Vedonlyöntivihjeet

  • 3 092 288
  • 15 051

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
No miten kävi? Nautittiinko treffeillä hotelli Kämpin valoisassa tunnelmassa shamppanjaa ja kaviaaria vai tarjotiinko steissin hämyisessä atmosfäärissä lihapiirakka ja Sorbusta?

Jälkimmäinen olisi mennyt ainakin omaan budjettiin oikein napakasti ja bussilla olisi vielä päässyt kotiin.

Taksimatka olisi jäänyt Hakaniemen torille.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
AHL:n puolelta löyty pari kokeiltavaa kohdetta: Wilkes/Barre saa vieraakseen Providencen. Wilkes/Barren maalivahtiosasto epäilyttää kun Jarry nostettu Pittsburghin mukaan, muutenkin taidettiin pari kärkiäijää nostaa NHL:n puolelle. Providence pienen scouttauksen perusteella ihan tulivoimainen joukkue. Eli Providencea pelataan kertoimella 2.85.

San Antonio voitti viime yönä Texasin vieraissa ja tänään pelataan sama peli San Antonion kotikentällä. San Antonion voitolle samainen kerroin 2.85.

@Ni$pekt15 vois osallistua spekulointiin myös
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
-AHL:t osu kaikki älyttömillä kertoimilla
-Nngannoun pieksi Bladesin
-Söin uran ekat ravut ja olipahan älyttömän hyvää
-Heräsin ilman housuja
-Kolmas putkeen San Antoniolle tulossa ja otan itekki Providencen plus Charlotten systeemiin mukaan
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En ehtinyt eilen vihjaamaan, mutta Fulham etenkin kotikentällään voi olla hyvä pelattava valmentajanvaihtonsa jälkeen. Eilen kaatui Soton.

Tänään Villarreal, joka on kotivireensä osalta katastrofaalinen atm, kohtaa Barcan viimeksi vieraissa lyöneen Betisin. Kannattaa tutkia poissaolot, mutta mielestäni ei pitäisi ihmeellisempää olla. 3,40 on hyvä tarjous vierasvoitolle, DNB:llä kannattaa safetata jos lyö isommin. Mutta pienellä kokeiluun.

Lisäksi Lazio-Milan on muodostumassa kiintoisaksi. Milanilla pitkä lista poissaolijoita ihan terävintä kärkeä myöten, ja Laziolla ykköset iskukykyisessä kunnossa. 1,75 taisin itse saada Unibetiltä vielä iltapäivällä kotivoitolle mutta näkisin romahtamisriskiäkin Milanilla. En lyö itse miinustasoituksia futikseen, mutta ainakin vähän vinkkiä niille jotka vaikka innostuvat itsekin selvittelemään ja ovat muuten tasoituspelaajia.

E:joo, Laziolta heikko kotimatsi. Siipirikkoinen Milan taisteli tasurin tästä, jopa johti lisäajalle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sacramento Kings - Utah Jazz 2,35 Pinnacle

Kings voittosuhde: 10-9 / kotona 5-3
Jazz voittosuhde: 8-11 / vieraissa 6-6

Jazzilta puuttuu viime kauden yksi parhaista tulokkaista ja avauskokoonpanon mies Donovan Mitchell. Kings lähtee terveenä, ainoastaan marginaalisentteri Kostas Koufos on loukkaantuneena. Jazzilla kolme peräkkäistä tappiota alla ja joukossa myös kotitappio juuri Kingsiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Sacramento Kings - Utah Jazz 2,35 Pinnacle

Kings voittosuhde: 10-9 / kotona 5-3
Jazz voittosuhde: 8-11 / vieraissa 6-6

Jazzilta puuttuu viime kauden yksi parhaista tulokkaista ja avauskokoonpanon mies Donovan Mitchell. Kings lähtee terveenä, ainoastaan marginaalisentteri Kostas Koufos on loukkaantuneena. Jazzilla kolme peräkkäistä tappiota alla ja joukossa myös kotitappio juuri Kingsiä vastaan.

Taitaa olla Kingsille etu vaan jos Koufos poissa ja Bagley saa esimerkiksi enemmän minuutteja, eilen Kings kusi pinnalla GS 3.44 kertoimella, joka oli omassa systeemissä ainoa väärin perkele....
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
CL peleihin seuraavat laput menemään:

1) CSKA Moscow - Viktoria Plzeň (1) 1.81 @Unipaf- Tähän CSKA:lle kelpaa vain voitto mikäli haluavat pitää jatkohaaveitaan yllä ja vastavuoroisesti Plzeňillä ei ole mitään panosta tässä pelissä joten odotuksena on CSKA:n rynnistys heti alusta alkaen. CSKA on myös pelannut kotonaan (vaikka tämä pelataankin kotiotteluna stadion on eri eli Luzhniki jonne mahtuu ~50k venäläistä enemmän huutamaan.) varsin muikeasti joten kotivoitto pitäisi olla todennäköinen. Ei kuitenkaan varma. Hymiö.

Pikku sivubetsinä ottaen huomioon lähtökohdat voi vetää CSKA:n johtoa puoliajalla sekä ottelun voittoa kertoimella 2.75 myös Unipaffilla.

2) Roma - Real Madrid 1.pa X @2.4 Unipaf - voitolla kumpikin joukkue voi varmistaa varman jatkopaikan ja tappiolla taasen CSKA:n voittaessa oman ottelunsa jää varmistaminen viimeisen ottelun varaan. Kumpikin pelannee siis melko varmasti sillä piste on parempi kuin nolla pistettä tästä ottelusta. Realin kenraaliharjoitus tähän peliin meni puolustuksellisesti melko pipariksi sillä selkään tuli 3-0 Eibarilta - uskoisin valmennuksen antaneen pienen läksytyksen puolustukselle tähän peliin ettei oma pää vuoda aivan yhtä rajusti kuin Eibaria vastaan.

Romalla on tässä etu sillä pelaavat viimeisen ottelunsa panoksettomasti palloilevaa Plzeňiä vastaan ja Rellu taasen pelaa CSKA:ta vastaan kotonaan viimeisen ottelunsa lohkovaiheessa.

Sivubetsinä 1X kertoimella 1.81 samassa lafkassa.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Tämä kelpasi itselle tänään.

Juventus + u3,5 maalia ottelussa. Kerroin 2.16 (Betsson)

-Valencia pelannut tällä kaudella 18 ottelua, joista 16 on tullut alle 3,5 maalia.
-Juventus pelannut tällä kaudella 17 ottelua, joista 14 on tullut alle 3,5 maalia.
-Juventus tehnyt 17:sta ottelussa 13:sta 1-2 maalia.
-Juventus ei ole kertaakaan tehnyt tällä kaudella yli kolmea maalia. Kolme maalia neljä kertaa.
-Valencia ei ole kertaakaan päästänyt tällä kaudella yli kahta maalia ja kaksi maaliakin ainoastaan kahdesti.
-Valencia tehnyt 18:sta ottelussa 14:sta 0-1 maalia.
 
Viimeksi muokattu:

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Yön änärilottoa kokeiltava pitkästä aikaa parilla yhdistelmällä seuraavista kohteista:

Buffalo Sabres
Minnesota Wild
Tampa Bay Lightning
Laine tekee maalin
Rantanen vähintään 1 piste
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylläolevaan esittäisin vilpittömästi kysymyksen että oliko tässä jokin vihjefunktio taustalla? En edelleenkään halua itsemoderoida tässä ketjussa, mutta käytännössä itse tulkitsen ylläolevan kaltaiset omien vetojen raportoinniksi, ei niinkään vedonlyöntivihjeiksi. Saa olla eri mieltä asiasta.

Tänään vihjaan itse Ässien vierasvoittoa. Raju on Tepsin ennakkosuosikin asema buukkereiden silmin, ottaen huomioon sen että TPS on kotijoukkueista Liigassa vasta kymmenenneksi paras pistekeskiarvollaan 1,73. Joo, ei ole Ässien vierassaldossakaan kehumista ja kausi ylipäätään ollut totaalinen pannukakku, mutta viimeiset ottelut ovat sujuneet paremmin. Viimeisestä viidestä matsista kuitenkin kolme voittoa ja varmasti tietynlaista itseluottamusta ja nälkää on saatu lisää tekemiseen Kaukorannan otettua ohjakset.

TPS:n pelissä kotikentällä on esiintynyt paljon huolimattomuutta ja ylimielisyyttä. Tältä kulmalta kun asiaa pohdiskelee, näen Ässät, joka nyt perustaa tiiviiseen puolustamiseen ja työteliääseen peliotteeseen entistä hanakammin, aika kimuranttina vastuksena. Veikkaus on tainnut antaa 3.80 moneyline-voitolle. Unibet antaa 3.70 ML:ään, X2:lle 2.55 ja vierasvoitolle hulppeat 5.40. Näiden ympärille varmasti rakennan oman kohdesuunnitelman iltaa ajatellen.

Poimin myös ihan kiinnostavan kohteen Championshipistä. Millwall-Birmingham alkaa kello 21.45. Kotijoukkueen maalisaldo edellisestä kolmesta matsista on 1, 3, 4 eli yhteensä 8 maalia. Birmingham puolestaan päästää paljon maaleja tällä hetkellä kun viimeiseen kolmeen peliin on mennyt omiin 10. Millwall kykenee myös pelaamaan etenkin kotonaan varsin hyvää futista, ja Birmingham on loistavan alkukauden jälkeen vajoamassa takaisin sinne minne se materiaaliltaan kuuluu eli sarjataulukon alempaan keskikastiin. Viime kaudella vastaava matsi päättyi 2-0 Millwallin kotivoittoon. Pelivalinnaksi kotijoukkueen yli 1,5 maalia 2.23 ja kotivoitto 2.18, molemmat Unibetiltä.

Lisäksi vielä Barcan matsi Eindhovenissa. Oletettavasti tasoero tulee näkymään kentällä ja Barca ei voi hirveästi kierrättää koska rosteri jo valmiiksi on kapea. Oletan myös että viikonlopun tasapeli Madridissa jätti hampaankoloon tuloksellisesti. Normaalisti en tasoituksellisiin kohteisiin futiksessa kajoa, mutta -1,5 antaisi Barcan osalta 2.12. Mietintämyssyyn tämä.
 
Viimeksi muokattu:

Nick Neim

Jäsen
Tänään vihjaan itse Ässien vierasvoittoa.
En muista mainitsinko tällä palstalla vai jossain muualla, mutta olen suosinut näin hinnoiteltuissa kohteissa altavastaajan yli 1,5 maalia tällä kaudella. En ole laskenut pelkästään näiden kohteiden palautusprosenttia tältä kaudelta, mutta mutulla sanoisin, että hyvin on osunut ja reippaasti päälle 100% mennään. Nytkin Ässien vähintään kahdelle maalille saa tuollaista 1,75 kerrointa, mikä syntyy jo pelkästään vaikkapa ylivoimamaalista ja yhdestä tuuripompusta.

Pidän Liigaa kuitenkin lähtökohtaisesti niin tasaisena sarjana, että kahden maalin tekeminen ei ole mikään iso juttu millekään joukkueelle, ei edes Kärppiä vastaan. Tietysti tapauskohtaisia nämä aina ovat, ja esimerkiksi Jukurien vastaava saattaa jäädä tänään välistä. Tuollaisissa kerroinasetteluissa altavastaajalta löytyy kivoja kertoimia, ilman, että se vaatii edes voittoa. Samoilla linjoilla siis osittain ollaan.
 

Zohan

Jäsen
Oonko ainut kenet mielestä ESL Finaaleihin Mibr voittajaksi 13 kertoimella ei olisi huono haku? Astraliksen kerroin 2, joten ei tule kuuloonkaan.. Kotiyleisön antamat paineet (farssi cph blastissa) ja lisäpainetta Grand Slamin voitosta. Mibr oli todella lähellä Astraliksen kaatoa ECS finaaleissa, joten täälläkin pitäisi kaikki joukkueet olla voitettavissa. Sija 1-2 olisi 6 kerroin.

Tässäpä "vihje", johon mielelläni kuulen muiltakin mielipiteitä!

e: ja fer siis mukana vielä tässä turnauksessa. seuraavassa blastissa ei taida jonkun korvahässäkän takia olla, joten kokoonpanokin normaali!
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Oonko ainut kenet mielestä ESL Finaaleihin Mibr voittajaksi 13 kertoimella ei olisi huono haku? Astraliksen kerroin 2, joten ei tule kuuloonkaan.. Kotiyleisön antamat paineet (farssi cph blastissa) ja lisäpainetta Grand Slamin voitosta. Mibr oli todella lähellä Astraliksen kaatoa ECS finaaleissa, joten täälläkin pitäisi kaikki joukkueet olla voitettavissa. Sija 1-2 olisi 6 kerroin.

Tässäpä "vihje", johon mielelläni kuulen muiltakin mielipiteitä!

e: ja fer siis mukana vielä tässä turnauksessa. seuraavassa blastissa ei taida jonkun korvahässäkän takia olla, joten kokoonpanokin normaali!

Et ole ollenkaan, mutta mä en tästä lajista oikeasti tiedä. Astralis ei vaikuttanut viikonloppuna kuitenkaan voittamattomalta.
 

Zohan

Jäsen
Et ole ollenkaan, mutta mä en tästä lajista oikeasti tiedä. Astralis ei vaikuttanut viikonloppuna kuitenkaan voittamattomalta.

Ainaki mun mielestä Mibr vois olla jopa kolmanneks suurin suosikki voittamaan, toisinku kertoimissa. Top tiimeistä Mouzeilla ei vaa riitä, Liquid chokee aina finaalit ja FaZe alkaa olla jo kuopattu. NaVi ja Astralis kaksi vahvinta, mutta erot niin pieniä jotta tolla kertoimella taidan koittaa brasseja.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kello 19 Yle Areenassa suorana Bandyliigan HIFK-Botnia. Olisko kellään heittää analyysia joukkueista ja voimasuhteista. Tilastoscouttauksen perusteella meinasin jo painaa Botniaa kertoimella 2,25, mutta parempi varmaan olla pelaamatta vailla parempaa tietoa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kello 19 Yle Areenassa suorana Bandyliigan HIFK-Botnia. Olisko kellään heittää analyysia joukkueista ja voimasuhteista. Tilastoscouttauksen perusteella meinasin jo painaa Botniaa kertoimella 2,25, mutta parempi varmaan olla pelaamatta vailla parempaa tietoa.

Ei sitten mitään hajua. Jotenkin sellainen intuitio että hifk häviää yleensä aina eli tässä lähtökohta illan peliin.

Unibet: Näkyykö pallo TV kuvassa?

Kyllä 1,80 , Ei 1,90
 

Filari

Jäsen
Kokeillaas taas, vaikka piti suu pitää supussa.

Flames - Stars 1 1.85(Coolbet)
Dallasilla loukkaantumishuolia. Ykköspari on hyvä, mutta alempi nelikko aiheuttaa lähinnä hymähdyksiä. Pelasivat eilen ottaen Edmontonilta tukkaan jatkoajalla. Saa nähdä jaksaako Khuboudin vai aloittaa maalilla Bow, jolla AHL urakin on alle 0.900.

Flamesilla on peli kulkenut varsin mallikkaasti viime aikoina.

Muualla alkaa painumaan siihen 1.70 pintaan kerroin.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Mihin on kadonnut käyttäjän @Lico vinkit Kanadan junnusarjoista? Oonko missannut jotain, vai eikö enää ole vinkkejä?

Sen verran on tullut turpaan niistä mitä julkaisee, etten kokenut enää samalla tahdilla niitä olevan fiksua julkaista. Aina kun jonkun selkeän ylikertoimen (varman kohteen) löydän, niin sen yritän kyllä jakaa.

Kyllä mä voin niitä aktiivisemminkin jakaa jos luottoa löytyy, kun tulee lyötyä kuitenkin itsekin, mutta saa myös kysyä privaatisti, jos se on helpompaa.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Auston Matthews tekee paluun kokoonpanoon ensi yönä Sharksia vastaan. Kapasella ja Matthewsilla toimi yhteispeli hyvin ennen Matthewsin loukkaantumista, ja ensi yönä pelaavat samassa ketjussa. Tähän liittyen coolbetiltä veto Kapasen pisteet yli 0.5 kertoimella 1.95. Kokeiluun menee myös Kapanen will score kertoimella 3.55 ja rohkeat koittaa Kapasen yli 1.5 maalia kertoimella 14.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No ei näistä pidä mieltään pahoittaa. Lentokoneessa istuin ja yhdistelmä hifk + bandy = evvk.

Toivottavasti nappasit kiinni, miten sitten kävikään.

Laji kuin laji. Ihan sama jos siitä pystyy rahaa tekemään. Joku muuten heitti viime vuonna vihjeitä käsipalloon ja niitä tuli pelattua.

Mestistä vihjattiin viime vuonna voitollisesti ja oliko @jaakkopavunvarsi vai @T1971 joka niitä jakoi? Nyt loistaa kokonaan poissaolollaan vihjeet. Yksi taitaa olla tullut @LikainenLegenda :lta ja sekin osui isosti.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkaus on tainnut antaa 3.80 Ässien moneyline-voitolle. Unibet antaa 3.70 ML:ään, X2:lle 2.55 ja vierasvoitolle hulppeat 5.40. Näiden ympärille varmasti rakennan oman kohdesuunnitelman iltaa ajatellen.

Millwall-Birmingham . Pelivalinnaksi kotijoukkueen yli 1,5 maalia 2.23 ja kotivoitto 2.18, molemmat Unibetiltä.

Onneksi en tuota Barcelonaa pelannut, vaikka lähellä oli. Miinustasoituksista jatkossakin erossa.

Sen sijaan sysipaskoja vetoja ensin Ässät ja sitten illalla Millwall. Sori siitä.

Vaikeaa on atm.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös