Vedonlyönti

  • 3 965 596
  • 21 674

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikäli tuohon kuvittelee 10e panoksen ja olisi pelannut singlenä, niin rivihän menisi näin:

Normaalikohde: 22,5e
+1 kohde: 33e
+2 kohde: 78e

Normaalikohteesta voittoa tekisi 12,5e ja +1 kohteesta 13 euroa, mikäli pelaa järjestelmänä 1X. Tällöin mahdollisuus siihen isompaankin voittoon (~60e) on olemassa. Ja kummallakin lapulla veikataan SaiPan voittoa.

E: Helvetin sekava viesti, toivottavasti tajuatte pointin.

Tajuan pointin, mutta en siinä olevaa järkeä. Normaalikohdetta on pelattu kympillä ja +1 -kohdetta 20 eurolla. Ohi mennessään menetetty rahamäärä on siis kaksinkertainen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mestiksen avauksesta ja eiliseltä laput oikein ja pelikassa kuosissa kauteen. Nyt sitten katkaistaan kulku kun esitellään illan pelejä täällä.

Mestiksestä voisi haistaa ainakin yhden pelin. Peliitat - TuTo ja sieltä vierasvoitto kertoimella 1,82. Peliitoilla on maalivahtiongelma. Antti Rautiola on surkea ja avauksessa ei sen ruusuisemmin mennyt Janne Juvosellakaan. TuTon materiaali on kova ja saivat vielä Ville-Vesa Vainiolan. Peliitoilta olen nähnyt muutaman harjoituspelin ja niissä joukkue oli surkea. Olenkin rankannut joukkueen sarjan huonoimmaksi. Kotietu ei tasoita riittävästi. Kerroin laskussa ja sain toiseen lappuun aikaisemmin 1,95 napattua.

Näillä iltaan:

11. Tappara - Ilves +1 1 2,05
37. Peliitat - TUTO Hockey 2 1,82
47. KooKoo - JYP-Akatemia +1 1 1,78

Kokonaiskerroin: 6,64

73. Peliitat − TUTO Hockey 2 1,95
74. SaPKo − LeKi 2 1,82
75. Sport − Hokki 1 1,68
77. K-Vantaa − HCK 2 2,45

Kokonaiskerroin: 14,60
 

Nick Neim

Jäsen
Tajuan pointin, mutta en siinä olevaa järkeä. Normaalikohdetta on pelattu kympillä ja +1 -kohdetta 20 eurolla. Ohi mennessään menetetty rahamäärä on siis kaksinkertainen.

Kyllä. Ja osuessaan yhdellä maalilla voiton suuruus on ~kolminkertainen.

Riskejä. Sitähän vedonlyönnit ovat.

E: Tänään leikittelin taas noiden tasoituksien kanssa. Tappara - Ilves+2 1X, JYP+1 - Kärpät X2, ja pari "varmaa" mestiksestä eli TuTo ja LeKi.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Kolmosen paukulla lähetään koittaa jos tienaisin itselle vähän veikkaus rahaa. Eli "varmoja":

HPK-Pelsut 1
Tappara-Ilves 1
Hifk-Blues 1
Peliitat-TUTO 2
Sapko-Leki 2

46e tulis voittoa. Jos ei tuu voittoa niin saa jäädä hetkeksi tuo veikkaaminen.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lähdetäänpä hakemaan vähän jännitystä illalle tällaisen rivin kera:

HPK − Pelicans 1
Tappara − Ilves +1 1
Ässät − Lukko 2
JYP − Kärpät +2 X

Kokonaiskerroin: 73,80
Panos: 10€

Jaahas. Ja nyt tätä kirjoittaessa huomasin, että alunperin tuo piti olla JYP +2 kohteessa toi risti. Voi vittujen vittu, ei pitäis tuolla kännykkäsoftalla tehdä rivejä ikinä kun tulee näitä mokia sillä sohlatessa. No saapi jännittää sitten vielä vähän kovemmin tämän johdosta. Ja sitten jos Kärpät homman klaaraa parin maalin turvin niin itkettää...
 

IceBlacks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uusi-Seelanti, Islanti, Espanja, Viro, Tanska, JYP
Ladbrokesilla on kerrointenlaskija kännissä tänään tai sitten joku on unohtanut merkata tasoituskohteisiin tasoitusten suuruuden. Tasoituskohteissa ei ole merkattuna tasoitusta ollenkaan, joten tasoitus on joukkueille 0 maalia. Tappara-Ilves 1 kerroin nyt 1.90. Itse pelasin päivällä kertoimella 1.85 60 euron panoksella.

Vaikkapa Mestiksen puolella samaisen tasoitusvetovalikon takaa KooKoo-JYP Akatemia -ottelussa JYP Akat saa +1,5 maalia tasoitusta.

Kerrointen vertailusivusto Oddsportal.comissakin nuo Ladin kertoimet ovat Asian Handicap +0 sarakkeessa, joten pakko noiden SM-liigan kohteiden on oltava tasoituksella +0.

HIFK +0 on kertoimella 2,37, ja JYP 3,00.

Mielenkiinnolla odotan käsitelläänkö nuo betsit todella ilman tasoitusta. Jos käsitellään, niin kiittäkäämme Brittipuljun tarjoamista lahjoista.
 

Ligget

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pikku jännitystä kierrokseen :

HPK - Pelicans +2 X (6,65)
Tappara - Ilves +2 X (5,80)
Hifk - Blues 1 (1,60)
Ässät +2 - Lukko X (8,30)
Jyp - Kärpät X (4,10)

Kokonaiskerroin 2100,06
Panos 5,00€

Täysin kerroinhaku rivi, mutta näillä mennään!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
No sama kai se kirjoitella jo nyt vaikka kokoonpanoja ei vielä olekaan.

Ässät - Lukko:

Satakunnan eka derby, tämä on perinteisesti ollut ihan 50/50 eikä kovin isoa kotietua ole muistaakseni kummallakaan ollut. Viime kaudesta Ässät on pelaajamateriaalin puolesta heikentynyt vähän, Lukko puolestaan vahvistunut paitsi maalivahdeissa. Tähän Lukko +0 2.17 eli tasapelistä saa panoksen takaisin. Molemmat pelaavat ihan iloista hyökkäyspeliä ja kun maalivahdeissa on aavistus epävarmuutta niin Over 5,5 on mielestäni hyvä 2.25, Marathonilta vähän parempi.

Hifk - Blues:

Hifkistä ei ole tarkempaa käsitystä mutta ilmeisesti harkkapelitkään eivät ole menneet mitenkään erikoisesti. Pelaajamateriaalikaan ei näytä mitenkään erityisen maagiselta, hyökkäys ihan hyvä. Bluesilta olen nähnyt pari peliä ja niissä se on ollut aneemisen huono. 1X2-kertoimet ovat mielestäni aika hyvin kohdillaan, näin melko isolla mutulla. Tähän Under 5 2.03 eli tasan viidellä maalilla saa panoksen takaisin.

HPK - Pelicans:

Tässä on mielestäni kaksi Bottom6-joukkuetta noin materiaalin puolesta.
En saa mitenkään leivottua Pelicansia 25% altavastaajaksi. Tähän saa esim. Marathonilta X2 1.96 tai Pinnaclelta +0,5 1.87, jotka ovat siis sama asia.

Jyp - Kärpät:

Kärpät on omissa papereissani top2-joukkue josta ei juuri heikkouksia löydy. Jypkin on ihan heittämällä top6 tai parempi mutta nähdäkseni sieltä löytyy enemmän epävarmuutta ainakin valmennuksesta ja hyökkäyksestä. Tähän Kärpät +0 2.22 tai jos haluaa enemmän riskiä niin Kärpät suora 3.05. Myös Under 5 2.00.

Tappara - Ilves:

Tapparassa on hyökkäys heikentynyt mutta muuten paketti aika kivasti kasassa. Ilves taas on mielestäni pelkästään vahvistunut enkä ole siitä läheskään niin pessimistinen kuin markkinat yleisesti, en yllättyisi edes säälipaikasta. Tähän Ilves +1,5 1.87 ja Under 5,5 1.83. Kai tästä tulee kuitenkin joku perinteinen 5-1.
No nepäs lähti kivasti, 5/7 jos oikein katsoin, yhdestä panos takaisin. Ainoastaan Ässät - Lukko täysin ohi. Jypin tasoitus ajassa 58:39 olisi saanut jäädä tulematta.

Huomenna mielestäni epäilyttävän hyviä pelejä, eli jossain kohtaa on minulla varmasti analyysivirhe:

Jyp +0 1.86
Ässät +0 2.03
Jokerit +0 1.80
Hpk +0 2.16
Tappara +0 1.78
Kärpät -1 1.81 eli Kärppien maalin voitolla saa rahat takaisin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jyp +0 1.86
Ässät +0 2.03
Jokerit +0 1.80
Hpk +0 2.16
Tappara +0 1.78
Kärpät -1 1.81 eli Kärppien maalin voitolla saa rahat takaisin.

Samoilla linjoilla ollaan, mutta mistä tuollaiset kertoimet sait? Parissa kohteessa jonkun verran isompi kuin suurin minkä löysin, tokihan nuo elävät jonkin verran.

Näyttäisi Chelsealla olevan varsin huikea kerroin vierasottelussa Evertonia vastaan. Evertoniltahan puuttuu Moyesin mukanaan viemä Fellaini ja paikkaajaksi tulleet pelurit saattavat olla vielä hiukan pihalla kuvioista uuden managerin alaisuudessa. Ei Everton varsinaisesti ole vakuuttanut alkukaudesta, jos nyt ei pettänytkään. Chelsea on Chelsea ja Jose Mourinho on Jose Mourinho. Kertoimella 2.40 on pakko pelata Jose-sedän suojatteja.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Näyttää Veikkaus sulkeneen TPS-Ässät kakkosen kertoimella 3.15 ja TPS+1-Ässät kakkosen kertoimella 4.5.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Näyttää Veikkaus sulkeneen TPS-Ässät kakkosen kertoimella 3.15 ja TPS+1-Ässät kakkosen kertoimella 4.5.

Sain kylläkin tuon sisään. Juuri äsken. Hyviä kertoimia on. Lisäksi Jokerit (2,4), HPK (2,5) ja Chelsea (2,15) löytyy peleistä. JYP houkuttelisi myös 2,38 kertoimella. Hyvä alku kaudelle, torstaina sain SaiPan ja eilen Bluesin (4,05!!) kiinni.
 

heskey #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, NyR 95-99
Ei tuossa Veikkauksen touhussa ole kyllä mitään jiitä. Tuo 3,15 on selkeästi yläkanttiin. Missään muualla saa tuskin edes kolmosta.
Tämä käy meille. 50 laitoin Porille.

Nordicbet luonnee kohta ylimääräisen kohteen siihen otteluun:
"Putoaako Veikkauksen 3,15:n Ässien kerroin ennen, vai jälkeen puolenpäivän?"
Sanoisin että hiuksenhienosti jälkeen. Kohta se on 2,85.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Tosiaan Veikkaukselta saa tänään todellisia herkkukertoimia Liigaan!

Itse vedin tuplana Jokereille, JYP:lle ja Ässille. Kaikilla ylivoimaiset markkinatopit mitä äkkiseltään katselin. Jokereilla alkaa kausi tänään ja Lukko ei todellakaan aloittanut eilen vahvasti kauttaan. Jokerit on yksi suurimpia ennakkosuosikkeja SM-liigan mestareiksi ja en usko että heillä on ongelmia tänään voittaa Lukkoa, vaikka lauantai-illan hurmos Äijänsuolla varmasti onkin.

KalPa on heikentynyt tähän kauteen ja JYP on jälleen yksi vahva suosikki Liigan kärkipaikoille. JYP on voittanut kaksi peliä European Trophyssä KalPaa vastaan syyskuun alkupuolella ja eiköhän lento jatku samanlaisena.

TPS-Ässät on tosiaan Veikkaukselta uskomaton aivopieru. Valllllltava ylikerroin. Ässillä hyvä peli Lukkoa vastaan alla ja Ässien materiaali hakkaa TPS:n materiaalin. Virralla on myös paikka näyttää entiselle kotiyleisölleen, että mitä hän osaa. Selvä kakkonen.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Huhhuh mikä kerroin Ässien voitolle. Jatkoajan ennakosta luin että viimeksi 2009 tepsi voittanut ässät kotonaan.

Pistin pari täkyä sit kumminkin vaikka nyt on osunut huonosti.

TPS +1 - Ässät 2

ja sit toinen

TPS - Ässät 2
Kalpa - JYP 2
Lukko - Jokerit 2

Moelmmat vitosen paukulla, ekasta tulis 22,50 ja jälkimmäisestä muistaakseni vajaa 90e. Luotto on kova tänään.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Dinamo Riga on aloittanut KHL:n hienosti neljällä suoralla voitolla ja on SKA:n kanssa jaetulla piikkipaikalla Lännessä. Tänään heillä on vastassa TsSKA Moskova, jonka startti on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Huomioitavaa näistä vastuksista eli ne ovat olleet molemmilla identtiset. Riga on pelannyt yhden pelin niistä kotona ja tänään on vasta TsSKA:n kotiavaus. Näillä lähtökohdilla pidän Rigan 3,8:n kerrointa naurettavana ylikertoimena vaikken kokoonpanoista tai peleistä sen enempää tiedäkään. Pelkällä tilastoskouttauksella siis ollaan liikkeellä.

Tuohon kaveriksi kelpaa eilisen perusteellä Ässät (itse luotan jopa Ässät-1). Myös ässien kohdalla voidaan puhua ylikertoimesta vaikka peli onkin vieraspeli. Barys Astana (2-1) kohtaa tänään Atlant Mytishin joka on kontannut kaikki neljä ensimmäistä otteluaan, siitä siis hieman lisäkerrointa lapulle.

Kohde Merkki Kerroin
7 Barys - Atlant 1 1,65
59 TPS +1 - Ässät 2 4,50
65 TsSKA M - Dinamo R 2 3,80
Kokonaiskerroin: 28,21
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Samoilla linjoilla ollaan, mutta mistä tuollaiset kertoimet sait? Parissa kohteessa jonkun verran isompi kuin suurin minkä löysin, tokihan nuo elävät jonkin verran.
Eilen yöllä Pinnaclelta. Osa on jo laskenut mutta mielestäni parhaat eli Ässät ja Jokerit on jopa noussut selvästi!
 
Tälle päivälle laitettiin seuraavaa:

Kärpät - Saipa, Over 5,5 kertoimella 2,25
Pelicans - Tappara Over, 5,5 kertoimella 2,3

Tuplana Bet365:lla yhteiskertoimella 5,175
Panos 5e
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilves - HPK 2 kerroin 2.45
Lukko - Jokerit 2 kerroin 2.30
Montreal Impact - Columbus Crew 1 kerroin 1.7
Yhteiskerroin 9.58 ja 30€ panoksella lähdetään kokeilemaan.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Dinamo Riga on aloittanut KHL:n hienosti neljällä suoralla voitolla ja on SKA:n kanssa jaetulla piikkipaikalla Lännessä. Tänään heillä on vastassa TsSKA Moskova, jonka startti on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Huomioitavaa näistä vastuksista eli ne ovat olleet molemmilla identtiset. Riga on pelannyt yhden pelin niistä kotona ja tänään on vasta TsSKA:n kotiavaus. Näillä lähtökohdilla pidän Rigan 3,8:n kerrointa naurettavana ylikertoimena vaikken kokoonpanoista tai peleistä sen enempää tiedäkään. Pelkällä tilastoskouttauksella siis ollaan liikkeellä.

Kerrointa selittänee ZSKA:n lähestulkoon kymmenkertainen pelaajabudjetti Riikaan verrattuna. Siellä siis Radulovit vääntää Spruktseja vastaan, eli paperilla Riikan mahdollisuudet on varsin ohuet. Mutta tosiaan ZSKA:n peli on ollut heikonlaista kun taas Riikalla kulkenut, eli siinä mielessä ihan hyvä haku.

Tänään kokeilen itse Lev Praha & Ässät yhdistelmää. Eihän patapaidat eilisen esityksen perusteella häviä yhtäkään matsia tällä kaudella.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Tosiaan tulosten mukaan tuo 3,8 kerroin on kuitenkin mielestäni ylikerroin. Nyt kun tuo Barys voitti tulisi Rigan ja Ässien parin maalin tai yli voitolla itselle mukavat 250 egen voitot :) Mun puolesta Radulov vois vaikka hiiltyä ja lentää pihalle sekä Ässät vois jatkaa siitä mihin eilen jäivät.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Nordicbetiltä löytyi kohde, siitä tekeekö Teuvo Teräväinen maalin ja siitä että Teräväinen ei tee maalia saa kertoimeksi 1,3€

Eikös Teräväinen siis ole edelleen Amerikassa.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan se. Onko kokemuksia, mitätöidäänkö tuollaiset kohteet yleensä, vai saako voitot peräti pitää?

Ainakin itsellä ollaan mitätöity kertaalleen.

Aika harvassa taitaa olla ne lafkat, joilla tuollaisista vedoista saa pitää voittorahat.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei saa, pelaajan pitää olla kokoonpanossa. Pahimmassa tapauksessa kun tuollaiseen lyö isolla niin saat vielä ukaasin sähköpostiin, että anti olla viimeinen kerta kun yrität kusettaa meitä.

Tapahtuuko näin todella? :D Eihän tuollaisessa tilanteessa mitään vikaa vedonlyöjässä ole, tottakai ilmaista rahaa jokainen haluaa.

Todella ammattitaidotonta toimintaa, jos näin on joskus tapahtunut.
 
Ainakin itsellä ollaan mitätöity kertaalleen.

Aika harvassa taitaa olla ne lafkat, joilla tuollaisista vedoista saa pitää voittorahat.

Joo tosiaan pelaajan pitää olla kokoonpanossa, jotta veto astuu voimaan. Futiksen puolella pelaajan pitää olla avauskokoonpanossa astuakseen voimaan. Ei noita välttämättä erikseen mainita, mutta noin se menee.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Rekisteröidyin juuri Nordicbetin sivuille ja talletin 50€. Sain bonarina 100% talletuksesta eli 50€. Laitoin 100€ Jokereille kertoimella 1,85. Bonuksen lisätiedot-kohdassa lukee näin:

"Vedonlyöntibonus tulee kierrättää 6 kertaa, missä kerroin on minimissään 1.8. Jos kierrätysehtoja ei ole täytetty määritetyn ajan sisään, NordicBetillä on oikeus mitätöidä bonus asiakkaalta (mukaanlukien bonuksen kautta ansaitut voitot)."

Kysymys kuuluu: jos voitan niin minkä summan voin siirtää pankkitililleni heti vedon jälkeen? Voinko siirtää tililleni omat rahat 50€ vetoon laitetut rahat x 1,85 eli 92,5€. Siten Nordicille jäisi toinen mokoma.
Ja toinen kysymys: kauan siirrossa kestää?

Kiitos vastauksista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös