Venäjä hyökkää Ukrainaan

  • 10 034 925
  • 61 590

Masentaja

Jäsen
Sota kuitenkin kestänyt sen 4 päivää ja tuolla kaatuneiden määrällä oltaisiin jo lähellä ensimmäisen maailmansodan lukemia, jossa kuitenkin juostiin avoriveissä konekiväärituleen.

Näinhän noille Venäläisille on tuolla käynyt. Siellä ei ehkä ole ollut ihan rehellistä tietoa näillä ns. sotilailla että mikä siellä odottaa. Eipä ne kaikki reppanat vissiin tieä edes olevansa sodassa vaan harjoituksissa tai jossain "pelastusoperaatiossa".
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin tuollainen jälkiviisastelu haisee. Ikään kuin KHL:ään tehty pelaajasopimus olisi jollain tapaa tuki Putinille. Tukiko Hartikainen Venäjän hyökkäystä Ukrainaan 2022 kun teki sopimuksen UFA:n 2013?
Itse olen suhtautunut KHL-rahan perässä juokseviin kiekkoilijoihin todella penseästi jo pidemmän aikaa. Viimeistään Krimin valtauksen jälkeen on ollut kaikille selvää, mistä siinä touhussa on kyse. Hartikaisellakin olisi ollut varmasti hyväpalkkaisia työpaikkoja tiedossa muissa maailman kiekkosarjoissa, mutta on valinnut ryssäliigan toistuvasti. En häntä siitä tuomitse sinänsä, mutten myöskään sympatiseeraa, kun riski realisoituu.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Onkohan yhdenkään Nato-maan poliittisesta johdosta valunut vielä kommentteja sotilaallisesta väliintulosta? Jotenkin tuo Valko-Venäjän liittyminen sotaan pistää murehtimaan kriisin laajentumista muuallekin. Luulisi esim. Baltian maissa olevan jo varautuminen sotaan mielessä.

Menestyksekkään Ukrainan sodan jälkeen Putin ja Lukasenka, nuo nykyajan Tiuhti ja Viuhti, hyökkää Natoa vastaan?

Kaikkihan on toki mahdollista, mutta jos Ukraina läpsii Venäjää ympäri korvia, niin Nato tuhoaisi Venäjän armeijan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
SL Benfica (@SLBenfica) twiittasi: Momento arrepiante no Estádio da Luz!

#EPluribusUnum https://t.co/FVOiyzons4





En tiedä oliko täällä, mutta meikäläisellä ja vaimolla leuka väpätti kun näki tämän.

Tämä sota on näyttänyt kauheuden keskellä jotain niin kaunista, ettei edes sanat riitä kuvaamaan. Solidaarisuutta, rakkautta, toivoa, rauhaa, empatiaa, hyvyyttä, yhteenkuuluvuuden tunnetta… Tislatussa superlatautuneessa muodossa, joista saa käsityksen kun näitä katsoo. Tuntuu, että kehon joka ikinen solu aistii tuon tunteen, tuntuu siltä että on yhdistetty jokaiseen ihmiseen planeetalla, joka katsoo samaan suuntaan.

Kiitos jakamisesta. Meni tunteisiin ja nyt on linssit huurussa.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Viimeksi muokattu:

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Aivan vitun sairasta sakkia:

Nopea vilkaisu johti elämäni toiseen cancelointiin kun ilmiannoin sivuston. Kiinnostavaa saada palaute.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Nyt on mieli muuttunut ja aseitakin aiotaan antaa:

IL:n mukaan hallitus oli jo eilen valmis tähän, mutta homma kaatui puolustusvoimien vastustukseen. Tämä siis "hallituslähteiden" mukaan, notta kukapa näistä tietää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Ck

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensinnäkin kiitos hienolle ketjulle, vaikka aihe onkin todella synkkä. Mun piti jo eilen tänne kirjoittaa, mutta uusia sivuja tuli lisää ja lisää eikä ehtinyt kaikkea kahlaamaan läpi!

Vuosia sitten tutustuin venäläiseen neitokaiseen Thaimaassa ja nyt olen kysellyt siltä että miten hän näkee tämän tilanteen. En voinut uskoa lukemaani, kun hän kirjoitti, että venäläiset eivät ole sodassa ja siellä ollaan vaan auttamassa.

Kysyin sitten propagandasta ja miten tavan venäläiset lukevat länsimaista uutisointia. Vastasi että kyllä lukevat samalla tavalla kun oman maansa uutisointia. Kyseessä siis reilu kolmekymppinen Moskovassa asuva nainen.

Ydinaseilla uhkailun hän kiisti täysin. Sanoi, että edes oppositio ei ole niistä maininnut mitään. Ja ylipäänsä toitotti että länsimaat harrastaa samanlaista propagandaa, eikä ole totta mitä me luemme.

Lopulta meni vati nurin ja blokkasin ko. neidin kokonaan joka alustalta.

Jos tuommoinen on meininki nuorehkolla daamilla Moskovassa, niin mitä se sitten on muualla Venäjällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös