Ville Peltonen HIFK:hon

  • 879 087
  • 2 331

HokiHero

Jäsen
Kyllähän tosiasia on, että millä tahansa korkeammalla sarjatasolla ratkaisut tulee selkärangasta kymmenien tuhansien toistojen kautta lajitaidoista pelitaidoiksi (se että sinulle sanotaan taklaa ylikovaa tai syötä kiekko yhdellä kosketuksella maalin kulmalle EI taatusti liity mitenkään siihen, että ratkaisu tulee selkärangasta, koska sillä viitataan juuri ratkaisuihin jotka tehdään ajattelematta opittujen mallien kautta) Onko se hyvä asia? On, koska opitut suoritukset ovat teknisesti oikeita ja nopeassa lajissa ei ole aikaa miettiä perustaito suorituksien toteuttamista samalla tavalla kun pelaajat eivät ajattele syöttämistäkään. Esimerkiksi tuo jalkojen käyttö on täysi automaatio, joka on tulee oppia, ettei vastataklauksen tullessa ole itse selällään. Välillä tottakai tulee ylilyöntejä, mutta tässä ajatus oli pelin hengen mukainen, vaikkakin seuraus ikävä.

En myöskään näe, että Peltonen toimi tilanteessa väärin. Todella moni pelaaja olisi hylännyt kiekon ja keskittynyt ottamaan taklauksen vastaan. Turvallisempaa se on, mutta kaikkien valmentajien kuuluttamaa pelirohkeutta se ei ole. Juuri tuo kovassa paineessa ja ahtaassa tilassa suoritettu yritys peliä edistävään ratkaisuun on arvostettavaa. Jokainen joka on harrastanut jotain vauhdikasta pallopeliä tietää, että välillä tulee ottaa tietoinen riski, että kohta pamahtaa, mutta se otetaan koska joukkueen etu menee aina yksilön edelle.
 
En kuulu siihen koulukuntaan joka hyväksyy SBA teon, sen sijaan pointtini on aivain muullalla. Pointtini on siinä, että IFK-yhteisön olisi jo korkea aika päästä yli 1.9.tapahtumista.
Syyskuun ensimmäisen tapahtumat ovat vaikuttaneet ratkaisevasti koko kauteen. Mikäli Jarkko Ruutu olisi toiminut, kuten Jokerit aiemmin Kekäläisen suulla linjasi ja olisi ottanut myllyn Melartin kanssa, olisi koko kausi saanut täysin toisenlaisen - ns. normaalin - luonteen. Syyskuun ensimmäisen johdosta tappeluista mätkäistiin aivan liian kovat tuomiot ja sen vaikutuksesta koko kautena ollaan nähty myllyjä vain pari kertaa. Sen sijaan törkeitä päähän kohdistuvia niittejä on ollut aiempaa enemmän.

Koko SM-liiga on katsojia myöten joutunut kärsimään siitä, mitä Jokerit teki 1.9.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen samaa mieltä kanssasi, että täällä harrastetaan turhan paljon takertumista epäolennaiseen, mutta täällä kirjoitetaan myös niin paljon mutua/virheellistä tietoa "faktana", että väärien väitteiden korjaaminen on mielestäni täysin oikeutettua.
Tässäkin tapauksessa kirjoittaja viittasi siihen, että, koska Peltonen oli hänen mielestään tärkeä osa Jokerien edellistä mestaruutta, pitäisi hänen siksi nauttia jonkinlaista erikois-arvostusta jokerifanien silmissä.
Jos, ja kun, moisen asiavirheen korjaa, saattaa se selittää muillekin, miksi Peltonen ei ehkä kaikkien fanien mielestä ole sen kummoisempi pelaaja, kuin kuka tahansa.

Ja agressiivista takertumista, en omasta kirjoituksestani saa kyllä millään ilveellä., kunhan halusin kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi.

Samoilla linjoilla ollaan. Tuossa kyseisessä tapauksessa ihan absoluuttista faktaahan ei edes ole, mielipide-eroja sitäkin enemmän (siis kuka on tärkein pelaaja). En tarkoittanut tuota kirjoitustani juuri sinua kohtaan, vaan ihan yleisenä mielipiteenä (minkä toki varmasti myös ymmärsit) siihen mikä on tässä lähiaikoina mielestäni yleistynyt reilusti. Sattui vaan juuri nyt tuo olemaan sopivasti tarjolla, kun mielestäni siinäkin kriteerit täyttyivät riittävästi. Räikeämpiäkin esimerkkejä löytyy valtavat määrät. (huom. en ala niitä nyt kenellekkään tähän linkittämään...).
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Suosittelen käyntiä silmälääkärillä kaikille, joiden mielestä Nordlundin taklaus ei osu päähän. Ilmiselvästi osuu.

Ja koska se osuu päähän, taklaus ei ole puhdas.

Case closed.

Turvakaukalon eduista voi toki keskustella, mutta se ei tätä faktaa muuta.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No onko se enemmän Peltosen syy vai Maston syy? Ihan oikeesti tää on vitun naurettavaa. Peltonen päätti pelata tilanteen loppuun ja nyt kävi näin, mikä on perseestä, mutta sille ei valitettavasti voi mitään.

Jokainen jääkiekkoa pelannut tietää, että jos haet laidasta kiekkoa ja joku tulee taklaaamaan, paino alas ja olkapää laitaan kiinni jolloi taklaava pelaaja todennäköisesti kaatuu itse.

Niin. Ville tietoisesti asetti itsensä riskitilanteeseen pelatessaan tilanteen ''loppuun.'' Tämä tarkoittaa minun mielestäni sitä (Nordlundin taklauksen ollessa oppikirjan mukainen), että Villen riskinotto tilanteessa realisoitui ikävällä tavalla. Nordlund toimi mielestäni täysin oikein tilanteessa, mutta jos Villen ura loppuu tuohon tööttiin niin Nordlundia ei tulla muistamaan minään muuna kuin Ville Peltosen (kiekkoleijonan, yksi Suomi-kiekon tärkeimmistä henkilöistä) uran lopettajana, teloittajana.

Jokerit lähtivät matsiin sillä asenteella, että Villeä ''otetaan kovaa'' ja sitähän sitten totta tosiaan otettiin niin kovaa, että tämän ura saatiin todennäköisesti pakettiin. Tämä ei olisi mitenkään ihmeellistä jos tänä kautena aiemmin tapahtuneita asioita ei olisi sattunut, mutta nyt tosiaan sopii ihmetellä tätä tilannetta. Nyt tämä HIFK:n ja Ville Peltosen töniminen on mennyt niin pitkälle, että tätä ei voida enää katsella sormien lävitse, oli se Nordlundin taklaus kuinka puhdas hyvänsä. En enää nykypäivänä toivoisi, että jääkiekossa joudutaan sortumaan ''hakuihin'' ym. älyttömyyksiin, mutta nyt tämä tilanne on niin poikkeuksellinen, että mielestäni on pakko aiheuttaa jonkin sortin turpakäräjät, jossa ei anneta armoa kenellekään.

PS. Tähän tapaukseen liittyy niin monta eri näkövinkkeliä, ettei tähän ole yhtä ''oikeaa'' vastausta. Jos realistisesti ajatellaan niin tuskin tämän tilanteen purkamiseen ja tästä jatkamiseen löytyy yhtään oikeaa vastausta. Vittumainen tilanne, mutta tähän ollaan ajauduttu.
 
Koko SM-liiga on katsojia myöten joutunut kärsimään siitä, mitä Jokerit teki 1.9.

Vaikka Jarkko Ruutu aivan huikea ukko onkin ja liigan vaikutusvaltaisin pelaaja, en silti ihan näin suurta kunniaa antaisi hänelle. Kyllä kiekkoyhteisö tän homman on tyrinyt ihan itse kun lähti huoraamaan joka suuntaan. Ja sen tiesi jokainen mihin tää johtaa kun yritetään kaikkia miellyttää.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Toiseksi, taklaus on mielestäsi väärä, koska Peltonen menetti tajuntansa. Eli Nordlundin suoritus olisi ollut täysin hyväksyttävissä, mikäli Peltonen olisi pystynyt peliä jatkamaan? Tätä en ymmärrä enkä pysty allekirjoittamaan - kyse on aidosti millimetreistä.

Yhdenkään taklauksen ei kuulu aiheuttaa tajuttomuutta.

Kyseessä on vahinko ja kuten sanoit kysymys on millimetreistä ja taklaus voi jopa olla teknisesti puhdas.

Yritän nostaa keskusteluun tosissaan pelaajien ja valmentajien vastuun vastustajista, ettei se ole pelkää sanahelinää. Tällä palstalla usein puhutaan äijämenttaliteetilla, johon kuuluu lajin tuhoutuminen, mikäli tämän kaltaisista taklauksista tulee tuomio. Tuollainen mielipide on ihan vastaavaa propagandaa kuin kukkahattu-osaston lastensuojeluilmoitukset, ei jääkiekko mihinkään muutu vaikka Nordlund saisi viiden pelin rangaistuksen (veikkaukseni on, ettei ainakaan pelaa enää runkosarjassa).

Minä olen huolissani tavasta, jolla esimerkiksi Jokerit pyrkii voittoon kovilla keinoilla. 1.9. tapahtumat olivat täysin poikkeukselliset suomalaisen jääkiekon historiassa ja ovat vaikuttaneet ilmapiiriin täysin lamauttavasti. Viime aikojen tapaukset ovat osoittaneet saman hengen olevan edelleen hengissä, me vedetään niin kovaa, että aina sattuu.

Tuollainen henki poistaa vastustajan kunnioituksen täysin ja se ei ole pelaajien vika.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Melko Huono kirjoitti:
Tuossa kyseisessä tapauksessa ihan absoluuttista faktaahan ei edes ole, mielipide-eroja sitäkin enemmän (siis kuka on tärkein pelaaja)

No ei se kyllä ollut minkäänlainen mielipidekysymys "tuossa kyseisessä tapauksessa". Peltonen ei pelannut pleijareissa yhtään matsia, joten jos joku on väittänyt Peltosta Jokereiden "mestaruuden ylivoimaisesti tärkeimmäksi" tai edes erityisen tärkeäksi tekijäksi, niin hän joko valehtelee tai levittää tahattomasti väärää tietoa. Se on silloin ihan hyvätapaista korjata, kuten nimim. yyz ystävällisesti teki.

Sen sijaan on mielipide väittää esim. Rosaa tai Machuldaa tai Summasta '02 Jokereiden mestaruuden tärkeimmäksi tekijäksi. Kyllähän mielestäni ylivoimaisesti tärkein yksittäinen tekijä oli Kari Lehtonen maalissa. Tappara oli finaalissa muilta osin melko tasavahva. Lisäksi manstesterin suunnasta riittää ehkä näkemyksiä myös tuomari Rami Savolaisen osuudesta asiassa, vaikka tuomarivirheessä kyseessä olikin vain muistaakseni yksi tilanne.

SBA-Peltonen keissistä yritän olla jatkamatta vahingossakaan tällä puolella Jatkoaikaa.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Yhdenkään taklauksen ei kuulu aiheuttaa tajuttomuutta.

Ei kuulu, mutta aiheuttaa silloin tällöin jatkossakin, vaikka pelataan täysin sääntöjen mukaan ja pelin hengessä.

Todennäköisesti aivotärähdyksiä esiintyy kuitenkin vähemmän sen jälkeen, kun "turvakaukalot" ovat kaikkialla ja jokainen pelaaja ymmärtää joka hetki pelaavansa vaarallista kontakipeliä nimeltä jääkiekko. En kyllä ollenkaan epäile Peltosen hereilläoloa, vaan hän otti tietoisen riskin kulmassa ja maksoi kaukalosoturina siitä tällä kertaa ikävän hinnan. Samoin maksoi Nordlund jonkinlaisen hinnan, vaikka ei pelikieltoja tulisikaan. Ei siellä kukaan halua aivotärähdyksiä aiheuttaa.
 

Kynäilijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit lähtivät matsiin sillä asenteella, että Villeä ''otetaan kovaa'' ja sitähän sitten totta tosiaan otettiin niin kovaa, että tämän ura saatiin todennäköisesti pakettiin. Tämä ei olisi mitenkään ihmeellistä jos tänä kautena aiemmin tapahtuneita asioita ei olisi sattunut, mutta nyt tosiaan sopii ihmetellä tätä tilannetta. Nyt tämä HIFK:n ja Ville Peltosen töniminen on mennyt niin pitkälle, että tätä ei voida enää katsella sormien lävitse, oli se Nordlundin taklaus kuinka puhdas hyvänsä. En enää nykypäivänä toivoisi, että jääkiekossa joudutaan sortumaan ''hakuihin'' ym. älyttömyyksiin, mutta nyt tämä tilanne on niin poikkeuksellinen, että mielestäni on pakko aiheuttaa jonkin sortin turpakäräjät, jossa ei anneta armoa kenellekään.

Mun mielestä nämä on ihan höpöhöpö-juttuja. Peltosta ei otettu mitenkään kovaa ottelussa, eikä tosiaan taklattu aina kun mahdollista. Ainoastaan Ben Amor tökki Peltosen kanssa jotain keskialueella, mutta se on ymmärrettävää pelaajien välisen historian tuntien. Olen 100 % varma, että Nordlund olisi taklannut tismalleen saman lailla oli pelaaja ollut sitten Peltonen, Granlund, Hannula yms. Ehkä Liivikkiä olisi tosin taklattu vielä kovempaa..
 

PJx

Jäsen
Yhdenkään taklauksen ei kuulu aiheuttaa tajuttomuutta.

Kyseessä on vahinko ja kuten sanoit kysymys on millimetreistä ja taklaus voi jopa olla teknisesti puhdas.

Yritän nostaa keskusteluun tosissaan pelaajien ja valmentajien vastuun vastustajista, ettei se ole pelkää sanahelinää.
Jääkiekko on vaarallinen peli ja oli sitä myös aiemmin ja on kaiken todennäköisyyden mukaan sitä myös vastaisuudessa. Peli on sitä vaarallisempaa mitä useammilla "säännöillä" sitä pelataan. Kun kovakin taklauspeli on osin sallittu, mutta osin karsittu pois, on päädy entistä vaarallisempaan ristiriitatilanteeseen.

Jääkiekon kaltaisessa pelissä pitää kavereiden puolin ja toisin aistia mitä tuleman pitää. Kun kaikki pelaajat pelaavat samaa peliä, pysyy turvallisuustilanne osapuilleen kontrollissa, vaikka aina roiskuu kun rapataan. Riskitaso täytyy puolin ja toisin pystyä asettamaan kohdalleen. Yhtäältä täytyy pystyä luottamaan, että kaveri on valmis ottamaan kontaktin vastaan normitilanteessa ja toisaalta pitää tietää millaisen riskin ottaa mennessään pelirohkeasti ahtaisiin rakoihin. Aina löytyy riskinottajia puolin jos toisinkin, mutta niin kauan kuin molemmat osapuolet pelaavat samaa peliä, pysyy riski edes jossain määrin hallinnassa.

Siinä kohtaa kun valmistautumattomia kavereita aletaan ajamaan urakalla pystyyn, pelataan kentällä vähintäänkin kaksilla *"säännöillä". Aivan sama mihin linja vedetään, kunhan se on selkeä ja tehdään tunnetuksi kaikille pelaajille.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Suosittelen käyntiä silmälääkärillä kaikille, joiden mielestä Nordlundin taklaus ei osu päähän. Ilmiselvästi osuu.

Näihin olisi varmaan turha puuttua, mutta itseni lisäksi siis optikolle matkaa Bluesin C-junnujen valmentaja ja entinen sm-liigapelaaja Juha Ikonen, Veikkauksen Vesa Rantanen, SM-liigan tj J-P Vuorinen, IFK:n monivuotinen kapteeni ja Peltosen hyvä ystävä Mika "Kölli" Kortelainen sekä Urheilulehden Esko Seppänen, jonka sympatiat ovat kaikkea muuta kuin Jokereiden puolella. Tuosta edellisestä joukosta ei ainakaan voi päätellä, että ne olisi katsottu punakeltaisten linssien läpi vai kuinka?
 

Carlos

Jäsen
En enää nykypäivänä toivoisi, että jääkiekossa joudutaan sortumaan ''hakuihin'' ym. älyttömyyksiin, mutta nyt tämä tilanne on niin poikkeuksellinen, että mielestäni on pakko aiheuttaa jonkin sortin turpakäräjät, jossa ei anneta armoa kenellekään.

Juu. Se vaan että Hifk:sta ei siihen ole. Jengi on täynnä lapasia ja mikkihiiriä, jotka ovat kaikki mahdolliset ulosteet housussa ja rikkimenevät esineet kainaloissa, vapisten pelonsekaisin tuntein kun iso ja paha jokerit tulee vastaan. Siellä kun on niinkin kovia jätkiä kuin B-Rapun Amour ja vähä-äly-Jakke.

En vaan voi uskoa tätä että Hifk (siis oikeasti) on kuin koulukiusattu heiveröinen lapsi, jolla toki on se alkkisfaija. Kiusaajat vetää joka aamu pään vessanpönttöön, ainoa vastareaktio on pelonsekainen kauhu.

Josko sitten vaikka ensi vuonna Hifk:lla olisi joku oikea telaketju, niin ei pääse Hilmalan hevosmiehet vittuilemaan ihan niin näkyvästi, oikein kieli ja sormet pitkällä.

Tämä kausi on järkyttävin katastrofi mitä olen ikinä nähnyt. Hifk vedetään kölin ali kaikilla mahdollisilla tavoilla.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Näihin olisi varmaan turha puuttua, mutta itseni lisäksi siis optikolle matkaa Bluesin C-junnujen valmentaja ja entinen sm-liigapelaaja Juha Ikonen, Veikkauksen Vesa Rantanen, SM-liigan tj J-P Vuorinen, IFK:n monivuotinen kapteeni ja Peltosen hyvä ystävä Mika "Kölli" Kortelainen sekä Urheilulehden Esko Seppänen, jonka sympatiat ovat kaikkea muuta kuin Jokereiden puolella. Tuosta edellisestä joukosta ei ainakaan voi päätellä, että ne olisi katsottu punakeltaisten linssien läpi vai kuinka?

Se on hyvä, että ainakin yhdelle ammattiryhmälle riittää töitä.

Sen nyt vaan näkee videosta, että Peltosen pää jää Nordlundin olkapään ja laidan väliin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jääkiekko on vaarallinen peli ja oli sitä myös aiemmin ja on kaiken todennäköisyyden mukaan sitä myös vastaisuudessa. Peli on sitä vaarallisempaa mitä useammilla "säännöillä" sitä pelataan. Kun kovakin taklauspeli on osin sallittu, mutta osin karsittu pois, on päädy entistä vaarallisempaan ristiriitatilanteeseen...

Jääkiekko on vaarallinen peli, siinä tulee tapahtumaan loukkaantumisia vastaisuudessakin ja ne tulee hyväksyä tulevaisuudessakin.

Turvallisuutta lisää se, että SM-liiga Oy:n osakkaat istuvat pöytään ja selkeyttävät toimintatavat. Tähän liittyy kurinpito, media ja arvot. Nyt osakkaat huutelevat omaa järjestelmäänsä vastaan, rikkovat omia arvoja vastaan ja eivätkä pelaajat kaukalossa tiedä miten toimia.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Tarjoan tuplaviskin sille, joka tulee ja sanoo Nordlundin taklauksesta Peltoseen jonkin uuden, ennenkuulumattoman argumentin (tänään julkaistavaa kurinpitopäätöstä ei lasketa).
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suosittelen käyntiä silmälääkärillä kaikille, joiden mielestä Nordlundin taklaus ei osu päähän. Ilmiselvästi osuu.

Ja koska se osuu päähän, taklaus ei ole puhdas.

Case closed.

Turvakaukalon eduista voi toki keskustella, mutta se ei tätä faktaa muuta.



Yllä suora ote IIHF:n käytössä olevasta sääntökirjasta, jota SM-liiga noudattaa. Taklaus, jossa tulee kontakti myös päähän EI OLE laiton, jos taklaus EI OLE kohdistettu päähän/pään alueelle.

Nordlundin taklaus on kohdistettu Peltosen kroppaan - ei päähän/pään alueelle.

"Ja koska se osuu päähän, taklaus ei ole puhdas." -väite on epätosi.
 

scholl

Jäsen
Ei kuulu, mutta aiheuttaa silloin tällöin jatkossakin, vaikka pelataan täysin sääntöjen mukaan ja pelin hengessä.

Joskus, mutta todella harvoin. Jokereiden toiminnasta tulee mieleen Matti Nykäsen ryyppäysretket. Ihan vahingossa aina puukko osuu johonkin tai tulee muuten jollain silmä mustaksi. Kaikki lähtee pelaajien keskinäisestä kunnioittamisesta. Silloin tietävät, milloin taklata ja milloin ei, jolloin vahinkojakin sattuisi vähemmän.

Jos taas valmentajat ohjeistavat ajamaan aina, kun huomaavat, että vastustaja on haavoittuvimmillaan, on se selkään puukottamista ja halpamaista toimintaa, jonka ainoa tarkoitus on saada pelaajia loukkaantumaan. Mahdollinen pleijarisarja tulossa, Villelle loukkaantuminen, jotta IFK:n peli menisi sekaisin kapteenin poissaollessa. Tuohan on ihan selkeä tapahtumakulku, jossa ei ole mitään epäselvää. Jokainen osaa päätellä.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Se on hyvä, että ainakin yhdelle ammattiryhmälle riittää töitä.

Sen nyt vaan näkee videosta, että Peltosen pää jää Nordlundin olkapään ja laidan väliin.

Sä näet asian noin. Se ei silti tee siitä faktaa, että päähän osui vaikka sitä mainostitkin edellisessä viestissäsi. Mulle merkitsee sinun mielipidettäsi selvästi enemmän Kortelaisen analyysi ja on jopa mahdollista, että Kortelainen on kuullut asian Villeltä suoraan. Perustan oletuksen sille ajatukselle, että Kortelainen on Villen ystävä ja tuskin mainostaisi ettei taklaus osunut päähän, jos ei tietäisi sen pitävän täysin varmasti paikkaansa. Silti edes Kortelaisella ei ollut tarvetta esittää asiaa faktana. Sinulla oli.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
Se on hyvä, että ainakin yhdelle ammattiryhmälle riittää töitä.

Sen nyt vaan näkee videosta, että Peltosen pää jää Nordlundin olkapään ja laidan väliin.

Ensikontaktin kuitenkin ollessa olkapää-olkapää akselilla, joten päähän kohdistuvasta taklausesta ei yksinkertaisesti ole kyse. Nordlundin taklaus kuuluu jääkiekon ytimeen, mikäli siitä rangaistaan niin voimme kaikki vakavasti miettiä, mitä tälle lajille on tapahtumassa. Pikkaraisen ja Ben-Amorin tyyliset tai muunlaiset noutamiset eivät tähän lajiin kuulu, mutta puhtaat taklaukset varsinkin missä taklattava näkee sen pommin tulevan ovat osa tätä lajia aina, eikä niistä pidä puhua samana päivänä kuin ensinmainituista aivopieruista.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Joskus, mutta todella harvoin. Jokereiden toiminnasta tulee mieleen Matti Nykäsen ryyppäysretket. Ihan vahingossa aina puukko osuu johonkin tai tulee muuten jollain silmä mustaksi. Kaikki lähtee pelaajien keskinäisestä kunnioittamisesta. Silloin tietävät, milloin taklata ja milloin ei, jolloin vahinkojakin sattuisi vähemmän.

Jos taas valmentajat ohjeistavat ajamaan aina, kun huomaavat, että vastustaja on haavoittuvimmillaan, on se selkään puukottamista ja halpamaista toimintaa, jonka ainoa tarkoitus on saada pelaajia loukkaantumaan. Mahdollinen pleijarisarja tulossa, Villelle loukkaantuminen, jotta IFK:n peli menisi sekaisin kapteenin poissaollessa. Tuohan on ihan selkeä tapahtumakulku, jossa ei ole mitään epäselvää. Jokainen osaa päätellä.


Ja jokainen varmaan osaa päätellä, että jos Peltonen olisi "noudettu" pois, niin suorittaja olisi ollut joku muu kuin Nordlund. Jos liigassa olisi jo tälle kaudelle tuotu pakolliseksi nuo turvakaukalot, niin monelta loukkaantumiselta olisi jo vältytty.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tarjoan tuplaviskin sille, joka tulee ja sanoo Nordlundin taklauksesta Peltoseen jonkin uuden, ennenkuulumattoman argumentin (tänään julkaistavaa kurinpitopäätöstä ei lasketa).

Nordlundilla oli valkoinen paita ja Peltosella punainen. Tummempi väri saattaa aiheuttaa vaalean värin yhteydessä illuusion siitä, että fyysistä substanssia näkyy siellä missä sitä ei oikeasti ole. Niinpä Maston taklaus ei todellisuudessa edes osu Peltoseen. (Eihän tarvinnut olla totta?)

Single maltia highlandilta, kiitos. Esim 16yo Lagavulin käy hyvin.
 

PJx

Jäsen
ja on jopa mahdollista, että Kortelainen on kuullut asian Villeltä suoraan. Perustan oletuksen sille ajatukselle, että Kortelainen on Villen ystävä
Nyt järki käteen. Ellei Ville ole maailman luokan näyttelijä, hän tuskin pystyy muistamaan tapahtumaa. Ainakin narulta katsottuna Ville näytti olevan sekaisin kuin seinäkello. Joku raja spekuloinneillekin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös