Ville Husso HIFK:n maalivahtina

  • 339 650
  • 1 000

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sanoin jo kauden alussa, että kaksi junnuikäistä keltanokkaa maalivahteina ei riitä vaan pitäisi olla kokeneempi kirittäjä. Mielipiteeni tyrmättiin tuolloin lähes poikkeuksetta. Valitettavasti alkaa hiipiä sellainen "mitäs minä sanoin"-fiilis...
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Husson taso on ollut tasan tarkkaan siitä lähtien huono, kun mies palasi kisoista. Sitä ennen veti oikeasti hyvällä tasolla, mutta sen jälkeen, huhhuh.
 

JoharinCrosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HIFK Fotboll
Husson taso on ollut tasan tarkkaan siitä lähtien huono, kun mies palasi kisoista. Sitä ennen veti oikeasti hyvällä tasolla, mutta sen jälkeen, huhhuh.

Jep. Tosin Raumalla oli hyvä esitys. Samoin Turussa 2 erää. Turha tosin syyttää Hussoa sulamista tosipeleissä. Siitä todisteena kevät 2012.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Huvittavintahan tässä on että tällä palstalla kukaan ei kritisoi Hussoa koska kyseessä on oma junnu. Toivottavasti lähtee lätäkön taakse ensi kaudeksi, tätä edarin+flegun ja imurin yhdistelmää ei jaksaisi enää jatkossa katsella.

Et taida hirveän tarkkaan/ahkerasti lukea palstaa. Ilmottaudun kirjoittaneeni hänestä kriittisesti joitain viikkoja takaperin=taso ei riitä olemaan suurseuran ykkösveskari.

Tätä menoa tulemme kaatumaan Hussoon, ja Törmäseen.

Taitaa tänään sijoitus olla sääleissä
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Joo, totuuden nimissä on sanottava, että Husso on ollut huono tänäänkin. Ei voittava veskari tällä hetkellä, ei pysty pitämään joukkuetta pystyssä vaikeilla hetkillä.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Husson taso on ollut tasan tarkkaan siitä lähtien huono, kun mies palasi kisoista. Sitä ennen veti oikeasti hyvällä tasolla, mutta sen jälkeen, huhhuh.

Jortsu ja donitsit vei meiltä lähes varman mestaruuden!! Ajatella, jos Jortsu olis vielä Lankisenkin valinnu sinne pilattavaksi..
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Perkele. Eikös Jortikka vienyt meiltä myös toisen varman mestaruuden estämällä Juha Riihijärven siirron?

Niin teki se täyskyrpä aikoinaan. Jotenkin muistaisin että iltapulun urheilusivulla oli otsikkona "Jortsu torpedoi siirron" kun saunan kiukaaseen sytykkeitä laitoin. Hussolle vähän huilia ja tuuletusta korvien väliin niin eiköhän nähdä vielä sitä oikeaa osaamistakin.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Husso ei sitten pelaa ihan hetkeen, sovitaanko niin. Sen verran surkeaa ollut pari kuukautta ja nyt alkaa näitä lahjoja tulla siihen tahtiin vastustajille, että aletaan olla kestämättömässä tilanteessa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:ssa on varmaan ymmärretty se, että kokemattomalla Lankisella ei voi pudotuspeleihin lähteä ykkösmaalivahtina. Husson paras taso sinne riittäisi. Taso tällä hetkellä vaan kaukana parhaasta, mutta ilmeisesti HIFK yrittää epätoivoisesti peluuttamalla saada kaverin henkisesti kuntoon. Tänään sitten ehkä kauden pohjanoteeraus. Mielenkiintosita nähdä, että miten HIFK tähän nyt jatkossa reagoi. Pelaako Lankinen nyt useamman pelin putkeen ja Husso saa sitten saumansa vielä ennen pudotuspelejä. Hussohan esim. viime kauden nuorten MM-kisoissa vastaavassa tilanteessa pelasi erittäin heikon pelin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Husso oli täyttä paskaa tänään - hetkellä, jolloin piti ottaa kolme pistettä. Huhut kaverin edariudesta eivät todellakaan taida olla pelkästään huhuja.

HIFK:n on pakko mennä Lankisella loppukausi. Husson voi jättää märehtimään tulokassoppariaan ja kasvattamaan massaansa ihan rauhassa. Jännää miten luonteen erot tulevat jo tässä vaiheessa esiin. Kummalla menisit pleijareihin? Saroksella vai Hussolla?

Aivan.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Olen muistaakseni ennenkin kysellyt Huden pään kestävyyden perään. Voisiko olla, että uusi kilpailuasetelma IFK:n ykkösveskarin paikasta on pistänyt liikaa tärinää käsiin.
Husso ei ole edustusjoukkueessa joutunut vielä kunnolla kisaamaan paikastaan. Rami luotti Hussoon kuin seinään ja hyvin Ville silloin pelasikin. Selätti Thiessenin, Oren ja myöhemmin Ruotsin Lunkan.
Tästä ei siis ole pätkän vertaa faktaa tarjolla. Ihmetyttää vain moinen todella nopealla tahdilla tapahtunut romahdus. Ei muutamat donitsit voi pudottaa äijää pohjalle noin nopeasti. Vai onko ne "keitto maistuu"-puheet sittenkin totta?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka on helppo sanoa, että Husson alamäki alkoi nuorten kisoista, unohtuu helposti että heti ensimmäisessä pelissä kisojen jälkeen TPS:ää vastaa Husso pelasi jopa helvetin hyvin aina siihen mihin lie kramppiin asti. Sen jälkeen ei ole enää tiennyt mitä odottaa. Välillä tulee onnistumisia, kuten Lukkoa vastaan, mutta välillä ei tartu mikään. Ei sille krampille kai tullut mitään selitystä - voisiko olla mahdollista, että alakerrassa on jotain rikki, mutta Hude haluaa väkisin pitää kiinni pelipaikastaan?

Hudellahan oli itse asiassa A-junnuissa aika lailla samanlainen kuvio. Ensin puskista ykkösveskariksi ja kauden päätteeksi torjui juuri 17 täytettyään mestaruuden. Toinen kausi olikin sitten vähän vaatimattomampi. Turha tässä silti on ruveta Hussoa leimaamaan miksikään menetetyksi kyvyksi. Aika harvassa on A-juniori-ikäiset kaverit, jotka pelaavat jo toista kautta Liigaa ykkösveskarina ja huonoja jaksoja tulee.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mahtaako Husson viime aikojen peli johtua siitä että kuntopohja ei ole kovin hyvä? Husso pelasi paljon syyskaudella ja ollut noiden nuorten mm-kisojen jälkeen aika heikko. Muistaakseni Husso taso laski myös viime vuonna näihin aikoihin aika paljon (tosin myös muu joukkue alisuoritti aika pahasti). Raimo kuitenkin peluutti jääräpäisesti Hussoa tuolloin (tosin Husso itsekin tykkää pelata paljon).
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Lähettäkää nyt tämä imuri nyt vaikka Mestikseen, kunhan ei tarvitse enää katsella IFK:n tolppien välissä. Joka ikinen maalia kohti tuleva laukaus menee sisään. Varmaan tulee menestyksekäs Amerikan valloitus ensi kaudella, heh heh.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sataan kertaan jo sanottu, mutta on kyllä käsittämätön tasonromahdus tapahtunut Hussolla. Miten voi olla että kundi ei saa käytännössä mitään enää kiinni?
 

nikozwan

Jäsen
Onko Liigassa yhtään veskaria, jonka mailapelaaminen olisi yhtä skeidaa kun Hussolla? Vielä kun ottaa huomioon että P-Amerikassa tuo mailapeli on veskoilla suht tärkeää, niin kyllä riittää Villellä vielä duunia sillä(kin) saralla.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Miten voi olla että kundi ei saa käytännössä mitään enää kiinni?

Mä en yllättyisi vaikka tuossa olisi taustalla jotain loukkaantumista. Romahdus on niin totaalinen alkukauteen verrattuna ja melkein kalenterista katsottavissa, joten näiltä osin "oireet" sopisivat kuvaan. Jos taustalla on vain väsymys, niin myös Lunkan suunnille (olettaen että hänellä on sanavaltaa peluutuksesta tai sanottavaa päivän kuntoa ajatellen) voisi osoitella sormella.

Kauden alla tuli tuota MV-osastoa kritisoitua, vaikkakin oletin Husson tason pitävän tätä paremmin ja Lankisen olevan vielä liian keltanokka haastamaan. Kahdella junnulla leikkiin lähteminen on aivan helvetin rohkeaa/hullua ja nyt kun se vähemmän kokematon alisuorittaa rajusti, tilanne on mikä on. Ei varmaan uskaltaisi Lankisella lähteä eteenpäin, mutta toisaalta Husson kanssa ei tällä hetkellä hymyile edes hyeenat.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Villellä on nyt vaikeeta ja kannattaisi peluuttaa Lankista vähän aikaa. Ihan turha laittaa Villeä maaliin kun ei sa mitään kiinni.
 

Bacon

Jäsen
Eipä käy Hussoa kateeksi. Menettänyt täysin itseluottamuksen ja Törmänen ei edes vaihda miestä pois maalin suusta tänään vaan päättää kääntää veistä haavassa. Nuo yleisön ivalliset taputukset tuskin auttavat asiaa yhtään. Kova koulu nuorelle pojalle.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä näyttikö vaan meikäläisen silmään, mutta Husso otti kolmannessa erässä torjunnat vähän sellaisella kiukkusella ja provosoivalla tavalla. Nopeasti hanskaan, itse pystyyn ja heitto pois ja juomaan.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei siitäkään olisi ollut hyötyä, että molemmat veskarit menettävät itseluottamuksensa, joten parempi näin. Ehkä Stögö toivoi että Ville kerää itsensä?
 

BigRedKoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bäckström, Ahonen, Vokoun, Draper, Stathos... Naapurissakin sentään Kilpeläinen. Kaikki noi on/oli hyviä maalivahteja mutta karua on jälki kun menee maalivahdilta itseluottamus.

Ehdottomasti Husso luukulle vähän pidemmäksikin aikaa. Tuskin kaverin lahjat on minnekään kadonneet ja jos ei ole aivan Stathos päästään niin kyllä niitä koppeja alkaa taas tarttua kun on hetki huilattu ja päätä nollattu. Vielä ehtii tällekin kaudelle takas jos hyvin menee ja sattuisi IFK pelaamaan kahta sääliottelua kauemmin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Lähtisin itsekin siitä, että jengi pelasi ensimmäiset 40 minuuttia niin päin vittua, ettei veskaria vaihtamalla olisi "herätetty joukkuetta". Helposti meni maaleja taas kerran, mutta en tämän päivän tappiota laittaisi täysin Husson piikkiin.
Se, että Hude pelasi loppuun johtui luultavasti juuri siitä, etteivät jätkät edessä olleet juuri kartalla. Turha sinne on Kekeä laittaa siinä vaiheessa, vaikka jätkä itse katsoi 0-4 ja 0-5 maalien jälkeen Lunkkaan ja Stögöön päin sen näköisenä, että joko on mun vuoro.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös