Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 266 880
  • 62 276

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Nyt siellä on ihmetelty, ettei Erdogan ilmoittanut Venäjälle Azovin komentajien palaamisesta Ukrainaan. Varmaan Erdo ei muistanut kertoa Ruotsin hyväksymisestä Natoonkaan, joten siinä onkin valmiina seuraava keskustelunaihe huomiseksi. Ja taas ollaan niin kauhean vihaisia ja sittenhän voisi vaikka esittää vielä pienet uhkailut lännelle.


 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Viesti on johtanut pelikieltoon.
En enää ihmettele, että vanhempi sukupolvi vihaa venäläisiä, olen tämän sodan seurauksena alkanut myös vihaamaan venäläisiä. Paljon saa siellä tulla muutoksia, että mielipidettäni vaihtaisin.
Tämä. Isoäitini iskosti minuun ryzzäinhoa (ehkä ryzzäviha on vähän liian voimakas sana), koska oli itse kokenut kaikki julmuudet sodasta. Sieltä tuli ne kaikki "R on R vaikka voissa paistaisi" jne. Äitinikin niitä välillä heitteli, eli tuota ei sinällään yritetty kitkeä poiskaan lapsuudessani. Viime vuosikymmenellä oikeastaan kun noita R sanoja itse on jo viljellyt vaimoni kuullen niin sieltä on tullut hieman närkästynyttä katsetta. Nyt ei enää tuu huonoa katsetta, toki hieman suodatan oman lapseni kuulleen.

Eli tavallaan kertoo miten sukupolvien ajan ryzzäviha on laimentunut ja meidän sukupolvea on opetettu olla toistamatta edellisten sukupolvien virheitä, mutta meidän naapurikansan tapauksessa se näyttää olevan turhaa. Ei tuo tavan kansakaan ole aivopesuiltaan yhtään sen parempaa ja vaikka jotenkin ymmärtäisinkin sen vääriymmärryksen kun propagandaa on suollettu, mutta kun he ovat niin helvetin ylimielisiä. Parempia ihmisiä ja maailmanomistajia kun niihin aiemmin törmäsi, niin ei kyllä itsellä ainakaan inho heitä kohtaa enää laimene.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
HS:n päivittyvässä seurannassa mielenkiintoista asiaa:


Ukrainan maavoimien komentaja Oleksandr Syrskyin mukaan Bahmutia miehittävät venäläisjoukot ovat kaupungissa ”loukussa”.

Onnea Putin. Nyt sinulla on oma Stalingradisi. Mutta ei niin kuin ihailemallasi Stalinilla, vaan niin kuin Hitlerillä.

Turkista on tulossa epäystävällinen maa viimeaikaisten ”provokatiivisten” päätöstensä myötä, sanoo Venäjän liittoneuvoston puolustus- ja turvallisuuskomitean johtaja Viktor Bondarev CNN:n mukaan. Bondarev kommentoi asiaa Venäjän valtion uutistoimisto Tassille.

Turkin ja Venäjän suhteiden huononeminen olisi erittäin toivottava kehityskulku. Vieläköhän Putin on matkustamassa Turkkiin? Voi tulla mielenkiintoista kokousta...

SW: Ukrainan joukot ovat vapauttaneet viidessä viikossa lähes yhtä paljon alueita kuin Venäjä on vallannut kuudessa kuukaudessa.

Yhdysvaltalainen ajatushautomo Institute for the Study of War (ISW) on laskenut, että Ukrainan joukot ovat vapauttaneet venäläisiltä noin 253 neliökilometrin verran alueita vastahyökkäyksensä aikana.

Nyt on paikka siteerata legendaarista Kummeli Stories -elokuvaa. "Noin Forssan kokoinen alue!"

Forssan pinta-ala on näet Wikipedian mukaan 253.36 neliökilometriä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Odotas kun Medvedev saa tärisevin käsin aamupullon auki ja pääsee atk:n ääreen, jopa alkaa uhkailu vaikka millä.
Tuliskohan perinteiset ”ydinpommit Turkkiin ja Erdogan pitäis hirttää ilman kyselyjä”. Sitten taas ihmetellään, että miksi noikaan ei enää tykkää meistä. Kumma juttu.
 

BaronFIN

Jäsen
Siellä on taas tullut uudelta komentajalta käsky, että mennään tuosta pellosta yli niin että heilahtaa. Tätä jatketaan pari kuukautta ja sitten uusi mies antamaan ohjeita.

Menkää tehokkaammin pellon poikki.
Eilen oli ilmeisesti tavallista tehokkaampi örkinniittopäivä.





Kulutusta, kulutusta, tämä ei ole sprintti vaan maratooni.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Budanov tai joku hupisivusto trollaa ihan huolella



“Krasnodar runner Kiril Budyonov reported that he was nearby at the time of the murder of the local deputy head of the mobilization department. The sportsman stated that he personally saw how the serviceman took out a black pistol and fired 2 9mm bullets into his own chest, after which he carefully buried the weapon, threw away the cartridges, laid down, and died.”
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi vasta silloin, seitsemän vuoden viiveellä?
Ei ollut viivettä. 24.2.2022 on Venäjän koko Ukrainaan kohdistuvan hyökkäyksen alkupäivä, jolloin kaikki Euroopassa muuttui. Ennen sitä Jatkoajan poliittiset keskustelutkin keskittyivät Venäjän toimia enemmän siihen, missä järjestyksessä juusto ja leikkele tulevat voileivän päälle.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pariisi ja Berliini heränneet. Saksanhan pitäisi myös ilmoittaa uudesta paketista Vilnassa.



Scholz ja Macron heräävät aina jälkijunassa. Muiden pitää näyttää ensin esimerkkiä, ja kun yllättäen Kreml ei toteuta uhkauksiaan, niin Ranska ja Saksakin osallistuvat. Britit ja jenkithän näitä pitkän matkan ohjuksia ensin lahjoittivat. Britit varsinkin ovat olleet ensimmäisenä lahjoittamassa vaikka mitä. Heitä pitää kiittää.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Siinä sitten seuraava Putinin voittava taktiikka. Taitaa vaan tuo tie olla jo vanha ja huonoksi todettu, mutta mitäpä sitä muuttamaan. "Vapaaehtoisia" lisää tykinruoaksi ja yritetään säästellä sekä miellyttää sitä "parempaa" kansanosaa.




Alla poimittu erään twiitin kommenteista ihan osuva ilmaus. Helppo jakaa tuo mielipide.

Erdoğan is not my cup of tea but I love it when he gives Putin the middle finger.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös