Verkot vesille - vahvistuksien tarve 2010 - 2011

  • 425 723
  • 990

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Täällähän meno rupeaa olemaan kuin HIFK-osiossa parhaimmillaan. Harjoituskaudella kaikki oli hyvin ja puhuttiin ihan tosissaan mestariehdokkaasta. Ensimmäisen SM-liigaottelun jälkeen rosteri oli mallia "kova", mutta täällä huudeltiin että Jortikan kanssa ei mennä mihinkään. Nyt rosteri onkin paska ja huudellaan vahvistusten perään, kun muut tekevät paniikkihankintoja.

Odotellaan ihan rauhassa joulutaukoon asti tai jopa tammikuulle, sitten joku täsmähankinta, mikäli siltä näyttää. Sinä aikana Jortikka syö elävältä noi muiden hankinnat ja päävalmentajat!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Aika puusilmä sitä saa olla jos näkee, että Jokereilla olisi asiaa mestaruustaistoon tämänhetkisellä rosterilla.

Joo kun vertaa vaikka viime kaudella mestaruuden voittaneeseen nippuun niin eihän meidän rosteri kestä millään tavalla vertailua. Viime kaudella meillä oli joukkue hyvässä nosteessa kunnes päätettiin vahvistaa joukkuetta Nylanderilla ja Battaglialla ja loppu onkin historiaa. Keklu tekee varmasti omasta mielestään tarvittavat ja budjettiin sopivat hankinnat siirtorajaan mennessä. Ja kuten sanoin itse en näe tarvetta millekään kiireelliselle hankinnalle ja haluan katsoa kunnolla mihin tämä joukkue pystyy.
 

JesterJr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, ManU
Kauppista en lähtisi minnekkään kauppaamaan. Pelannut tällä kaudella hyvin ja täyttänyt kyllä ruutunsa. AJ:stä ei valitettavasti samaa voi sanoa...

Hämäläinen on kieltämättä pelannut huonosti, mutta kuulemani mukaan Europena-Trophyn peleissä Ruotsissa tullut vamma vaivaisi, eikä mies olisi täydessä pelikunnossa.

Täytyy sanoa, että joka aamu kun uutisotsikoita lukiessa sitä odottaisi otsikkoa, jossa ilmoitettaisiin Jokereiden uudesta vahvistuksesta. Taitaapi olla, että Hjallis on lyönyt rahahanat tukkoon ja se vahvistus tulee olemaan luokkaa Mäkiaho..
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Nyt rosteri onkin paska ja huudellaan vahvistusten perään, kun muut tekevät paniikkihankintoja.

Nyt valot päälle! Kuka täällä on sanonut että rosteri on paska?

Tenkrat ja St. Pierre paniikkihankintoja? Erittäin laadukaita täsmähankintoja joukkueen heikkojen osa-alueiden vahvistamiseksi.
 

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Tenkrat ja St. Pierre paniikkihankintoja? Erittäin laadukaita täsmähankintoja joukkueen heikkojen osa-alueiden vahvistamiseksi.

No ei tuo Kärppien hyökkäys ennen noitakaan täysin kädetön ollut.. St. Pierre menee Viuhkolan stunttina mutta täsmähankinnat olisivat kyllä kohdistuneet pakistoon (ja ilmeisesti sieltä sellainen Krajicekin muodossa tuleekin) ja maalivahtiosastolle.

Tosiaan ei tuohon kilpavarusteluun kannata vastata samalla mitalla, antaa mieluummin joukkueen hitsautua ja rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Vahvistetaan niitä osa-alueita joita tarvitsee (pakisto). Pahinta tässä tilanteessa olisi juuri vastata kilpailuun ja todeta sen jälleen kerran keväällä riittämättömästi. Sitten taas ensi kaudella uutta miestä sisään.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika puusilmä sitä saa olla jos näkee, että Jokereilla olisi asiaa mestaruustaistoon tämänhetkisellä rosterilla.


HPK ja TPS viimekaudella... On meidän rosterissa nyt enemmän laajuutta, kuin esim viime kauden mestareilla, totta, ei tässä nyt mitään suurimpia ennakkosuosikkeja olla, mutta kyllä tällä porukalla on mahdollisuus mennä päätyyn asti.

Niin, ja tässä joukkueessa on varsinkin puolustuspäässä sellaisia rakenteellisia ongelmia, että mieluummin säästäisin sen uuden pakin hankinnasta jääneet rahat siihen, että voitaisiin ostaa Niemen ja Kauppisen sopparit ulos. :P
 

Mr. Cloudy

Jäsen
Suosikkijoukkue
50 in '07
Niinpä! Tuleeko kellekkään mitään mieleen nimistä ja kausista; VandenBussen, Drouan, Beduin, Hussey, Nylander, Battaglia jne.
Tai vaihtoehtoisesti työsulkukausi; HIFKhon tuli tähteä ja sankaria ovista ja ikkunoista, Jokereihin pari ei-vielä-tähteä (Campbell). Kummalla homma toimi paremmin?

Suurelle osalle tämän palstan kirjaittajalle tosiaankin Masa oli paras mahdollinen vaihtoehto.

Kolmesta ensimmäisestä nimestä ei tule kyllä muuta mieleen, kun Ilta-Sanomien ulkomaalaisten nimien kummallinen vääntely. Mutta asiaan, onko täällä kukaan pyytänyt että "hankitaan tappelija ihan vaikka Jonne Virtasen mieliksi"? Omaan silmään ei ole ainakaan osunut, joten mitä järkeä on puhua entisistä epäonnistuneista hankinnoista jotka muuan autokauppias on joskus tehnyt.

Jos oman joukkueen jätkät on koko kauden vuorotellen sairastuvalla, niin eikö olisi ihan järkevää hankkia tilalle joku osaava pelaaja. Voidaanhan me tietysti antaa sen Juutilaisen pyöriä kentällä mitään aikaansaamatta ja olla tyytyväisiä siihen.

Ensin oli tämä "ei hankintoja, junnuille peliaikaa"-valitus päällä; no nyt Pulkkinen on viimein lyömässä itseään läpi ja muitakin junnuja kokoonpanossa näkee. Sen jälkeen siirrytään tähän "ei hankintoja, ne ovat lähes aina epäonnistuneet"-valitukseen; jos Rita, Nokelainen ja kumppanit ovat poissa pelistä niin monta samantasoista junnua meiltä löytyy paikkaamaan kyseiset herrat? Se on kylmä fakta, jos mestaruudesta halutaan taistella niin kyllä Kärppien viime hankinnat Tenkrat ja St. Pierre pyörittävät meidän Saarista ja Juutilaista ilman että tarvitsee edes pelin jälkeen käydä suihkussa. Jotain täytyy tehdä. En tarkoita paniikkihankintoja vaan muutamaa täsmähankintaa, joita Kekäläisen tasoinen kokenut kiekkomies osaa tehdä.

Voin olla väärässä ja olenkin sitä melko usein, mutta muutama harkittu hankinta (pakki ja hyökkääjä) tähän niin voidaan tyytyväisin mielin mennä eteenpäin.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on pelannut 12 ottelua saallistaen 21 pistettä. Tämä tekee pistekeskiarvoksi 1,75 / ottelu. Näistä 12:sta pelistä kotona on pelattu neljä (4) ja vieraissa kahdeksan (8!).

Ottaen huomioon pakkien alkukauden loukkaantumistilanteen, Ridan ja Nokelaisen loukkaantumiset, kokemattoman Järvisen "sisäänajon" sekä puolustuksen tiedossa olevat puutteellisuudet, alkukausi on mielestäni ollut lupaavin vuosiin.

Pitkästä aikaa hommassa on jotain järkeä, joten ei herra jestas mennä nyt pilaamaan sitä masamaisilla nokitussignauksilla. Rosterissamme on tässäkin ketjussa moneen kertaan huudetut puutteet, mutta odotellaan nyt kerrankin rauhassa, sillä kyllä Kekäläinen ne tiedostaa ja toimii sitten kun sen aika on. Tärkeintä tällä hetkellä on, että pisteitä tulee tasaisesti tälläkin rosterilla, joka harvinaista kyllä, näyttää kerrankin Joukkueelta.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Meille ei tule 99% varmuudella uusia pelaajia, joille ei saada tehtyä myös ensi kaudeksi sopimusta. Tämä rajoittaa näiden urallaan tietyssä pisteessä olevien ulkkarien hankintaa, koska heitä ei saa sidottua pidemmäksi aikaa.

Kovaselle diili loppukaudeksi ja yksi hiukan kookkaampi puolustaja sisään. Jos Nokelainen saadaan pelikuntoon vielä, hyökkäykseen ei mielestäni ole mikään pakko hankkia ketään. Varsinkaan jos Saarinen nyt Eavesin rinnalla viimeinkin löytäisi paikkansa.
 

Jämerä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi, Oranje
Allekirjoittanut on ainakin ihan tyytyväinen Jokerien tämänhetkiseen pelaajapolitiikkaan. Masan kanssa ostettiin monena vuotena kaikenmaailman vauhtipuskia ja ties mitä Nylandereja. Ei toiminut, joten on mielestäni ihan tervettä koittaa jotain muuta. Ja tällä en nyt tarkoita sitä, etteikö vahvistuksia voisi tehdä jos oikeasti kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Jengin peli on kuitenkin parantunut koko ajan joten mitään heräteostoksia ei kannata tehdä vaan sen takia kun ''naapurillakin on''.

No joka tapauksessa yhden vahvistuksen ottaisin tyytyväisenä vastaan. Iso ja ilkeä pakki vähentämään Ossin kuormitusta. Väänäsen liiallisessa kuorimittamisessa (lähes 30min/peli) ei vaan loppuenlopuksi ole järkeä. Se johtaa nimittäin joko loukkaantumiseen tai suoritustason laskuun. Tätäkään hankintaa ei tarvittaisi, jos A-J Niemi näyttäisi edes jotain heräämisen merkkejä, mutta valitettavasti ''isäntä'' taitaa olla lopullisesti menetetty tapaus.

Edit.
Joo jai ei mitään Mäkiahoa tänne. KiVa:sta löytyy ainakin Ilmari Pitkänen, joka voi vetää saman roolin joka Mäkiaholle ois tarjolla täällä ihan yhtä hyvin. Pitkäsen voisikin mielestäni nostaa vähäksi aikaa neloseen Hämäläisen tilalle. Koko Mäkkäri-huhu tosin taisi lähteä liikkeelle Kekäläisen jostain heitosta.
 
Viimeksi muokattu:

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Näitä tekstejä lukiessa tulee mieleen taas se kuuluisa pitkäjänteisyys. Kun kerrankin organisaatio ei tee mitään pikaisia paniikkihankintoja niin heti alkaa kamala huutaminen siitä et miksi Keklu ei hanki sitä ja sitä äijää. Olisiko kerrankin aika jopa meidän fanien katsoa ihan rauhassa mihin kausi alkaa kehittyä ja odotella niitä vahvistuksia sinne siirtorajalle. Sikäli kun niitä tulossa....
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
(Tämä siis vastine Eltonille tuolta ylempää. Sorry kun ei ole lainausta)

Hyvä jos niin käy! Ei kahta sanaa. Viimeksi hankittiin todelliset tähdet ja paikkaajat Nylander ja Battaglia - ja ongelmat poistuivat - vai poistuivatko?

Ei kai kellään ole mitään sitä vastaan, että joukkue vahvistuu, mutta kun historia on näyttänyt, ettei se ole niin yksinkertaista.
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Niin, jos ja mielestäni kun ainakin yksi vahvistus (pakki) tarvitaan niin mieluummin sen ottaisi nyt kun tarjontaa on ja pelaaja ennättäisi kunnolla totuttelemaan liigan ja joukkueen pelityyliin ennen kevään tosikoitoksia.
 

MiksuMan

Jäsen
Onneksi täällä on muitakin jotka ovat tyytyväisiä tämänhetkiseen niin Jokereiden pelaajalistaan kuin peleihin.

Jokerit on koko 2000-luvun isolla rahalla ostanut pelaajia, mutta menestystä ei ole tullut ja meille on kaikki nauranut. Nyt se on vihdoin ja viimein loppunut!

Siitä Kekäläiselle iso kiitos!

"Tää on mun Jokerit"..
 

Sambody

Jäsen
Huhhuh miten nautin tämän hetkisestä tilanteesta, kun porukkaa ei lappaa sisään ja ulos koko ajan. Virmasen perintönä meille jääneet Kauppinen ja Niemi pitävät aika visusti huolen ettei tuosta pakistosta saa mitenkään järkevästi rakennettua samalla huippulaadukasta ja tulevaisuutta omaavaa. On tulevia kausia ajatellen tärkeää, että esim Erosta ei tule ja syrjäytä jotkut brendanbellit sun muut. Lisäksi vaikka Kivistö huonosti pelasikin niin haluaisin hänetkin jossain vaiheessa tällä kaudella nähdä vielä liigapelissä sillä hän on niitä tulevaisuuden nimiä joiden varaan sitä mahdollista 'dynastiaa' täytyy tässä liigassa rakentaa. Hyökkäys on hyvä varsinkin, jos/kun Nokelainen saadaan täydessä tikissä takaisin ja Eaves pysyy kasassa. Ainoa minkä näkisin tässä kohtaa viisaaksi hankinnaksi olisi se Järvisen kirittäjä aka hyvä kakkonen tai tasaisesti vastuun Järvisen kanssa jakava ykkönen.

Ensi kaudelle sitten voitaisiin alkaa rakentamaan sitä todellista dreamteamia. Kauppinen ja/tai Niemi jollain järjestelyllä pois jaloista. Lisäksi hyökkäyksestä irtoavilla euroilla Keklun omia hakuja/luottomiehiä sisään oikeisiin rooleihin niin avot. Kyllä itse näen tämän kauden olevan enemmän ja vähemmän välikausi jolla siirrytään Virmasen aikakauden jäljiltä Kekäläisen aikakaudelle. Tämänkin takia en halua mitään palkkasotureita tämän kauden soppareilla viemään vastuuta tulevaisuuden kannalta tärkeiltä kavereilta.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No ei tuo Kärppien hyökkäys ennen noitakaan täysin kädetön ollut.. St. Pierre menee Viuhkolan stunttina mutta täsmähankinnat olisivat kyllä kohdistuneet pakistoon (ja ilmeisesti sieltä sellainen Krajicekin muodossa tuleekin) ja maalivahtiosastolle.

Vaikka Jokerit-palstalla ollaankin, niin tähän on hiukan vastattava. Ei ollut kädetön ei, mutta aika kokemattomia junnuja on monta ja ovat joutuneet hiukan liian kovalla peliajalle ikäänsä nähden. Rosahan on ollut tulossa jo aikapäivää sitten, se ei ole edes uutinen ollut pitkään aikaan.Tenkrat on se, joka ei ole varsinaisesti ollut suunnitelmissa, mutta Raksilan lemmikille on aina tilaa.

Tosiaan ei tuohon kilpavarusteluun kannata vastata samalla mitalla, antaa mieluummin joukkueen hitsautua ja rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Vahvistetaan niitä osa-alueita joita tarvitsee (pakisto). Pahinta tässä tilanteessa olisi juuri vastata kilpailuun ja todeta sen jälleen kerran keväällä riittämättömästi. Sitten taas ensi kaudella uutta miestä sisään.

Hienosti ajateltu! Olette oppineet männävuosien kovista kokemuksista. Aina eivät kovat nimet merkkaa mestaruutta,vaan pitää osata rakentaa joukkue oikein. Toki he viisaasti ketjuihin laitettuina ovat iso pala menestystä, sitä ei käy kieltäminen. Meilläkään ei kyllä kilpavarustella, vaikka se ehkä voi nyt siltä tuntuakin. Jos tietää paremmin joukkueen tilanteen voi ymmärtää nämä hankinnat täysin. Se on eri asia.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Kekäläisen aikana pelaajapolitiikka on ollut varsin mielenkiintoinen, nuoria jannuja, joilla on NHL-ura edessäpäin, ei takanapäin.

Nokelainen tuli hakemaan kiekollista roolia Jokereista ja sitä miehelle on myös tarjottu. Kekäläinen ei voinut kuitenkaan tietää, että mies saa aivotärähdyksen ensimmäisessä pelaamassaan harjoituspelissä, jonka jälkioireet näkyvät kaiketi vieläkin.

Dehner on tekemässä "stapletonit", P-Amerikan junnuliigoista try-outin kautta Jokereihin. Kiekollisesti äärimmäisen lahjakas ja fiksu, samoin kiekottomana. Se että mies on tehnyt yhden räikeän virheen pelaamassaan 12:ssa ottelussa ei tee miehestä huonoa, sattuuhan noita paremmissakin piireissä. Pisteet offensiiville pakille ovat ihan komeat, mutta itseä lämmittää enemmän se, että tehotilastossa ollaan plussan puolella. Kova saavutus ottaen huomioon, että vierellä on pelannut AJ Niemi ja Tommi "miinus viisi" Kivistö.

Nuoret ovat muutenkin ottaneet Jokereissa varsin hyvin roolia, ykkösmolarina parikymppinen janari, joukkueen kultakypärää kantaa 18-vuotias ja joukkueen paras kiekollinen pakki on parikymppinen. Toivottavasti tämä antaa johdolle sellaisen signaalin, että nuoret, näytönhaluiset pelaajat ovat parempia vaihtoehtoja kuin "AHL-jyrät", joiden ura on laskusuunnassa.
 

Masentaja

Jäsen
Joo jai ei mitään Mäkiahoa tänne. KiVa:sta löytyy ainakin Ilmari Pitkänen, joka voi vetää saman roolin joka Mäkiaholle ois tarjolla täällä ihan yhtä hyvin. Pitkäsen voisikin mielestäni nostaa vähäksi aikaa neloseen Hämäläisen tilalle. Koko Mäkkäri-huhu tosin taisi lähteä liikkeelle Kekäläisen jostain heitosta.

Ilmari on pelannnut nyt useamman pelin jo ylhäällä, joten sinänsä KiVasta ei enään Ilmaria tartte nostaa :) Itseasiassa seitsemäs peli nyt ylhäällä tähän putkeen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Oletko ihan oikeasti sitä mieltä, että Jokereilla olisi varaa maksaa tällä kaudella palkkaa kolmelle päävalmentajalle??? Niinhän siinä kävisi, jos Jortsu pantaisiin vaihtoon.

Vuoden 2008 valmentajista (löytyy ketjusta http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=47968) valtaosa tienasi alle 100k kaudessa. Oletetaan nyt kuitenkin, että meille ei tulee mitään kaisuikkasta, vaan jo kannuksensa hankkinut konkari. Jos palkka olisi ~130k/kausi, kertyisi tästä maksettavaksi loppukauden osalta alle huippupelaajan liksa. Mielestäni tuo olisi parempi sijoitus kuin uuden pelaajan tuominen jos tarkoituksena on pitää välikausi ja aloittaa uusi kausi uusin neuvoin.

Jos tuollainen vaihtoehto olisi realistisesti olemassa (voinet miettiä onko) ja toimiston kantana oli Cobolin mainitsema välivuosi, niin totta helvetissä maksaisin loppukaudesta palkkaa Hannujen lisäksi herra X:lle. Varaa kyllä pitäisi olla, Ritan mahtiliksasta tulee vähän vajaa 40% Kelalta takaisin, eli käytännössä valmentajan loppukauden liksan verran.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tosiaan ei tuohon kilpavarusteluun kannata vastata samalla mitalla, antaa mieluummin joukkueen hitsautua ja rakennetaan pitkällä tähtäimellä. Vahvistetaan niitä osa-alueita joita tarvitsee (pakisto). Pahinta tässä tilanteessa olisi juuri vastata kilpailuun ja todeta sen jälleen kerran keväällä riittämättömästi. Sitten taas ensi kaudella uutta miestä sisään.

Nythän nähdään, missä Jokereiden todellinen tavoite on. Keskitytäänkö jo enemmän tulevien kausien rungon rakentamiseen ja yritetään "mennä näillä" tällä kaudella niin pitkälle kuin mahdollista, vai tehdäänkö kovan tason hakuja jo tätä kautta silmällä pitäen? En usko millään tuon rosterin riittävän, sillä ei Jortsukaan enää ole mikään kunkkuvalmentaja, melkeinpä päinvastoin. Toistaiseksi Kekäläinen on pitänyt ehkä yllättävänkin matalaa profiilia. Milenkiintoista nähdä, vastataanko kilpavarusteluun, vai onko tähtäin todella jo pidemmällä. Toisaalta olen ymmärtänyt, että Jokereilla ei ole oikein varaakaan isoihin hankintoihin, mutta aina sitä rahaa tuntuu seuralta kuin seuralta löytyvän, kun kala on tarpeeksi suuri ja mehukas.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eiköhän sieltä vielä joku hankinta tule. Keklu vaan ei hätäile näiden kanssa. Jarmo katsoo rauhassa mitä on tarjolla ja mitä me tarvitsemme. Tekee sitten huolellisen taustatyön ja signaa pelaajan, jos pelaaja vastaa Kekäläisen asettamia kriteerejä. Luulen myös, että yksi syy miksei ole ketään tullut on se, että Keklu haluaa uuden kaverin sitoutuvan Jokereihin vähintään kaksivuotisella pahvilla.

Meillä on nyt ammattilainen puikoissa. Enää ei tule näitä hätiköityjä paniikkihankintoja ihan vain sen takia, kun naapurikin just hankki. Eiköhän Keklu tiedä joukkueen puuttet tasantarkkaan ja keskustelee niistä varmasti myös Jortikan kanssa.

Tuon pakistonkin vahvistaminen on hieman kimurantimpi juttu, kun meillä kuitenkin on näitä lupaavia junnupakkeja ketkä tarvitsevat vastuuta (Manelius, Eronen, Kivistö)+ sitten Masan aikaiset järjettömät pahvit Kauppisella ja AJ:lla. Oikeastaan tuo koko pakiston ongelma kulminoituu lähinnä Niemeen. Jos AJ olisi oma vanha itsensä meillä olisi Ossin lisäksi toinenkin oman pään perusluuta pakistossa. Nyt ei ole. Viime kauden lopussa loistavasti pelannut Kivistö ei alusta lähtien kyennyt säilyttämään viime kauden tasoaan ja se näkyi itseluottamuksessa. Toivotaan, että kadonnut itseluottamus löytyy KiVassa.
 
Viimeksi muokattu:

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Pakki hankinnan kanssa kannattaa todellaki odottaan oikeaa pelaajaa. Jos tarvitaan ollenkaan. Odotetaan nyt, että meillä on kaikki pakkimme kunnossa ja katsotaan miltä sillon näyttää. Mielestäni koko ajan peli paranee ja pisteitä tulee. Vahvistuksia toki saa tulla. Nuoret saisi vahvistuksien tullessa kehittyä rauhassa Mestiksessä ja helpommalla tasolla. Hyökkääjää ja maalivahtia en edes odota vielä. Antakaa nyt vain Jortikan hoitaa hommansa näiden pelaajien kanssa ja katsotaan mitä tulee ja tarvitaanko vahvistuksia. Turha meidän on väkisin ketään hankkia.
 

vandy

Jäsen
Puolustusta pitää vahvistaa

Pakki hankinnan kanssa kannattaa todellaki odottaan oikeaa pelaajaa. Jos tarvitaan ollenkaan. Odotetaan nyt, että meillä on kaikki pakkimme kunnossa ja katsotaan miltä sillon näyttää. Mielestäni koko ajan peli paranee ja pisteitä tulee. Vahvistuksia toki saa tulla. Nuoret saisi vahvistuksien tullessa kehittyä rauhassa Mestiksessä ja helpommalla tasolla. Hyökkääjää ja maalivahtia en edes odota vielä. Antakaa nyt vain Jortikan hoitaa hommansa näiden pelaajien kanssa ja katsotaan mitä tulee ja tarvitaanko vahvistuksia. Turha meidän on väkisin ketään hankkia.

Nyt ei ole enää aika odotella. Toivottavasti Kekäläisellä on joku rightin pakki kiikarissa, ja kyseinen herra saapuu suomeen heti verorajan salliessa.

A-J Niemi on ulostettava joukkueesta välittömästi. Kaveri on aivan käsittämättömän pihalla ja ei auta joukkuetta missään muodossa. Aikaisemmat meriitit tulee unohtaa, ne ei auta tällä hetkellä.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Nyt ei ole enää aika odotella. Toivottavasti Kekäläisellä on joku rightin pakki kiikarissa, ja kyseinen herra saapuu suomeen heti verorajan salliessa.

A-J Niemi on ulostettava joukkueesta välittömästi. Kaveri on aivan käsittämättömän pihalla ja ei auta joukkuetta missään muodossa. Aikaisemmat meriitit tulee unohtaa, ne ei auta tällä hetkellä.

Olen nähnyt 6 tai 7-peliä tällä kaudella ja väitän, että ongelmat alakerrassa ovat jossain ihan muualla kuin AJ Niemen pelaamisessa. Ei yhtään huippuluokan kiekollista pakkia, ja niistä hyvin keskinkertaisista kiekollisista pakeista Kauppinen, Kovanen ja Eronen ovat lisäksi aivan lapasia omassa päässä. Peräpää huutaa lisää fyysisyyttä ja kunnon ykköspakkia.

Lisäksi ihmetyttää miksi joukkueen paras pelaaja, Ben Eaves, pelaa tällä hetkellä kahden täydellisen turistin kanssa samassa kentässä. Saarisen näytöt on annettu, ja JMJ on tasan yhtä tehokas. Jos mestaruudesta olisi aikomus pelata, niin kummallekaan ei mitään käyttöä jengissä, kuten ei em. pakeille ja Ville Hämäläisellekään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös