Vedonlyönti

  • 3 969 085
  • 21 674

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Onko kukaan muuten seurannut tuota Copa Americaa, olisiko vetovihjeitä yön peleihin? Vähämaalisiahan nuo tähänastiset pelit ovat olleet, ensimmäiseen neljään peliin yhteensä kolme maalia.

Kävin tutkimassa hieman ensi yön otteluita ennakkojen ja kertoimien muodossa. Kaikki kertoimet on otettu NordicBet:n sivuilta.

Meksiko-Uruguay vaikuttaa todella tasaiselta ottelulta. Molemmilla joukkueilla on loistavat maalivahdit (Ochoa, Muslera) ja hyökkäyksestä löytyy kovan luokan viimeistelijöitä mm. Chichariton ja Cavanin muodossa (Suarez ei ilmeisesti pysty pelaamaan ensi yönä). Uruguayn puolustuslinja vakuuttaa, mutta keskikenttä herättää epäilyksiä. Uruguaylta ei löydy mielestäni yhtä kovaa keskikenttää kuin minkä Meksiko pystyy laittamaan kentälle. Meksikon puolustuslinja on ihan hyvä, mutta ei kuitenkaan Uruguayn veroinen. Sanoisin tältä pohjalta, että Meksiko lähtee otteluun aavistuksenomaisena ennakkosuosikkina.

Jamaika-Venezuela on mielenkiintoinen tapaus. Pari lukemaani ennakkoa väittivät ottelusta aivan täysin päinvastaista toisiinsa nähden. Jamaika on kuitenkin kärsinyt viime otteluissaan maalinteko-ongelmista, mutta joukkue yllätti kaatamalla Chilen harjoitusottelussa 2-1 noin viikko sitten ja Chilekin näytti olevan kyseisessä ottelussa kovalla miehistöllä pelaamassa. Jotenkin jäi vaikutelma tilastojen perusteella Belgia-Suomi -tyylisestä ottelusta, jossa ennakkosuosikki Chile ei vaan saanut maaleja aikaan. Venezuelalla on puolestaan ollut harjoituspeleissä vaikeaa, pelattuaan Panamaa, Costa Ricaa ja Guatemalaa vastaan käteen jäi vain tasapelit Guatemala- ja Panama-otteluista. Ennakoidut kokoonpanot nähtyäni väittäsin Venezuelan olevan jonkinasteinen ennakkosuosikki ottelussa hienoisen materiaaliedun vuoksi, mutta Jamaikaa ei kannata aliarvioida. Vähämaalinen ottelu on oma odotukseni tähän.

Näillä mietteillä omat valinnat:

Meksiko-Uruguay under 2.5 (1.65)
Meksiko-Uruguay 1 (2.40)
Jamaika-Venezuela 1X (2.05)
Jamaika-Venezuela under 2.5 (1.55)

Nämä ovat harrastelijavedonlyöjän spekuloinnit, joten en aivan täyttä painoarvoa näille antaisi. Vähämaalisuus voisi olla ensi yönä jatkuva teema, tosin Meksiko-Uruguay -pelistä on aavistus, että underin laitettuani kaverit innostuvat kentällä tekemään maaleja... Katsotaan miten käy.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei oikein mukavan oloinen kierros, PIT ja CHC siellä nyt pukkaa vahvana esiin mutta Arrietan aloittaessa CHC:n kerroin on niin hiton heikko, 1.31 ja tasoituksellakin vain 1.71. Cubs on kyllä ihan hiton kovassa iskussa ja D'Backs puolestaan ei. Tuon PIT-LAA tilalle taidan ottaa sittekin CLE-KC kotivoiton, näissä kahdessa voisi hakea myös overia jollain 7.5 rajalla. Selvien suosikkien MLB-kierros tietää usein hankaluuksia, ei tästä nyt oikein tunnu löytyvän mitään järkevää.

Kertoimien puolesta altavastaajiksi laitetut NYY (2.20) ja TEX (1.95) pistin merkille, samoin BOS-TOR under 9.5 1.91 kertoimella. Jotain maltillista näistä rakennan, onko muilla mielipiteitä esim. tuohon Yankees -hakuun? Sabathia on ollut nimittäin hyvä tällä kaudella.

Ennenkin nähty, ettei MLB-kinkereissä kannata liiemmin satsata näihin 1.30-1.40 kohteisiin. Cubsin sisäpeli sakkasi pitkästä aikaa ja niin vain jäi Jake Arrietan "kymppikerho" haaveeksi ja kauden eka tappio kirjattiin 2-3 lukemin. Arizona hallitsi tilanteita ja haki ihan ansaitun voiton.

Pirates onnistui myös häviämään, 4-1 johto kääntyi 7. vuoroparissa alkaen 4-5 tappioksi. Vielä oli pesät täynnä 9. vuoron tasoittavalla mutta ei juoksuja. Overiksi meni kuitenkin kuten aavistelin.

CLE-KC oli pitkään tauolla 5-0 johdossa 5. vuoron jälkeen, taitaa se overikin sieltä tulla nyt kun peli pääsi jatkumaan.

TEX voitti taas, 3-2 tiukka vääntö. Seattlen Iwakumakin alkaa vähitellen lämmetä mutta ei riittänyt.

BOS-TOR 4-5, 1-5 ennen viimeistä sisävuoroa ja sieltä vielä juoksun päähän. Syöttäjät antoivat todella vähän hittejä, 4-6 se tilasto ja under 9.5 niukasti kotiin.

BAL-NYY 8. vuoron tasoittavalla edelleen 0-1 tilanteessa, etupesät täynnä ja sadetauko menossa.. Yankees 10 hittiä ja hitto 0-1 johto! Saas nähdä.

Ei tää nyt mikään jackpot ilta ollut näiden osalta, kiitos noille "varmoille" joista Cubsin tappio jopa yllätti. Yankees jos kestää niin hyvin kuitenkin plussalle.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Tänään GAIS lapulle Ruotsin superettanissa. Kertoi vanha kaveri länsinaapurin puolelta että näkemänsä perusteella selvä suosikki voittamaan pelinsä tänään.

Tästä päästäänkin asiasta toiseen, eli siihen, että Veikkauksen pitkävetouudistus on melkoisen perseestä. Ei tämmöiset wanhan liiton miehet jotka ei älypuhelinta mukanaan kuskaile, tee enää pelin peliä kun listojen saaminen pelipisteillä on tehty niin vatun vaikeaksi. Vaikka kuinka rajaisi niin sieltä se kone puskee about kilometrin verran paperia. Hae sieltä sitten ne pari kohdetta jotka kiinnostaisi kun jo pelkkien kohdenumerojen saaminen on työn ja tuskan takana. Onhan siellä toki se valmiiksi painettu pelilehti (jos on) mutta siinä sitten taas on vain joitakin kohteita eikä yleensä mitään niistä jotka saattaisi kiinnostaakin. Pitäköön tunkkinsa, pelaaminen jos ei ihan lopu niin ainakin vähenee tällä uudistuksella. Ammattilaisille uudistukset on suunniteltu mutta toisaalta heistä varmaan aika iso osa pelaa pelinsä muualle kuin veikalle.
 

_Ice_shooter_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Pittsburgh Penguins
Hyvinhän siinä kävi. :-)

Juurikin näin. Jamaika-Venezuela -peli jäi omalla tavallaan harmittamaan, kun kävin lukemassa läpi LiveTulokset.com:n liveseurannan: Jamaika oli saanut pallon ylärimaan pelin ollessa maaliton ja vielä tolppaan tappioasemassa toisen puoliajan alussa eli paikkoja oli Jamaikallakin ollut. Toki Austinin suora ulosajo ensimmäisellä puoliajalla ei varmasti Jamaikan tilannetta yhtään helpottanut.
 

Gemondo

Jäsen
Juurikin näin. Jamaika-Venezuela -peli jäi omalla tavallaan harmittamaan, kun kävin lukemassa läpi LiveTulokset.com:n liveseurannan: Jamaika oli saanut pallon ylärimaan pelin ollessa maaliton ja vielä tolppaan tappioasemassa toisen puoliajan alussa eli paikkoja oli Jamaikallakin ollut. Toki Austinin suora ulosajo ensimmäisellä puoliajalla ei varmasti Jamaikan tilannetta yhtään helpottanut.

Ja tuo suora punainenkin oli ihan täysi vitsi. Keltaisen olisin tuosta tilanteesta vielä voinut ymmärtää mutta väitän että suurin osa tuomareista ei olisi antanut mitään korttia koko tilanteesta. Vähän kävi Jamaikaa sääliksi.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tänään GAIS lapulle Ruotsin superettanissa. Kertoi vanha kaveri länsinaapurin puolelta että näkemänsä perusteella selvä suosikki voittamaan pelinsä tänään.

Ihan hyvä vinkki, kovaa kerrointa sai suorasta vierasvoitosta. En kuitenkaan uskaltanut, vaan lapulle lähti tuplamerkit X2. Kerroin toki putosi dramaattisesti. Onneksi noin tein, koska viime hetken tasoitus kotijoukkueelta.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Ollut pelit vähissä viime päivinä, nyt kahtena peräkkäisenä yönä lyönyt 3 lappua ja kaikki osunut. Panokset ei olleet isoja, mutta GSW palautti 90e panoksella lähes 200e, osa tuli pelattua -6,5 ja osa -8,5 tasoitukselle. Eilen vähän ennen puoltayötä katselin mitä paffilla on livessä, ja päädyin lyömään Islanti - Liechtenstein otteluun 4-0 tulosvetoa (3,25) pelin ollessa 3-0, ja otin kylkeen Pensseleitten suoran voiton kertoimella 2,80 yhteiskertoimen ollessa 9,10 ja panosta 25e, mukava 227,50e kotiutus aamulla. Onko @Mazaa vinkkejä illan pesiksiin, nyt voisi koittaa taas pienellä?
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uusi viikko ja toivottavasti näissäkin vihjeissä uuteen nousuun.

Jyväskylä - Raahe

Selkeimmät peli-ideat tiistain kierroksella tulevat Jyväskylän ja Raahen väliseen otteluun. Jyväskylä rankattiin ennen kauden alkua Raahea korkeammalle. Tiedossa oli, että viime kaudella isosti juoksuja lyönyt kotiuttajajokeri Hannu Kiukkonen lopettaa. Jyväskylän sisäpeli on ollut suorastaan surkeaa kuluvalla kaudella. Kotiutusten onnistumisprosentti on 28,6% ja juoksuja Jyväskylä on lyönyt kauden kahdeksassa ottelussa vaivaiset 22. Jos ovat kotiutukset tökkineet, niin ei Jyväskylä ole tilanteitaakaan saanut luotua.

Raahe aloitti kauden kuudella tappiolla. Edellisestä kolmesta pelistä on kuitenkin kaksi suoraa voittoa, viimeisimpänä 0-1-voitto vaikeasta vieraspelistä Kiteeltä. Kiteen ja Kempeleen kaatamisen lisäksi Raahe laittoi kotipelissään Vimpelin koville, toinen jakso päättyi tasan. Raahe onkin nyt selkeästi parantanut pelaamistaan kokonaisvaltaisesti.

En näe, miksi Jyväskylän sisäpeli alkaisi yhtäkkiä toimia paremmin. Raahen lukkari Topi Kosonen pystynee pitämään Jyväskylän vähillä tilanteilla. Mielestäni Jyväskylä ei ole kertoimien mukainen suosikki eikä ehkä ylipäätäänkään suosikki voittamaan ottelua. Raahe iskee kyllä voittoon riittävän määrän juoksuja uskoakseni hyvin vähäjuoksuisessa ottelussa.

Kempele - Kankaanpää

Kierroksen toinen peli-idea tulee otteluun Kempele - Kankaanpää. Kempele onnistui voittamaan kotonaan akuuttiin lukkarikriisiin joutuneen Kouvolan, mikä tietysti on kunnioitettava päänahka. Kaikki muut kahdeksan ottelua ovat kuitenkin päättyneet suoriin tappioihin. Kempeleen sisäpeli on ollut Jyväskylän jälkeen sarjan toiseksi tehottominta.

Kankaanpään hyvin alkanut kausi on taittunut neljällä peräkkäisellä tappiolla. Joukkueen ulkopeli on ollut kuitenkin koko ajan kohtuullisen hyvää lukuunottamatta Vimpeli-pelin lopun romahdusta. Ongelmat ovat nähdäkseni tällä hetkellä sisäpelissä. Tilanteita on saatu edelleen kohtuullisesti, mutta kotiutuspuoli tökkii. Nyt KaMalla on kuitenkin vastassa ulkopeliltään yksi sarjan heikoimmista joukkueista.

Kempeleen hitaalla kentällä nähtäneen tänään suht vähäjuoksuinen ottelu, jossa Kankaanpää on mielestäni vahvoilla viemään enemmistön pisteistä mukanaan.

Pelivalinnat:
Raahe (suora voitto) 3.55 (Unibet) Panos 0.6
Raahe ml. 2.20 (Veikkaus) Panos 1.8
Kankaanpää ml. 1.7 (Nordicbet) Panos 1.6
Kankaanpää (suora voitto) 2.45 (Betway) 0.5

EDIT:
Kempeleeltä puuttuu kokenut Antti VIhtkari. Otetaan vielä markkinatoppi Betwaylta Kankaanpään suoralle voitolle.
 
Viimeksi muokattu:

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Tänään saa maistuvan tuplan kun laittaa Kempele-Kankaanpää x2 ja Suomi-Portugali (naiset) 1 yhteiskerroin PAFfilla 2, jotain desimaaleja. Itse laitan 150€ sisään tuohon. Kyllä maistuu!
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Onko kukaan katsonut Copa Americaa? Ihmetyttää Costa Rican iso kerroin isäntämaa USA:ta vastaan. Jos nyt oikein muistan niin Costa Rica, Venetsuela ja olikohan Peru vielä sellasia porukoita jotka voi yllättää kenet tahansa kun kohilleen sattuu. Tämä mutu siis viime kisat seuranneena, mutta ei nyt ole varmalla pohjalla koska helposti sekoittaa noi tiimit huono muisti..
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
*½ Jyväskylä - Raahe, merkki 2 ML, kerroin 2.20 (kerroin putosi Veikkauksella juuri, 2,20-> 2,03)
* Jyväskylä - Raahe, merkki 2, kerroin 3.55 (kerroin putosi Veikkauksella juuri, 3,45-> 2,95)
* Jyväskylä - Raahe, over 9,5 juoksua, kerroin 1.95 (raja todella matala, rajatapaus 53%, lämpötila +20c ja optimilyöntikeli )

Toukokuussa Jyväskylällä on ollut vieraissa todella vaikea ohjelma. Vastassa ovat olleet Vimpeli (14-7), Sotkamo (8-4), Kouvola (7-4) ja Koskenkorva (12-2). Tuloksena on aika odotusarvon mukainen yksi piste, eli jaksovoitto Kouvolalta ja jaksotasurit Sotkamolta ja Kossulta. Kesäkuussa vieraissa Jyväskylä otti pataan Seinäjoella (3-1)
Juoksusuhde on huono 44-18, mutta vastassa on ollut kärkijoukkueita.

Jyväskylä on kotona ollut surkea. Se on kohdannut Hyvinkään (3-1), Alajärven (1-5) ja Oulun (0-5). Juoksusuhde on heikko, eli 4-11.

Tänään ainoana positiivisena puolena näen Jyväskylän hyvän kokoonpanon numeroiden 1-3 osalta. Ylitalo (57%), Matikka (80%!!), Hautala (52%). Tuon parempaa kärkeä Jyväskylä ei mitenkään saa juuri nyt rakennettua.

Vastustaja Raahe saa parhaan kokoonpanonsa tänään kentälle. Marko Nikulan paluu jopa vahvistaa Raahen joukkuetta. Raahe on hieman aliarvostettu kerroinasettelussa.

Lisään tähän vielä sen, että jätin Kempele-Kankaanpää matsin väliin, koska Kankaanpää on Kouvolan lisäksi sarjan eniten pomppua käyttävä joukkue ja Kempeleen kentän pinnasta pomppu ei nyt nouse juuri ollenkaan muihin kenttiin verrattuna. Kankaanpää kärsii tästä selvästi.
 
Viimeksi muokattu:

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
...ja Kankaanpääkin hoiti homman. Kiitokset täältäkin!
 

Larbatchov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelivalinnat:
Raahe (suora voitto) 3.55 (Unibet) Panos 0.6
Raahe ml. 2.20 (Veikkaus) Panos 1.8
Kankaanpää ml. 1.7 (Nordicbet) Panos 1.6
Kankaanpää (suora voitto) 2.45 (Betway) 0.5

Kiitoksia kovasti taas tipseistä! Vedin suorat voitot yhdistelmänä koska singlet ja moneylinesit on jännittäjille ja sehän napsui. Ootteko Patapakka ja Mazaa pitäny kirjaa millaisella "tuottoprosentilla" vedätte pesiskauden?
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitoksia kovasti taas tipseistä! Vedin suorat voitot yhdistelmänä koska singlet ja moneylinesit on jännittäjille ja sehän napsui. Ootteko Patapakka ja Mazaa pitäny kirjaa millaisella "tuottoprosentilla" vedätte pesiskauden?

Mä vasta harjoittelen tätä hommaa. Jossain kohtaa olis tarkoitus ottaa käyttöön matemaattisia malleja, joiden avulla löytäis ylikertoimia. Nyt arviot on aina enemmän tai vähemmän mutu-arvioita. Toistaiseksi palautus on kauden kaikista lyömistäni pesis-vedoista vähän reilu 110%. Tässä on nyt varmasti käynyt alkuun tuuriakin jonkin verran.
 

Bay

Jäsen
Kiitokset myös täältä. Raahe + KaMa toi rahat takaisin yli kahdeksankertaisena. Pesäpalloa en ole seurannut itse aikaisemmin enkä siitä vetoakaan muistaakseni lyönyt, vähän aikaa sai teksti tv:n sivuilla ihmetellä että kuinka tuo voittaja edes määräytyy nykyään. Ihmeelisen isoja kertoimia tänään näköjään tarjolla pelkästään sarjataulukkoa katsomalla ainakin Pöytyälle, Ulvilalle ja Vihdille. Olisiko noissa mitään pelikelpoisia?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Ihmeelisen isoja kertoimia tänään näköjään tarjolla pelkästään sarjataulukkoa katsomalla ainakin Pöytyälle, Ulvilalle ja Vihdille. Olisiko noissa mitään pelikelpoisia?
Tuon pystyy käytännössä kertomaan klo 17:30 jälkeen.
 

Nick Neim

Jäsen
Ihmeelisen isoja kertoimia tänään näköjään tarjolla pelkästään sarjataulukkoa katsomalla ainakin Pöytyälle

Haminahan on ainakin aloittanut kauden aivan päin sitä itseään, kun ennen kauden alkua pelinjohtajat rankkasivat Haminan jopa toiseksi suht ylivoimaisen ennakkosuosikin Imatran perään. Sen lisäksi Vallikenttä Haminassa rankattiin selvästi vaikeimmaksi vieraskentäksi sen saadessa 5 ääntä, kun vain Suvanto Ylivieskassa ainoana toisena joukkueena sai edes 2 ääntä yhteensä. Pöytyäkään ei ymmärtääkseni mitään kamalan erikoista ole tällä kaudella esittänyt, joten minä melkeinpä jättäisin kohteen kokonaan pelaamatta, koska Haminalla on varaa parantaa ja todella paljon. Tosin mieli saattaa kummasti muuttua, mikäli @Mazaa tai @Patapakka tipsaavat toiseen suuntaan. Ei tuo ykköspesis mitenkään älyttömän tuttua ole, vaikka sitä(kin) tulee kyllä seurailtua.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Pöytyäkään ei ymmärtääkseni mitään kamalan erikoista ole tällä kaudella esittänyt, joten minä melkeinpä jättäisin kohteen kokonaan pelaamatta, koska Haminalla on varaa parantaa ja todella paljon. Tosin mieli saattaa kummasti muuttua, mikäli @Mazaa tai @Patapakka tipsaavat toiseen suuntaan, kun ei tuo ykköspesis mitenkään älyttömän tuttua ole, vaikka sitä(kin) tulee kyllä seurailtua.
Haminalla saattaa syöttää tänään KPL:n Joni Rytkönen, joka on Ykköspesikseen ylivertainen lukkari, jos vain syöttö pysyy lautasella. Vaikka alkukaudesta tuli muutamia vahinkovapaita, niin Rytkönen ei silti muuttanut peliään mitenkään.
 

Nick Neim

Jäsen
Haminalla saattaa syöttää tänään KPL:n Joni Rytkönen, joka on Ykköspesikseen ylivertainen lukkari, jos vain syöttö pysyy lautasella. Vaikka alkukaudesta tuli muutamia vahinkovapaita, niin Rytkönen ei silti muuttanut peliään mitenkään.
Tämähän olikin mielenkiintoinen tieto, kiitokset siitä. Täytyykin olla valppaana kokoonpanojen suhteen.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Keskiviikkona Superin ainoassa ottelussa kohtaavat Joensuun Maila ja Seinäjoen JymyJussit. Ottelu on Joensuun kotiottelu, mutta pelataan Siilinjärvellä. Siilinjärven kentällä on kakkospuolella monttu, joka aiheuttaa helposti kunnareita pallon sinne mennessä. Molemmilla joukkueilla on myös läpilyöntivoimaa. Näistä tekijöistä johtuen raja juoksumäärissä on melko korkealla. Erityisesti Seinäjoen J-P Vainionpään läpilyöntiuhka kuitenkin otetaan huomioon Joensuun toimesta varmasti erittäin hyvin.

Molempien joukkueiden sisäpeli on tökkinyt viime aikoina. Joensuun kausi ei ole mennyt toistaiseksi ollenkaan niin kuin etukäteen ennustettiin. Otteet ovat olleet ailahtelevaisia. Aleksi Rautiainen palaa tähän otteluun ulkokentälle jokerin paikalta, mikä uskoakseni vahvistaa Joensuun ulkopeliä. Seinäjoki on edelleenkin jäänyt vain kerran pisteittä koko kaudella, mutta niin kuin useasti on tullut todettua, pitkälti J-P Vainionpään hurjan kotiutusvireen ansiosta. Viimeisimmässä kolmessa pelissä Seinäjoen sisäpeli on alkanut pikkuhiljaa näyttää siltä, mitä sen ennen kautta ennustettiin olevan. Tilanteita ei yksinkertaisesti enää saada paljoa. Vähistä tilanteista Vainionpää toki edelleen lyö juoksuja. Kolmessa edellisessä ottelussa Seinäjoki on onnistunut lyömään varsinaisella peliajalla vain viisi juoksua.

Joensuu lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina heikosti menneestä alkukaudestaan huolimatta. Joensuun intresseissä on uskoakseni palata voittokantaan hallitulla esityksellä. Juoksuntekoakilpailua Vainionpään kanssa halutaan välttää.

Siilinjärvellä on sadetutkan mukaan satanut aamupäivällä useamman tunnin. Kenttä voi siis olla märkä ja pehmeä. Sää on ottelun aikana puolipilvinen ja viileähkö. Myös hieman normaalia kovempi tuuli vaikeuttanee lyöntipeliä. Säästä ja molempien joukkueiden viime aikoina tehottomasta sisäpelistä johtuen laitan tähän peliin underin. Panostus kuitenkin suht maltillinen.

Pelivalinnat:
Joensuu - Seinäjoki alle 13,5 1.72 (Nordicbet) Panos 1.3

Ykköspesiksen peleistä en osaa sanoa oikein mitään.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Eikö palstan pesäpalloasiantuntijat anna siis Seinäjoelle mahdollisuutta? On tuo kerroin aika houkutteleva pienelläkin panoksella, kerta myös sääolosuhteet ovat erikoiset.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö palstan pesäpalloasiantuntijat anna siis Seinäjoelle mahdollisuutta? On tuo kerroin aika houkutteleva pienelläkin panoksella, kerta myös sääolosuhteet ovat erikoiset.

Onhan siinä korkea kerroin juu, mutta kyllä Joensuu lähtökohtaisesti on kaikessa edellä. Ja kuten tossa mainitsin, niin Seinäjoen sisäpeli on kuihtunut aika olemattomaksi viime peleissä. Eikä Vainionpääkään koko kautta tolla tasolla pysty vetämään. Vainionpäälle huono päivä (joka ennemmin tai myöhemmin tulee) = Seinäjoelle käytännössä varma 2-0-tappio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös