Ville Peltonen – HIFK:n päävalmentaja

  • 600 834
  • 4 444
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Tai vaikka sopimuksen loppuun astikin voisi messissä olla ton tasoinen apugoutsi.
Kuten alla jo mainittiin, niin olisi melko utopistista pitää tiillainen staffi useamman kauden ajan. Mutta loppukauden apu olisi ollut kyllä erittäin mahdollista ja jopa suotavaa. Harmi vaan kun Peltonen itse ei huomaa näitä puutteita omassa tiimissään. Kyllä yksi ammattilainen tuohon lisäksi olisi varmasti saanut nykytilannetta paremmaksi buustattua nuo mainitsemani kohdat jo pelkästään kuluvan kauden aikana ja luotua hyvät pohjat, raamit, suunnitelmat ja oikeanlaiset systeemit tulevaa kautta varten.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hämmentäviä juttuja teillä.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Hämmentäviä juttuja teillä.
Meinaatko että valmennustiimilla on esim. ylivoimapeli ja taktinen osaaminen (game plan kulloistakin vastustajaa vastaan, pelaaminen johtoasemassa pelien lopussa, hyökkäyksiin lähdöt träppiä vastaan, tasainen 60min, just to name few) sen verran mintissä, että ei vieläkään 2.5 vuoden jälkeen ole tarvetta saada noita kuntoon?

Hämmentävää tosiaan jos näin.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meinaatko että valmennustiimilla on esim. ylivoimapeli ja taktinen osaaminen (game plan kulloistakin vastustajaa vastaan, pelaaminen johtoasemassa pelien lopussa, hyökkäyksiin lähdöt träppiä vastaan, tasainen 60min, just to name few) sen verran mintissä, että ei vieläkään 2.5 vuoden jälkeen ole tarvetta saada noita kuntoon?

Hämmentävää tosiaan jos näin.

Meinaatko sinä, että meiltä tosiaan aidosti puuttuu osaaminen näiden asioiden kuntoon laittamisesta? Kaikki muut valmentajat osaavat ne laittaa kuntoon, mutta HIFK:ssa ei osata? Oletko katsonut valikoivasti otteluita, jos sinulta on mennyt ohi, että HIFK osaa kyllä purkaa träpin, jos pelaajat liikkuvat riittävästi ja syötöt ovat riittävän laadukkaita. Vai onko sinun katsomissasi otteluissa kaikissa käynyt niin, että HIFK ei ole kertaakaan onnistunut purkamaan vastustajan träppiä? Jos olette yhtään kiinnittäneet huomiota avauspelaamiseen, HIFK:n senttereiden pelaaminen on liian usein jäänyt hyökkäyksiinl ähdöissä vajaaksi. Sentterit ikään kuin varastavat ja odottavat, että pakit hoitaa, vaikka heidän tehtävänään olisi tehdä itsensä pelattavaksi paremmin. Tässä kohtaa ei kannata tuijottaa meidän senttereiden pistesaraketta, vaan sitä miten he pelaavat. Tätäkään ei esiinny vain yhdellä sentterillä joka vaihdossa, vaan kaikilla senttereillä välillä useammin, välillä harvemmin. Tästä olen itse vetänyt sellaiset johtopäätökset, että kyseessä ei ole pelitavallinen asia, vaan pelaajien henkilökohtaiset valinnat.

Johtoasemassa pelaaminen on mitä suurimmassa määrin henkimaailman juttuja. Yhtään ei saa ajatus karata olennaisesta tai seuraa virheitä, joista vastustaja voi rokottaa. Ovatko kaikissa lopun mokissa kämmätty joka kerta samoissa asioissa? Onko ollut sellaisia otteluita, missä vastustaja on tullut tasoihin ottelun loppuhetkillä esim. kuudella pelaajalla viittä, tai jopa neljää vastaan?

Missä ottelussa HIFK:n valmennusjohto on valinnut väärän game planin? Ja kuka sen määrittelee, mikä on väärä? Sinä? Fanit yleisesti? Se, että ottelun lopputulos ei ole odotetunlainen, ei kerro kyseisen ottelun taktiikasta välttämättä yhtään mitään, vaan siitä, että joukkue ei ole suorittanut riittävän korkealla tasolla. Joskus ottelun väärään lopputulokseen riittää vain yksi huono ratkaisu. Tasainen 60 min. kestänyt erinomainen ottelu olisi myös mun toiveissani ja onhan niitäkin muutama ollut. Loppupeleissä kuitenkin vain sillä, kuka keväällä nostaa kannua, on merkitystä. Ja vain sillä on mulle henkilökohtaista merkitystä, mikäli sen nostaa HIFK. Muut ovat yhdentekeviä.

Ylivoimapelissä on yksi perustavanlaatuinen ongelma. Siis Lehterän ylivoimassa: pelaajat eivät liiku riittävästi. Myös kiekottomien pelaajien pitää pysyä liikkeessä ihan koko ajan. Kakkos-yv:ssä tätä ongelmaa ei juurikaan ole esiintynyt, mutta sen ongelma on se, että se taas pelaa yleensä ylivoimasta vain sen, mitä ykköseltä jää jäljelle. Kysymys kuuluukin: uskooko joku, että valmennus olisi ohjeistanut pelaajia seisomaan tumput suorana ja kehottanut kollektiivisesti ihailemaan, kun Lehterällä on kiekko? Että valmennus ei olisi sanonut muille pelaajille, että pysykää pienessä liikkeessä jatkuvasti, olkaa kentällä itse aloitteellisia ja tehkää teitä vastaan pelaaminen vaikeaksi? Ville Peltosen jengissä ei olisi käyty näitä asioita läpi? Villen, joka itse oli ylivoimat alusta loppuun pienessä liikkeessä? Valmennus ei kuitenkaan voi sieltä vaihtopenkin takaa mitenkään liikutella niitä pelaajia kentällä, kun pelaajat eivät ole mitään käsinukkeja. Usein toivoisin, että olisivat, koska se voisi olla ainakin viihdyttävää.

Runkosarjan tarkoitus on laittaa peli kuntoon pleijareita varten. HIFK:n tapauksessa järjetön määrä loukkaantumisia on hidastanut tätä prosessia, mutta silti joukkue on sijalla kolme. Joo, sarja on tasainen ja takaa hengitellään niskaan, mutta joukkueen ensisijainen tarkoitus ei varmaankaan ole tavoitella jotain tiettyä sijoitusta runkosarjassa. Ei edes runkosarjan voittoa, vaan se on seurausta voitetuista peleistä. Se runkosarjan voiton tavoittelu tulee tavoitteeksi sitten myöhemmin, jos siihen on saumaa. Jokaisen jengin tarkoitus on pelata mahdollisimman hyvin, mutta jokainen jengi myös tietää, että runkosarjaan mahtuu eri vaiheita. Kun heikompia vaiheita tulee, niiden soisi olevan mahdollisimman lyhyitä. Pienten kauden aikaisten tavoitteiden pitää myös olla sellaisia, mitkä voidaan saavuttaa. Jos kaikki tavoitteet ovat kovin kunnianhimoisia ja niiden saavuttaminen näyttää epätodennäköiseltä, ei niistä mitään apua ole, päinvastoin.

Ville Peltonen apureineen tietää myös, että yksikään joukkue ei tule pelaamaan runkosarjaa läpi ilman vaikeuksia tai haasteita. Ville Peltonen odottaa myös pelaajilta itseohjautuvuutta ja vastuuta omasta tekemisestään. Tietyt asiat on yhteisesti sovittu, mutta pelaajat saavat myös paljon vapauksia. Peltonen on psykologisesti erittäin älykäs. Hän tietää, että joukkueeseen kohdistuu suuria odotuksia ja hän tietää, että tämän kauden joukkue on laadukas ja nimekäs. Ja kokenut. HIFK:ssa on paineita aina, mutta tällä kaudella odotukset ovat sattuneista syistä paljon korkeammat kuin aikaisemmin. Esim. loppuhetkien sulamisia on varmasti katsottu videoilta ja käyty läpi, mitä tehtiin väärin ja miten ko. tilanteet olisi kuulunut pelata, jonka jälkeen niitä harjoitellaan pelaamaann oikein. Pelaajien tehtävä oppia pelaamaan näitä haastavia hetkiä ihan itse niissä paineisissa tilanteissa, koska valmennus ei voi viheltää pilliin ja keskeyttää peliä ohjeita antaakseen. Ne ohjeet annetaan harjoituksissa ja erätauoilla. Ongelmalliseksi nämä lopun sulamiset tekee usein se, että ei ole mitään vain yhtä ainutta pelaajaa tai aina samaa mokaa, mitä kentällä tehdään, vaan tilanteet ovat erilaisia. Pelaajien pitää itse tunnistaa ne ja jokaisen pitää henkilökohtaisesti itse pelata ne oikein. Silloin, kun siinä onnistutaan, takaiskumaaleja ei tule. Mutta, jos yksikin pelaaja häviää oman kaksinkamppailunsa tai tekee muuten nopeassa vauhdissa ratkaisun, joka osoittautuu vääräksi, se on lopulta sitten siitä vastustajan ratkaisusta ja viime kädessä oman veskarin onnistumisesta kiinni, meneekö kiekko maaliin vai ei. Ja se taas ratkaisee koko ottelun lopputuloksen. Joukkueen pelaajien pitää kollektiivisesti itse oppia pelaamaan nykyistä paremmin lopun painetilanteissa. Toisten vain pitää hakata päätään useammin seinään kuin toisten.

Tähän loppuun totean vielä, että psykologisesti HIFK:n olisi kaikkein järkevintä lähteä pleijareihin hyvistä kyttäysasemista, esim. sijalta 3. Jos HIFK on esim. molempien tamperelaisten jengien takana runkosarjan päättyessä, suurimmat paineet on heillä. Jos Tappara ja Ilves ovat 1. ja 2., mikä sekään ei ole kirkossa kuulutettua, heidän paineensa kasvavat, koska kumpikin jengi on myös lähtenyt isoin panoksin kauteen. Voisiko HIFK:n pelaajat hyötyä tällaisesta asetelmasta jollakin tavalla? Ei välttämättä vähennä omia paineita, mutta lisää vastustajan paineita. Keväällä kokemus, henkinen kantti ja pettymysten sietokyky nousevat isoon rooliin. Jos koko runkosarja olisi mennyt rallatellen, HIFK:n paineet pleijareissa olisivat aivan infernaaliset. Ja nimenomaan ulkopuolelta. Tokihan HIFK-yhteisössä on aina omat sisäiset ja ulkoiset paineet ja niin kuuluu ollakin.

Ilman muuta pelin pitää olla keväällä kunnossa. Mutta fakta on se, että jokaisessa pelissä riittää lopulta se, että toinen joukkue on parempi niistä kahdesta paikalle saapuneesta joukkueesta. Eikä tarvitse voittaa isosti, vaikka olisihan se hienoa, jos voitettaisiin kaikki pelit 6-0. Kovin realistista se vain ei ole.

Olen itse aivan varma, että myös HIFK:n ykkös-yv tulee monipuolistumaan viimeistään, kun pleijarit alkaa. Niitä kortteja ei vain paljasteta vielä. Ehkä tätä samaa kohtuullisen staattista ylivoimaa on pelattu siksi, että fokus on juuri kulloisellakin hetkellä joissain muissa asioissa ja nykyinenkin ylivoima tuottaa paikkoja ihan riittävästi, jotta maaleja voitaisiin ylipäätään tehdä? En tiedä, mutta pidän mahdollisena. Ylivoimassa auttaisi myös aivan olennaisesti se, että niistä paikoista tehtäisiin nykyistä paremmalla prosentilla maaleja. Koska niitä paikkoja kyllä tulee, jos HIFK:n pelaajat vain keskittyvät riittävästi ja laittavat itsensä ihan oikeasti likoon.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Kiitos erittäin laadukkaasta vastauksesta, kuten aina tapanasi on.

Meinaatko sinä, että meiltä tosiaan aidosti puuttuu osaaminen näiden asioiden kuntoon laittamisesta? Kaikki muut valmentajat osaavat ne laittaa kuntoon, mutta HIFK:ssa ei osata? Oletko katsonut valikoivasti otteluita, jos sinulta on mennyt ohi, että HIFK osaa kyllä purkaa träpin, jos pelaajat liikkuvat riittävästi ja syötöt ovat riittävän laadukkaita. Vai onko sinun katsomissasi otteluissa kaikissa käynyt niin, että HIFK ei ole kertaakaan onnistunut purkamaan vastustajan träppiä?
En osaa varmaksi sanoa, puuttuuko osaaminen, vai eikö sitä vaan osata tuoda käytäntöön peleihin. Fakta lienee kuitenkin (ainakin omaan silmään), että mainitsimissani asioissa olisi helvetisti parantamisen varaa. Ja ollut siis jo useamman vuoden, en puhu pelkästään vallitsevasta hetkestä.

Ja olen toki myös nähnyt hetkiä ja otteluita, jossa träppiä vastaan ollaan pelattu ihan ok. Mutta pidemmällä otannalla siihen ollaan hakattu päätä seinään, jolloin meidän pelissä alkaa korostumaan tämä mystinen möyriminen. Etenkin tämä korostuu jos vastustaja tekee muutoksia pelitapaansa kesken pelin. Koska Peltosen staffilta en juurikaan huomaa pelin sisällä minkäänlaista yritystä ja reagointia muutoksiin, jos nähdään että nykyinen taktiikka ei tule toimimaan illan pelissä. Myöskin pelin loppujen aikana aikalisiä ei käytetä oikeastaan koskaan, vaikka kotisohvalle asti näkyy että jotain täytyisi yrittää muuttaa tai psyykata jengiä taistelemaan vielä vikat 5min, ettei vastustaja pääse tasoihin.
Jos olette yhtään kiinnittäneet huomiota avauspelaamiseen, HIFK:n senttereiden pelaaminen on liian usein jäänyt hyökkäyksiinl ähdöissä vajaaksi. Sentterit ikään kuin varastavat ja odottavat, että pakit hoitaa, vaikka heidän tehtävänään olisi tehdä itsensä pelattavaksi paremmin. Tässä kohtaa ei kannata tuijottaa meidän senttereiden pistesaraketta, vaan sitä miten he pelaavat. Tätäkään ei esiinny vain yhdellä sentterillä joka vaihdossa, vaan kaikilla senttereillä välillä useammin, välillä harvemmin. Tästä olen itse vetänyt sellaiset johtopäätökset, että kyseessä ei ole pelitavallinen asia, vaan pelaajien henkilökohtaiset valinnat.
Jos kaikki sentterit pelaavat näin jolla hankaloittavat hyökkäyksiin lähtöä, niin eikö se olisi juuri valmennustiimin tehtävä puuttua tähän selkeään epäkohtaan siten, että kertovat miten senttereiden kuuluisi ne tilanteet hoitaa?

Yksittäisen sentterin varastamiset mä vielä voisin uskoa henkilökohtaisena valintana, mutta että kaikki? Mikä on valmennuksen vastu tähän?
Ovatko kaikissa lopun mokissa kämmätty joka kerta samoissa asioissa? Onko ollut sellaisia otteluita, missä vastustaja on tullut tasoihin ottelun loppuhetkillä esim. kuudella pelaajalla viittä, tai jopa neljää vastaan?
Ei varmastikaan ole samoja kämmejä käynyt, mutta on näyttänyt siltä, että aletaan vetäytymään ja luopumaan kiekosta ja ryhmittäydytään vastaanottavaksi osapuoleksi lähes kaavanomaisesti aina vikan erän aikana, ellei johto ole yli kolme maalia ja käytännössä "selvä peli". Usein myös annetaan momentum vastustajalle, eikä edes yritetä ottaa sitä takaisin.

Täällä oli tilastoja sitä, että vikan kolmen minuutin aikana IFK:ta vastaan on tehty tasoitus- tai voittomaali 7 kertaa tän kauden aikana. Me ei olla onnistuttu tekemään näin kertaakaan (!) tällä kaudella.
Kysymys kuuluukin: uskooko joku, että valmennus olisi ohjeistanut pelaajia seisomaan tumput suorana ja kehottanut kollektiivisesti ihailemaan, kun Lehterällä on kiekko? Että valmennus ei olisi sanonut muille pelaajille, että pysykää pienessä liikkeessä jatkuvasti, olkaa kentällä itse aloitteellisia ja tehkää teitä vastaan pelaaminen vaikeaksi? Ville Peltosen jengissä ei olisi käyty näitä asioita läpi? Villen, joka itse oli ylivoimat alusta loppuun pienessä liikkeessä?
Tuskin on ohjeistettu seisomaan, vaikka siltä se pääosin näyttääkin. Ihmetyttää miksi valmennus ei saa pelaajiin liikettä siellä? Ei niillä kuitenkaan ole jalat betonissa. Kuinka kovasti on vaadittu sitä liikkeessä oloa? Kieltäytyykö pelaajat noudattamasta annettuja ohjeita ja ovat sitä mieltä, että kyllä me maaleja tehdään kun saadaan hienoja tic-tac-toe -syöttökuvioita ja laitetaan paikan tullen sitten tyhjään maaliin? Kiekollinen pelaaja voisi olla jatkuvasti pyörivässä liikkeessä vaikka myötäpäivään akselilla siniviiva-kaaret-maalin takaa. Tää hajoittaisi vastustajan nelikkoa aika hyvin ja avaisi entistä paremmin syöttölinjoja ja laukaisupaikkoja. Miksi ei kokeilla mitään uutta?
Tähän loppuun totean vielä, että psykologisesti HIFK:n olisi kaikkein järkevintä lähteä pleijareihin hyvistä kyttäysasemista, esim. sijalta 3. Jos HIFK on esim. molempien tamperelaisten jengien takana runkosarjan päättyessä, suurimmat paineet on heillä. Jos Tappara ja Ilves ovat 1. ja 2., mikä sekään ei ole kirkossa kuulutettua, heidän paineensa kasvavat, koska kumpikin jengi on myös lähtenyt isoin panoksin kauteen. Voisiko HIFK:n pelaajat hyötyä tällaisesta asetelmasta jollakin tavalla?
Oma mielipide on, että runkosarjan sija 2. olisi "pakko" ottaa, ja se on tällä hetkellä hyvinkin tehtävissä, mutta turhille pistemenetyksille ei luonnollisestikaan ole varaa ja Tampereen jengeiltä olisi toki myös ihan siistiä napata pisteitä, mielellään jopa 3p. voittoja. Tällöin olisi hyvät lähtökohdat playoffien alkuun ja kohdataan pahin mahdollinen (tod.näk. Tappara) tulikoe vasta finaalissa. Silloin viimeistään olisi suotavaa ottaa ainakin kaksi voittoa Nokialta.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Sanovat Peltosen krooniset puolustajat mitä tahansa niin kyllä se vaan on päävalmentajan vastuulla, että tällaisissa SaiPa-peleissä ei tiputella pisteitä. Kaikille joukkueille tulee stipluja pitkässä sarjassa, mutta Peltosen joukkueelle niitä tuntuu tulevan liian säännöllisesti. Katseet kääntyvät jälleen Peltoseen.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Sanovat Peltosen krooniset puolustajat mitä tahansa niin kyllä se vaan on päävalmentajan vastuulla, että tällaisissa SaiPa-peleissä ei tiputella pisteitä. Kaikille joukkueille tulee stipluja pitkässä sarjassa, mutta Peltosen joukkueelle niitä tuntuu tulevan liian säännöllisesti. Katseet kääntyvät jälleen Peltoseen.
Määrittele Peltosen krooniset puolustajat. Muuten samaa mieltä viestistä pienellä varauksella.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Määrittele Peltosen krooniset puolustajat. Muuten samaa mieltä viestistä pienellä varauksella.
Mielestäni tässä ihan ympärillä ja muissakin ketjuissa pyritään tiettyjen nimimerkkien toimesta sysäämään Peltosen vastuuta pelaajille. Se on tosin vaan minun mielipide.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Mielestäni tässä ihan ympärillä ja muissakin ketjuissa pyritään tiettyjen nimimerkkien toimesta sysäämään Peltosen vastuuta pelaajille. Se on tosin vaan minun mielipide.
Saatat olla täysin oikeassa. Itse en päästäisi noin kokeneita ja kaikennähneitä(onko tämä suomea?) pelaajia kokonaan pälkähästä. Huonolla pelillä pitäisi myös ottaa kliinisiä voittoja.

Eipä silti, kyllä näiden matsien jälkeen sekä pelaajat että valmentajat saavat istua sylikkäin pukkarissa ja katsella peiliin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Saatat olla täysin oikeassa. Itse en päästäisi noin kokeneita ja kaikennähneitä(onko tämä suomea?) pelaajia kokonaan pälkähästä. Huonolla pelillä pitäisi myös ottaa kliinisiä voittoja.

Eipä silti, kyllä näiden matsien jälkeen sekä pelaajat että valmentajat saavat istua sylikkäin pukkarissa ja katsella peiliin.
Ei missään nimessä pidä päästää ja kuten aiemmassa viestissäni kirjoitin niin näitä tulee kaikille. Yhtälailla siellä on Tappara vaikeuksissa tällä hetkellä kriisi-JYPin kanssa. Ero on vaan siitä, että Peltosen IFKlla on track recordissa jo nyt liikaa näitä pisteiden tiputteluita. Tähän ei ole varaa, sillä takana tulevat ovat kovemmassa vireessä. Kun tämä sama vuoristorata jatkuu kolmatta kautta niin katse kääntyy Peltoseen.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Luulin jo tehneeni äänestyspäätökseni presidentinvaalien suhteen. Olen kuitenkin pyörtänyt päätökseni ja äänestänkin Suomen tasavallan seuraavaksi presidentiksi Ville Peltosta. Uusia hienoja haasteita heti helmikuusta lähtien, kaikki voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Valoja päälle Peltonen
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Ihan vitun noloa. Peltonen onnistuu häviämään Mestis-Saipalle himassa. Turha haaveilla mistään pleijarimenestyksestä, kun jengin suorituksetkin ovat ihan valmentajansa näköisiä, hajuttomia ja mauttomia. Enää ei mitkään selitykset kelpaa, vaan muutoksia on pakko tehdä uskottavuuden nimissä.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Joo, kyllä puolustuspelaaminen on ihan kuosissa, mutta miten ihmeessä voi kolmatta kautta hyökkäyspelaaminen olla noin surkeaa paskaa?? Ei mitään ideaa tuossa pelissä hyökkäyksessä. Onneksi saa vielä 2 kautta harjoitella lisää. Josko viidennellä kaudella alkaisi hyökkäyspelaamisessa olla jotain ideaa?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mikä järki tuossa on, ettei millään tavalla järjestä joukkojaan loppua kohden, ja tiivistä peluutusta. Eihän noi valitut ketjut edes toimineet hyvin, eli pakan olis voinu vetää ihan uusiks viimeiseen 10 minuuttiin ja pelata 3 ketjulla. Ja siis sekottaa niitä enemmän
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tulkaas nyt Peltosen puolustelijat kertomaan että missä oikein pelataan tällä hetkellä?
Älä nyt, kyllä posisiipi tulee kehumaan. Ja selittelemään kuinka paljon on sairastuvalla pelaajia yms. Siihen olisi kiva kuulla selitys, että miten tuo hyökkäyspelaaminen on näin surkeaa ollut koko Peltosen valmennusvastuun ajan.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Älä nyt, kyllä posisiipi tulee kehumaan. Ja selittelemään kuinka paljon on sairastuvalla pelaajia yms. Siihen olisi kiva kuulla selitys, että miten tuo hyökkäyspelaaminen on näin surkeaa ollut koko Peltosen valmennusvastuun ajan.
Mut kun Martin ei pelannut ja Leksa ei sytyttänyt koko Nordista tuleen..
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulkaas nyt Peltosen puolustelijat kertomaan että missä oikein pelataan tällä hetkellä?
Saat minulta vastauksen heidän puolestaan. Pelaajille peilejä ja valmennukselle vastuuvapaus. Käskeekö muka Kuhta pelaamaan yv:t paikallaan, niih.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Ville Peltosen ajanjakso on ollut kyllä todella raskasta seurattavaa. Tämäkin kausi ihan ihmeellisesti ollaan roikuttu tuossa kolmannessa sijassa, vaikka kaikesta näkee, että tää kupla puhkeaa ihan just.

IFK tulee yksilöiden voimalla olemaan runkosarjassa sijoilla 5-6. Sitten sieltä tulee Jukurit vastaan mikä vie homman ihan mennen tullen puhtaasti valmennuksella. Rostereita kun katsoo, niin ei pitäisi, mutta kun meillä on liigan yksi heikoimmista valmentajista, niin tätä se on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös