Ville Peltonen – HIFK:n päävalmentaja

  • 603 406
  • 4 455

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä sen verran, että mua häiritsee tämä sama keskustelu jo kolmatta kautta eli VPn roolia vähätellään ja syytä vieritetään pelaajien niskaan. Puhun nyt isommasta kuvasta, en yksittäisestä pelistä. Pelaajat ovat kuitenkin vaihtuneet kolmessa kaudessa melkoisesti, mutta silti samat ongelmat jatkuvat ja tuloksenteko laahaa. Milloin voi perustellusti vaatia VP& co tulosvastuuta? Viimeisellä kaudella 25-26? VPn joukkueissa edelleen enemmän alisuorittajia kuin ylisuorittajia kaudesta toiseen. Valmentajan tehtävä kuitenkin on ottaa joukkueesta kaikki irti. Näin ei mielestäni ole tapahtunut VPn aikana kovin usein. Kärjistäen sitä miettii, että minkälaisen NHL-rosterin VP & co tarvitsisi, jotta tulosta alkaisi syntyä?

Muistelen, että näitä samoja corseja sekä kaikenmaailman tähtikarttoja pyöriteltiin täällä myös Pikkaraisen aikana ja todisteltiin niillä kuinka IFK on ottelusta toiseen parempi joukkue kuin vastustaja, mutta pelaajat eivät kollektiivisesti tee maaleja silloin kuin pitäisi.

Voidaankin sitten kysyä, että miksi Salmelainen hankkii meille kaudesta toiseen tällaisia pelaajia?

Sellaisesta "semialmostperhapsposivite"-siivestä huomio.

Muistan kyllä, että näitä tähtikarttoja, maalidottamia ja corseja täällä on vuodesta toiseen pyöritelty. Ja ihan ulkomuistista heitettynä, HIFK on pääsääntöisesti vetänyt niiden mukaan hyvin tai erittäin hyvin. Siis viimeiset vuodet. Peltosen kanssa on vedetty hyvin, Pikkaraisen kanssa vedettiin hyvin (taisi muuten olla aika hyvä tilasto esim. Tapparaa vastaan) ja jopa Selinin kanssa vedettiin hyvin (tosin taktisesta puolesta taisi silloinkin vastata JP).

Kiinnostaisi siis tietää, miksi HIFK on yhdessä tietyssä asiassa, eli viimeistelyssä, niin järjettömän huono? Ja miksi tämä sama asia kulkee kaudesta toiseen ja valmentajalta toiselle? Jos ja kun pelejä hallitaan, ja maalipaikkoja luodaan vastustajaa enemmän noin pääsääntöisesti, niin mikä vittu siinä voi olla niin vaikeaa saada se kiekko maaliin? Näihin kysymyksiin olisi erittäin hyvä saada vastaus.

Ja toivon, että vastaus kysymyksiin on jotain älyllisempää kuin "Tobias Salmelainen".
 
Suosikkijoukkue
HIFK, FLA
Ei kaadeta ei, ja koskapa meillä ei velmentajaa muutenkaan vastaa mistään pelin osa-alueesta, niin yhtä hyvin voidaan saman tien tehdä Villen kanssa diili, että saa valmentaa IFKssa niin kauan kuin haluaa, tai kun edes silmämunat liikkuu. Me ollaan vaan liian lähellä aläintarhan kenttää, ja se on rojahtanut koko joukkueen niskaan estämään laittamasta kiekkoa maaliin.

Ok, esitys oli tänään hyvä, mutta monessa pelissä ei. Syitä siihen voi kukuin tahollaan miettiä, ja itse päättää mihin suuntaan omissa arvioissaaan epäilyt langettaa.

Ja kukaan ei varmaankaan ole absoluuttisesti oikeassa, sillä edelleen galaksit ovat yhdistymässä ja planeettpjen asennot ja linjta vaikuttavat, joten aivan kaikki on mahdollista niin Villen kera kuin ilmankin. Sitä ei kukaan tiedä tietenkään, että minä vuonna.
Päivän viimeinen sarkasmi-negailu; Tobias osti itselleenkin jatkoaikaa Villen jatkosopparin myötä. Muuten tuomio olisi tullut ensi keväänä kun Liigan parhaalla rosterilla kausi päättyy mahalaskuun. Nyt tämä tapahtuu sen sijaan vasta viidennen kauden jälkeen jolloin lopullisesti ulosmitataan Peltosen nerous valmentajana ja nostellaan nakkikattilaa kiukaalle.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässäkin olisi voinut haastaa näkemystä, mutta omasta mielestä hauska läppä taskubiljardista. Ammattikoulun röökipaikan tasoisia tarinoita.

Ei Pennanen juhli siellä tulosta. Miettii kyllä vakavasti mitä pitää tehdä toisin kun muuten kellot soi. Sama pätee myös Tapparaan. Ainoassa pelissä pidettiin pihdeissä 58 minuuttia.

Kysymys on vaan sitä mitä haluaa nähdä ja tulkita. Tämä palsta tarvii aina sen olkiukon mitä tökkiä. On se Peltonen, Taponen tai Salin. Aina se löytyy. Se varmasti tyydyttää sitä omaa turhautumista, mutta ei sillä välttämättä ole kokonaisuuden kanssa mitään tekemistä.
Uskon että kyse enemmänkin on siitä, että meistä jokainen katsoo juttua omin silmin ja kokemuksin. En minäkään voi missään nimessä väittää, että Ville on takuulla väärä valmentaja joukkueelle, mutta itselläni katse juuri nyt kohdistuu sinne suuntaan, että pidän tällä hetkellä VALMENNUSTA (en siis erityisesti Villeä yksinään) joukkueen heikoimpana lenkkinä.

Onko näin, sen aika näyttää, ja olen mielelläni tässä väärässä. Itse uskon kuitenkin valmennuksen merkitykseen joukkueen tuloksentekokyvyn suhteen melko paljon, ja näen että monissa tilanteissa meillä sujuu peli parhaiten silloin kun se tuntuu poikkeavan siitä mitä keskimääräisessä pelissä tehdään. Joskus vaan tuntuu, että jonkun ketjun ollessa flowtilassa ja pelatessaan selkeästi nopeammin, suoraviivaisemmin ja mielikuvituksellisesti niin taito riittää viemään joukkuetta pisteille. Mutta peleistä omiin silmiin puuttuu tietynlainen toisteisuus, ja itselle tulee fiilis, että siellä valmennus ohjaa harkoissa peleissä uomiin, jossa taas ajaudutaan siihen möyrimiseen ja kulmaralleihin.

Ei tässä ole tarkoitus kenenkään kanssa riidellä ja kinata siitä kuka on oikeassa. Kaikki -siis myös minä- toivon aina parasta IFKlle, mutta petyn myös aina kun niin ei tapahdu. Siitäkin huolimatta mun silmissä epäily on nyt enemmän sen valmennuksen kuin pelaajien kyvyissä tuottaa tulosta.

ps. toi taskubiljardi oli ehkä huono veto, oli jotenkin mielikuva Villestä joka seisoo toinen käsi taskussa ottelun ajan, mutta saattoi olla tosiaankin joku valkku, joten pahoitteluni tuosta.
 
Viimeksi muokattu:

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan olen osittain samaa mieltä kanssasi, mutta näissä "maalinteko on pelaajien vastuulla"-näkökulmissa kannattaa pysähtyä hetkeksi pohtimaan, että miksi Peltosen IFK tuntuu varsin usein voittavan kaikki muut tilastot paitsi ne, joiden perusteella jaetaan pisteitä, eli maalit?

- Kaudesta toiseen väärät pelaajat, jotka eivät osaa tehdä paikoista maaleja?
- Väärät roolitukset?
- Joukkueesta puuttuu rentous?

Näkisin, että ensimmäistä kohtaa lukuunottamatta, josta Salmelainen loppuviimein vastaa, jokainen muu em. kohdista on valmennusryhmän vastuulla laittaa kuntoon.
Tämä on aika lähellä mun näkemystä ja mitä pohdin tilanteesta.
Se asia pitää muistaa, että kun IFK menee vieraisiin, saa aina muita joukkueita isomman kotiyleisön tuen vastaansa paikasta riippumatta. Se verottaa väkisinkin pisteitä kauden aikana jokusen, mutta kotona....
 

DelJampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Norwich City
Ei kaadeta ei, ja koskapa meillä ei velmentajaa muutenkaan vastaa mistään pelin osa-alueesta, niin yhtä hyvin voidaan saman tien tehdä Villen kanssa diili, että saa valmentaa IFKssa niin kauan kuin haluaa, tai kun edes silmämunat liikkuu. Me ollaan vaan liian lähellä aläintarhan kenttää, ja se on rojahtanut koko joukkueen niskaan estämään laittamasta kiekkoa maaliin.

Ok, esitys oli tänään hyvä, mutta monessa pelissä ei. Syitä siihen voi kukuin tahollaan miettiä, ja itse päättää mihin suuntaan omissa arvioissaaan epäilyt langettaa.

Ja kukaan ei varmaankaan ole absoluuttisesti oikeassa, sillä edelleen galaksit ovat yhdistymässä ja planeettpjen asennot ja linjta vaikuttavat, joten aivan kaikki on mahdollista niin Villen kera kuin ilmankin. Sitä ei kukaan tiedä tietenkään, että minä vuonna.
Aika kryptinen vastaus
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki ymmärrän sen suuren eron, mikä maajoukkueen "lähijaksoissa" ja päivittäisessä seurajoukkueen fysiikkavalmentamisessa on. Olen ollut toistakymmentä vuotta pääsarjatason palloilujoukkueiden fys.valmentajana, hyvinkin terveellä lopputulemalla. Tällä en halua moittia esim. Hero Malia, siihen minulla ei ole valtuuksia. Jotakin kuitenkin HIFK:n jutussa on pahastikin pielessä, koska sama, aivan loputon vammakierre eikun jatkuu! Varmastikin joukkueen johdossa asiasta ollaan eniten ihmeissään. Josko siihen löytyisi edes joku yhteinen nimittäjä.

Poimin tämän kohdan mielestäni erittäin ansiokkaasta @VSP73n kirjoituksesta, koska liittyy aiempaan viestiini koskien maalinteon tehokkuutta.

TÄMÄKIN asia on sellainen, joka HIFK:ssa jatkuu vuodesta toiseen ja valmentajalta toiselle. Tähän, samoin kuin maalinteon tuskaisuuteen, olisi erittäin tervetullutta saada joku vastaus. Miksi HIFK:n pelaajat ottavat osumaa muiden joukkuiden pelaajia enemmän? Miksi HIFK:n vammakierre on a) suurempi ja b) pahempi kuin kilpailijoiden? Vuodesta toiseen.

Tähänkin saa keksiä jonkun muun vastauksen kuin "Tobias Salmelainen".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiinnostaisi siis tietää, miksi HIFK on yhdessä tietyssä asiassa, eli viimeistelyssä, niin järjettömän huono? Ja miksi tämä sama asia kulkee kaudesta toiseen ja valmentajalta toiselle? Jos ja kun pelejä hallitaan, ja maalipaikkoja luodaan vastustajaa enemmän noin pääsääntöisesti, niin mikä vittu siinä voi olla niin vaikeaa saada se kiekko maaliin?
Viimeiset viisi matsia: tehtyjä maaleja 11, päästettyjä 14 (jos oikein laskin pienessä pöhnässä). Näistä viidestä pelistä saatiin huimat viisi pinnaa, eli puhdas vierasvoitto heikosta Tepsistä sekä nihkeä kotivoitto jatkoajalla SaiPasta. Näiden päälle kolme tappiota (Ässät ja JYP vieraissa, Ilves himassa). Päästettyjen maalien keskiarvo 2,8. Ei siis mitenkään katastrofaalinen, voisi toki olla pienempikin. Tehtyjen keskiarvo 2,2. Eli aivan paska. Jos nyt miettii asiaa vaikka siltä näkökantilta, että pakistossa on ollut pulaa äijistä, hyökkäyksessä ei. Joten voisiko siihen maalintekoon keskittyä treeneissä aivan erityisellä pieteetillä?
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärjistäen sitä miettii, että minkälaisen NHL-rosterin VP & co tarvitsisi, jotta tulosta alkaisi syntyä?
Ville Peltonen on itsessään vaikea aihe HIFK:lle. Kyseessä on kuitenkin oma pelaajalegenda, jonka ura HIFK:ssä sekä maajoukkueessa on vertaansa vailla ollen viimeisin kannua nostanut HIFK-kapteeni. Lienee sanomattakin selvää, että tällaiselle henkilölle on huomattavasti vaikeampi antaa potkut päävalmentajana kuin esimerkiksi Selinille tai Pikkaraiselle. Potkujen antamisen vaikeutta lisää myös se, ettei Ville Peltonen ole varsinaisesti tehnyt huonoa työtä. Kun päävalmentaja ei varsinaisesti epäonnistu, niin potkujen antaminen on todella vaikeaa (ellei nimi ole Jouko Myrrä ja seura Ilves).

Mutta.

Ville Peltonen ei ole tehnyt kuitenkaan hyvää työtä HIFK:n peräsimessä. Hän on saanut kaksi kautta aikaa ja tuloksena ovat puolivälierätappio sekä pronssiottelun tappio HIFK:n resursseilla. Samassa ajassa esimerkiksi Olli Salo on saavuttanut samat ansiot huomattavasti pienemmän KooKoon resursseilla. Tässäkin lienee sanomatta selvää, että kumpi on tehnyt parempaa työtä ottaen huomioon resurssit. Mikäli haluaisin esittää neutraalia urheilutoimittajaa, niin sanoisin näin: Ville Peltosen on voitettava mestaruus HIFK:n peräsimessä, muutoin hän on epäonnistunut.

Eiköhän Peltosen paras osaaminen valmennuksessa ole hänen persoonansa. Esimerkiksi Petteri Lindbohmille taisi olla iso juttu se, että juuri Peltonen on päävalmentaja HIFK:ssä. Kokemusta hänellä kun on Peltosesta jo Lausannesta parin vuoden takaa. Eli kyllä Peltonen on näemmä sellainen päävalmentaja, jonka valmennukseen pelaajat haluavat tulla.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeiset viisi matsia: tehtyjä maaleja 11, päästettyjä 14 (jos oikein laskin pienessä pöhnässä). Näistä viidestä pelistä saatiin huimat viisi pinnaa, eli puhdas vierasvoitto heikosta Tepsistä sekä nihkeä kotivoitto jatkoajalla SaiPasta. Näiden päälle kolme tappiota (Ässät ja JYP vieraissa, Ilves himassa). Päästettyjen maalien keskiarvo 2,8. Ei siis mitenkään katastrofaalinen, voisi toki olla pienempikin. Tehtyjen keskiarvo 2,2. Eli aivan paska. Jos nyt miettii asiaa vaikka siltä näkökantilta, että pakistossa on ollut pulaa äijistä, hyökkäyksessä ei. Joten voisiko siihen maalintekoon keskittyä treeneissä aivan erityisellä pieteetillä?

Hyvä huomio. Olen joskus sattunut vilkaisemaan noita Cmoren lähetyksessä väliajalla olevia tallenteita, ja tais juuri tällä viikolla pyöriä Ilveksen sen nuoren pelaajan haastattelu. Nyman taisi olla. Siellä oli vapaavalintaiset harjoitukset jäällä. Ilman kamoja. No ei siitä sen enempää.

Mutta ihmettelen, miksi HIFK ei voi vetää LAUKAISUTREENEJÄ pelaajilleen tasan niin kauan, että a) homma alkaa kiinnostaa pelaajia itseään ja b) ne laukaukset alkaa menemään kohdilleen muuten. Ja vedetään ne niin sanotusti ylimääräisinä harjoituksina.

Pahaa pelkään, että syy tällaisen olemattomuuteen on se, että jollekin voisi tulla paha mieli. Anteeksiantamaton syy. Tämä on tulosurheilua ja jokaiselle noista maksetaan suhteessa hitollinen korvaus. Tarkoituksena voittaa pelejä, ei hallita niitä.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eiköhän sitä laukomistakin ole harjoiteltu. Joskus kirjoiteltiin, että Peltonen puuttuu jopa liian pedantisti johonkin mailan lavan kulmiin laukaisuharjoituksissa.

Korvienvälihommia, sano.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan se kuitenkin niin, että valmentaja vastaa tuloksesta. Peltosen aikana tulosta ei ole vielä tullut. Tämä viikko oli onneton. Jos valmentajalla ei niin väliä -> halvempaa tarjolla. Toki syytä laittaa termiksi ”valmentajat”.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tämän päivän peliä katsoi, IFK:lla on todella monta osa-aluetta pelissä kunnossa. Puolustus, karvaus, kaksinkamppailut, hyökkäyksiinlähdöt ja hyökkäysalueelle pääsy. Ilves ei haastanut tänään IFK:ta näillä alueilla kuin satunnaisesti. Tilastojen mukaan kiekonhallinta meni yli 60% IFK:lle. Ilves ei todellakaan näyttänyt liigan kärkijengiltä.

Mutta Peltoselle kiekko on vallan väline (vai miten se nyt meni) ja hyökkäysalueella IFK jauhaa paskaa ilman että ryhtyisi konkreettisiin tekoihin. Peltonen pelkää menettävänsä kiekon ja vallan jos pelaajat alkavat laukomaan epäedullisesta paikoista, josta kiekko päätyy vastustajalle. Eli mielummin annetaan pelin pyöriä hyökkäysalueella pitkiäkin aikoja jotta ei menetettäisi kiekkoa vastustajalle ja täten estetään lätkäpelin normaali pelivirtaus. Minimoidaan riskit ja maalipaikat, omissa ja vieraissa.

Uskoisin että Peltonen haluaa jengin tunnistavan paremmin hyökkäyspään tilanteet, jossa kiekkoa pitää saada maalille sillä riskillä jossa sen voi myös menettää. Siinä vaiheessa oma paketti pitää olla niin tiivis että karvaus kiekon saamiseksi takaisin on heti mahdollinen. Haittapuolena on tasapuolisempi kiekonhallinta, koska pakosta osavedosta ei löydä maalille saakka ja se antaa vastustajalle mahdollisuuden vastaiskuihin.

En olisi kovin huolissani. IFK hallitsi peliä ilman kaikkia ykköskorin hevosiaan. Tänään näytti välillä isät vs pojat, siitä erolla ettei isät osanneet tehdä enää maaleja. Epäilen ettei Ilveskään ollut kovin tyytyväinen omaan esitykseensä.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Se on itse kunkin oma häpeä jos ei erota Piken ja Ville Hanholin kirjojen eroavaisuuksia.

Tästä tulee pitkä matka.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Jos tämän päivän peliä katsoi, IFK:lla on todella monta osa-aluetta pelissä kunnossa. Puolustus, karvaus, kaksinkamppailut, hyökkäyksiinlähdöt ja hyökkäysalueelle pääsy. Ilves ei haastanut tänään IFK:ta näillä alueilla kuin satunnaisesti. Tilastojen mukaan kiekonhallinta meni yli 60% IFK:lle. Ilves ei todellakaan näyttänyt liigan kärkijengiltä.

Mutta Peltoselle kiekko on vallan väline (vai miten se nyt meni) ja hyökkäysalueella IFK jauhaa paskaa ilman että ryhtyisi konkreettisiin tekoihin. Peltonen pelkää menettävänsä kiekon ja vallan jos pelaajat alkavat laukomaan epäedullisesta paikoista, josta kiekko päätyy vastustajalle. Eli mielummin annetaan pelin pyöriä hyökkäysalueella pitkiäkin aikoja jotta ei menetettäisi kiekkoa vastustajalle ja täten estetään lätkäpelin normaali pelivirtaus. Minimoidaan riskit ja maalipaikat, omissa ja vieraissa.

Uskoisin että Peltonen haluaa jengin tunnistavan paremmin hyökkäyspään tilanteet, jossa kiekkoa pitää saada maalille sillä riskillä jossa sen voi myös menettää. Siinä vaiheessa oma paketti pitää olla niin tiivis että karvaus kiekon saamiseksi takaisin on heti mahdollinen. Haittapuolena on tasapuolisempi kiekonhallinta, koska pakosta osavedosta ei löydä maalille saakka ja se antaa vastustajalle mahdollisuuden vastaiskuihin.

En olisi kovin huolissani. IFK hallitsi peliä ilman kaikkia ykköskorin hevosiaan. Tänään näytti välillä isät vs pojat, siitä erolla ettei isät osanneet tehdä enää maaleja. Epäilen ettei Ilveskään ollut kovin tyytyväinen omaan esitykseensä.
Tänään kuitenkin lauottiin 70 kertaa, joten ihan täysin en osta muuten ansiokasta kirjoitustasi.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Jos tämän päivän peliä katsoi, IFK:lla on todella monta osa-aluetta pelissä kunnossa. Puolustus, karvaus, kaksinkamppailut, hyökkäyksiinlähdöt ja hyökkäysalueelle pääsy. Ilves ei haastanut tänään IFK:ta näillä alueilla kuin satunnaisesti. Tilastojen mukaan kiekonhallinta meni yli 60% IFK:lle. Ilves ei todellakaan näyttänyt liigan kärkijengiltä.

Mutta Peltoselle kiekko on vallan väline (vai miten se nyt meni) ja hyökkäysalueella IFK jauhaa paskaa ilman että ryhtyisi konkreettisiin tekoihin. Peltonen pelkää menettävänsä kiekon ja vallan jos pelaajat alkavat laukomaan epäedullisesta paikoista, josta kiekko päätyy vastustajalle. Eli mielummin annetaan pelin pyöriä hyökkäysalueella pitkiäkin aikoja jotta ei menetettäisi kiekkoa vastustajalle ja täten estetään lätkäpelin normaali pelivirtaus. Minimoidaan riskit ja maalipaikat, omissa ja vieraissa.

Uskoisin että Peltonen haluaa jengin tunnistavan paremmin hyökkäyspään tilanteet, jossa kiekkoa pitää saada maalille sillä riskillä jossa sen voi myös menettää. Siinä vaiheessa oma paketti pitää olla niin tiivis että karvaus kiekon saamiseksi takaisin on heti mahdollinen. Haittapuolena on tasapuolisempi kiekonhallinta, koska pakosta osavedosta ei löydä maalille saakka ja se antaa vastustajalle mahdollisuuden vastaiskuihin.

En olisi kovin huolissani. IFK hallitsi peliä ilman kaikkia ykköskorin hevosiaan. Tänään näytti välillä isät vs pojat, siitä erolla ettei isät osanneet tehdä enää maaleja. Epäilen ettei Ilveskään ollut kovin tyytyväinen omaan esitykseensä.
Hyvä että joku muukin näkee pelin näin!
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään kuitenkin lauottiin 70 kertaa, joten ihan täysin en osta muuten ansiokasta kirjoitustasi.
Joo-o, pakko myöntää ettei lukema oikein tue väitettä. Ehkä P.Sihvonen on väärässä, kiekko ei ole vallan väline. Olisiko parempi tuloksen kannalta että kiekonhallinta menisi tasaisemmin esim 53-47? Jos en ihan väärin katsonut, Ilves on voittanut pari viimeistä peliään vaikka on pitänyt vähemmän kiekkoa.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Joo-o, pakko myöntää ettei lukema oikein tue väitettä. Ehkä P.Sihvonen on väärässä, kiekko ei ole vallan väline. Olisiko parempi tuloksen kannalta että kiekonhallinta menisi tasaisemmin esim 53-47? Jos en ihan väärin katsonut, Ilves on voittanut pari viimeistä peliään vaikka on pitänyt vähemmän kiekkoa.
Puhuin vain tämän päivän pelistä. Tänään mentiin maalille ja lauottiin paljon sekä ahkerasti. Muiden matsien osalta analyysisi voi kyllä pitää paikkansa.

Juuri kävin lukaisemassa mielenkiinnosta Ipan palstaa ja siellä parikin kirjoittajaa kirjoitti jotenkin näin ”Tyypillistä Ilvestä viime aikoina: Hävitään maaliodottamat ja tilastot, voitetaan peli.” sekä ”Harvoin kyllä näin jyrän alla sentään ollaan oltu”. Eli kyllä mä mielelläni näkisin tämän illan tyylisiä esityksiä HIFK:lta myös jatkossa. Tohon tyyliin, kun pelaa, niin pitkässä juoksussa tulee enemmän voittoja kuin tappioita ja yleisö viihtyy.
 

Nicky Nichols

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan se kuitenkin niin, että valmentaja vastaa tuloksesta. Peltosen aikana tulosta ei ole vielä tullut. Tämä viikko oli onneton. Jos valmentajalla ei niin väliä -> halvempaa tarjolla. Toki syytä laittaa termiksi ”valmentajat”.
Ja on se niinkin, että toissa viikko oli lähes nappisuoritus, mutta ei sitä kukaan tainnut valmennuksen ansioksi laskea. Pelaajien pelihän tämä on, varsinkin silloin kun voitetaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Stadin kirkkaat häikäisee.

En keksi muuta.
Sitä ei ole vielä toistaiseksi kokeiltu, että Nordiksen valoja himmennettäisiin, täysi katsomo istuisi hiirenhiljaa vaikka joukkue latoisi maaleja ja miesväki pelaisi ottelun aikana intohimoisesti taskubiljardia. Keinoja kaihtamatta voittoon seuraavassa kotimatsissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja on se niinkin, että toissa viikko oli lähes nappisuoritus, mutta ei sitä kukaan tainnut valmennuksen ansioksi laskea. Pelaajien pelihän tämä on, varsinkin silloin kun voitetaan.
Villen jatkoon ei vahvaa kritiikkiä tullut muilta kuin parilta oivaltavalta näkijältä(en kuulu joukkoon harmillisesti). Eli mielestäni laitettiin menestys valmentajan piikkiin. Tämän viikon jälkeen julkaistu jatko olisi saanut toisen vastaanoton.

Mutta jää ja sisäilmahan ne meidän mestaruudet vie. Kaikki muu priimaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös