Vedonlyöntivihjeet

  • 3 087 564
  • 15 040

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jos Unibetille saa sisään niin huominen harjoitusottelu Puola - Hollanti UNDER 152,5 1.85.
Tämä nyt 148,5 ja toivottavasti joku sai.

Toinen harjoitusmatsi Slovenia-Belgia ja siihen vieraat +11 1.93

Belgian joukkue lähes Suomen tasoa tai parhaalla kokoonpanolla jopa parempi. Ei se friendlyssä kaksinumeroinen altavastaaja ole Sloveniallekaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
No niin tästä lähtee olympiakoris.
Mukavasti viidestä vihjeestä neljässä on kertoimet liikkuneet arvion suuntaan, ainoastaan Ranska mennyt vastaan ja nyt siihenkin joku tuuppasi aikamoiset moukarit Ranska -6 ja linja liikkuikin takaisin -6,5

E: moukaroinnit jatkuu ja Ranska nyt -7 1.93 ja kohteista 5/5 liikkunut vihjeen suuntaan. Jos nyt vaikka 3 realisoituisi osumaksi niin olisi jo ihan hyvä.

E2: ja Ranska täysin vitsi, voi hohhoh.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Live-vihje puoliajalla:

Rio naisten koris Turkki - Ranska OVER 96,5 1.925 pinnacle

Vaikka eka puolisko olikin aivan kauheaa kuraa niin usein heittopeli paranee puoliajalla ja tempo on kuitenkin melkein 70 tasoa ja voi vielä nousta toiselle halfille + hyvät mahdollisuudet lopun vapareille tai jatkoajalle niin mielestäni toiselle puolikkaalle hinnoiteltu 55,5 pinnaa on liian vähän.

E: sulkeutui over 97.0 1.86 saa nähdä..

top5 sairain biitti ikinä. Mitä saatanan vittua? Linja 104,5 viimeisen kympin alkaessa. Osumaan riittää 21 pinnaa niin Turkki ei tee pinnan vitun pinnaa viimeiseen 6:11 aikana ja Q4 päättyy 4-14.
 
Viimeksi muokattu:

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
Reilun viikon päästä alkavaan CHLään Betsson tarjoaa otteluun Vitkovice - Kärpät Vitkovicen voitolle 3,25 kerrointa. Kannattaa siis napata kiinni ennen kuin kertoimet laskee. Perusteluiksi tämä tuskin riittää, koska en ole perehtynyt Vitkovicen kokoonpanoon kunnolla, mutta Kärpät taas heikentyneet todella rajusti viime kaudesta. Kärppien rajun heikentymisen johdosta tuo kohde on mielestäni aika maukas.

Ja muutenkin CHLän 16.8.2016 otteluista lähtisin tekemään seuraavanlaista lappua:
Zurich Lions - Ingolstadt 1 (1,70)
Junost Minsk - Mlada Boleslav 2 (1,90)
Vitkovice - Kärpät 1 (3,25)

Yhteiskerroin 10,55

Lisäksi noihin samoihin kohteisiin under/over kaikkiin over 4,5 maalia. U/O - kohteet eivät ole vielä pelattavissa ainakaan Betssonilla, mutta tulevat varmasti, kunhan ottelupäivä lähestyy.

--------------

Ja tämän lisäksi haluaisin vielä antaa tulevaisuuteen pienen vinkin, tämä koskee enimmäkseen NHLää, mutta muissakin kiekkoliigoissa välillä hyvinkin toimivaksi tulonlähteeksi todetut erikoiskohteet, eli:
- Ottelussa tehdään yli 1,5 ylivoimamaalia yhteensä (Kertoimet 1,8 - 2,8 luokkaa)
- Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (Kertoimet 2,00 luokkaa +- 0,2 heitolla, jos joukkueilla isot tasoerot, kerroin sen kun kohenee)

- 2-3 peliä per lappu niin sillä tekee pitkässä juoksussa jo hyvän tilin, noilla kohteilla kun saa kertoimen nousemaan 7,00->
 

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
Rion Olympiafudista tälle päivälle, kohteet otettu veikkauksen sivuilta ja omaan lappuuni eksyvät seuraavat ottelut:

Kohdenro:
9788 Honduras - Portugali Molemmat joukkueet tekee maalin KYLLÄ 1,88 (1)
9792 Saksa - Etelä-Korea+1 Saksa 2,95 (1)
9802 Argentiina - Algeria+1 Argentiina 1,98 (1)
9832 Brasilia - Irak+1 Brasilia 1,53 (1)
Yhteiskerroin 16,80

Sulkeissa olevat numerot ovat pelikohteiden (1x2) merkit :)

E: Ensimmäinen kohde osunut jo 20peliminuutin kohdalla
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
2.30:lla vihjattu Liettua on nyt kääntynyt 1.90 suosikiksi matsiin ja Espanja overi noussut 3 pinnaa vihjatusta. Eli tuskin osuu mikään.

Eka kymppi Lietuvalle 27-17 niin kyllähän melkoisia juttuja pitää tapahtua että molemmat vedot häviäisi.
 
Viimeksi muokattu:

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Eilinen jatkui peleissä aika mollivoittoisesti ja näinpä jätin vihjailut tälle päivälle suosiolla väliin. Nyt sitten se Vimpeli hävisi mikä ei ainakaan minua yllättänyt jos ei myöskään hyödyttänyt kun en pelannut. Sen sijaan HIFKiä kokeilin kympillä sinkkuna kun Suomen potkupallossa yksi valmentajavaihdos tai yksittäinen pelaaja voivat vaikuttaa huimasti. Niin kävi nytkin ja 6,20 kelpasi kertoimena. Olisi saanut 17,50 jos olis kuvitellut voiton reilummaksi mutta en sentään osannut arvata 2-5 loppuluvuiksi. Jottei mene p:njauhamiseksi niin itse asiaan: huomenna IFK Göteborg lapulle kakkosmerkillä Djurgårdenia vastaan. D on ollut ihan paska ja saldo 5-0-11 kertoo jotain. Göteborg on pelaillut ihan ok vireessä vaikka kokoonpanossa on ollut elämää hiukan ja loukkaantumisiakin. Kyllä 2,20 on sille mielestäni hyvinkin pelattava kerroin. Jotenkin Djurgårdenia yliarvostetaan yhä kerroinasetteluissa minkä olen aiemminkin havainnut. Tuota kokeilen muutamalla kympillä niin päästään katsomaan josko jo osuisi silloin kun täällä kuuluttelen asiasta.
 

Bartholomew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
2.30:lla vihjattu Liettua on nyt kääntynyt 1.90 suosikiksi matsiin ja Espanja overi noussut 3 pinnaa vihjatusta. Eli tuskin osuu mikään.

Eka kymppi Lietuvalle 27-17 niin kyllähän melkoisia juttuja pitää tapahtua että molemmat vedot häviäisi.
Ja noin! Näillä osumilla jäädään jo plussalle. Sitten vaan toivotaan yön otteluun osumia.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ja noin! Näillä osumilla jäädään jo plussalle. Sitten vaan toivotaan yön otteluun osumia.
Pitäisi edes toinen olla ihan hyvissä kun Kro +10 on enää +8 ja over 148,5 seilaa jo 153 maastossa.

Mutta Nigeria-Argentiina kerroinmuutosta en ymmärrä. Linja oli +11,5 kun vihjasin sen tänne jotain 4 viikkoa sitten. Sen jälkeen Nigerialta lähti 2 nba-pelaajaa ja linja muuttui +13,5 joka oli mielestäni jopa alireagointi. Nyt huomattavasti heinäkuun oletettua kokoonpanoa heikompana Nigeria on jostain syystä takaisin +11.

Huomiselle näyttäisi alustavasti tulevan 4 vetoa. Laittelen tuossa myöhemmin yöllä.

E: blah, vain Kroatia +10 osumaksi ja tilastojenkin valossa oikein mainio over tuhoutui siihen kun molemmat kiskoi kolmoset pisin seiniä ja sitten vielä tuossa Q3 aikana oli lähes 5min jakso kun kumpikaan joukkue ei tehnyt pinnan pinnaa. Tempo oli selvästi olettamaani vielä korkeampi noin 160 mutta vapareita vähemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ekan kierroksen vedoista yhteenveto ja seuraavat lätinät:

Ranska -6 huono veto eikä siellä päinkään

Liettua ML Loistoveto ja helppo osuma

Liettua-Brasilia OVER
Loistoveto ja helppo osuma

Kroatia +10
Loistoveto ja helppo osuma kun Kroatia voitti vieläpä suoraan

Kroatia-Espanja over tilastojen ja nähdyn perusteella hyvä veto, ottaisin koska tahansa uusiksi

Näistä viidestä vedosta 8 yksikköä sisään ja ulos 11,27. Yksi live-vihje ei osunut ja tuo heinäkuussa vihjattu Nigerian voitto ja +11,5 on vielä avoin jos sen nyt joku otti.


Harmillisesti ei-vihjattu USA-Kiina meni juuri niin kuin ajattelin eli USA veti ekaa kertaa täysillä loppuun ja sekä tasoitus että over olisi osunut helposti. Samoin Venezuela-Serbia under olisi osunut vielä 149,5 linjallakin mutta en usko että olisi ollut erityisen hyvä veto.

Serbian tasoitus Australiaa vastaan karkasikin jo näpeistä joten seuraavilla jatkoon:

Ranska - Kiina

Ranskalla on sellainen nöyryytys alla että eiköhän tässä lyödä nyt aika vahva statement ja Kiina joutuu uhriksi. Tasoero on jokaisella osastolla valtava enkä vielä muuta mielipidettä Ranskasta yhden totaalisen ohipelin takia. Ranska voi hyvin painaa vaikka 100 pinnaa tauluun eikä Ranska puolustus ehkä ole mitään huimaa niin sillä idealla overiakin. Tasoero on niin iso että peli voi päättyä vaikka 100-60 ja vedot osuisi jo vaatimattomammallakin tuloksella.

Ranska -24,5 1.98 panos 1/3

OVER 149 1.934 panos 1/3

USA - Venezuela

Venezuelan undermaisuudesta kirjoitinkin jo aikaisemmin. Näiden välinen harjoituspeli päättyi 125 pinnaan lukemin 80-45. Vaikka USA vetäisi nytkin täysillä niin mielestäni nykyinen linja on silti liikaa. Jos USA vetää tauluun sen perus 110 niin Venezuelan totaalinen romahdus alle 58,5 pinnaan hyvinkin mahdollista. Ja voi olla että ekan matsin jälkeen ei USAkaan vedä loppuun ihan täysillä.

UNDER 168,5 1.934 panos 2/3

E: USA-Venezuela linja puoliajalla 155 eikä sitten taaskaan riittänyt kun toinen puoliaika meni ihan huumoriosastoon jossa kumpikaan ei edes yrittänyt puolustaa ja Venezuelankin annettiin tehdä 43 pinnaa. Viimeiseen kymppiin 56 paunaa ja taas täysin siistiin matsiin saatiin 63 vapaaheittoa.
 
Viimeksi muokattu:

Underberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SKA
No eipä ollut kauheasti hurraamista eilisistä vihjeistä. Olisko 1/4 osunut... En jaksanut keskittyy enää ku Saksa pelas ihan järkyttävää fudista ja tuhlaili paikkoja miten sattui ja anto suorastaa pallon Korealaisille. Tänään välipäivä betsaamisesta.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Otetaas pari vihjettä lisää. Yksi illan Serbia-Australiaan ja loput huomiselle.

Serbia - Australia

Ranskan puolustus Bogutia vastaan oli osastoa huumori. Ja Patty Millskään tuskin heittää toista peliä ihan samoin. Serbialta löytyy 4kpl 210cm kavereita joista toivottavasti edes joku onnistuu hidastamaan Bogutia. Samalla hyökkäyspäässä Australian korin lähelle pitäisi olla vaikea päästä.

UNDER 161 1.934 panos 1/3

Espanja - Brasilia

Espanjan pelissä oli kova tempo Kroatiaa vastaan. Brasilian pelissä taas tempo oli keskitasoa mutta vapareita tuli paljon ja puolustus oli huonoa, yllättävänkin huonoa.

Nyt uskoisin että tempossa mennään Espanjan tahtia ja eiköhän sieltä Gasolit ja muut paina aika hyvällä prosentilla niin läheltä kuin toivottavasti kauempaakin. Vapareita jos vielä annetaan yhteensä se +40kpl niin tämä pitäisi olla hyvissä

OVER 150 2.01 panos 2/3

Argentiina - Kroatia

Kroatia näytti juuri siltä kuin harjoituspeleissäkin eli joukkue on huomattavasti nimilistaansa parempi ja nimenomaan joukkue. Argentiinan tasosta on paha vielä sanoa paljoakaan. Takakenttä taitaa mennä niukasti Argentiinalle Ginobilin, Campazzon ja Laprovittolan muodossa. Mutta ei paljoa.

Muulla osastolla sitten Kroatian Saric, Planinic ja Bogdanovic ovat loistopelureita joille ei oikein välttämättä löydy vastinetta kun Scola ja Nocionikin ovat jo lähellä neljääkymppiä ja kaukana parhaastaan. Loput rosterista on hyvästä Argentiinan sarjasta mutta Kroatian Euroliiga-nipulla pitäisi kyllä olla edgeä sillä osastolla.

Esim. Hezonja pystyy paljon eilistä parempaan ja vaikka Saric pelasikin muuten hyvin niin heitot 1/7.

Kroatia +3,5 1.925 panos 1/3


E: joo ei ollut Serbia under siellä päinkään molempien huonosta 3p heittämisestä huolimatta. Kun matsissa jaetaan lähes 60 vaparia niin ei siinä underilla ole mitään mahdollisuuksia.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Otin itekki tuon Serbia underin vaikka niitten peleissä onkin tullut aika hyvällä tahdilla pisteitä. Kroatiaa vastaan oli agressiivisinta puolustusta mitä vähään aikaan nähnyt maaotteluissa ja vastaavasti toisessa päässä ei oikein kolmoset napsu. Väkisten Serbit murjoo korille ja vaikka en nähnyt miten Australia pelasi ensimmäisen pelin niin uskon Bogutin läsnäolon hidastavan sieltä tulevia pisteitä.

Kroatian voittoa peesasin myös koska Argentiina oletettavasti iäkäs ja past prime time porukka..

Kiinaan tasoituksella luotin koska takamies näytti tosi hyvältä ja dream tiimin puolustus oli niin kova ettei sitruunapäät päässy nakkelemaan vapaita heittoja. Kuuleman mukaan patongit olivat löysäilleet omassa päässä joten uskon että sieltä sataa kinukkien kolmosia jotka pitävät eron tasaisena vaikka tasoero on huomattavan suuri.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Kuuleman mukaan patongit olivat löysäilleet omassa päässä joten uskon että sieltä sataa kinukkien kolmosia jotka pitävät eron tasaisena vaikka tasoero on huomattavan suuri.
Juu voi olla näinkin. 149 on sen verran alhainen linja että overin pitäisi sitten paikata tuo skenaario tasoituksen osalta ellei sitten Ranska romahda hyökkäyspäässäkin ja siihen en usko.
 

olleby

Jäsen
Ranska-Kiina pelin tasoitus mennyt eri suuntaan. Otan nyt kuitenkin -23.5 2.020 kun ei ilmeisesti mitään mullistavia kokoonpanouutisiakaan ole.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ranska-Kiina pelin tasoitus mennyt eri suuntaan. Otan nyt kuitenkin -23.5 2.020 kun ei ilmeisesti mitään mullistavia kokoonpanouutisiakaan ole.
Joo sekä tasoitus että o/u mennyt eri suuntaan. Enpä tiedä, ehkä vain ylireagointia tuohon ekaan peliin tai sitten itse alireagoin, mistä näitä tietää.

E: joo Ranska on edelleen täyttä huumoripaskaa, nämä voi merkata suoraan häviöksi vaikka toki livessä tasoitus on vielä -20,5
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Lauantaina Valioliigan avauskierrosta Hull - Leicester.

Hallitseva mestari saa vastaansa sarjanousijan jolta on sivussa ykkösmaalivahti sekä neljä puolustajaa. Hullin materiaali on muutenkin todella kapea. Viime kaudella sarjaporrasta alempana Hull sijoittui vasta neljänneksi, mutta onnistui playoffien kautta nousemaan Valioliigaan.

Leicester pystyi pitämään mestarijoukkueen kasassa ja tekemään voittorahoilla pari hankintaakin. Joukkue on täysin terve, mutta puolustuksesta Robert Huth on pelikiellossa. Rosterista löytyy Huthin tasoisia korvaajia.

Leicesterin voitolle saa yli kahden kertoimia ja esim. vähintään kolmen maalin voitolle kertoimen 11,50 (Veikkaus). Näistä houkuttelevin on ehkä vähintään kahden maalin voitto kertoimella 4,50 (Veikkaus). Ja maailmalta saanee taas parempiakin kertoimia.
 
Viimeksi muokattu:

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yleensä en Ässien puolesta rahojani laita likoon, mutta tänään harjoituspelissä Kärppiä vastaan Ässät saa ainakin Nordicilla kertoimen 4.00. SItä on pakko kokeilla. Peli pelataan Kokkolassa.
 
Aika tymäkkä ylikerroin tarjolla pesäpallossa Sotkamon ja Vimpelin otteluun.
Sotkamo voittanut 20 viime kohtaamisesta 16, eli 80%. Eli 80 prosentin todennäköisyydellä Sotkamo voittaa tänään. Veikkauksen kerroin 1,75 vastaisi vain 57% todennäköisyyttä,
Kotonaan Sotkamo on voittanut Vimpelin 10/11 eli 90 prosentin varmuudella. Eli oikea kerroin olisi 1,11 joten tuo 1,75 kelpaa peleihin hyvin.

Mutta eihän tuosta tiedä mikä harjoituspeli tämä on runkosarjan lopuksi ja pelaako parhaat. Haluaako Sotkamo näyttää kykynsä näin finaaleja odotellessa, vai olisiko parempi antaa Vimpelin voittaa, ja iskeä luu kurkkuun vasta finaaleissa. Jotenkin arvelen, että kumpikaan ei voita 2-0.
 

olleby

Jäsen
Aika tymäkkä ylikerroin tarjolla pesäpallossa Sotkamon ja Vimpelin otteluun.
Sotkamo voittanut 20 viime kohtaamisesta 16, eli 80%. Eli 80 prosentin todennäköisyydellä Sotkamo voittaa tänään.

Kyllä, erinomaisella pohdinnalla päätelty poiminta ja timanttinen ylikerroin kyseessä. Kyseisellä odotusarvolla tuleekin petsata nyt maksimit, harvoin tulee tällaisia vastaan!!1

Lähdin pelaamaan Liettuaa tasoituksella oikeastaan ensimmäisten pelien perusteella. Taso on oikeasti huono ja Liettualla on materiaalia kuitenkin painaa tarvittava piste-ero vaikka vähän säästelisivät avainpelaajiaan. -15 pelasin kohteen auettua, mutta mielestäni Pinnyn -18 1.961 kerrointa voi vielä pelata. Saulilta olisi hyvä kuulla näkemys myös tähän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Kotonaan Sotkamo on voittanut Vimpelin 10/11 eli 90 prosentin varmuudella. Eli oikea kerroin olisi 1,11 joten tuo 1,75 kelpaa peleihin hyvin.
Samalla logiikalla: Vimpeli on tänä vuonna ollut pisteillä 32/32 ottelussa eli 100%, eli oikea kerroin olisi 1,00.
X2 kerroin 1,42 on varmempi tapa painaa rahaa kuin puolalainen painokone.

Todella mielenkiintoinen pesiskierros tulossa, jonka tilanne selviää tasan klo 15:00! Kannattaa olla hereillä, koska pelattavia kohteita saattaa olla tänään erityisen paljon!
 
Leicester pystyi pitämään mestarijoukkueen kasassa ja tekemään voittorahoilla pari hankintaakin. Joukkue on täysin terve, mutta puolustuksesta Robert Huth on pelikiellossa. Rosterista löytyy Huthin tasoisia korvaajia.

En ole eri mieltä siitä etteikö Lestö olisi pelaamisen arvoinen kohde, mutta eihän tuosta joukkueen kasassa pitämisestä kannata vielä sen enempää huudella kun siirtoja tapahtuu tässä lähes joka päivä, isojakin. Nyt viimeksi tänään Leicesterin tähtipelaajaa Mahrezia on huhuttu muualle.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
*** KPL - Kitee, merkki 1, kerroin 1.50
- Kiteeltä puuttuu kokoonpanosta joukkueen ylivoimaisesti tärkein pelaaja Sami Partanen. Kouvolalta sivussa on vain etenijäjokeri Teemu Nurmio. Kotietu on valtava. Kouvola voittaa matsin suoraan n. 70% todennäköisyydellä.
 
Kouvola voittaa matsin suoraan n. 70% todennäköisyydellä.
Toisaalta Kitee antoi viime pelissä (kotona) Oululle vain 8 kolmostilannetta, siinä mielessä hyvää peliä. Taisi olla 1. jakso ilman yhtään Lipon kolmostilannetta.
Mutta tämä on eri peli ja eri kenttä ja kieltämättä Partanen on sisäpelinkin kannalta tärkeä. Rohkea arvio tuo 70% suora voitto, mutta enpä uskalla laittaa X2 myöskään kuitenkaan (enkä siis KPL suoraa voittoa).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös