Ville Husso HIFK:n maalivahtina

  • 340 092
  • 1 000

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on paljon puhetta ripareista, ja kyllähän Husso niitä voisi varmasti paremmin kontrolloida, mutta kyllä minä lataan myös vastuuta meidän surkealle pakistolle siitä, että lähes tulkoin jokainen irtokiekko on vastustajan lavassa. Väitänkin, että suurin suu rebound-maaleihin löytyy meidän pakistosta, josta on jo kirjoitettu pitkät litaniat muissa ketjuissa.

Husso on nuori kaveri, joka kaipaisi kokeneen ja varman pakiston eteensä, mutta HIFK:lla on tarjota siihen työhön vain kevyt ja epävarma miehitys, joka näkyy tuloksissa.

Salama voisi taas avata Husson ja HIFK:n pakiston tilannetta meillle kuolevaisille.
 

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on paljon puhetta ripareista, ja kyllähän Husso niitä voisi varmasti paremmin kontrolloida, mutta kyllä minä lataan myös vastuuta meidän surkealle pakistolle siitä, että lähes tulkoin jokainen irtokiekko on vastustajan lavassa.
...

Itseäni hieman ihmetyttää, että on ok teilata vaikka Taipalus parin huonon pelin jälkeen ja toivottaa Mestikseen, mutta Husson kohdalla tämä ei sitten käy. Tosin onhan se ihan inhimillistä, että jostain tykätään ja toisesta ei (vrt. esim. Nybondas). Muttei faktoista kai väittelyä pitäisi syntyä. Husso on pelannut pari matsia heikosti, samoin koko joukkue on aloittanut edelliset pelit huolimattomasti, eikä valmennuskaan ole ollut terävimmillään. Näin käy aina kauden kuluessa, mutta kysymys on siitä, noustaanko vai jäädäänkö tälle tasolle.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itseäni hieman ihmetyttää, että on ok teilata vaikka Taipalus parin huonon pelin jälkeen ja toivottaa Mestikseen, mutta Husson kohdalla tämä ei sitten käy... Husso on pelannut pari matsia heikosti, samoin koko joukkue on aloittanut edelliset pelit huolimattomasti, eikä valmennuskaan ole ollut terävimmillään.
Niin, minähän olen yksi ainoista palstan kirjoittajista, joka on puolustanut Taipalusta, koska minusta hänen otteistaan paistaa lahjakkuus selvästi läpi, vaikka hänelle sattuukin virheitä vähän liian paljon. Husso on niin ikään pelannut tänä kautena mainiosti, vaikka nyt onkin tullut pari vähän heikompaa matsia hänellekin, joskin meidän pakistosta ei ole ollut hirveästi jeesiä.

Eli nyt taisit osoittaa huomiosi väärälle henkilölle.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Eipä ole suurikaan yllätys nämä heikommat otteet. Eivät vastustajat nyt idiootteja ole ja nyt jätkä on scoutattu ja se näkyy samantien tulostaululla. Sama juttu totta kai myös Saroksella. NHL:ssä tämä on hyvinkin tuttu ilmiö, että joku veskari tuntemattomuudesta vetää alkuu älyttömän kovat tilastot tauluun ja sitten ne tasoontuu, kun vastustajat ovat löytäneet ne heikkoudet.

Ylihehkutus näiden kahden kaverin osalta lähti todella pahasti käsistä, mutta jos pelaajat saavat itsensä koottua ja osaavaa maalivahtivalmennusta niin ainakin Hussolla on mahdollisuudet ihan NHL:ään asti. Saros on siihen liigaan aivan liian lyhyt, mutta eurooppalaiseksi huippumaalivahdiksi hänelläkin on edellytyksiä.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo heikkouksien löytäminen on vähän liian helppo selitys. Kärppien Karhusenkin heikkoudet löydettiin ilmeisesti vasta kesän palavereissa ja nyt helpohkoja maaleja on mennyt yllättävän paljon. Samalla Tappara ei heikkouksia löytänyt koko kevään aikana. Kärppien puolustus oli toki hyvä, mutta hirveitä gamesavereits mahtui joukkoon.

Husso on nuori veskari, välillä tulee heikompia jaksoja ja puolustus ei ole pystynyt auttamaan tänä aikana. Totuus on, että tällä pakistolla tarvitaan parasta Hussoa, jotta kuuden sakissa pysyttäisiin.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totuus on jossain siellä välissä. Kyllähän Hussoa on skoutattu siinä kuin muitakin. Toisaalta, Karhusen heikkouksia oli tasoittamassa koko kauden ajan liigan laadukkain pakisto vrt. meidän heikkiset-mobergit.

Tosiasia on, että viimeaikaisista HIFK-maalivahdeista joku Ortio voisi korkeintaan olla voittava jatkuvasti tuon pakiston takana. Kuten Wiltord kirjoitti, Husso on nuori ja taso vielä heittelee. Olisi se nyt jo ihme jos 19v sälli vetäisi huipputasolla rutiinina illasta toiseen. Husso ei ole yksinään kuitenkaan tuhonnut yhtään ottelua vielä, asia mikä on syytä pitää mielessä. Sellaisiakin veskoja ollaan nähty tolppien välissä. Mutta tuolla ballerinat& kanamunat- pakistolla ei Hussokaan voi joka tuoda pisteitä. Tai sitten pitää latoa ne 4-5 byyriä toiseen päähän.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tässä taitaa nyt taas vähän mennä puurot ja vellit sekaisin... Eihän Ville ole pelannut mitenkään "loistokkaasti" muutamassa viime pelissä, mutta tuo ribari-ja scouttausvouhuotus on kyllä turhaa, koska Suomessa ei ole YHTÄÄN maalivahtia SM-Liigajoukkueiden riveissä joita ei olisi scoutattu perusteellisesti!

Let me explain; jokaisella joukkueella on (tai ainakin pitäisi olla-) oma PAPP-suunnitelma (PuolustusAlueen PuolustusPeli) ja tähän kuuluu erilaisia mies-/aluevartiointivastuita sekä sovittuja sektoreita, joista laukaukset pyritään peittämään tai päästetään läpi veskarin huoleksi pitämällä oma mies omalla alueella pois kiekosta jne.jne. Ja tuosta sitten kiekonriiston jälkeen siirrytään sujuvasti hyökkäämään tasapainoisesti...

HIFK:n pelissä näyttäisi olevan nk. Ykkössektorilla (maalin välitön edusta) "lieviä haasteita" miesten pitämisessä & vastuissa ja tähän osa-alueeseen on joissain viime peleissä kohdistunut melkoinen paine vastustajan puolelta => vedetään nopeita matalia vetoja pääosin suoraan syötöstä veskarin polkkareihin (ehkä vaikeinta kontroloitavaa veskarin näkövinkkelistä) ja rouhitaan ribarit HIFK:n kevyiden junnupakkien nenän edestä maaliin. Itse aikanaan opetin jo aika nuorille junnuille 2 vs. 2-hyökkäyksen päättämistä niin, että kiekollinen kaveri (esim. oikeaa laitaa edeten) jarruttaa omaa vauhtiaan heti sinisen jälkeen (saa tilaa vedolle), vasemmalta kaistalta kaveri polkee lapa jäässä maalille, veto jäätä pitkin maalivahdin oikeaan polvisuojaan ja vas. kaistan jätkä lätkii ribarin sisään => tehtiin jumalaton läjä maaleja näin jo alle C-ikäisissä.

Eli kyllä tässä nyt tuo HIFK:n PAPP on scoutattu ja sen heikkouksia käytetään ekoja pelejä paremmin hyödyksi!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ja tänään taas tolppien välissä, eli heitetäänkö Lankinen huomenna Raumalla tolppien väliin?
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vaikka tämän illan matsi meni tuloksellisesti helvetin hyvin ja peliesityksetkin olivat ihan selvinpäin katsottavaa tavaraa, niin ilman Ville Hussoa tulostaululla olisivat olleet vähän erilaiset lukemat.
Helvetin hieno matsi Hudelta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka tämän illan matsi meni tuloksellisesti helvetin hyvin ja peliesityksetkin olivat ihan selvinpäin katsottavaa tavaraa, niin ilman Ville Hussoa tulostaululla olisivat olleet vähän erilaiset lukemat.
Helvetin hieno matsi Hudelta.

Samaa mieltä, helposti unohtuu tämmöset kun on selvän tuntuinen johto mutta kyllä Husso otti monta hyvää torjuntaa eikä päästänyt vastustajaa peliin mukaan.
 

444

Jäsen
Husso pelasi oikein mallikkaan pelin eilen. Toki otti myös aivan turhan jäähyn ja toisessa erässä ei yhdessä vaiheessa tainnut puolustajien kanssa olla selvyyttä, kuka pelaa kiekkoa ja kuka ei, jonka seurauksena maali oli vähän turhan pitkään aivan tyhjänä. Muutoin esiintyi kuitenkin pitkästä aikaa itsevarmasti ja turhia temppuilematta. Iso kiitos pisteistä siis Villelle.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
ja toisessa erässä ei yhdessä vaiheessa tainnut puolustajien kanssa olla selvyyttä, kuka pelaa kiekkoa ja kuka ei, jonka seurauksena maali oli vähän turhan pitkään aivan tyhjänä.
Tällä pakistolla tuo ei ole mikään yllätys. Ihmeenä voi pitää jos niitä ei tule enemmän.

Husso kuitenkin näytti taas miten pääkoppa kestää snadit takaiskut edellisistä peleistä. Lunkan duuni näkyy. Tämä kohta ei petä HIFK:ssa, halleluja.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei jaksa Husso vielä pelata kolmea peliä neljässä päivässä tai siltä se ainakin eilisessä Ilves-pelissä näytti. Husso on loistava lupaus, mutta tarvitsisi paremman kakkosmv:n kuin Lankinen tai Ore.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitenkään erityinen peli Hussolta eilen. Kuitenkin kannattaa muistaa, miten heikon pakiston takana Husso pelaa. Muutenkin viisikkopuolustus oli ihan hanurista eilen. Oikeastaan koko pelin kuva kulminoituu pakistoon. Maalivahti näyttää huonommalta mitä on huonon pakiston takana ja hyökkäykseen lähdöt ovat yhtä puuroa kun kentällä on ainoastaan muutama pakki, joka saa yli kahden metrin syötön oman hyökkääjän lapaan.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Husso on ollut tänään hyvä. (40min)
Kunhan saadaan oikea puolustus eteen joka osaa siivota maalinedustan, ja Husso oppii ohjaamaan ribarit enemmän kulmiin niin hyvä tulee. Upeaa että tälläisiä lahjakkuuksia tulee IFK:sta.
Ville Erkki Aleksi Piiroinen
 

The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
On muuten todella tyylikäs tuo Husson uusi maski! Tarttui mukavasti silmään Tappara -matsissa.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kova pää Hussolla, kerta kaikkiaan. Ei pelaa juuri nollapelejä, kun jokaisessa matsissa melkein päästää yhden helpon, mutta - ei enempää, kuten tänään. Nollaa tilanteen ja torjuu loput. Ei ole tilastofaktaa, mutta sellainen tuntuma on, että lukema voitot/2 päästettyä maalia on suurin liigassa. Ja jos siihen jää, jengi kyllä yleensä tekee ne kolme tai enemmän.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Olipas esitys Hussolta. Suurin yksittäinen syy pisteeseen ja sai huikean määrän kehuja jenkkiselostajilta.

Jannen työtäkin kehuttiin. Mainittiin Husson tolpasta tolppaan liikkeen olevan huolellisesti hiottua ja hienosti iskostettua
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Olisi oikeasti hyvä olla plaani sen varalle ettei Husso meillä pelaa ensi syksynä. No toivottavasti onkin.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Peliä en nähnyt duunien takia, mutta ilmeisen hyvin kundi pelasi! Ja melko vaikeaan paikkaan, ensimmäinen peli pienessä askissa ilmeisesti kaiken lisäksi. HFBoardsia hieman vilkuilin, Bluesin puolella oltiin oikein tyytyväisiä Husson otteisiin. Veikkaisin että ensi syksynä kutsuu Pohjois-Amerikka, riippumatta junnukisojen otteista.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Jep, eiköhän kaksi täyttä kautta Liigan ykkösveskarina ole riittävä ponnahduslauta isompiin ympyröihin. Nämä nuorten kisat ovat vain hyvä näyteikkuna näyttää omat taitonsa isolle yleisölle. Hyvin Husso pelasi ja suurin yksittäinen palanen Suomen avauspisteeseen turnauksessa. Saros pelaa todennäköisesti Slovakiaa vastaan tänään ja Husso sitten jälleen Kanada-ottelussa. Olkoon nämä Husson kisat, tsemppiä jatkoon.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu vähän näyttää siltä, että Ville on ykköskassari Leijonissa, mikä on helvetin hieno juttu. Saros pelaa tänään Slovakiaa vastaan ja Ville siis todennäköisesti taas Kanadaa.

Tällä kaudella on kyllä vähän näyttänyt siltä, että jos Husso oli vuosi sitten ehkä askeleen perässä Juusea, niin nyt on mennyt sitten ohi.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Juu vähän näyttää siltä, että Ville on ykköskassari Leijonissa, mikä on helvetin hieno juttu. Saros pelaa tänään Slovakiaa vastaan ja Ville siis todennäköisesti taas Kanadaa.

Tällä kaudella on kyllä vähän näyttänyt siltä, että jos Husso oli vuosi sitten ehkä askeleen perässä Juusea, niin nyt on mennyt sitten ohi.
Itse voisin vaikka lyödä rahaa kiinni sen puolesta, että Saros pelaa Slovakiaa ja Kanadaa vastaan, Husso Saksaa. Molemmat saavat yhden kovemman ja yhden helpomman matsin, joiden perusteella valitaan viidennen aloittaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös