Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 266 880
  • 62 276

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Seuraavaksi sitten niiden Itämeren datakaapeleiden kimppuun?

Paska roistovaltio.

HS:n artikkelissa siteeraan saaren sähköverkon omistavan yrityksen edustajaa, joka kertoo uskovansa, että kyseessä on täysin normaali sähkökatko. Ja vielä ei ole tiedossa, että oliko vika veden alla vai maan päällä kulkevassa osassa.

Voi olla tottakin, tai sitten halutaan rauhoittaa ihmisiä. Mene ja tiedä. Jännästi vain ollaan liki NordStreamin vuotokohtia...

 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Venäjä kutsunee taas YK:n turvallisuusneuvoston koolle ja ryhtyy ihmettelemään, että kuka kumma tällaisia tekee. Kremlin syyttävä sormi osoittaa taasen kohti kaiken pahuuden ydintä eli Jenkkejä kohtaan, koska onhan siinä järkeä, että nämä menisivät sabotoimaan läheisen yhteistyökumppaninsa infraa. Samaa paskaa, eri päivä.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mikäli Venäjä kykenee sabotaasi-iskuihin Tanskassa ja Saksassa, kykenee se niihin myös Suomessa.

Kova on laitettava kovaa vasten. Eri viranomaisten valmiustahoa nostatettava ja Suomen on tehtävä osuutensa, että Venäjä heikentyy entisestään. Lännen vastauksen tulee olla entistäkin tiukemmat pakotteet ja lisääntynyt tuki Ukrainalle. Dialogin ja keskinäisen ymmärryksen aika on ohi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Epävaltion kusimuttereita kiristää ohimosta ja nyt pitää paskanaamailla sitten jo NATO-maiden alueella sen lisäksi että pyrkivät murhaamaan tavallistakin terhakkaammalla innolla siviilejä (mieluiten lapsia).

Paskamaa saattaa pyrkiä myös härkkimään Ukrainalta reaktion johonkin epävaltion siviilikohteeseen ja luonnollisesti tämän epäonnistuessa (koska ukrainalaiset eivät ole idiootteja ja tajuavat säästää kehittyneemmät ammukset sotilaallisiin kohteisiin) pistänevät jonkun kerrostalon taas matalaksi Moskovassa itse ja itkevät miten terroristinatsit on syyllistyneet hirveimpään asiaan ikinä (jos nyt ei jämäneukkulan rutiineja huomioida).

Harmillisen paljon paskiaisilla tuntuu olevan ilmasta ammuttavia ohjuksiakin vielä, kun pystyvät tukkimaan niillä Kiovankin ilmatorjunnan. Toki jos yli 50% posahtaa matkalla ja ainakin aiemman perusteella osa jäisi posahtamatta kohteessa, niin hyvä juttu tuo, vaikka luonnollisesti terroristipaskiaiset uhrejakin saavat.

Ukrainan vastarinta tulee ainoastaan tiivistymään tästä ja epävaltion touhut tiivistävät myös Euroopan/lännen rivejä vaikka jollain vinoutuneella logiikallaan varmaan luulevat noiden terrori-iskujensa (oli sitten Eurooppaan tai Ukrainaan) kääntyvän lopulta heille eduksi. Helvetin pieniä ihmisiä olemattomalla järjellä ja järkyttävällä alemmuuskompleksilla.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
En jaksa alkaa linkkaamani mitään, mutta KVG, "Venäjä armeija simputus". Hieman erihomma kuin Suomessa esim meillä erikoisjoukoissa, jossa lähinnä "juoksutettiin" ja pidettiin jotain naurettavia rättisulkeisia. Siinähän vain katsottiin jyvät akanoista. Mielestäni rättisulkeiset oli hyvä tapa katsoa, kenen lanttu ja kunto kestää. Toki jos jompikumpi ei kestä niin olet väärässä paikassa.
Joo. Venäjällä simputus on hyvin eri kategoriassa mitä meillä.

Mitä 1,5 tunnin rättisulkeisiin tulee, meillä niitä piti ihan tavan IT-patterin yliluutnantti "kurinpalautuksena" ihan morttikaudella vuosituhannen vaihteessa. Milloin juostiin ulko- ja milloin sisäjärjestymispaikalle milloin smurffi- ja milloin runkkupuvussa tai kuuskakkosessa tai ysiykkösessä. Siinä sitä jäkiteltiin ja järjestäydyttiin välillä patterin taakse ja välillä futiskentälle.

En tiedä saako morteille nykyään pitää edes moisia. Mitään järkeähän siinä ei ollut. Yhtä nopeasti tai hitaasti juostiin pihalle sen jälkeen kuin sitä ennenkin.

Monesti jengi aina puhuu siitä miten "nykyään" mosat pääsee helpolla etc.

Tärkeintä kait on että opitaan taistelijoiksi. Kyllä se ihan peruskuri siihen riittää. Jos joskus tulee oikea tilanne, tärkeänpää on osata yhteistyötä kuin kiusaamista.

"Sano sille vaikka notta perkele!"
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Muutama ohjus sujahti Moldovan ilmatilan kautta, mutta ei sen niin tarkkaa. Moldovalaiset eivät kuitenkaan tykänneet.

Moldova summons Russian ambassador over missiles crossing its airspace
Moldova’s foreign minister Nicu Popescu has written on Twitter that he has summoned Russia’s ambassador to explain why missiles launched from the Black Sea into Ukraine crossed Moldova’s airspace. (Guardian)



 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saksan lähetystö sai osumaa.

Oliko lähetystö vai konsulaatti? No, ei kai noilla poliittisesti suurtakaan eroa ole siinä mielessä, että konsulaatit taitavat olla Saksan suurlähetystön alaisuudessa, ja nauttivat diplomaattista koskemattomuutta.

Kaipa tuo menee perinteisesti. Saksa kutsuu Venäjän suurlähettilään puhutteluun ja paheksuu tätä voimakkaasti. Suurlähettiläs ei sano mitään ja Kreml paheksuu paheksumista ja syyttää Eurooppaa taas kaikesta. He kun ovat vain vähän paukutelleet pommeja maanantaiaamun ratoksi, mihin heillä on ikiaikainen oikeus.

Vastaisku mahdollisesti tullut?



 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Seuraavaksi sitten niiden Itämeren datakaapeleiden kimppuun?

Paska roistovaltio.

Onneksi yhteyksiä on monesta suunnasta, eikä data ole pelkästään sen varassa, mutta eipä sellainenkaan sabotaasi yllättävä tässä tilanteessa olisi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
"Because some men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn." - Alfred Pennyworth (the Dark Knight)

Tuo lainaus sopii hyvin myös Putiniin.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Viesti on johtanut pelikieltoon.
Viimeistään tämän aamuisen jälkeeen yhdenkään ihmisen maailmassa ei tulisi tuntea pienintäkään positiivista ajatusta yhtäkään ryssää kohtaan. Olen ihan tyytyväinen, että olen omiin pieniin lapsiini onnistunut istuttamaan alkuvuoden aikana ryssävihan. Ihan koko maata kohtaan. Kauan minulla tämä neutraalius kestikin kasvatuksessa ihan kaikkia kansoja kohtaan, hankkikoot itse ennakkoluulonsa. Mutta on täysin väärin kuvitella, että ryssässä voisi olla mitään hyvää.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Venäjällä juhlitaan Ukrainan kaupunkeihin kohdistettuja terrori-iskuja. Aika paradoksaalista, että kansa käytännössä juhlii sukupuolesta riippuen joko muna pystyssä tai vaihtoehtoisesti housut märkinä siis sitä, että sen oma armeija osoittaa iskuilla siviilikohteisiin oman munattoman impotenssinsa.
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Ihan oikeesti tähän hommaan on saatava loppu ja HETI!! Ei voida katsoa sivusta kun ne pommittelee viattomia siviilejä kuoliaaksi ja nauraa perään... Sairasta porukkaa ja heidät on saatava lopettamaan nuo touhut keinoilla millä hyvänsä. Mitä ne keinot sitten on niin niistä en tiedä mutta ei varmaan kaikkea mahdollista olla kuitenkaan tehty että kääpiö kavereineen saataisiin lähetettyä helvettiin minne ne olis joutanut jo aikoja sitten. Tai kelpaako sellaset säälittävät mulkut edes sinnekkään...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Osasiko kukaan tuollaista edes odottaa? On kyllä niin adsurdi juttu tämä ohjusisku, vaikka örkeistä onkin kyse.
Minusta melko odotettu "vastatoimi". Ei venäjän ali- ihmiset enää muuhun pysty, niin näin näytetään hauista. Vai oliko se pientä munaa. Tuu nyt puttepossu itte kertoo ja pala sitten helvetissä.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Kovin moni huutelee sen puolesta, että lännen tulisi vastata nyt täysimittaisella sodalla Venäjää vastaan. Eiköhän sitä eskalaatiota haluta nyt edelleen viimeiseen asti välttää ja pidetä toistaiseksi vain näppiksen kautta sotivien jatkoaikalaisten uhoilurepertuaarissa. Monella muuttuisi ääni kellossa kun maaperäämme alettaisiin varustaa sotatoimien käynnistämistä varten.

No mihin sä vedät sen rajan milloin lännen tulisi vastata täysimittaisella sodalla Venäjää vastaan?

nyt kun eskalaatiota halutaan välttää edelleen viimeiseen asti niin tämä on sitten sen tulos ja jälki. Tämäkö on parempi kuin se että laitetaan Venäjä yhdessä polvilleen?

Monella muuttuisi ääni kellossa, ja monella olisi muuttumatta. Miten sen nyt haluaakaan nähdä.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eihän tämä nyt mikään suuri yllätys ollut kun tietää ketkä on kyseessä. Jaksan vain ihmetellä, miten tänä päivänä voidaan sallia tällaista? EU (Saksa varsinkin) on täysin kyvytön näyttämään Venäjälle mitä tällaisesta pitäisi seurata, ja USA ei oikein tiedä mitä pitäisi tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös