Vedonlyöntivihjeet

  • 3 076 494
  • 15 018

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
20.05 Indiana Fever - Chicago Sky



Tässä lähteekin nyt peleille OVER 153 1.87 kohtalaisen reippaalla panoksella.
Legendaarista paskaa taas. Tempo on jotain 175-180 tasoa mutta kumpikaan ei osuisi edes laiturilta mereen.

E: joo kolmen kympin jälkee 105 heittoa ja 27 vaparia, näillä saatu tauluun 104 pinnaa.....
 
Viimeksi muokattu:

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä katkesi harmittavasti NaVin turnaus välieriin. Alkulohko nostatti odotuksia kohtuullisen korkealle, mutta nyt joukkue ei pystynyt parhaimpaansa. Oikeastaan tavallinen rutiinisuoritus olisi voinut riittää finaaliin, mutta nyt ei kyllä oltu lähelläkään. Arvon realisoitumista täytyy sitten vielä odottaa, seuraavaan kertaan..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
e. joku känninen muuten huuteli kylillä, että Frankfurt haluaa tänään Bayernilta jonkun revanssin. Tiedä häntä.

Piti mennä vetohistoriasta kattomaan, että mistä helvetistä nyt oli tullu rahaa. :D Kannatti panna pienellä (onko sama juttu sänkyhommnissa?).

e. Kelasin nauhaa taakse. Ei se ollutkaan mikään känninen, vaan Kalevan toimittaja.
e2. Kerroin näytti olevan 7,5. Kelpaahan se.
 
Viimeksi muokattu:

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Pelin nähtyä emme löisi. Mutta kiitos kauniista sanoista. @Jesus Shaves tarjous edelleen voimassa

Mä laitoin live-vetoon muutaman hassun drakman ManU:lle kun Chelsea meni johtoon. Tarjous ei siis koske tätä - ja vaikka koskisikin, niin jokainenhan on vastuussa omista vedoistaan. Ajatus oli kuitenkin kaunis joten kiitos siitä.

Conte tosin saattoi pelastaa voitolla työpaikkansa. Ehkäpä voisinkin lähettää laskun hänelle?
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Pinnaclen ja Veikkauksen kertoimia odotellessa laitetaan jo WNBA:t tulille mikkibookkerien linjoilla. Otteluita on 6 ja selviä vetokohteita löytyy jo nyt 4.

20.00 Washington Mystics - Indiana Fever OVER 153,5 1.81

Ei nyt anneta eilisen farssin häiritä, Indianan pelissä oli sellainen tempo että överi sataviiskolmoset olisi pitänyt paukkua mennen tullen. Nyt varsinkin Indiana viimeisteli aivan paskasti ja romahti niin pahasti ettei vikalla kympilläkään nähty kuin 1 vapaaheitto, pisteitä tuli silti 146. Jos ennen peliä olisi sanottu että matsissa kiskotaan 139 heittoa ilmaan niin olisin lyönyt vielä moninkertaisesti sen mitä eilen. Vittu, tuolla heittomäärällä overi olisi vähänkään keskimääräistä parempana heittopäivänä saattanut osua vaikka pelissä olisi nähty 0 vapaaheittoa. Nyt niitäkin oli 27 mutta kun ei niin ei.

Washington pelasi toki viime kaudella melkein sarjan hitainta tempoa mutta sen peleissä tuli silti keskimäärin 163 pinnaa. Eilisen perusteella Indianan puolustus on edelleen karseaa ja jos heikko Chicago laittoi vieraskentällä 82 pinnaa tauluun niin back-to-back vieraspelissä selvästi paremman Washingtonin voi odottaa kotikentällä tekevän lähes 90.

Tällä totalilla ja tasoituksella odotetaan Washingtonille vain ~83 pinnaa.
22.00 Dallas Wings - Atlanta Dream

Otetaan tähänkin taistoon vielä kaksi vetoa. Viime kauden Dallas oli todellinen superöveri. Se pelasi kolmanneksi nopeinta tempoa, hyökkäys oli keskimääräistä parempaa ja puolustus umpisurkeaa. Dallasin peleissä tehtiinkin keskimäärin hulppeat 175 pinnaa.

Atlanta pelasi neljänneksi nopeinta tempoa mutta oli muuten päinvastainen. Puolustus oli hyvää mutta hyökkäys surkeaa. Pisteitä tuli silti kovan tempon ansiosta 161 per peli.

No nyt Dallas hommasi puolustukseen paremman sentterin ja siltä voikin odottaa parempaa puolustusta kauden mittaan. Muuten joukkueessa ei ole suuria muutoksia.

Atlanta taas on muuttunut isosti. Yksi parhaista naispelaajista eli McCoughtry tekee lepokauden jälkeen paluun. Tuon pelatessa tapahtuu yleensä kentän molemmissa päissä paljon. Lisäksi viime kauden heikkoa hyökkäystä on parannettu kolmella ison pään pelaajalla joista yksi entinen All-Stars. Joukkue äänestettiinkin nyt valmentajien toimesta eniten parantuneeksi eikä mielestäni syyttä. Takakenttähän oli hyvä jo viime kaudella. 12-22 saldoon pitäisi tulla iso parannus.

Kyllä tästä on odotettavissa todella kovatempoinen run&gun vaikka Dallasin puolustus parantuisikin, mutta Atlantan hyökkäys on sitten parantunut suhteessa vähintään saman verran. Ja yleensä puolustus on muutenkin heikompaa alkukaudesta kun joukkueet ovat vielä uusia.

Tämän lisäksi en mitenkään voi taipua tähän markkinan väittämään tasoitukseen jonka mukaan Dallas olisi joukkueista huomattavasti parempi. Varsinkin kun ekassa pelissä yksi Dallasin aloitusviisikosta loukkasi ja on todennäköisemmin pois. Jos tuo on pois ja Atlantan vahvistukset lähelläkään "omaa tasoaan" niin vierasjoukkue on näistä kahdesta parempi.

OVER 163,5 1.84 & Atlanta +5,5 1.82
00:00 Minnesota Lynx -5 1.84 - Los Angeles Sparks

Finaalien uusinta. Viime kauden mestari Minnesota on säilynyt käytännössä ennallaan. Avausviisikko on sama mutta pari penkkipelaajaa vaihtunut ja sisään on tullut ainakin 2 hyvää puolustajaa.

Eilen ilmoitettiin että Losin tärkein pelaaja eli sentteri Parker on pois loukkaantumisen takia. Kun kotietu on 3-4 pinnaa niin tämä tasoitus maistuu oikein hyvin, Minnesota on näillä kokoonpanoilla tasoa parempi joukkue.

Matsia ennen nostetaan myös viime kauden mestaruusviiri kattoon niin tuskin kehtaavat löysäillä. Mun papereissa oikea linja on jopa -7,5.

02:00 Chicago Sky - New York Liberty -3 1.92

Viime kauden idän konferenssin voittaja NY on vähintään yhtä hyvä kuin viime kaudella. Joukkueeseen tuli lupaava rookie ja akilleksensa viime kaudella katkaissut erittäin hyvä takamies tekee paluun.

New Yorkin pitäisi olla ihan eri tasoa kuin Chicagon ja vedon maistuvuutta lisää selvästi se että Chicagon eilinen vieraspeli loppui alle 22 tuntia tämän pelin alusta. Odotan jopa selvää vierasvoittoa vaikka voisi väittää että kotijoukkueella on jonkinlainen pelituntumaetu.

Lisäksi Chicagolla on kyllä hyvä takakenttä mutta toisen pelaajan kausi jatkuu vielä Turkin finaaleissa.

04:00 Seattle Storm 1.71 - Phoenix Mercury

Phoenixilla on taas samankaltainen tarina kuin viimeisetkin kaudet, pari-kolme loistopelaajaa ja loput suht karseaa. Lisäksi joukkue on varsin vanha ja monen kohdalla kehitys osoittaa jo alaspäin. Lisäksi näillä kahdella tähtipelaajalla on tutusti kasetti jatkuvasti koetuksella ja molemmat ottivatkin jo ekassa pelissä 4 virhettä.

Seattlella taas pitäisi kaiken järjen mukaan olla päinvastainen suunta. Pari 93 ja 94 syntynyttä painoivat jo viime kaudella lähes 20 pinnaa per peli ja siihen päälle on vielä useampi yli 10 pinnaa per peli tekevä. Sen lisäksi Seattleen tuli vielä yksi kärkipään varaus josta nyt ei voi sanoa juuri mitään mutta voi yllättää positiivisestkin.

Tässä nyt väitetään että Phoenix olisi jopa joukkueista parempi johon en voi mitenkään taipua. Itse pidän Seattlea parempana joukkueena ja mielestäni sen pitäisi kotona olla 4-5 pinnan suosikki kun linja on nyt 3.
 
Viimeksi muokattu:

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse lähden tänään kokeilemaan (vastoin periaatteitani) isoa suosikkia eli FC Barcelonaa tasoituksilla ja heidän overeillaan.

Kauden viimeinen peli, Iniestan jäähyväisottelu täydellä Camp Noulla. Aivan varmasti ykköskokoonpano kehissä ja jokainen haluaa pelata Iniestalle ikimuistoiset jäähyväiset.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Veikkauksella loistotarjous nyt tuohon NY -2,5 1.78

Pinnaclelta hyvät Minny -4,5 1.86 , Seattle 1.70 ja Dallas - Atlanta OVER 163 1.92
 
Viimeksi muokattu:

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Itsehän en näistä hittojakaan käsitä, mutta jos @Saul Goodman arvioita pidetään virallisena totuutena - ja miksi ei pidettäisi - niin Veikkaukselle saa ihan mukavan tuntuisen tuplan:

Washington-India O153,5 @ 1.88
Dallas-Atlanta O161,5 @ 1.85
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ja lisää. Chicago - NY OVER 149,5 1.84

Ehkä en ymmärrä enää mistään mitään mutta että Chicagon kotipeliin alle 150 linja? Kyllä juu-uh joo-o. En nyt sitten taas tiedä mitä joku on keksinyt. Tämä aukesi melkein 10 pinnaa korkeammalla linjalla. Haiskahtaa aikamoiselta ylireagoinnilta eiliseen huonoon heittopäivään.

Viime kaudella joukkueet kohtasi kerran Chicagossa, avauspelaajista 7/10 oli samoja, linja 165 ja pisteitä tuli 168. En keksi yhtään syytä miksi linja olisi nyt 16 pinnaa vähemmän. Bookkerit nauraa pelin jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Nyt Minny -7,5 ja NY -7 jotka mun mielestä nyt kohdillaan. Washingtonin over ja Seattle ML on about samoissa mutta sitten jostain syystä markkinalla tykätään Dallasin underista.

Dallasin ja Atlantan matsien pisteet viimeiseltä kahdelta kaudelta:

176
176
178
181
158(ennen jatkoaikaa)
195

Atlantan hyökkäys parantuu, se on ihan varma juttu se. Vaikka laskisi että Dallasin puolustus paranee selvästi niin kyllä tämä over 161 silti lähtisi peleihin.

Dallasin ekassa vieraspelissä mentiin lähes 180 tempoa ja pisteitä tuli 164 eikä vastustaja Phoenix ole missään nimessä overeimmasta päästä, vapareita oli myös rapsakat 45kpl kuten Dallasin peleissä tapana on...

Niin ja tosiaan pisteitä tuli 164 vaikka Dallas veteli heitot karseasti 29/80..
 
Viimeksi muokattu:

TuH0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
@Saul Goodman, täältä iso kiitos vihjeistäsi ja asiantuntevista näkemyksistä. Vaikka eilen oli yllätyksellisiä pelejä, niin täällä uiskenteli Washington, Dallas ja Chicago pelien overit komeasti tuplina katiskaan. Kiitokset!
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Sama homma täällä, tuplat ja tripla kotiin yllämainituilla overeilla ja pelikassa sai taas hieman täytettä. Kiitos jälleen Saul.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Joo no overit osui ja oli tilastojenkin perusteella loistovetoja mutta muuten sitten tarjoiltiinkin aikamoista ripulia taas. Eniten naurattaa tuo Dallasin peli jossa nähtiin 70 vaparia ja itseasiassa tuokin toteutunut 179 pinnaa oli selvästi alakanttiin kun Atlanta ei saanut mistään sisään.

Atlanta oli aivan paska ja veto hyvin todennäköisesti surkea. Seattlen peli lähti heti käsistä mutta melkein silti voitti vaikka joutuivat heti alussa 15p tappiolle.

Mutta Minnesota ja NY tarjoilivatkin sitten oikein haisevan kasan sitä itseään. Minny johti vielä puoliajalla 8 pinnaa, voitti matsin heittoprossat, saadut vaparit, levypallot, syötöt ja virheet. Mutta sitten menetyksiä oli täysin naurettavat 24kpl vs LA:n 6 niin tästä huolimatta hävisivät vain pisteellä.

Selvästi paremman materiaalin NY voitti heitot+vaparit 91-81 mutta kun koko aloitusviisikko ei saanut mistään sisään niin tuloksena 4 pinnan tappio.

Vedoista ottaisin joka kerta kaikki uusiksi paitsi Atlantan.

Yhdessä matsissa oli hyvin erikoinen juttu jota en usko markkinan heti huomioivan ainakaan tarpeeksi ja uskoisin että ke-yölle saadaan maksimipanoksen tykkikohde.

E: heh näyttäisi olevankin jo linjat auki ja näillä todellakin maxbet mutta siitä myöhemmin
 
Viimeksi muokattu:
En suostu uskomaan, että Washington häviää neljännen pelin peräkkäin, ja vielä kotonaan. Se olisi jo aika nöyryytys.
Vaikka Backstrom ei olekaan parhaassa kunnossa, niin ei saa hävitä tätä peliä.

ML-kerroin 1,80.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Päivän Superpesisotteluista löytyy mielestäni yksi erinomainen pelikohde: Imatra - Hyvinkää klo 18.00

Molempien ulkopeli on ollut vaikeuksissa alkukaudella. Pelikeli on aivan erinomainen, lämmintä yli 20 astetta ja aurinko paistaa. Ukonniemen avoimella kentällä tämä raja pitäisi mielestäni olla pykälän korkeammalla, vähintään. Molemmilla on pelaajia, jotka pystyvät paiskaamaan pallon läpi useamman juoksun arvoisesti. Tähän sai aiemmin päivällä 1.80 Veikkaukselta ja se oli mielestäni tosi korkea tarjous. Nyt laskenut Veikalla 1.65. Coolbetin kerroin taitaa olla tällä hetkellä korkein tarjous.

Imatra - Hyvinkää yli 13,5 1.70 Coolbet
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
21:00 Bamberg - Bayern +4 1.793


Pudotuspelien game2. Bayern oli kotipelissä 7 pisteen suosikki ja vei sen suvereenisti 23 pisteellä. BM on selvästi parempi joukkue niin kärjeltä kuin laajuudelta. Tässä mielestäni nyt liioitellaan Bambergin kotietua tai "pakkovoittoa". Mun papereissa oikea linja lähes tasabookki tai +1,5 BM:lle.

Yhdessä matsissa oli hyvin erikoinen juttu jota en usko markkinan heti huomioivan ainakaan tarpeeksi ja uskoisin että ke-yölle saadaan maksimipanoksen tykkikohde.

E: heh näyttäisi olevankin jo linjat auki ja näillä todellakin maxbet mutta siitä myöhemmin
Tässä oli kokoonpanoissa isoja epäselvyyksiä niin jäi vihjaamatta ja vetämättä, ei olisi osunutkaan.

VTB:n tänään alkavissa pudotuspeleissä myös erittäin mielenkiintoinen linja, katsotaan kun kokoonpanot selviää.
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Live-vihje naisten Superpesikseen tosi nopeille. Peli tulee VeikkausTV:ltä.

Ensimmäinen jakso Jyväskylälle 1-2. Peli oli nihkeää ja kolmostilanteita saatiin vain kuusi koko ensimmäisellä jaksolla. Pelin kuva voi toki muuttua toiselle jaksolle, mutta ekan jakson perusteella tämä on kuitenkin odotusarvoltaan mielestäni hyvä veto. 0-0 ensimmäisestä vuoroparista olisi selkeää jatkumoa ensimmäisen jakson tapahtumille. Hyviä kertoimia tarjolla myös sille, että Jyväskylä ei tee juoksua omalla sisävuorollaan. Kertoimella 2.25 tuli kaksi kertaa komeasti kotiin ekan jakson aikana.

Kempele - Jyväskylä kumpi voittaa 2. jakson 1. vuoroparin: X (tasapeli) 2.85
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kempele - Jyväskylä kumpi voittaa 2. jakson 1. vuoroparin: X (tasapeli) 2.85

1. vuoropari päättyi 1-1. Pelin kuva muuttui, mutta komea osuma kuitenkin. Toivottavasti joku kerkesi ja rohkeni mukaan.

EDIT: Pelasin tuon saman 2. jakson 3. vuoropari X 2.85. Mielestäni tuolle löytyy odotusarvoa nyt hyvinkin.

EDIT2: kolmas vuoropari Jyväskylälle 0-1. Karmea moka Kempeleeltä kun saivat tasoittavalla vuorolla ajolähdön. Vittu!
 
Viimeksi muokattu:

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
1. vuoropari päättyi 1-1. Pelin kuva muuttui, mutta komea osuma kuitenkin. Toivottavasti joku kerkesi ja rohkeni mukaan.

EDIT: Pelasin tuon saman 2. jakson 3. vuoropari X 2.85. Mielestäni tuolle löytyy odotusarvoa nyt hyvinkin.
Ensimmäiseen ehdin, toisesta myöhäistyin karvan verran. Toivottavasti osuu sekin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
WNBA LIVE HT Chicago - Atlanta OVER 144.5 1.83 Bet365 huipputarjous!

unipaf sama, nordic myös. Matsissa mennään täysin hillitöntä lähes 190 tempoa, eiköhän Chicagokin toisella puoliajalla saa jostain sisään

E: JOO ei vittu mitä ripulipaskaa taas, kotijoukkueen heittoprosentti kertakaikkisen huigea 29,2%
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös