Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

 • Nimimerkki Esteri huilaa viikon turhailustaan monta viikkoa vanhassa otteluketjussa. 
 • Nimimerkki Velhelmiina huilaa viikon henkilökohtaisuudesta toista kirjoitttajaa kohtaan. Viesti löytyy Hokki-osiosta.
 • Nimimerkin Pordinard henkilökohtaisuudet Olympialaisten seurantaketjussa palkitaan viikon pelikiellolla.
 • Nimimerkin Oldtimer kirjoitusoikeudet on poistettu, koska potku-ukaasit eivät tuoneet tarvittavaa parannusta viestien tasoon. 

Vepu Surenkinin haastattelu

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Bulldog, 08.11.2007 klo 15.57.

 1. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Luettuani Vepun haastattelun pohdiskelin kuinka paljon asioista olen hänen
  kanssaan samaa mieltä. Tässä tilanteessa olisin jopa valmis antamaan miehelle mahdollisuuden valmentaa loppu kauden IFK:ta, ei voi ainakaan huonommin mennä kuin nyky tilanne. Palkkakin olisi varmaan edullinen.
  Mies on aikalailla "Dr Jekyl & Mr Hyde" profiilitaan ja jakaa monien mielipiteet, mutta sydämmessä sykkii ainakin pedon muotoinen sydän.
   
 2. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Mikä ettei, tosin kuinka hyvä se on ykköskoutsina? Ja jos se sais ton jengin liitoon ja vaikka mitaleille, suostuisko esim. Toivolan kakkoseksi ens kaudella? No, nää nyt on toiveunia, ei Pena varmaan edes tiedä kuka Surenkin on.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Hyvä Surenkinin haastattelu, kiitokset Jukka Välimaalle.

  Surenkinina en lähtisi ainakaan Baxterin kakkoseksi, vaikka kysyttäisiin, enkä vielä ykkösvalmentajaksi. Siihen tehtävään Surenkin ehtii oltuaan muutaman vuoden sellaisen HIFK:n ykkösvalmentajan kakkosena, joka peluuttaa HIFKiä brändilätkän nykyaikaisella versiolla.
   
 4. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Ilmiselvästi Vepulla olisi ollut enemmänkin kommentoitavaa, mutta luonnollisesti oman tulevan ammatinharjoittamisen kannalta oli varmaan ihan fiksua vähän himmailla, vaikka otsikko antoi muuta ymmärtääkin.