Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 266 880
  • 62 276

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Jospa ne ovelia ja tulevat taas Tsernopylliäisen kautta? Tekevät kunnon kaivannot sarkofagin ympärille ja uhkaavat räjäyttää kupolin. Posauttavat sen vahingossa ja syyttävät sitten Ukrainaa.
S
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Jos Wagneria ruvetaan vyöryttämään Vvenäjältä, niin tähän pitäisi lännen puuttua väliintulolla oikeasti. Tuskin saavat mitään taaskaan aikaan, mutta edes retorisesti olisi uhattava tällä, mikäli tuolta suunnalta avataan laajempi rintama.
Tähän varmasti Venäjä juuri tähtää sijoittamalla nukeja Valko-Venäjälle.

Todellisuudessa sillä tuskin on merkitystä mutta ryssä haluaa hämmentää.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Tähän varmasti Venäjä juuri tähtää sijoittamalla nukeja Valko-Venäjälle.

Todellisuudessa sillä tuskin on merkitystä mutta ryssä haluaa hämmentää.

Ja tämän(kin) bluffin läpi on helppo katsoa. Ydinaseiden sijoittaminen Valko-Venäjälle on ihan se ja sama, aivan yhtälailla ne olisi voitu laukaista Venäjän puolelta.

Toki ryssien osalta ei yllätä, vaikka heidän ydinaseensa olisivat katapultilla laukaistavia.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spåra ja K-Espoo
Jospa ne ovelia ja tulevat taas Tsernopylliäisen kautta? Tekevät kunnon kaivannot sarkofagin ympärille ja uhkaavat räjäyttää kupolin. Posauttavat sen vahingossa ja syyttävät sitten Ukrainaa.
S
"Yritimme vain hieman heikentää Tsernobylin rakenteita!" ja sitten taas kaikki loistavat pimeässä maailman tappiin asti, reikäpäiset örkit ja tunkiolandian edustajat mukaan lukien. Njet problem, njormal katastrof...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aina, kun joku alkaa panikoimaan venäläisistä nuketeista, kannattaa linkittää tämä video

Siirsivät ne Valko-Venäjälle, koska omalla maaperällä tehty laukaisu saattaisi osua omaan nilkkaan.

Sitä en sitten tiedä, että onko Valko-Venäjäkään turvallisen matkan päästä esimerkiksi Moskovasta...
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Voiko noita ydinaseita lähettää faksilla?!?
Tässä ovat jättäneet kyllä käyttämättä hyvän mahdollisuuden informaatiovaikuttamiseen. Iltapäivälehdiltä jäi samalla valitettavasti "Lavrov uhkasi länsimaita massiivisella kostolla - eihän kotoasi löydy enää tätä eilispäivän viestintävälinettä?" -otsikot väliin.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Berdjanskissa pari 16-vuotiasta ampu poliisin ja venäläisen miehittäjän. Myöhemmin heidät tapettiin




Yesterday, June 24, in temporarily occupied Berdiansk, two boys born in 2006, killed two occupiers: a local policeman-collaborator and a Russian occupant.

After that, the Ukrainian teenagers were killed in a shoot-out with the police.

The video shows Tigran Oganesyan, one of these boys. He is carrying an automatic rifle and wearing tactical gloves.

In his last video, he says the final words: "That's it. It's a death, guys. Farewell! Glory to Ukraine!"

In Ukraine, teenagers with guns in their hands behind enemy lines put up resistance in an enemy-occupied city.

They died as true Heroes.

Tästä lisää tarkemmin tässä. Noi pojat oli monesti jo pidätetty ja kidutettu ja tappoivat nuo kaks henkilöä, välttyäkseen kidutukselta. Toi video on muuten Venäjäksi ja tuo poika on armenialaistaustainen



 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Bidenin mukaan Yhdysvallat tulee jatkamaan Ukrainan tukemista riippumatta siitä, mitä Venäjällä tapahtuu. Yhdysvallat julkaisee mahdollisesti jo tiistaina uuden, 500 miljoonan dollarin apupaketin.

Uutistoimistotietojen mukaan tuore apupaketti sisältäisi muun muassa 30 Bradley-rynnäkköpanssarivaunua ja 25 panssaroitua Stryker-miehistönkuljetusajoneuvoa.
 

Risujemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei muuta pointtia, mutta tuo aita on tuossa tainnut olla jo sodan alusta asti, lisäksi poliisiauto on tuossa kyttäämässä 24/7. Muutenkin Virossa ja Baltian maissa näkyy Ukrainan tukeminen paljon isommin mitä Suomessa, toki ymmärrettävistä syistä.
Juu, pari kertaa olen sodan aikana ehtinyt tuostakin menemään, samalta on näyttänyt alusta asti. Kaveri myös kertoili Riikasta, kun oli siellä käynyt vanhoja opiskelukavereitaan moikkaamassa, että sielläkin katukuvassa sota ja siihen liittyvät asiat näkyvät aivan toisin kuin täällä meillä.
 
Ukraina pyytänyt virka-apua duomalaisilta viranomaisilta, kolmea suomalaista epäillään Venäjän puolella taistelemiseen liittyvistä rikoksista
HS: Ukrainassa epäillään kolmea suomalaista rikoksista, jotka liittyvät sotimiseen Venäjän puolella HS: Ukrainassa epäillään kolmea suomalaista rikoksista, jotka liittyvät sotimiseen Venäjän puolella
Mitä Suomessa voi edes saada tuomioksi tuollaisesta toiminnasta vai voidaanko heidät luovuttaa Ukrainaan? Jos Suomessa tuomitaan, niin tuomiot lienevät luokkaa ei näin saisi toimia, mutta ei me voida teitä tuomitakaan.
 

Dino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi

Vähän vaikuttaa, että tämä Ukrainan odotettu suuri vastahyökkäys ei välttämättä tule missään vaiheessa olemaan sellainen valtava "all-in-hyöky", jossa päästetään kaikki länsikalusto ja parhaat joukot kerralla irti jossakin päin rintamaa. Viime aikoina ollut todella paljon näitä iskuja rypsien selustaan, erilaisiin varastoihin, ammusvarikoihin ja logistiikkaväyliin ja -keskuksiin. Samaan aikaan on pidetty painetta päällä laajalla rintamalla, mutta käsittääkseni tehty sitä varsin pienillä joukoilla ja joukkoja ja kalustoa säästellen. Eli tämä vaikuttaa nyt vähän odotuspeliltä H'ersonin tyyliin, että tehdään vaan rypsien huolto mahdollisimman vaikeaksi, ja pidetään koko ajan painetta päällä että vihulaiselta kuluu kalustoa ja ammuksia mahdollisimman paljon, niin lopulta vaan yksinkertaisesti viedään heiltä mahdollisuudet puolustautua ja pakotetaan vetäytymään.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös