Ville Peltonen HIFK:hon

  • 879 352
  • 2 331

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin ihmettelen näitä kommentteja. Onko se nyt joka kerta joku suunnitelmallinen ajojahti kun Villeä joku taklaa tai muuten hiillostaa?

Joo, kaksi kertaa tapahtunut ja ensimmäisessä ei ollut mitään epänormaalia? Aina ja aina. Mä käännyn sattuman ja vahingon kannalle Nordlundin tapauksessa, mutta vittu mitä jeesustelua toi sunkin teksti on. Se ensimmäinen narribrändin teko oli ämmämäisin teko liigassa vuosikymmeniin ja menee samaa kastiin Lähteenmäen teon kanssa sillä erotuksella, että narribrändin oli harkittu ja suunitelmallinen. Toki ensimmäisestä mm. Barnabyn kaltaiset jostain lätkäväkivallasta egobuustia saavat EP-jonnet saavat vitun kovia kiksejä ja muna pystyssä käyvät meuhkaamassa, kuin jotkut kontulalaiset vaimonhakkaajat ylpeinä 'suorituksistaan'. Ja narreille, jos alkaa kuittamaan, niin siellä lopulta kumminkin sukellellaan ja piiiloudutaan tuomarin taakse, kun on vähän soitettu suuta ja ravisteltu hanskoja. Likainen ja ämmämäinen joukkue, josta sana kunniallinen on kaukana. Toki esimerkiksi kerran kahdestakymmestä yrityksestä saatetaan vastata kutsuun oman valinnan mukaisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ilmeisesti linjuri kävi sanomassa mitä tapahtui ja siitä ulosajo (en ole ihan varma menikö näin olin jo melkoisen tunnekouhun vallassa tuossa kohtaa).
Kyllä, kummankaan päätuomarin käsi ei tilanteessa noussut missään vaiheessa.

Kokoero, ja ennenkaikkea nordiksen betonilaidat olivat syy siihen että tulos oli nyt tämä. Hyvä paikka niitille, ja sitä paikkaa ei tule jättää käyttämättä vaikka kohteena olisi ikoni-peltonen. Joku taho voisi määritellä ne pelaajat, keitä tässä liigassa oikein saa taklata, mikäli konkareita ja alle 18-vuotiaita ei saa. Kyseessä oli onnettomien sattumien summa, ei tuosta käskytystä saa taas muualla kuin raimon päiväunissa.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minun on vaikea uskoa Jokereiden valmennusjohdon käskyttäneen pelaajiaan ''loukkaannuttamaan'' Ville Peltosen, mutta minä väitän Jokereiden valmennusjohdon neuvoneen pelaajiaan pelaamaan kovempaa/antamaan erityishuomiota Villeä vastaan ja lopputulos tästä oli mikä oli. Eihän tuossa edellä mainitussa skenaariossa ole mitään ihmeellistä, sillä sitä harrastaa ihan jokainen jääkiekkojoukkue(paitsi tämän kauden HIFK pl. Sopan haut alkukaudesta) jokaisessa sarjassa, mutta HIFK:n olisi pitänyt näyttää, ettei Villen jatkuva tökkiminen ja ajeleminen saa jatkua. Nyt ei näytetty mitään muuta kuin Rami punaisena pressitilaisuudessa, ja kun HIFK ei todennäköisesti kohtaa enää Jokereita tämän kauden puolella niin hyöty Summasen puheista jää todennäköisesti olemattomaksi.

Minä kyseenalaistan eilisten tapahtumien johdosta (viimeistään, osviittaa on tästä ollut useamman kuukauden ajan) HIFK:n tämän kauden joukkueen ryhmähengen ja kunnian. Meidän kapteeni ajettiin tajuttomaksi ja tähän ei vastata mitenkään? Ok, joukkue on kasattu, jopa peilikuviaan pelkäävistä mikkihiiristä, mutta kyllä siellä pari jamppaa on, jotka toisella mielialalla olisivat ottaneet ohjat omiin käsiinsä. Nyt lamaannuttiin ja lopulta sitten vielä hävittiin matsi. Kaikille jäi paska fiilis. Eiköhän se ole parempi heittää eilisen tavoin vain kylmästi hanskat tiskiin, niin säästetään sekä pelaajat, että kannattajat tältä kärsimysnäytelmältä ja yritetään sitten ensi kaudella uudestaan (edellä mainittu oli piikki joukkueelle, en osaa kytkeä tunteita pois niin pitkään kuin jengillä on pelejä jäljellä...)

E: Se unohtui mainita, että tämän kauden tapahtumakulku huomioon ottaen Villen tippuessa jäähän olisi koko HIFK:n joukkueen tullut hypätä jäälle ja alkaa mätkiä kaikkea mikä liikkuu. Silloin oltaisiin menetetty pelaajia pelirangaistuksiin ja ehkä pisteetkin olisi menneet sivusuun, mutta itsekunnioitus oltaisiin säilytetty. Nyt menetettiin sekä pisteet, että itsekunnioitus, mutta säilytettiin pelaajat, joita ei haluta joukkueeseen. Tilannetta sopii punnita...
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se unohtui mainita, että tämän kauden tapahtumakulku huomioon ottaen Villen tippuessa jäähän olisi koko HIFK:n joukkueen tullut hypätä jäälle ja alkaa mätkiä kaikkea mikä liikkuu. Silloin oltaisiin menetetty pelaajia pelirangaistuksiin ja ehkä pisteetkin olisi menneet sivusuun, mutta itsekunnioitus oltaisiin säilytetty. Nyt menetettiin sekä pisteet, että itsekunnioitus, mutta säilytettiin pelaajat, joita ei haluta joukkueeseen. Tilannetta sopii punnita...

Täysin samaa mieltä.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Eikö melkein kaikki tähtipelaajat pelaa pikkusikaa? Jos ja kun pelaavat, niin mitä sitten? Ei se meinaa, etteikö ne silti olisi hyviä pelaajia ja ansaitsisi ihailua ja kunnioitusta. Mikä tekee Villestä yhtään sen pahemman kuin nuo kaikki muut? En mä ole koskaan kuullut kenenkään väittävän Villeä miksikään pyhimykseksi, eikä se sitä olekaan, mutta ei todellakaan ansaitse lopettaa uraansa tällä tavalla.

En oikein pysty ymmärtämään miten naapurileirissä aina ihmetellään mitä Ville on tehnyt ansaitakseen Jokeri kannattajien vihat. Tätä on selvitelty aika paljon Ben Amor-Peltonen ketjussa, mutta aina sitä kysytään uudestaan.

Villen kunnioitus painui pohjamutiin 1.9.2012, kun HIFK:n tarkoituksena ei edes ollut tulla pelaamaan jääkiekkoa vaan suorittamaan noutoja. Ville Peltonen on joukkueen kapteenina hyväksynyt tämän ja sen jälkee kehtasi tulla puhumaan julkisuuteen toisten kunniotuksesta ja jääkiekon koodistosta.

Yli 30 vuotta kiekkoa seuranneena en muista samanlaista p*skanjauhantaa näheeni mitä Villen suunnalta tuli ottelun jälkeen.

Mikäli maston eilisen taklauksen alle olisi jäänyt esim. Kibe olisin hyvin pahoillani ja toivoisin kibelle pikaista paranemista, mutta pakko myöntää, että Villelle ei enään pahemmin sääliä heru.

Onneksi teillä on lääkärinä ihmeparantaja joka viimeksikin paransi Villen "kuoleman porteilta" pelikuntoon alta aikayksikön.
 
Joo, kaksi kertaa tapahtunut ja ensimmäisessä ei ollut mitään epänormaalia? Aina ja aina. Mä käännyn sattuman ja vahingon kannalle Nordlundin tapauksessa, mutta vittu mitä jeesustelua toi sunkin teksti on.

Mitä jeesustelua? Totean faktan että tämän SM-liigakauden pahin ämmä on ollut IFK:n organisaatio. 1.9 meni överiksi, ei kahta sanaa mutta koittakaa nyt vittu päästä siitä yli. Kitinää ja itkua kaikkine valituksineen liigalle yms puuttumista muiden joukkueiden kannatuslauluihin, uskomatonta paskaa koko organisaatiolta sen jälkeen. Tämä eilinen purkaus vaan jäävuorenhuippuna. Vai mitä mieltä olet esim Nykoppin tilityksestä twitterissä?

IFK sai olla ylpeä mestaruuskautena asenteesta ja meiningistä. Silloin IFK vei, ja Erkka/Jokerit oli se joka itki mediassa. Silloin hävetti. Kaukana on ne ajat.
 

Hermann63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ville jäi jyrän alle omaa syytään!

Ko tilanteessa Ville katseli kiekkoa jaloissaan eikä pitänyt päätä ylhäällä. Jyrä tuli ja lanasi miehen, mitään suoraa pääkontaktia siinä ei mielestäni ollut, ainakaan sellaista ei kuvat tai video paljasta. Sen sijaan, Mosesin taklauksessa kuva paljasti sen, että käsillä annettiin reippaasti vauhtia laitaa päin???
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan kerma alkaa kokoontua.

Näinhän juuri totesin, että kolikonheittelijöiden kerho kun saapuu paikalle puolustelemaan, niin keskustelulta katoaa pohja. Värillisten lasien takaa kiekkokeskustelun tasoa yliampuvasti havainnoivat kommentit eivät puluille tunnu millään aukeavan. Turha taklaus edelleen.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä eilinen purkaus vaan jäävuorenhuippuna. Vai mitä mieltä olet esim Nykoppin tilityksestä...

Mulle on ihan vitun sama tilittääkö Timo Nykopp tai Jarkko Ruutu twitterissä, itkeekö Summanen matsin jälkeen vai Lämsä? Mua kiinnostaa aktuaaliset jotain merkitsevät teot jäällä ja siinä Jokerit on ollut ylivoimainen ämmä naurettavilla tempauksillaan Ben-Amorin päällekarkaus päällimäisinä ja Ruutun kalastelut siellä alempana. Teidän joukossa loukkaantujat ottavat nokkiinsa, kun joku vähän suutansa soittaa. Peltonen antoi yhden haastattelun yhden liigahistorian törkeimmän teon jälkeen samalla ilmeellä kun 90% haastatteluistaan ja teidän ammattimarttyyrit ovat samantien kyynel silmäkulmassa.


Edit. poistetteu kari grandia koskeva 'summasmainen' seksuaalisiin toimituksiin liittyvä kommentti. Ei mitään kari grandia, kaikkien janoisten sankaria, vastaan - piis & löve.
 
Viimeksi muokattu:

pullopoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näinhän juuri totesin, että kolikonheittelijöiden kerho kun saapuu paikalle puolustelemaan, niin keskustelulta katoaa pohja. Värillisten lasien takaa kiekkokeskustelun tasoa yliampuvasti havainnoivat kommentit eivät puluille tunnu millään aukeavan. Turha taklaus edelleen.

Off-topicina, eilen lenteli kolikot jullipäädystä.
 

Tsinska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
teidän ammattimarttyyrit ovat samantien kyynel silmäkulmassa.

Näinkö se on mennyt. Todellisuus alkaa hämärtyä. Kyllä se kyynel silmäkulmassa on ollut vahvasti koko ifk-organisaatiossa, ei pelkästään faneilla. Itse toivoin Nordlundin puhtaan taklauksen jälkeen, että ifk reagoisi asiaan kuuluvalla tavalla kentällä,jos tunsivat kokevansa vääryyttä (kyllä Jokerit olisivat miehekkäästi vastanneet) eikä ainakaan pelin jälkeen itkemällä. Se ei sovi teille. Ville Peltoselle toivon pikaista paranemista.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ihan täyttä paskapuhetta, että pää olisi osunut laitaan. Pitää olla melko sokea tai kusenkeltaiset lasit jos ei näe a) Nordlundin hyppäävän tilanteessa b) Nordlundin olkapään/kyynärpään osuvan Villeä päähän. Kakkua tullee ansaitusti - ja paljon.

Ei nouse jalat. Katsoin eka itsekin, että nousevat, mutta kelailin klippiä monta kertaa ja jos vähänkään nousevat, niin osuman jälkeen. Päähän osuu ja sitä ei voi kiistää. Ei saa yhtään lisäpeliä.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Ei nouse jalat. Katsoin eka itsekin, että nousevat, mutta kelailin klippiä monta kertaa ja jos vähänkään nousevat, niin osuman jälkeen. Päähän osuu ja sitä ei voi kiistää. Ei saa yhtään lisäpeliä.

Samaa mieltä tilanteesta, mielenkiintoista nähdä tuo lisäpanna, liiga ehti juuri viikolla linjata että päähän kohdistuneista tulee jatkossa kunnolla penalttia.
 

pullopoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meen ehkäpä turhaan provoon mutta en muista että pelissä olisi kertaakaan poimittu kolikoita jäältä. Mailan palasia sitäkin enemmän, ihmeen paljon katkesi mailoja eilen.

Ei ollu provo, mutta turhaan kirjotettu pienessä hermostuneessa tilassa, sori!

Olikohan toinen erä kun Hahl kyyristyi keräämään kolikkoa aloituksessa ja antoi tuomarille. Ja aloitus oli siis päädyssä jossa oli (ainakin enemmistö) IFK-faneja.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Samaa mieltä tilanteesta, mielenkiintoista nähdä tuo lisäpanna, liiga ehti juuri viikolla linjata että päähän kohdistuneista tulee jatkossa kunnolla penalttia.

Ei pitäisi liittyä tiukentunut linja asiaan millään tavalla, koska Nordlundin taklaus ei osunut päähän.

Sent from my RM-821_eu_finland_207 using Board Express
 

Supertähti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En oikein pysty ymmärtämään miten naapurileirissä aina ihmetellään mitä Ville on tehnyt ansaitakseen Jokeri kannattajien vihat. Tätä on selvitelty aika paljon Ben Amor-Peltonen ketjussa, mutta aina sitä kysytään uudestaan.

Villen kunnioitus painui pohjamutiin 1.9.2012, kun HIFK:n tarkoituksena ei edes ollut tulla pelaamaan jääkiekkoa vaan suorittamaan noutoja. Ville Peltonen on joukkueen kapteenina hyväksynyt tämän ja sen jälkee kehtasi tulla puhumaan julkisuuteen toisten kunniotuksesta ja jääkiekon koodistosta.

Yli 30 vuotta kiekkoa seuranneena en muista samanlaista p*skanjauhantaa näheeni mitä Villen suunnalta tuli ottelun jälkeen.

Mikäli maston eilisen taklauksen alle olisi jäänyt esim. Kibe olisin hyvin pahoillani ja toivoisin kibelle pikaista paranemista, mutta pakko myöntää, että Villelle ei enään pahemmin sääliä heru.

Onneksi teillä on lääkärinä ihmeparantaja joka viimeksikin paransi Villen "kuoleman porteilta" pelikuntoon alta aikayksikön.

Pitäisi ehkä jättää vajakkien viesteihin vastaamatta, mutta vastaanpahan nyt kuitenkin, vaikka tuskin tästä tekstistä mitään tajuatkaan. Ensin sanon kuitenkin sen, että en usko Nordlundin vahingoittaneen Villeä tahallaan.

Nyt kuitenkin puhutaan ihan toisesta pelaajasta joka on jo yli kahden (2) vuoden ajan tehnyt ihan mitä huvittaa joutumatta vastaamaan teoistaan (huom sinun mainitsemasi päivämäärä 1.9.2012 on alle kaksi vuotta sitten). 1.9.2012 HIFK päätti, että kyseinen pelaaja saa vastata teoistaan, sillä SM-liiga olemattomilla rangaistuksillaan ja peliä ymmärtämättömillä päätöksillään antaa tämän yhden henkilön käyttää järjestelmää hyväkseen. Mitä tekee Jokerit, kun HIFK yrittää noutaa tämän pelaajan? Sen kaikki tietävät.

Koita ajatella asiaa vähän suuremmasta perspektiivistä. Villellä oli täysi oikeus puhua tuon teon jälkeen kunnioituksesta ja koodistosta, koska näköjään teistä kukaan ei tajua siitä mitään. Miten te voitte sietää jarkko ruutua joukkueessanne? En voi käsittä, miksi moisten ihmisten annetaan kävellä päällä maan. Ei teidän tarvitse puolustella hänen tekojaan vaan sen takia, että hän pelaa Jokereissa. Hyljätkää se paskaläjä?

Tähän voisin vielä loppuun todeta, että minulle maalaisviha ylittää monikertaisesti naapurivihan. Siksi joka vuosi toivonkin HIFK:n voittavan Jokerit finaalissa 4-3. Toivon siis kaikkea hyvää myös Jokereille.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mistä se Peltonen sitten menetti tajuntansa jollei päähän tullut iskua?

siitä että pää kolisi plekseihin. Vähän sääliksi käy jos Villen ura loppuu siihen että seura kieltäytyy hankkimasta noinkin halpaa hankintaa kuin turvakaukalo omilla varoilla, vedoten siihen että se on jonkun muun tehtävä.
 

scholl

Jäsen
Miksi IFK-ketjuihin päästetään näitä edellä mainittuja kolikon heittäjiä ylipäätänsä? Onhan se nyt törkeätä, ettemme saa keskustella keskenämme IFK-asioista. Toinen asia mitä pitäisi pohtia, olisi Jokeri-kannattajien porttikielto Nordikselle. Ei ole mielestäni millään tavalla perusteltua, että käyvät siellä otteluissa. Vai onko joku, joka haluaa nähdä Jokeri-kannattajan meidän kotiottelussamme, jollainen esim. eilinen oli?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sen sijaan, Mosesin taklauksessa kuva paljasti sen, että käsillä annettiin reippaasti vauhtia laitaa päin???

Taas katsotaan kusenkeltaisin lasein tilannetta, kato nyt hemmetti sitä Mosesta mitä se tekee! Kaveri tietää, että takana on pakki tulossa, koitanpan kääntyä tässä laidan ja pakin välistä ja pum! Täysin Moseksen oma vika, itse aiheutti tuon loukkaantumisen kun ei valmistautunut taklaukseen vaan päin vastoin asetti itsensä todella kummalliseen asentoon ja siitä ikävä loukkaantuminen.
 

Driver#66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pää osuu pleksiin, kuten kaikki voi tallenteelta todeta.

Peltonen kiinni laidassa ja vaikka mikään osa Nordlundin kehosta ei osu Villeä päähän, se kuitenkin heilahtaa niin rajusti pleksiin että silmissä käynnistyy hedelmäpeli? Ihmeellistä. Taklaus on omasta mielestäni lähes puhdas. Ehkä hieman liian kova Villen asento huomioon ottaen, snadisti yläviistoon kohdistuva jonka näkee maston luistimista taklauksen jälkeen (eivät nouse irti jäästä mutta ei kaukanakaan ole) ja mielestäni osuu päähän vaikkakin kädet ovat hienosti kiinni kropassa. Kerran vielä, vitun pleksit! Taklaustilanteesta itkeminen on täysin turhaa meidän puolelta. Unelma paikka ajaa vastustajan kapteenia ja tärkeintä pelaajaa, käsi ylös kuka ei olisi käyttänyt. En millään usko että Nordlund teloitti tahallaan, ei sovi kaverin imagoon. Varmasti on "käskytetty" pelaamaan fyysistä peliä meidän tähtipelaajia kohtaan ja toivon että sama tapahtuu myös meidän kopissa jokaikisessä paikallismatsissa, tää on lätkää. Mua vituttaa tällä hetkellä aivan saatanasti mutta ei Lämsä, Nordlund tai narrit vaan Peltosen loukkaantuminen ja se että hävittiin eilen vaikka oltiin parempia. Komppaan täysin Jhagia, älkää hyvät fanitoverit laskeutuko Ramin liian lähellä peliä päästetyn tunnepurkauksen tasolle. Ei sillä se oli kyllä hauskaa kuunneltavaa Soppa-patsaan jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös