Vedonlyönti

  • 3 971 447
  • 21 674

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Jos joku tästä vinkistä kiinnostuu, niin suosittelen laittamaan pelit sisään torstaina hyvissä ajoin. Olen nimittäin lähes varma, että Veikkaus joutuu vielä pudottamaan Kiteen voittokerrointa. Ja KiPan suorasta voitosta saa samasta paikasta kertoimen 11,00, sitäkin voinee hyvillä mielin pikkupanoksella kokeilla!

Kiinnostuin, mutta taisin myöhästyä. Veikkauksella tuota ml-kohdetta ei ole pystynyt pelaamaan pariin tuntiin. Taitavat lukea Jatkoajan keskustelupalstaa Veikkauksella...

Tuon 11,00-kertoimisen otin lapulle, mutta vain euron panoksella. Kokkeillaan kokkeillaan...
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Nyt tuolle Kalju+2:lle (käytännön +1,5) saa Veikkaukselta jo 2,20 kun Klubin tasoitusvoitoille sai kansainväliseen markkinaan verrattuna jopa hyviä kertoimia ennen tuota muutosta. Kalju +1,5:lle saa ja sai jo tuon 1,95:n aikaan vaikkapa Marathonilta 2,72. Jotenkin edelleen jaksan ihmetellä tuota, että jos pelaa kuitenkin ihan muutaman kympinkin panoksilla niin tuota kerroinvertailua ei jakseta tehdä yhtään. Tai avata edes sitä yhtä tiliä johonkin järkevämpään paikkaan. Ei ole iso vaiva. Vaikkapa 40e panoksella tuon osuessa häviät (menetät voittoja) 30,80e eli lähes panoksen verran ihan jo siihen, että pelasit Veikkauksella. Henk.koht. en pystyisi tuollaisella kerroinerolla pelaamaan vaikka se Veikkauksen kerroinkin olisi ylikerroin. Lose-lose tilanne.

Tuossa olet ihan oikeassa, eihän se Veikan tukeminen ole täysjärkistä puuhaa. Tää vedonlyöntihomma vaan on ollut itsellä melko amatöörimäistä ja panokset pieniä niin on ajanpuutteessa jäänyt tutkimatta, millaista tuo ulkomaisten bookereiden runsas tarjonta kaikenkaikkiaan on. Varmasti sieltä jokainen (tai ainakin lähes) on ehdoiltaan parempi kuin kotoinen surkea Veikkaus ja lukemalla esim. tämän palstan kirjoittajien kokemuksia hiukan tarkemmin, voi myös näiden muiden toimivuudesta ja luotettavuudesta vakuuttua. Veikkaus on selvästi tyytynyt rahanhimossaan lypsämään esim. Lotolla ja Kenolla vanhempaa väestönosaa siekailematta ja samaan aikaan pystynyt pitämään taitopelien ehdot kilpailukyvyttömällä tasolla.
Melko varmasti alan ottamaan ennen NHL-kauden alkua selvää näistä ulkomaisista kilpailijoista, ei se häviäminen voitollisissakin lapuissa ole tosiaan kovin fiksua. Kalju sentään hoiti homman vieraisiin ja sai hiukan korkoa rahoilleen. Nyt poikkeuksellisesti olis vaan kannattanut odotella hiukan niin olis tosiaan saanut paremman kertoimen, yleensä käy aina päinvastoin. Veikalla hälytyskellot alkaa rämisemään ilmeisesti heti kun jotain merkkiä lyödään useammalla kuin muutamalla eurolla lyhyessä ajassa. HJK:hon taisi siis aika moni pelaaja haksahtaa kun sen kertoimet vaan laskivat ja Kaljun nousivat.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Meinasi tärkein unohtua, eli tämän päivän potkupallopelit: Ilves on kovassa iskussa, alla voitto SJK:sta ja tasuri Hakan kanssa, nyt se saa vieraaksi PK-35:n joka on ollut melko vaisu koko kauden. Ilveksen vähintään 2:n maalin voittoa löin 3,15 -kertoimella taas muutamalla kympillä.
Lisäksi kokeilin pikkurahoilla 4,60-kertoimista OPS:n voittoa SJK:sta (Juntunen on sen verran kiivas persoona, että hän jos kuka haluaa kärkiryhmän päänahan, eikä SJK ole ollut viime aikoina parhaimmillaan)
Lisäksi myös kakkosen Sporting Kr sai kokeilemaan 1-merkkiä kertoimella 3,45.
Ei tuo Pallo-iirot niin kova ole, etteikö se voisi hävitä tätä matsia.
Tämmöisillä tänään, myös Hongan tappio (1,95) houkuttaa vielä kokeilemaan pikku peliä, mutta en ole varma viitsinkö enää tehdä enempiä tänään.
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Itse ajattelin pitkästä aikaa tänään lyödä vetoja. Lapulle eksynee jo mainittu Ilves -1 sekä Akseli Pelvaksella vahvistunut SJK-1. Tuohon pitäisi pari "varmaa" saada kaveriksi. Onko jollain jotain hyviä vinkkejä?
 

Number 11

Jäsen
Veikkaus on selvästi tyytynyt rahanhimossaan lypsämään esim. Lotolla ja Kenolla vanhempaa väestönosaa siekailematta ja samaan aikaan pystynyt pitämään taitopelien ehdot kilpailukyvyttömällä tasolla.

Nyt poikkeuksellisesti olis vaan kannattanut odotella hiukan niin olis tosiaan saanut paremman kertoimen, yleensä käy aina päinvastoin. Veikalla hälytyskellot alkaa rämisemään ilmeisesti heti kun jotain merkkiä lyödään useammalla kuin muutamalla eurolla lyhyessä ajassa. HJK:hon taisi siis aika moni pelaaja haksahtaa kun sen kertoimet vaan laskivat ja Kaljun nousivat.

Veikkauskin ilman muuta kannattaa näin suomalaisen näkökulmasta helppokäyttöisyytensä vuoksi pitää buukkerivalikoimassa ja ihan pelaamisen arvoisia kertoimia sieltä kuitenkin löytyy lähes joka listalta. Tänäänkin esim. Hakan vähintään kahden maalin voitto JIPPOa vastaan antaa markkinoiden parhaan kertoimen 1,80. Hyviä kertoimia markkinaan nähden löytyy tosiaan ihan jatkuvasti, mutta yleinen palautusprosentti on sen verran heikko, että todennäköisemmin muualta saa paremman kertoimen. Jos vertaa vaikkapa ruotsalaisten omaan Svenskaspeliin, niin Veikkaus on ihan huipputason bookkeri. Svenskaspelillä yksittäisen pitkävetokohteen palautus oli siellä reilussa 70%:ssa mitä joskus tuli vilkaistua. Veikkauksella sentään omien ilmoitustensa mukaan 88-92,5% kohteesta riippuen. Marathonilta mm. saa parhaimmillaan about 98,5% palautuksia joihinkin kohteisiin.

Nuo Lotot, Kenot, jne. sen sijaan ovat ihan puhdasta kusetusta ja mieleen tuleekin vahvasti lähinnä tyhmien huijaaminen. Veikkauksen sivuilta löytyy palautusprosentit noihin peleihin. Lotossa, Viking-Lotossa ja Jokerissa pelaajille palautuu keskimäärin ainoastaan 40% vaihdosta. Eurojackpotissa 50%. Tuollaiset lukemat ovat mielestäni jo aika törkeää kusetusta. Pelaajia kuitenkin riittää ja joku Lottokin on Veikkaukselle järjetön rahasampo.

En ole ihan varma kuinka herkästi Veikkauksen riskinhallinta reagoi kerroinmuutosten muodossa. Eilen tuossa kohteessa tapahtunut kerroinmuutos oli jollain tavalla ennakoitavissa siitä, että maailmalla HJK:n kerroin putosi jatkuvasti peliä lähestyttäessä ja tuossa vaiheessa kun pelasit, niin HJK:n vähintään kahden maalin voitolle tarjottu 1,63 oli markkinoiden paras. Markkinatopit säilyvät todella harvoin noissa kohteissa, joissa maailmalla kyseistä merkkiä kohteeseen pelataan niin paljon, että kerroin putoaa jatkuvasti. Ja kun Klubin kerroin laskee, niin muiden merkkien kertoimet nousevat. Eilen Veikkauksella oli pitkään markkinatoppi AC Oululle Kajaanin vieraana kertoimella 2,05. Tuo ei käsittääkseni missään vaiheessa tullut alas. Jossain vaiheessa päivää Pinnaclella Oulu tosin nousi 2,12-kertoimeen, mutta lopulliseksi kertoimeksi sielläkin jäi tuo 2,05.

Oma pelini tuohon oli HJK -1,5 kertoimella 1,80 Marathonilla, mutta tuo kerroin putosi käytännössä välittömästi. 1,70-tasolla se oli vielä pari päivääkin ennen pelin alkua. Eipä mennyt ihan putkeen tuo veto. Oulun sentään sain kotiin. Uutta matoa koukkuun myöhemmin.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Itse ajattelin pitkästä aikaa tänään lyödä vetoja. Lapulle eksynee jo mainittu Ilves -1 sekä Akseli Pelvaksella vahvistunut SJK-1. Tuohon pitäisi pari "varmaa" saada kaveriksi. Onko jollain jotain hyviä vinkkejä?

Ykköspesistä Sotkamo2 - Kempele 2 (1,52) tai superia Kouvola - Hyvinkää 2 (1,65 tai 2,55). Itse etsin noille kohteille kolmatta pelikelpoista. Tekisi mieli pelata Kankaanpään voittoa, mutta aika tuntemattomia nimiä puolet kokoonpanosta - näinköhän raapivat suoraa voittoa Kiristä?
 
Suosikkijoukkue
Sydämellä pelaavat
Sotkamo näköjään tarjoaa mailaa Raahelaisten pakoputkeen jo ekassa vuoroparissa, joten tuo over napsunee ainakin oikein. Muita lapuille eksyneitä oli Kempele, Hyvinkää (1,65), Haka, Ilves ja SJK. Osassa vedoista laitoin -1 voittoja futikseen, joten jännäillään nyt kuinka käy!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Hah!

Kerrankin meni täysin läpällä ja kiireessä tehty lappu varsin makealla tavalla oikein.

Laitoin lapulle auringonvarmana pitämäni Fc Hämeenlinna - Fc Jazz 2, kertoimella 1,7.

Sitten tuli yllättäen helvetillinen kiire, ja hirveän sähellyksen jälkeen lapusta muodostui kiireessä järjestelmä, johon lisäsin VPS-Mypa +2 1x..kerrointa tuolla ykkösellä 9,6

Panosta 10 egeä, lappu siis maksoi yht. 20€

Jazz hoiti tietty hommansa, mutta katselin, että Mypa johti puoliajalla 0-1 ja se siitä.

Yllätyin positiivisesti Vepsun tehtyä toisella puoliajalla neljä maalia viimeisen puolen tunnin aikana!

Yhteiskertoimella 16,32 rahat taskuun. Yleensähän nämä menevät juuri toisin päin.
 

ED89

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, NHL, KHL, Maajoukkeet
ORPa - GBK 2 1,80 Bwin

GBK:n kausi on ollut pettymys ja tämänhetkinen sarjatilanne ei kerro aivan koko totuutta. GBK on kuitenkin saanut viime aikoina hivenen juonesta kiinni ja alla on kolme voittoa. Veikkaus on yleensä näissä Suomen otteluissa hyvin perillä ja antaakin GBK:lle kertoimeksi vain 1,43. Ehdottomasti peleihin näillä kertoimilla vieraita.

PK-37 - PS Kemi 2 1,87 Bwin

PS Kemi on lohkon kovin joukkue ja lähtee Iisalmeen suosikkina. YPAn "hajurako" on otettu kiinni joten motivaatio on huipussaan. Vierailla on hivenen loukkaantumishuolia mutta tästäkin huolimatta PS Kemi saa jalkeille iskukykyisen joukkueen. Jos tässäkin käyttää vertailuna kotoista, niin Veke antaa Kemille 1,60.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hitto jos nostais panoksia ja lopettais muut hommat. Jonkin aikaa oon jo mietiskellyt. En tiedä.

Noh onhan tuossakin omat riskinsä, rahaa pitäisi jättää aina pahan päivän/viikon/kuukauden varalle ja tarvitsee suhteelisen ison pohjakassan jotta niistä heikoimmista ajoista selvitään.

Palautusprosentithan tuossa aika pitkälle ratkaisee, jos uskot niiden riittävän ei kai tuossa mitään ole. Tuossa vain pitäisi olla aika varma että tarpeeksi tekee voitollista tulosta jos ihan vedonlyöntiä ammatikseen mainasit. Onko pitkältä aikaväliltä ylhäällä paljonko voittoa on tullut?

Toki riippuu varmaan missä hommissa on, jos ei ole kovapalkkaista työtä niin ainahan loparit voi ottaa. Ottaa sossu/työkkäri rahat ja muutaman satasen vedonlyönistä. Tuotahan taitaa moni tehdä.. 500 euroa kuukaudestakin verottomana käteen vedonlyönistä ja tuet päälle niin sillä saa jo monen työpaikan verran käteen kuukaudessa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mahtaakohan jollakin ulkomaisella bookerilla olla pesäpalloa listoillaan "1. jakso / lopputulos" -tyyppisinä kaksoisvetokohteina tai pelattavissa livenä? Tämänpäiväisessä Sotkamo-Kankaanpää -matsissa oli nimittäin HIEMAN omituinen juoksujakauma: 0-0, 22-0.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Jos tänään on jollakin ison budjetin pelipäivä, niin lapulle ehdottomasti Seinäjoki (1,65), Koskenkorva (1,38) ja Joensuu (1,20). Kaikkien vastustajat todella pahoissa vaikeuksissa kokoonpanojen suhteen (Kankaanpäällä ja Kouvolalla junnulukkarit, Kiriltä tippui Rajala). Kaikissa on mielestäni ylikerroin. Tuo Seinäjoki on tietty ailahteleva ja Kiri on yleensä näiden loukkaantumisten jälkeen jaksanut yhden jakson taistella tuulimyllyjä vastaan, mutta rajat ne on Venäjälläkin.

Valitettavasti omaan pelikassaan isot panokset sopivat harvoin, enkä löytänyt pelattavia isoja kertoimia listalta kuin Kaljun voiton tai tasapelin, mutta kun en osaa päättää tuikkaako siihen ristin vai ykkösen...
 

ryokale

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos tänään on jollakin ison budjetin pelipäivä, niin lapulle ehdottomasti Seinäjoki (1,65), Koskenkorva (1,38) ja Joensuu (1,20). Kaikkien vastustajat todella pahoissa vaikeuksissa kokoonpanojen suhteen (Kankaanpäällä ja Kouvolalla junnulukkarit, Kiriltä tippui Rajala). Kaikissa on mielestäni ylikerroin. Tuo Seinäjoki on tietty ailahteleva ja Kiri on yleensä näiden loukkaantumisten jälkeen jaksanut yhden jakson taistella tuulimyllyjä vastaan, mutta rajat ne on Venäjälläkin.

Hyviä tipsejä. Lisäksi olen kiinnittänyt huomioni Vimpelin Vedon suhteellisen isoihin kertoimiin kierroksesta toiseen. Joukkue häviää suunnilleen vain Sotkamolle kauden aikana ja silti kertoimet usein ihan kohtalaisen hyviä, ja oikein osuvia lisäkohteita lapuille. Tänäänkin esimerkiksi Veikkauksella tilastoihin nähden suht iso kerroin (1,52) Vimpelin voitolle Raahetta vastaan, vaikkakin vieraskentällä. ViVe voittanut viimeiset 12 peliä putkeen, Raahe 4 voittoa viimeisestä 12 pelistä. Mielestäni kokeilemisen arvoinen kohde myös.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

H.J.Simpson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Barça, Tahko, Flyers
Jos tänään on jollakin ison budjetin pelipäivä, niin lapulle ehdottomasti Seinäjoki (1,65), Koskenkorva (1,38) ja Joensuu (1,20). Kaikkien vastustajat todella pahoissa vaikeuksissa kokoonpanojen suhteen (Kankaanpäällä ja Kouvolalla junnulukkarit, Kiriltä tippui Rajala). Kaikissa on mielestäni ylikerroin. Tuo Seinäjoki on tietty ailahteleva ja Kiri on yleensä näiden loukkaantumisten jälkeen jaksanut yhden jakson taistella tuulimyllyjä vastaan, mutta rajat ne on Venäjälläkin.

Valitettavasti omaan pelikassaan isot panokset sopivat harvoin, enkä löytänyt pelattavia isoja kertoimia listalta kuin Kaljun voiton tai tasapelin, mutta kun en osaa päättää tuikkaako siihen ristin vai ykkösen...

Itse pelasin Seinäjoen (12,5 juoksua) ja Koskenkorvan (13,5 juoksua) matseihin overit Nordicbetillä ja kertoimet luokkaa 1,7.

Tuohon viimeiseen pohdiskeluun, Kaljun tasoituksellisesta voitosta saa ihan mukavan kertoimen myöskin (Veikkaus tasan 2, Nordicbet 2,13 näin esimerkiksi). Saattaa olla aika lähelläkin toteutua, koska HJK menee jatkoon myös esim. 1-1 tuloksella, jolloin myös tuo veto osuisi.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Hyviä tipsejä. Lisäksi olen kiinnittänyt huomioni Vimpelin Vedon suhteellisen isoihin kertoimiin kierroksesta toiseen. Joukkue häviää suunnilleen vain Sotkamolle kauden aikana ja silti kertoimet usein ihan kohtalaisen hyviä lisäkohteita lapuille. Tänäänkin esimerkiksi Veikkauksella tilastoihin nähden suht iso kerroin (1,52) Vimpelin voitolle Raahetta vastaan, vaikkakin vieraskentällä. ViVe voittanut viimeiset 12 peliä putkeen, Raahe 4 voittoa viimeisestä 12 pelistä. Mielestäni kokeilemisen arvoinen kohde myös

Minä en vielä tuolla kertoimella ViVeä tänään pelaisi. Pattijoki pelaa raskasta vaihetta (monta peliä Sotkamoa vastaan takana ja vielä torstainakin edessä), joten tappiotilasto on senkin takia korkea. Nyt ovat kuitenkin parhaalla nipulla liikkeellä ja tänään on paremmat mahdollisuudet pisteisiin kuin torstaina tulee olemaan. Pidän siis mahdollisena, että Pattijoki kotonaan jakson Vimpeliltä kairaa.
 
Minä en vielä tuolla kertoimella ViVeä tänään pelaisi. Pattijoki pelaa raskasta vaihetta (monta peliä Sotkamoa vastaan takana ja vielä torstainakin edessä), joten tappiotilasto on senkin takia korkea. Nyt ovat kuitenkin parhaalla nipulla liikkeellä ja tänään on paremmat mahdollisuudet pisteisiin kuin torstaina tulee olemaan. Pidän siis mahdollisena, että Pattijoki kotonaan jakson Vimpeliltä kairaa.

Totta. Itse en saa Vimpelin suoralle voitolle kuin pelkästään 49% ja lähdin siis pelaamaan massoja vastaan Raahen voittoa sekä tasuria. Vimpeli ei toki monta kertaa tällä kaudella enää pisteitä menetä, mutta tämä on selkeästi se potentiaalisin matsi jossa se tilastotappio tai edes jaksotappio voi tulla. Eli itse passaisin tuon Vimpelin 1.52 suoran voiton. Halukkaille kuitenkin tiedoksi, että Expektillä Vimpelille saa 1.65 jos sinne löytyy tunnuksia.

Jos tänään on jollakin ison budjetin pelipäivä, niin lapulle ehdottomasti Seinäjoki (1,65), Koskenkorva (1,38) ja Joensuu (1,20). Kaikkien vastustajat todella pahoissa vaikeuksissa kokoonpanojen suhteen (Kankaanpäällä ja Kouvolalla junnulukkarit, Kiriltä tippui Rajala). Kaikissa on mielestäni ylikerroin. Tuo Seinäjoki on tietty ailahteleva ja Kiri on yleensä näiden loukkaantumisten jälkeen jaksanut yhden jakson taistella tuulimyllyjä vastaan, mutta rajat ne on Venäjälläkin.

Seinäjoki maistuu myös mulle, tosin kertoimet ovat jo tulleet jonkin verran alas, itse sain iskettyä kun suoralle voitolle sai vielä 1.70. Koskenkorva ei kyllä tuolla Veikan oddsilla maistu, Expektille sen sijaan saa 1.55 vielä. Itse taisin ottaa aamulla tuon kiinni Norkan 1.57 kertoimella vaikka se pienoinen alikerroin olikin. Joensuuta en sen sijaan millään saa pelattavaksi, oma raja kulkee 1.50 kieppeillä.

Pienenä vinkin poikasena todettakoon että Alajärvi-Sotkamon pelin undereissa voisi olla peli-ideaa. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin AA saanee tässä pelissä sellaisen 2-4 kolmostilannetta joista se tekee max 2 juoksua. Jymyäkään tuskin tämä AA matsi hirveästi nappaa ja voi olla aika nihkeä peliä luvassa. Vuosi sitten Jymy voitti vastaavan matsin yhteisjuoksuin 2-5. Eli under 15,5 juoksua Nordicbetillä 2.00 (tai Veikalla 1.98) olisi mun pelisuositus.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Pienenä vinkin poikasena todettakoon että Alajärvi-Sotkamon pelin undereissa voisi olla peli-ideaa. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, niin AA saanee tässä pelissä sellaisen 2-4 kolmostilannetta joista se tekee max 2 juoksua. Jymyäkään tuskin tämä AA matsi hirveästi nappaa ja voi olla aika nihkeä peliä luvassa. Vuosi sitten Jymy voitti vastaavan matsin yhteisjuoksuin 2-5. Eli under 15,5 juoksua Nordicbetillä 2.00 (tai Veikalla 1.98) olisi mun pelisuositus.

Hitto. Olin pelata tähän overia, mutta sait miettimään. Perustelin itselleni sitä, että Korhosen Roope on mahdollista pelata lyöjäkuninkaaksi. Se tarkoittaa sitä, että yksin Roope lyö 3 - 5 juoksua tässä pelissä ja tilanteita jää muillekin. Mutta voihan se näkyä myös toisinpäin, jos pelataan vain Roopelle - pelistä tuleekin nihkeää ja vähäjuoksuista. Alajärven sisävuoroista tulee ainakin. Menipäs nyt vaikeaksi.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos tänään on jollakin ison budjetin pelipäivä, niin lapulle ehdottomasti Seinäjoki (1,65), Koskenkorva (1,38) ja Joensuu (1,20). Kaikkien vastustajat todella pahoissa vaikeuksissa kokoonpanojen suhteen (Kankaanpäällä ja Kouvolalla junnulukkarit, Kiriltä tippui Rajala). Kaikissa on mielestäni ylikerroin. Tuo Seinäjoki on tietty ailahteleva ja Kiri on yleensä näiden loukkaantumisten jälkeen jaksanut yhden jakson taistella tuulimyllyjä vastaan, mutta rajat ne on Venäjälläkin.

Valitettavasti omaan pelikassaan isot panokset sopivat harvoin, enkä löytänyt pelattavia isoja kertoimia listalta kuin Kaljun voiton tai tasapelin, mutta kun en osaa päättää tuikkaako siihen ristin vai ykkösen...

Pesäpalloa yhtään seuraamattona ei olis mitään hajua ollut näistä, Seinäjoen ja Koskenkorvan poimin kuitenkin hieman isommalla Urhon innoittamana. Joensuun jätin pois, koska kerroin oli enää 1,18.

Uskaltanee jo kohta kiittää?
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Pesäpalloa yhtään seuraamattona ei olis mitään hajua ollut näistä, Seinäjoen ja Koskenkorvan poimin kuitenkin hieman isommalla Urhon innoittamana. Joensuun jätin pois, koska kerroin oli enää 1,18.

Uskaltanee jo kohta kiittää?

Ole hyvä. Kaveri teki lapun ja minä en kun en osannut Kaljuun noin paljoa luottaa. Eikä silti ollut päivän pahin vitutus edes.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ole hyvä. Kaveri teki lapun ja minä en kun en osannut Kaljuun noin paljoa luottaa. Eikä silti ollut päivän pahin vitutus edes.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Itsekään en luottanut Kaljuun, vaan Boströmiin ja HJK:hon, ja pelasin 4,95 kertoimella to progress next round vetoon Kaljua.

Eli loistava päivä vedonlyönnin parissa tänään.
 

ED89

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, NHL, KHL, Maajoukkeet
Huomiselle pelattuna Bayern München (1,57), Real Madrid (1,97) ja Ruotsin naiset (2,40). Kertoimet pudonneet mutta jos joillekin vielä maistuu niin ilman muuta kupongille.

Lyon - Real Madrid 2

Harjoitusottelu. Real avasi pre-season-kautensa Bournemouthia vastaan voittaen helposti 6-0. Päävalmentaja Carlo Ancelotti peluutti ottelussa molemmilla jaksoilla eri pelaajia, toisin sanoen "kahdella joukkueella". Lyon on sen sijaan pelannut harjoituskaudella kolme ottelua eikä ole liiemmin vakuuttanut. Materiaalierohan on selvä, ei Lyon ole enää nykypäivänä se sama jengi joka voitti 7 kertaa peräjälkeen Ranskan liigan.

Bayern München - Barcelona 1

Harjoitusottelu. Bayern jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi. Kahdessa viikonlopun harkkapelissä (60min) kaatuivat HSV 4-0 ja Mönchengladbach 5-1. Muut heinäkuun kolme ottelua München on voittanut maalierolla 13-0. Barcelona sen sijaan avaa vasta kautensa. Bayern ei tule säästelemään sillä ottelu pelataan sen kotikentällä Allianz Areenalla. Barca ei ole tässä mukana aivan ykkösmiehistöllään joten Bayern on kyllä kotiyleisönsä edessä suursuosikki.

Barcalta puuttuu harjoituskauden avausottelusta Victor Valdes, Dani Alves, Gerard Piqué, Carles Puyol, Jordi Alba, Cesc Fàbregas, Andrés Iniesta, Xavi, Pedro, Sergio Busquets, Ibrahim Afellay, sekä uusi hankinta Neymar. Eric Abidal, Thiago Alcantara, Isaac Cuenca (laina) ja David Villa vaihtoivat kesällä maisemaa.

Barcelonan miehistö huomenna:

Pinto, Oier, Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano, Song, Sergi Roberto, Dos Santos, Messi, Tello, Alexis, Sánchez, Planas, Espinosa, Gómez, Román, Femenía, Gabarrón, Tsafack, Nieto, Quintillà, & Samper.

Ruotsi N - Saksa N 1

Paljon on puhuttu Saksan joukkueesta näissä kisoissa. Maalla on oma "nuorennusleikkaus" käynnissä eikä maa ole se kuumin ennakkosuosikki, myös loukkaantumiset riivaavat. Saksahan on voittanut viisi kertaa EM-kultaa peräjälkeen mutta kuudetta ei ole odotettavissa, varsinkaan kun vastassa on välierässä Ruotsi. Saksalta on viime vuosina siirtynyt maajoukkueesta sivuun mm. kaikkien aikojen eniten maaotteluita pelannut sekä maaleja tehnyt Birgit Prinz, Ariane Hingst, Kerstin Garefrekes & Inka Grings. Hallitsevan MM-pronssimaan Ruotsin kertoimet ovat laskussa.

Saksalta saattanee myös uupua maalitykki Celia Okoyino da Mbabi, joka paukutti karsinnoissa peräti 17 maalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös