinnunmaito Seagramsin kanssa. Hyviä hintalaatu-suhteen omaavia arkijuomia ovat kaikki Ballantinesin ja Glenfiddichin versiot.

  Erikoisuuksista täytyy mainita Turkulaisessa Apteekki-ravintolassa kaverin kanssa maistettu Black Adder -niminen todella savuinen viski. Hieman oltiin tuiskeessa, mutta kyllä silti ihmeteltiin, kun hiiltyneet tynnyrin kappaleet kolisi lasin pohjalle.
   
 18. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Rouva ajaa melkein mitä vaan. Kerrankin, kun olin juonut nimenomaan viskiä, hän meinasi ajaa minut jopa himasta ulos.

  Sinuna, Oloneuvos, pitäisin yli kolmenkymmenen lestihintaiset viskit lasivitriinissä lukkojen takana visiittini aikana. Olet varmaan kuullut sanonnan: ei helmiä sioille. Tarjoat vain jotain 'markan' viskiä ja virnistelet asiantuntevasti aromeja ja 'laatua', niin minä peesaan ja kehun tyhmänä rinnallasi tuota jaloa juomaa. Niin minä Sinuna tekisin.

  Tulikin mieleeni, että miten viski voi elimistössä vanheta/pilaantua niin nopeasti. Rouva sanoo: 'Sä haiset vanhalle viskille' ja lapset: 'Isi haisee kokoukselle!'. Miten viski voikaan haista kokoukselle?

  Niin: vanheneeko se vai tuoksahtaako vanha, laadukas viski seuraavana aamuna edelleen 'vanhalle'? Halpa viski haissee vielä pahemmalle?

  Pitääkö paikkansa: mitä halvempi viski, sitä ankarampi kankkunen?

  Jouni mainitsi Crown Royal -viskin. Jos en väärin muista (siitäkin meni sekaisin) niin se oli kelpo eliksiiriä pullon otannalla. Siitä puuttui viskin 'pistävä' maku ja alkoholin 'haju'. Kyseessä taisi olla sinisessä plyyshi-kankaisessa pussukassa ollut linnunmaito. En tosin varmaksi sano, viskit eivät ole pro-aluettani.
   
 19. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Itse myös tunnustaudun singlemalt whiskien ystäväksi. Balvenieu 21 years old on mielestäni erinomainen viski, jota ei ole vielä mainittu. Kyllä useimpia mainittuja merkkejä on tullut maistettua. Niin, ja singlemalt whiskeihin ei saa laittaa jäitä.

  Baarikaapistani löytyy aikamoinen lajitelma eri whiskejä, niitä on aina perjantaisin koti-iltoina mukava naukkailla pari lasillista. Ne ovat nautintoaineita, eivät känninhakujuomia.
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2002 klo 12.54
 20. ipa rules Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Packers
  Skotlannissa viettämäni -99 syksyn aikana pääsin tutustumaan useisiin single maltteihin kohtuuhintaan. Suomessa tuppaa hinnat nousemaan niin törkeiksi, että on jäänyt vähemmälle.

  Isleyn saarelta kotoisin olleita whiskyjä toin silloin pari pulloa Suomeen, mutta luonnollisesti ne on jo juotu aikoja sitten.
  Yllättävän hyvää blended whiskyä on Chivas Regal jota yleensä baarikaapistani löytyykin - tällä hetkellä siellä on lahjaksi saatu Jonnie Walkerin Black Label joka mielestäni ei ole lähellekkään niin hyvää kuin Chivas Regal.

  Tällä on jo moni maininnut irlantilaisen Jamesonin joka hinta - maku suhteeltaan on todella hyvä valinta ja sitäkin silloin tälloin baarikaappiini ostan.

  Jos whiskyn juo muuten kuin raakana, on aivan sama mitä se on - colaa ja kolmea leijonaa sitten. Hyvän whiskyn raiskaus colalla on törkeää. Irish Coffee on ainoa missä mielestäni voisi käyttää vähän parempaakin whiskyä - esim jameson on loistava valinta.

  -ipa rules
   
 21. jta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Viskien ja muiden saman sukuisten juomien ystävä ilmoittautuu täältäkin.

  Henkilökohtainen suosikkini hitaaseen nautiskeluun lempi nojatuolissa istuskellen on ehdottomasti 12 vuotias Laphroaig kuivana ja huoneen lämpöisenä.

  Pikaisen paukun tekaisen taas Jack Danielsista muutaman jääpalan kera.

  Miellyttävin viskikokemukseni taas koostui loppukesäisestä lauantai- iltapäivästä/illasta opiskelukämppäni parvekkeella hyvän kirjan, parin sikarin ja The Famous Grouse pullon seurassa.
   
 22. Ruutiveijari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olen jo pidemmän aikaa haaveillut eräästä harvinaisen tyylikkäästä baarikaapista joka ystävälläni olisi kaupan.

  Ongelmani vain on täydellinen tietämyksen puute sinne sijoitettavista juomista. En tahtoisi taipua viineihin, maistuvat lähinnä oravan perseeltä suussani.

  Sitten tässä toissa iltana tarjosi eräs ystäväni lasillisen viskiä. En tiedä mitä oli, en tiedä edes oliko viskiä. Mutta maistui niin perkeleen hyvältä. Tahtoo oppia tuntemaan tämän elämääni tunkeutuneen uuden ystävän paremmin.

  Antakaas peruskoulun osaaminen viskeistä. Mistä aloittaa? Miten juoda? Kaikenlaisia ehdotuksia vesistä ja jäistä ketju täynnä, menee sekaisin. Miten itse intohimonne aloititte?
   
 23. manu 17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Canadiens, K-Vantaa, Arsenal
  Olenko yksin?

  Eikö kukaan muu pidä Bushmillsistä tai Blackbushista?Varsinkin 20-vuotta vanha Bushmills on todellakin paljon mainostettu jumalten juoma jota en kyllä raaski paljon muille tarjota.10-vuoden ikäinenkin on aivan loistavaa.Kannattaa käydä rautatieaseman Builmannissa jossa saa esim 2centin annoksina viskiä jos haluaa kokeilla joitain tosi vanhoja ja hintansa (?) arvoisia viskejä.
   
 24. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Noniin, löytyihän se ohje, kun hiukan etsi. Ja sitten vaan maistelemaan.

  Nautintaohje
   
 25. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Ostetaanko oma jatkoajan viskitynnyri Skotlannista? Voitaisiin joka vuosi käydä yhdessä poikaa katsomassa ylämaalla.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30