Vedonlyönti

  • 3 967 052
  • 21 674

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Leo Mayer voitti 7-6, 6-4 ja kiitokset lähtee Kapteeni Koolle.

Olin kirjoittamassa, että "Mutta Villarreal ei voittanut, kiitokset attendolle..."

Katsoin tilanteen Livetuloksista, kun pelikello näytti 90+2. Oli juuri sillä hetkellä 0-0, ja kirosin palstaveli attendon alimpaan helvettiin. Nyt varmistin ja siellähän on tullut maali heti sen jälkeen, kun suljin sovelluksen.

Joten kiitokset haikumestarille, nyt vielä Slovenian voitto Itävallasta niin osuupi lappunen.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Marlies ottaa siellä AHL:n puolella aunukseen ihan urakalla. Pitäisi tietää pysyä erossa kun joukkueen nimessä on Toronto. Albanian paholaiset sen sijaan vie Uticaa kuin pässiä narussa, mutta sekös vitusti tätä tuplaa pelastaa. Haistakaa Toronto vittu.

Unohdin sanoa että Washingtonia aivan saatanan isolla moukulla lapulle, nythän se on jo 1-0. Täysin ylivoimanen joukkue eikä anna Pensseleille pienintäkään palaa koko sarjassa.

edit. yllättäen kun on vedoista kyse niin siellä on Torontossa laukaukset 27-12 ja peli 2-4. Eli Toronton imuri on napannut kokonaista 8 torjuntaa kahteen erään. Torjuntaprosentiksi tulee Jere Myllyniemenkin kateelliseksi tekevä 75%. Näin sitä lyödään vetoa.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kohtalaista magiaa taas tällä ketjulla! Edellisen editin jälkeen Marlies vaihtoi veskaria, iski kolme maalia viiteen minuuttiin ja pääsi erätauolle 4-4 tasatilanteesta. Kolmannessa painoivat heti alkuun pelin 5-4. Myös Pens tuli takaa ohi, mutta Caps tasoitti ja siellä 2-2. Lisää rahaa siis Capsille!
 
Katsoin tilanteen Livetuloksista, kun pelikello näytti 90+2. Oli juuri sillä hetkellä 0-0, ja kirosin palstaveli attendon alimpaan helvettiin.
Olin laittanut tuplamahdollisuuden kertoimella noin 1,40, mutta hyvä että tuli se maali että muutama muukin sai osuman. Ja vieläpä varsin korkealla kertoimella!
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Eilen osu sitten kaikki, kun ROPS+1, Villareal ja tennisgurun vihjaama Leo Mayer (never heard before) voittivat. Se tarkoittaa sitä, että voi kulkea rotsi auki ennen seuraavaa epäonnistumista. No ei tässä oikeasti kuljeta rotsi auki, vaan mennään nöyränä eteenpäin. Tänään olisi moukarin ystäville illalla klo 21 tarjolla Puola Japania vastaan, mutta edes maailman paras vedonlyöntitoimisto PAF ei anna Puolalle kuin 1,33 kertoimeksi ja se on kyllä aika alhainen. Toisaalta tonnilla saisi 330€ ja minun pelifilosofiassani saletti 300€ isolla panoksella on hyvä veto. Mutta itse en tuohon nyt tänään lähde kun ei jaksa aina olla sydän syrjällään. Sen sijaan lähden vetämään tuplaa HJK:lla Kemiä vastaan ja St.Lois Bluesin lopullisella voitolla Dallasia vastaan. Yhteiskerroin 2,93 (PAF) ja sijoitan siihen eilisen tennisvoiton eli 100€ (200x1,5=300, voittoa 100€). Vastaus siihen miksi uskon nuottien voittoon Dallasista löytyy näin suomalaisittain ikävä kyllä tolppien välistä. Elliot pesee Lehtonen/Niemi kaksikon ja kun muutenkin näen nuotit vahvempana joukkueena, niin lapulle vaan sitten. Mitä sitä enempää ihmettelemään. Seuraavat moukarit meikäläinen iskee muuten ilmaan keskiviikkona kun Real Madrid kohtaa Cityn. Viimeksi kun katsoin PAFfilta, niin kerroin oli1,6 ja eihän Cityllä ole palaakaan Santiago Bernabeulla.

Pelionnekasta perjantaita kaiklle!

Ai niin, pidän @Jaws Slovenialle peukkuja tänään, ettei menisi Villarealin selvä voitto hukkaan
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mielenkiintoista että tänään saa jopa joillain bookkereilla Dr.Ivolle +3,5 pelin tasoitusta mikä kuulostaisi omaan korvaan aika hyvältä. Ainoo huono puoli tässä, että en ole Tohtorin pelejä nyt alkukaudesta nähnyt loukkaantumisen jälkeen, ja ilmeisesti ongelmia ollut kun niin monessa matsissa luovuttanut ja ottanut turpaan. Mutta täällä kuitenkin "Ivomainen" 7-6, 7-6 voitto ihan hyväntason massapeluri Lajovicista antamatta siis yhtään breikkiä. Itse en tykkää sitten yhtään tuosta Granollersista, mielestäni kaverin pelissä ei ole oikeastaan yhtään mitään hyvää. Jäätävä tuuppari joka toki hyvä pitkissä ralleissa mutta niitä tuskin Tohtoria vastaan nähdään. Muutenkin nuo 1.40 kertoimet ovat mielestäni ihan liian alhaisia Granollersille, kun nämä Dr.Ivon matsit tuppaavat olemaan sellaista tie-break rulettia jopa massalla jos mies on kunnossa. Siis Marathonilla 1.63 kerroin tuolle +3,5 pelin tasoitukselle mikä kiinnostaisi kovasti.

Tähän kaipaisin vähän kommentteja jos jollain näköhavaintoja nyt täältä Istanbulista Ivon pelikunnosta, @disco-stu ?
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tähän kaipaisin vähän kommentteja jos jollain näköhavaintoja nyt täältä Istanbulista Ivon pelikunnosta, @disco-stu ?
Paha sinänsä sanoa, kun aliarvioin Ivon pelikuntoa aika rankasti eilen. Näköhavaintoja ei siis Istanbulista oo, mutta juur ninkun sanoit niin tilastojen perusteella aika "Ivomainen" matsi eilen Lajoa vastaan. Ei paljon höntyillyt omassa syötössään vaan tappoi ykkösen 90% varmuudella ja vastaavasti sitten hävisi melko lailla pystyyn vastaanottaessa. Niinkuin @Anonymous mainitsi, on Karlovic toipumassa loukista eli luulisi vain parantavan kun kesä etenee. Eihän se massalla parhaimmillaan oo, mutta jos tuo syöttö+tappolyönti on tuollainen niin helvetin vaikeahan siinä on breikkiä hakea.

Granu-Pujolhan on tosiaan tollanen massojen tasapaksu tuuppaaja, oli ainakin joskus kovempi nelurissa eikä sillä oikein ole mitään vahvuuksia. Muistikuvien mukaan ei tee juurikaan virheitä, muttei myöskään hae mitään ratkaisupalloja kovinkaan hanakasti. Voitti kuitenkin Karlovicin viisieräisessä (kaksi erävoittoa tiebreakissä Granulle) US Openissa 2014, eli ehkä sillä on palautuspeli vähintään kohtalaisesti hyppysissä. Vois ehkä tutkia tilastoista miten on yleensä pärjännyt näitä syöttötykkejä vastaan, voihan se olla että Granollerilla on just näitä vastaan aseet pärjätä?

Itse hakisin tähän overia, jos siis jotain vetäisin, mutta mun nyrkkisääntö on että yksi virhearvio per pelaaja per turnaus riittää.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Itse hakisin tähän overia, jos siis jotain vetäisin, mutta mun nyrkkisääntö on että yksi virhearvio per pelaaja per turnaus riittää.

Tossa on vaan se, että overin line joka bookilla mun mielestä 23,5 joten näkisin ton +3,5 parempana jos sattuukin menemässä suorissa erissä spanski-tuupparille. Muutenhan tarvittaisiin melki se kaks tie-breikkiä, tai sit joku 7-6,7-5 jne..

Edit. onpahan muuten aikamoista massa-tuuppailua tämä Schwartzman- Dzumhur, breikkiä breikin perään.. Toki jotenkin tykkään tosta Argentiinan pikkumiehestä, sen liike ja grindaaminen on ihan huippuluokkaa vaikkei tänään selvästikään oo parhaimmillaan. Sellainen "koyhän miehen" Ferrer kyllä ehdottomasti.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tossa on vaan se, että overin line joka bookilla mun mielestä 23,5 joten näkisin ton +3,5 parempana jos sattuukin menemässä suorissa erissä spanski-tuupparille. Muutenhan tarvittaisiin melki se kaks tie-breikkiä, tai sit joku 7-6,7-5 jne..
Aivan totta, en katsonut rajoja sen tarkemmin vaan tuli vain heti sellanen överifiilis. Paha peli kyllä, kun ei oikein tiedä miten tuo Granolleri pelaa tällä hetkellä.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
IFK pelasi viime kaudella paljon vähämaalisia tasapelejä kotonaan. Parhaimmillaan ovat altavastaaja-asemassa. Näistä ajatuksista jatketaan torstaina, kun KuPS vierailee Helsingissä. Ennustan jälleen vähämaalista ottelua. KuPSin alkukausi on ollut heikko, mutta nyt onnistui kuitenkin sunnuntaina kaatamaan Lahden kotonaan ja ilmeisesti pelasi hyvän ottelun. Alkukausi on kuitenkin ollut sen verran heikko, että uskoakseni KuPS lähtee pelaamaan hyvin tarkkaa puolustuspeliä. Pinnaclen tarjoama KuPS +0,5 peleihin kertoimella 1.826 ja myös tulosvedossa kannattaa mielestäni kokeilla tuota nolla-nollaa.

Tämä meni niin vihkoon kuin vaan voi mennä. Lopputulos IFK:lle 3-2.

Perjantain kotimaisesta jalkapallosta pariinkin kohteeseen löytyy mielestäni erinomaista pelattavaa. Veikkausliigassa SJK vierailee Vantaalla PK-35:n vieraana. SJK on ollut alkukaudella heikko, melkeinpä voidaan puhua jopa mestaruuskrapulasta. Uskon kuitenkin, että kelkka kääntyy aika nopeasti, sen verran vahva kokonaisuus SJK on ja uskoakseni erittäin hyvin valmennettu. PK-35 sen sijaan ei vakuuta minua ollenkaan. Puolustuspeli on heikkoa eikä päävalmentaja Kuqin hermo kestä ollenkaan. Uskon, että SJK voittaa tänään Vantaalla. Varmistetaan voitto aasialaisella tasoituksella -0,25. Pinnaclelta saa tähän kertoimen 1.925. Lisäksi ajattelen, että SJK tekee PK:n heikkoa puolustusta vastaan yli yhden maalin. SJK yli 1,25 maalia peleihin kertoimella 2.02 Pinnyltä. Otetaan vielä overi peleihin, yli 2,5 maalia koko otteluun kertoimella 2.179. Tämän kohteen kantavana ajatuksena on se, että PK:n puolustuspeli ei kertakaikkiaan ole riittävällä tasolla.

Ykkösessä Jazz avaa kautensa Porissa Valkeakosken Hakaa vastaan. En usko Jazzin pelaavan mitenkään erikoista kautta, eiköhän sijoitus löydy sarjataulukon peräpäästä. Haka sen sijaan on ollut alkukaudella hyvin vakuuttavan oloinen. Komeat voitot cupissa RoPSista ja Ykkösen sarja-avauksessa Tepsistä antavat osviittaa siitä, että Haka saattaa olla jopa mahdollinen koko Ykkösen voittaja. Erityisesti hyökkäys on vahva intialaisen Dudun johdolla. Uskon, että Haka voittaa tänään Porissa. Hakan suora voitto peleihin kertoimella 2.12. Lisäksi otetaan mukaan Haka yli 1,5 maalia kertoimella 1.99. Nämäkin Pinnaclelta jälleen.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Argentiinan konsonantti-kääpiö pääsi kyllä hiukkasen tämän Dzumhurin ihon alle, kun eka seivasi Bosnialaisen matsipallon tokassa erässä ja sit vei tie-breikin vielä nimiinsä vaikka kaikki näytti kyllä siltä että Dzumhur veisi tuon ennen tuota tie-breikkiä. Toivotaan että argon sipuli kestää nyt vielä viedä matsi loppuun asti tässä 5-2 tilanteessa 3.erässä.

Edit. ja 6-2 himaan kun pääsi sanomasta! Leipo kyllä bosnin kasetti ihan täysin vikassa erässä, oli sen näköistä tekemistä =) Ja tuo Alex Zverev näyttäisi olevan aikamoisessa lennossa kotikisassaan, ei toisaalta yllätä. En kyllä tänään miestä lapulle ottanut vaikka mielessä kävi ainakin erätasoitus. Mutta tosta kaverista veikkaan tällä kehityskäyrällä 2-3 vuoden sisään vakituista top-10 pelaajaa, kun sieltä vielä poistuu muutama kaveri kuten Federerit ja Ferrerit kärjestä ja nämä nuoret alkavat "ajamaan sisään". top-20 voi kolkutella jo ensi vuonna ihan hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Argentiinan konsonantti-kääpiö pääsi kyllä hiukkasen tämän Dzumhurin ihon alle, kun eka seivasi Bosnialaisen matsipallon tokassa erässä ja sit vei tie-breikin vielä nimiinsä vaikka kaikki näytti kyllä siltä että Dzumhur veisi tuon ennen tuota tie-breikkiä. Toivotaan että argon sipuli kestää nyt vielä viedä matsi loppuun asti tässä 5-2 tilanteessa 3.erässä..
Dzumhurilla ei kasetti kesta muutoinkaan ja on siksi sijoilla ynnämuut rankingissa. Kattelin yks päivä jotain Raonicia vastan sen tekemistä ja oli kyllä sen verran kova voittamisen pelko että ei mitään rajaa.


Svartsmani helposti himaan livestä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Todellakin taas tie-break rulettia tuo Dr.Ivon matsi. Ja "yllättäen" ei olla breikkejä nähty :D
Hah, jos joku on varma niin se on aivan varma. Siis ei edes yhtäkään breikkipalloa koko ottelussa tähän mennessä! Osaa tuo Granollerikin näköjään syöttää siis. Mutta tie-breikeissä Ivo on hävinnyt peräti kolme syöttöään, suorastaan uskomatonta.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hah, jos joku on varma niin se on aivan varma. Siis ei edes yhtäkään breikkipalloa koko ottelussa tähän mennessä! Osaa tuo Granollerikin näköjään syöttää siis. Mutta tie-breikeissä Ivo on hävinnyt peräti kolme syöttöään, suorastaan uskomatonta.

Ei Ivoa vastaan tarvi osata syöttää kummoisesti, tai no tarvii mutta perussyöttö riittää jos vaan osaat lyödä palautukseen helpon läpilyönnin :D Ivo kun ei se ketterin palauttaja ole Tourilla. Oletko muuten nähnyt Tohtorin ikinä lyövän yläkierre rystyä? Minä taisin sattumalta nähdä pari vuotta takaperin jossain kisassa, mutta en varmaan sen koommin. :nauruhymiö:
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ivohan sen hoiteli sitten kun Granun serve petti. Tohtorilla se ei petä. Ihan jäätävää suorittamista kyllä, pakko arvostaa tuollaista vanhaa jäärää joka pelaa jotain ihan omaa lajiaan ja pärjää kuitenkin kohtalaisen hyvin. Jotkut vetelee kaiken maailman stoppereita ja kierteitä, verkolle laskuja ja verkolle nousuja. Ei Ivo, Ivo vaan lyö.

Enkä mä sanonutkaan että Granollers osaisi syöttää kummoisesti, sanoin vaan että se osaa syöttää. ;) Huvittava hahmo kyllä tuo Karlovic.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mielenkiintoinen tennismatsi alkoi juuri, tulevaisuuden supertähdet Borna Coric 19v ja Nick Kyrgios 21v kohtaa Estorilin ATP:lla.

Livestä vois koittaa jotain pähkäillä. Ottaisko Coric ainakin erän?

Vakuuttavasti Coric ainakin omat kaksi ekaa syöttöä pitänyt nollaan ja viiteentoista.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ivohan pelaa pelkkää serve&volleyta ja lyö siis rystyltä slicea pelkästään. Jäätävää että tuolla pelillä ollaan joskus oltu top-15:ssa ja viime vuosinakin "eläkeläisenä" top-25 hujakoilla =) Veikkaan että joku perus-petteri ei olisi tuollaiseen uraan noilla avuilla kyennyt, mutta Doctorin ei tarvitse kuin syöttää.
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Tietääkö tietävämmät, että oisko tänään Beckerillä mahiksia yllättää Dodig Madridin karsinnoissa? Dodig pelasi eilen Thiemin kanssa kolmieräsen pelin Saksassa eli tiedä sitten millä pelipäällä kaveri on... 3.25 sais kerrointa Beckerille.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tietääkö tietävämmät, että oisko tänään Beckerillä mahiksia yllättää Dodig Madridin karsinnoissa? Dodig pelasi eilen Thiemin kanssa kolmieräsen pelin Saksassa eli tiedä sitten millä pelipäällä kaveri on... 3.25 sais kerrointa Beckerille.

Noh, on kyllä vittumainen peli. Ensinnäkin täytyy sanoa, että itse en ole koskaan varmaan ja tarkoitan koskaan veikannut Benjie Beckeriä massalla. Mieshän on kuin kala kuivalla maalla kun pelataan massalla. Puhtaasti nopeitten kenttien pelaaja, kuten ruohon vaikka muutenkin todella keskiverto kaveri siis kyseessä. Mutta tuo on mielenkiintoinen juttu mitä en olisi itse poiminut noista karsinnoista, että tosiaan Dodig eilen pelannut vielä Saksassa ja tänään siis Madridissa. Voi olla hiukkasen väsyä siis.. Normisti sanoisin että Beckerillä ei ole mitään saumaa, vielä kun Dodig osoittanut nousukuntoa massalla mutta tässä tilanteessa en kyllä sano oikein mitään. Eli en sano että että on huonokaan betsi, mitä normisti tuo olisi koska itse normitilanteessa pelaisin varmaan Dodigia jopa ~1.40 kertoimilla massalla mutta nyt en siis tähän kohteeseen koske. Tulipahan ympäripyöreä viesti, mutta you're on your own now buddy ;)

Edit. Otetaan nyt esimerkkinä vaikka että Becker hävisi männä viikolla sellaiselle top-100 ulkopuoliselle Challenger-jyrälle Estorilin massalla 6-4, 6-1.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Nyt sekin nähtiin kun Ivo Karlovic hävisi ensimmäisen erän tiebreikissä Dimitroville saamatta yhtään pistettä. Tähän ihmettelevä hymiö.

Itse olen saanut päivän kassaa ihan hyvin kasvatettua Fogninin ottelun aikana. Tuota kaveria vastaan kannattaa aina pelata. Tuo Italiaano on kyllä outo kaveri tenniskentällä.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Oli se @disco-stu sittenkin oikeassa tuosta Almagron nousukunnosta, ja aika vakuuttavalla pelillä nappas tittelin tuolta Estorilista vaikka olisinkin finaalissa sitä toivonut Carreno-Bustalle. Betsejä tuosta ei ollut.

Mitäs jengi mieltä Indianan mahkuista ens yönä Torontoa vastaan? Mielestäni aika hassusti aina näissä Raptorsien kotipeleissä jengi saadaan ihan älyttömän isoksi suosikiksi tässä sarjassa, vaikka juuri edellisessä matsissa kotonaan Indiana voitto melkein 20 pojolla. Ja kuitenkin game 7 kyseessä. Ja sekin vielä että Paul George on kentän paras pelaaja :hymiö:
 

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Oli se @disco-stu sittenkin oikeassa tuosta Almagron nousukunnosta, ja aika vakuuttavalla pelillä nappas tittelin tuolta Estorilista vaikka olisinkin finaalissa sitä toivonut Carreno-Bustalle. Betsejä tuosta ei ollut.

Mitäs jengi mieltä Indianan mahkuista ens yönä Torontoa vastaan? Mielestäni aika hassusti aina näissä Raptorsien kotipeleissä jengi saadaan ihan älyttömän isoksi suosikiksi tässä sarjassa, vaikka juuri edellisessä matsissa kotonaan Indiana voitto melkein 20 pojolla. Ja kuitenkin game 7 kyseessä. Ja sekin vielä että Paul George on kentän paras pelaaja :hymiö:
En aio itse mitään tuohon pelata, mutta jos jotain pelaisin niin Indianan yli 92 pistettä, mikä on rajana esim. Betsafella.
 
Mitäs jengi mieltä Indianan mahkuista ens yönä Torontoa vastaan? Mielestäni aika hassusti aina näissä Raptorsien kotipeleissä jengi saadaan ihan älyttömän isoksi suosikiksi tässä sarjassa, vaikka juuri edellisessä matsissa kotonaan Indiana voitto melkein 20 pojolla. Ja kuitenkin game 7 kyseessä. Ja sekin vielä että Paul George on kentän paras pelaaja :hymiö:

Melko tärkeään paikkaan jäi päivänselvä virhe viheltämättä, kun 16 sekuntia ennen loppua DeMar DeRozan työnsi alley-oopiin hyppäävää Ian Mahinmia selästä. Siitä olisi Pacersille kuulunut kaksi vaparia sen ollessa tappiolla 84-87. Ei tullut, ja peli oli sitä myöten pitkälti taputeltu.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Se on Vappu lusittu ja nyt pannaan taas win-win situaatiossa Washington Capitalsia ML-vetona oikein olan takaa niin että heikompia hirvittää!

Tähän saa jo 2.27 kertoimen, mikä on aika reilusti kun joukkueiden voimasuhteet nyt ei koti/vieras-asetelmasta pitäisi niin kovasti muuttua. Eikä tuo Consoli-keskus ole koskaan vastustajalle mikään vaikea paikka ollut muutenkaan. CAMABOOMIA lähtee, perrrrkele!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös