Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 262 593
  • 62 265

Animal

Jäsen
Uskoisin että asia on jo Israelin viranomaisten tiedossa, saa nähdä miten reagoivat.
Eiköhän nämä ole Syyriasta palkattuja Wagnereita tai ex-Wagnereita. Virallinen Venäjä luonnollisesti kiistää osuutensa.

Epäilen että iipot selvittävät näiden henkilöllisyydet, elleivät tiedä jo, ja sen jälkeen nappi otsaan Mossadin tms toimesta
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Jaa tämäkin on päässy jonkinnäköseen "find out" vaiheeseen.
Venäläiset Zen ja Rutube ei maksakkaan rahaa sisällöntuottajille.



Remember Yulia Prokhorova, a Russian migrant in Germany who was deported back to Russia after her infamous stunts and shows of support for Russia? She suddenly found out that Russian replacements for YouTube - "RuTube", and "Zen", a VK-owned blog platform, do not pay any money to Russian influencers, Yulia included. Yulia appears to be quite upset by this unfortunate development.

Tässä vähän koostetta


 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Paitsi että tuossa linkkaamassasi wikipedian artikkelissa sanotaan että kraaterissa on palanut tuntemattoman ajan ja syttymissyy on tuntematon.

Siellä mainitaan kuitenkin History-kohdan alla seuraavaa:

Some local geologists have claimed that the collapse into a crater happened in the 1960s; it was set on fire only in the 1980s to prevent emission of poisonous gases.[7] Others assert that the site was drilled by Soviet engineers in 1971 as an oil field but collapsed within days, forming the crater, with the engineers choosing to flare the crater to prevent emission of poisonous gases but underestimating the volume of the gas.[8]

Eli ei mitään varmaa todistetta ole, mutta muutamia epävarmoja huhuja, jotka viittaavat juurikin neuvosto-insinöörien taidonnäytteisiin.

Joka tapauksessa sanoisin tuon kuopan olevan se, josta puhuttiin. Mutta virallinen totuus puuttuu. Kuitenkin savu haisee voimakkaasti kaalille.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Ei perhana, siellä Moskovassahan oli niitä tulvivia viemäreitä! Nyt äkkiä Admiral Kuznetsov turvaan ennen kuin käy huonosti!
Ai jumalauta savuava lentohöyrytukialus joka pelkää vettä. Tohonhan voisi asentaa pyörät niin siitä saisi kätevän liikuteltavan lentokentän mistä ei oikein tahdo päästä ilmaan tai pysty laskeutumaan sille. Kuzne on kyllä kaikkien perseensuristimien äiti...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Se koko maa on kyl yhtä roskaa, että sinänsä uskon.

Elokuvaklassikko Ponteroosaa luonnehti joku kriitikko näin: "Ponteroosan kutsuminen roskaksi on loukkaus maailman kaikkia roskia kohtaan". Tuota voisi mukailla ja vaihtaa Ponteroosan tilalle Venäjän.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Itse oikeasti pelkään sitä, että tästä tulee jotain suurempaa sotaa.
 

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät
Tästä turhakespämmistä on muistettu palstalomalla.
Hieno genre ziisus! Jotain kumminkin jumalauta?
 

Dino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ukrainalaiskenraalin mukaan tilanne Kupianskissa ja Lymanissa on mennyt nopeasti huonompaan suuntaan ja alkaa näyttämään aika huolestuttavalta. Venäläiset ilmeisesti painaneet siellä nyt päälle aika kovaa ja pyrkivät ajamaan ukrainalaiset takaisin Oskil-joelle. Venäläiset väittävät tuhonneensa alueella kaksi ukrainalaiskomppaniaa ilmaiskulla, mutta koska tuota ei ole mikään ihmislähde vahvistanut, niin tuon väitteen todenperäisyys on hyvin kyseenalainen siihen saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös