Ville Husso HIFK:n maalivahtina

  • 340 116
  • 1 000
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Tässä Huden maski lähempää tarkastelua varten (linkki vie Twitteriin): Riku Laukkanen Twitterissä: "Sakke Lindfors -tribuuttimaskilla pudotuspeleihin. #HIFK #VilleHusso #StadinKevät https://t.co/JRA9aEZ7M2"
Nättiä duunia jälleen kerran Bona Hallikaiselta. Retromaski uppoaa kyllä meikäläisen silmään erinomaisesti.
John Yona Fioravantin aikanaan Sakelle tekemä design jonka Bona silloinkin toteutti. Sama kaveri tehnyt mm Mike Richterin vapauden patsan Rangers maskin.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Retromaski uppoaa kyllä meikäläisen silmään erinomaisesti.

Täydellisyyttä hipova. Sakke oli, mikä oli, mutta toi maski on jotain todellakin en gång, alltid-kamaa. Ei mitään sitä ennen (Sakellahan oli ns. Tretjak), eikä mitään sen jälkeen. Tämä se täytyy olla. Toivottavasti Pygmi #35 on ylpeä myös tuloksesta!
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
No näinhän se oli, Saken maskihan tuo on! yritin googlettaa, eikä löytynyt selkeää kuvaa. Faijaa piti pyytää hakemaan vintiltä vanhat lätkäkortit ja laittamaan kuva molemmista korteista. Kapasella oli kanssa tähtiä maskissa mutta, vähän harvemmassa.

Heittämällä siistein maski liigassa!
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Kaudella 92-93 taisi olla Mikael Granlundilla myös käytössä samantyylinen maski, jossa pohjaväri oli valkoinen? Vai muistanko aivan väärin? Siinä olisi sitten Kekelle maskia!

Muistan saman maskin, tosin kausi taisi olla seuraava eli Granlundin viimeinen IFK-maalilla. Itse asiassa jollain VHS:llä mulla taitaa olla IFK-TPS, jossa #19 pelaa tuossa maskissa.

The original MG:stä - jostain kumman syystä, heh - on suht vaikeaa löytää kuvia.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Surkea suoritus tänään! Aiemmissa matseissa (ja runkosarjassa) erittäin hyvä niin ei kai Ville vaan voi romahtaa tässä vaiheessa kautta...

Noh tämä oli kuitenkin vain yksi huono matsi (joita tulee kaikille joskus) niin luotetaan siihen, että Husso palaa omalle tasolleen jo seuraavaan matsiin!
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
2. ja 4. maali oli sellaisia, jotka olis voinut ottaakin. Mutta ei ne nyt huonoja laukauksia olleet.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Turhaa selittelyä. Hävisi pystyyn virkaveljelleen tänään. Tasoa pitää nostaa yuosta rajusti.

Koko jengillä oli tänään ekan maalin jälkeen asennevamma. Tultiin duuniin mutta tää homms vaatii vähän enemmän jo tässä vaiheessa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Potulnyn laukaus meni räpylän kautta ja se on ainoa jonka voi laittaa Husson piikkiin, muut eivät olleet maalivahdin maaleja, toki huippuvireessä torjuttavissa, mutta niin ne on lähes jokainen. Husso hävisi Hoviselle siitä ei kahta sanaa, silti hieman eri tilanne olla kylmiltään ja saada harvoja vetoja, kun vastustajan veskaria ensin lämmitetään laukomalla rintapanssariin, patjoihin ja suoraan räpylään.

Husso oli kahdessa aikasemmassa pelissä täysin suvereeni kuten muukin IFK, tänään valui paljolti muiden tasolle. Jos muu joukkue häviää tuon esityksen jälkeen, aivan turhaa kaataa kaikkea maalivahdin niskaan. Husso ei ole pelastava enkeli kuten vaikka Jussi Markkanen joka voi lähes yksin voittaa pelejä. Silti Husso ei myöskään ole se joukkueen heikko lenkki joka pettää vaikka muu joukkue suorittaa hyvin.

E: Korjataan vielä kun Ruudun uusinnoista katsoin tuon 4.maalin, eihän siinä Tepon jalat ehdi eteen ja tuo meni myös Husson piikkiin. Lisäksi kunniamaininta Taipalukselle joka paikkasi keskialueen virheensä toisella virheellä iskemällä väärässä paikassa paineen. Teppo olisi voinut iskeä ahneemmni paineen Rekoseen, mutta olisi samalla ollut potentiaalisesti maskissa, joten Hude etukulma jatkossa kiinni ja säästytään noilta.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Potulnyn maali oli helppo, mutta ihan muutenkin Husso tuntui todella epävarmalta koko ajan ja hitaalta. En sitten tiedä, mutta ainakaan itselle ei huokunut Husson touhuista semmoinen varmuus tänään ollenkaan vaan päinvastoin. Ja vaikka se olikin vain yksi helppo maali niin todella pahaan saumaan se tuli eikä noita vain saisi antaa. Nyt tsemiä Husso ja Lahdessa nähdään taas runkosarjasta tuttua varmuutta maalilla!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
2. ja 4. maali oli sellaisia, jotka olis voinut ottaakin. Mutta ei ne nyt huonoja laukauksia olleet.

Täsmälleen näin, ei helppoja kuteja, mutta otettavissa... Itse asiassa se neljäs oli meikäläisen silmään jopa aika karkea sijoittumisvirhe, kaveri itsekin katsoi rällän puolelle vähän hölmönä, liikaa oli etukulma auki!

Veikkaisin, että lähtökohtaisesti Lahdessa olisi ollut Lankisen vuoro, mutta nyt en vaihtaisi vaan antaisin Villelle sauman ottaa vahinko takas...
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Veikkaisin, että lähtökohtaisesti Lahdessa olisi ollut Lankisen vuoro, mutta nyt en vaihtaisi vaan antaisin Villelle sauman ottaa vahinko takas...

Juuri näin, Lankisen peluuttaminen Lahdessa antaisi väärän singnaalin sekä joukkueelle ja Hussolle ja tällä voisi olla katastrofaaliset seuraukset ihan koko sarjaa ajatellen. Hude maaliin huomenna ja luukut kiinni.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Olen hiukan eri mieltä tästä Husson kyvyttömyydestä voittaa yksin pelejä.
Onkohan jengi vähän tottunut tähän hyvään veska pelaamiseen meillä?
Tällä kaudella ollaan voitettu todella paljon pelejä, jonka johdosta huden torjunnat eivät ole olleet gamesavereita siinä sanan varsinaisessa merkityksessä. Kyllä niitä sielä on, eivät vaan jää niin hyvin mieleen.
Muistatteko sen ajan kaudesta kun otettiin ihan helvetisti tyhmiä jäähyjä? Niissä peleissä muistan todenneeni monta kertaa että, ilman Villen muutamaa huippu torjuntaa olisimme menneet jatkoille tai hävinneet pelin. Ja olihan sillä kumminkin liigan parhaat tilastot niinku noin öpaut kaikilla mittareilla.

Viime pelissä tosin meni kaksi helppoa, nuo ottamalla olisimme olleet jatkoilla, tai jopa voitettu peli.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Husso ei ollut parhaimmillaan tiistaina. Ei kaveri kuitenkan Vokoun-maisesti sulanut enkä usko että on menettänyt itseluottamuksensa tuon pelin takia. Laittaisin silti Lankisen maalin tänään ja sitten taas Husson lauantaina. Maalivahdinvaihto saattaisi yllättää Pelicansin hieman ja kaikki tällaiset pikkukikat kannattaa käyttää.
 

Ville Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kukahan tai mikä maalivahti pari ollut nuorin jolla voitettu mestaruus. Uskon että aika lähellä näillä kavereilla ollaan.

Tänään Ville näyttää mikä on miehiään ja on Törmäsen ja meidän luottamuksen mukainen Ville
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi ymmärtää peluutusta, ellei Husso ole kipeänä. Husso maalilla, ei tarvitse jännittää katsomossa - Lankinen, jokainen tuntuu menevän sisään.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi ymmärtää peluutusta, ellei Husso ole kipeänä. Husso maalilla, ei tarvitse jännittää katsomossa - Lankinen, jokainen tuntuu menevän sisään.

Nyt valoja päälle. Mäkin olisin laittanut Husdon maaliin, tosin siksi, että tiistaista jäi ns. vitusti parantamisen varaa. Mutta eihän me nyt jumalan tähden Lankiseen hävitty eikä edes lähes hävitty.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Lankinen vapisi kuin haavan lehti koko ottelun ajan ja varmasti loi omalla panoksellaan epävarmaa ilmapiiriä. Täysin epäonnistunut valinta. Ainoa looginen selitys voisi olla Huden loukkaantuminen, mutta jos näin oli niin miksi penkillä? Annetaan sen verran Kekelle anteeksi että todella pahaan paikkaan joutui. Milloin pelasi viimeksi?

Husson on pakko pelata sarjan loput pelit.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhtäkään peliä ei olla hävitty veskareihin, mutta olisihan se kiva taas vaihteeksi, että meillä olisi tolppien välissä veretseisauttava kassari, joka ottaisi myös niitä pahoja kuteja kiinni. En sinänsä halua kivittää kumpaakaan kassariamme, mutta kahteen viime matsiin gamesaverit ovat jääneet tekemättä ja sisään on mennyt helpohkoja maaleja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös