Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Vepu Surenkinin haastattelu

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Bulldog, 08.11.2007 klo 15.57.

 1. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Luettuani Vepun haastattelun pohdiskelin kuinka paljon asioista olen hänen
  kanssaan samaa mieltä. Tässä tilanteessa olisin jopa valmis antamaan miehelle mahdollisuuden valmentaa loppu kauden IFK:ta, ei voi ainakaan huonommin mennä kuin nyky tilanne. Palkkakin olisi varmaan edullinen.
  Mies on aikalailla "Dr Jekyl & Mr Hyde" profiilitaan ja jakaa monien mielipiteet, mutta sydämmessä sykkii ainakin pedon muotoinen sydän.
   
 2. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Mikä ettei, tosin kuinka hyvä se on ykköskoutsina? Ja jos se sais ton jengin liitoon ja vaikka mitaleille, suostuisko esim. Toivolan kakkoseksi ens kaudella? No, nää nyt on toiveunia, ei Pena varmaan edes tiedä kuka Surenkin on.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Hyvä Surenkinin haastattelu, kiitokset Jukka Välimaalle.

  Surenkinina en lähtisi ainakaan Baxterin kakkoseksi, vaikka kysyttäisiin, enkä vielä ykkösvalmentajaksi. Siihen tehtävään Surenkin ehtii oltuaan muutaman vuoden sellaisen HIFK:n ykkösvalmentajan kakkosena, joka peluuttaa HIFKiä brändilätkän nykyaikaisella versiolla.
   
 4. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Ilmiselvästi Vepulla olisi ollut enemmänkin kommentoitavaa, mutta luonnollisesti oman tulevan ammatinharjoittamisen kannalta oli varmaan ihan fiksua vähän himmailla, vaikka otsikko antoi muuta ymmärtääkin.