Vedonlyönti

  • 3 970 706
  • 21 674

Viuhula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi yön NHL-kierrokselta itseäni silmään pisti pari ihan pelattavaa kerrointa.

Detroit - Calgary 1 2,00

Ottawa - Buffalo 1 2,10

Philadelphia - Tampa Bay 2 2,70

Detroitin pitäisi kotiedun turvin voittaa sysipaskasti aloittaneen Calgaryn. Detroitilla toki otteet hieman ailahdelleet, mutta mielestäni laadukkaampi joukkue ja paremmat otteet sekä kotietu puoltavat Detroitia siinä määrin, että kahden kerroin maistuu. Ottawa puolestaan on viime peleissä saanut nauttia Craig Andersonin loistavista otteista, mutta eivät silti ole kaikkia pelejä voittaneet. Nyt vastassa on viime kierroksilla puolustuksellisesti tuuliajolla ollut Buffalo, joten kotietu taas huomioiden kerroin kelpaa ainakin minulle. Tämä peli tuskin on runsasmaalinen. Viimeisessä kohteessa ailahtelevasti esiintynyt Philly saa vieraakseen pienissä liekeissä mielestäni olevan Tampan, joka on viimeistellyt lähes 5 maalia per peli pelaamassaan kahdeksassa ottelussa. Toki pitää huomioida, että kotona ovat toistaiseksi saaneet pelata suurimman osan otteluistaan, mutta maalinteko kasvattaa itseluottamusta jne...

Yhteiskerroin 11,34 ja kertoimet Veikkauksen.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tuli laitettua kioskilla käydessä lappu pienen tauon jälkeen. Vanhoilla listoilla, ilman tietoa kertoimista tuli laitettua tripla Detroit, Washington & NY Rangers. Jälkimmäisin tunnesyistä ja hieman lisäjännitettä peliin, Detroitia voi veikata aina kotona hyvillä mielin, sekä uskon Washingtonin kääntävän kelkkansa nyt viimeistään Torontoa vastaan kotona. Viime Capsien peleissä on jo ollut jotain yrittämistä, joskin Pinkkuja vastaan katkesivat heti oman onnekkaan tasoituksensa jälkeen. Kerrointa tuli hieman reilu 9.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko kellään kokemuksia pokerihuone.com sivustosta? Kuinka nopea kotiutus siellä on?
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Singlet napsuu toistaiseksi voitollisesti NHL-peleistä ja toivotaan tänään jatkuvan....Kovin on vaan tasainen kierros tulossa ja varmaan on paljon tasureita.

Columbus - LA Kings 2 2,15

- Columbuksen puolustus on hurja, poissa kolme runkopakkia. Oletettavasti:

Erixon - Johnson
Tyutin - Savard
Holden - Goulobef

- Kings on kohta ruvettava voittamaan heikompaa ainesta jos mielii playoffeihin. Kelkka kääntyy tänään.

Arpani osui myös seuraaviin:

Islanders - Penguins 2 1.92

- Islandersin puolustus ylisuorittaa.
- Penguins on nyt 3 ottelun voittoputkessa. Edellinen tappio kotijoukkueelle ja ei Islanders toista voittoa ota lyhyen ajan sisään kovasta vierailijasta...

Detroit - Calgary 1 2.00

- Calgary ei ole vakuuttanut, ei edes Kipper. Detroit kahden kertoimella kotonaan on todellakin pelattava.

San Jose - Chicago 2 2,55

Edit: 3/4 oikein ja hyvä meno jatkuu....Detroit meni väärin. Ihmeen takkuista heillä.
 
Viimeksi muokattu:

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kokeillaas suomen voittoa moneylinenä (rankkari-ja jatkoaikavoitto lasketaan) kertoimella 3.55.

Lisäksi yöksi laitetaan Anaheimille voitto kertoimella 2.55. Eiköhän se Vatanenkin avaa pistetilinsä ensiyönä.
 

Medrin.S

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, HCK
Onko muilla ollut tänään veikkauksen netissä ongelmia? Vetoja lyöty sisään, mutta mm. Portugali - Ecuador ja Burkina Faso - Ghana pelit näkyvät omissa peleissä 0,00 kertoimilla. Lisäksi toisessa vedossa kahden pelin kertoimet ovat vaihtuneet keskenään.

No, toivottavasti ei synny ongelmia, ainakaan jos vedot osuvat.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos täällä joku Veikkauksella pelailee netin kautta, niin järjestelmässään on joku virhe. Omat pelit -osiossa näkyy kyllä aamulla pelaamani Mestis-kierros, mutta ainoastaan yhdessä pelissä (1/4) näkyy kerroin, muissa näyttää kertoimeksi 0,00. Soitin Veikkauksen asiakaspalveluun ja pahoitellen nainen sieltä kertoi, että järjestelmävirhehän se, mutta että heillä nuo pelit näkyvät aivan oikein ja jos sattuu voitto tulemaan, niin massit kilahtavat pelitilille tavalliseen tapaan. Ajattelin vaan ilmoittaa, ettei kukaan muu turhaan pelästy samalla lailla kuin minä, kun pelattu pitkäveto näytti tällaiselta:

4 kohdetta Tulos Oma merkki
14. JYP-Akatemia − LeKi — - - 1 1,40
17. Hokki − Sport — - - - X 0,00
20. K-Vantaa − KooKoo — - - 2 0,00
23. TUTO Hockey − Peliitat — - 1 0,00

Kokonaiskerroin: 0,00

Maksettu: 10,00 €, 06.02.2013 klo 10.28 (Veikkauksen pelipalvelu)

Rivimäärä: 1, panos: 10,00 €

Tarkkuutta siellä Veikkauksen päässä! Ei ole iso panos pelissä, mutta tässä on ihmisten rahoista kysymys, kyllähän tuon "pelikupongin" nähtyään kuuluukin, jos ei nyt varsinaisesti säikähtää, niin ainakin ihmetellä suuresti. Normaalisti tulee pelattua NordicBetillä, mutta nyt huomasin Veikkauksen tilillä olevan rahaa, tein pelin ja lapun nähtyäni eka ajatus oli, että mitä vittua? Noh, onneksi asia on siellä päässä kunnossa, joten KUN nuo osuvat, niin voitot tulevat ainakin oikein.

*edit*

Kas, tuota kirjoittaessani Medrin.S onkin jo ehtinyt asiaa ihmettelemään.
 
Viimeksi muokattu:

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Itsellä oli eilen Nhl-peleistä osa Veikkaukselta ja näytti 0 kerrointa pelin kohdalle maksun jälkeen. Mutta ihan oikein oli kertoimet ja rahat tuli tilille kuin pitikin.
 

Rapala

Jäsen
Hollanti lähtee sen verran heikolla avauksella kotimatsiinsa Italiaa vastaan niin tuli pelattua vierasvoittoa kohtuullisen isolla. Kerrointa 3,1.

e. tähän samaan vielä, että ajattelin pelata Veikkauksen livessä Argentiinaa kunhan kerroin hilataan tuonne yli kahteen. Toivottavasti eivät saa nopeaa maalia. Zlatan pelaa tänään ilmeisesti vain yhden puoliajan.

e2. ja puuh. 2min ja 0-1.
 
Viimeksi muokattu:

Hönde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, Real Madrid
Tällaisella tuplalla lähdetään tähän iltaan. Ei muuta kuin innolla seuraamaan pelejä.

Ruotsi+1 - Argentiina 2 4,25
Ranska - Saksa X 3,20

Kokonaiskerroin 13,60
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hollanti lähtee sen verran heikolla avauksella kotimatsiinsa Italiaa vastaan niin tuli pelattua vierasvoittoa kohtuullisen isolla. Kerrointa 3,1.

Täysin samaa katselin. Veikkaus tarjoaa noin herkullisen kertoimen. Menee reisille jos menee, mutta kohtalaisen isolla laitettu täälläkin.
 

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Jos täällä joku Veikkauksella pelailee netin kautta...

No hyvä homma että tämäkin selvisi täältä etten lähtenyt huutelemaan heti veikkaukselle, itse nimittäin juuri ihmettelin kun pistin muutaman lapun Veikkauksenkin tarjonnasta vetämään ja kertoimet nollaa tai päin persettä, että mitäs paskaa tämä on. Pääasia kun noi nyt tottakai osuvat, että tuhannet eurot löytävät oikean omistajankin.

Kansainväliset futismatsit, NBA, ja NHL-lappua on vetämässä, hieman on ollut viimeaikoina huonoa tuuria ja monta kertaa hyvät laput kusseet yhden kohteen takia ja yleensä vielä aivan lopussa. Tänään osuu, onhan nyt välillä napsahdettava.
 

Rapala

Jäsen
Minä en ota tästä vastuuta jos pelaatte, mutta veikkauksella saa tällä hetkellä 1,25 kertoimella live-vetoa sille että Zlatan ei tee maalia toisella puoliajalla. Ruotsalaismedia pitää varmana että Zlatan pelaa ottelussa vain n 50 minuuttia (toiset sanoo että vain puoliajan) eli jos kelpaa 1,25 kertainen rahojen monistus niin kaikki kiinni vaan.

e. näköjään palauttivat vedot kun vaihdettiin puoliajalla. perkele, vähän tuntee tulleensa kusetetuksi.
 
Viimeksi muokattu:

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tuli lyötyä Dallasille roposet, Oilersilta puuttuu:

Horcoff (hand), Belanger (foot), Sutton (knee), Eager (concussion), Jones (eye), Peckham (AHL - conditioning), Fistric (back), Nugent-Hopkins (shoulder?).

Kokoonpano on seuraavanlainen:

Hall - Arcobello - Eberle
Yakupov - Gagner - Hemsky
Hartikainen - Lander - Paajarvi
Hordichuk - Smyth - Petrell

Smid - Petry
Schultz - Schultz
Whitney - Potter

Dubnyk


Tietenkin taistelevat loppuun saakka ja voittavat!
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Entraction taas ihan messissä tässä hommassa. Pari päivää takaperin 24hPokerilla oli futispelin joukkueet väärinpäin (Lech pelasi vieraissa, mutta oli merkitty sivuilla kotijoukkueeksi). Pistin Lechille panoksen, Lech hävisi (muistaakseni 3-1), mutta pelitilille tuli fyrkkaa, sillä heidän päässä oli joukkueet väärin päin.

Nyt Oilers - Stars-pelissä vetona ensimmäinen erä yli 0.5 maalia, tulos 0-0 ensimmäisen erän jälkeen. Noh, voitot tuli tilille vaikka heillä lukee vedon kohdalla "0-0". Kyllä ilmainen raha kelpaa.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Tänään taidan läheä Tanskan kelkkaan, olympiakarsinnat kotikentällä Ukrainaa vastaan. Ukraina on voittanut edelliset kuusi keskinäistä niukasti, mutta ne pelattiin vuonna 2008 ja Tanska on ottanut huimia harppauksia eteenpäin sen jälkeen.

Tanska saa maalilleen Ducksin organisaation Frederik Andersenin, joka sai seuraltaan luvan osallistua kisoihin. Kakkosena aloittaa joko Nielsen tai Galbraith.

Tanskan kentälliset:

Mads Christensen - Morten Green - Morten Madsen
Julian Jakobsen - Nicklas Jensen - Nichlas Hardt
Jesper Jensen - Patrick Bjorkstrand - Frederik Storm
Kirill Starkov - Thor Dresler - Morten Poulsen

Daniel Nielsen - Stefan Lassen
Jesper B. Jensen - Philip Hersby
Mads Bødker - Mads Bech

Andersen

Madsia ja Mortenia joka lähtöön..

Ukrainan joukkueesta ei sen tarkempaa tietoa (kun ei tuo Ukraina taivu meikäläisellä) kuin että se on täynnä kommunisteja ja KHL-seura Donbass Donetskista on vain muutama pelaaja joukkueessa.

Tässä vielä linkki Tanskan jääkiekkoliiton sivuille kokoonpanoon.

Sen verran sain Ukrainasta selville, että veteraani Oleg Timchenko pelaa ykkösketjussa. Linkki eliteprospects.com

Tanska -1.5 - Ukraina @1.70 -> tarjolla lähes kaikilla sivustoilla.
 
Viimeksi muokattu:

Jack Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Barcelona, HJK
Tanskan kelkkaan voisin minäkin hypätä...
Kuitenkin ensimmäinen lappu lähti seuraavanlaisena:
Kazakstan Itävalta ja Valko-Venäjä.
Lasken nämä suosikeiksi kyseisissä otteluissa (Ranska-Kazakstan, Itävalta-Italia ja Valko-Venäjä-Slovenia) ja uskon suosikkien pitävän.
Sen kummempia perusteluja ei ole, mutta tasoeroja löytyy ja MuTu on vahva. :) Näin rahat on ennenkin hävitty.

Harmillisesti Kazakstanin kerroin putosi 2,35 -> 2,05 juuri kun olin maksamassa mutta annoin mennä kuitenkin.
Veikkauksella pelasin muualta varmasti voisi kohteisiin löytyä parempia kertoimia.

Ranska-Kazakstan 2 2,05
Itävalta-Italia 1 1,90
Valko-Venäjä-Slovenia 1 1,55
kerroin: 6,03

Muista päivän peleistä harkinnassa ovat nopealla vilkaisulla Tanskan lisäksi Sveitsin voitto Norjasta sekä Tampa ja Vancouver NHL:stä. Osaisko joku sanoa EHT-pelistä Tshekki-Ruotsi? Kertoimet Ruotsin puolella mutta en ole ehtinyt perehtyä kokoonpanoihin.. Tulee kuitenkin ainakin sivusilmällä seurattua peliä niin mielenkiinnosta voisi jonkin vedon laittaa..
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Olen löytänyt sisäisen rauhan NHL-veikkauksiin. Oma voimasuhdearvio, jota ei voi selittää, toimii yhdessä keskinäinen historia vertailun kanssa. Pikkurekat nyt ei natsaa, mutta singleillä paukkuu kassaa plussalle. Hitaasti, mutta varmasti.

Viime yön saldo:

Single-kohde Tulos Oma merkki
101. Colorado − Anaheim 0 − 3 2 2,35 2 2,35
Kokonaiskerroin: 2,35
Voitit ***

Ja pieleen meni:

3 kohdetta Tulos Oma merkki
95. Edmonton − Dallas 2 − 2 X 3,75 1
98. Montreal − Boston 1 − 2 2 2,35 2
108. Philadelphia − Indiana 69 − 88 2 2,25 2 2,35

Ensi yölle on monta hyvää mahdollisuutta, mutta pitää vielä odottaa kokoonpanoja. Mielessä on Vancouver Ml 2 (1.88), Rangers (1.95), Penguins (1.80, tässä kertoimet laskussa jo) ja Flyers (1.97) singleinä tai tuplana. Päivitellään kun laput on valmiit.

Tanska vaikuttaa hyvinkin pelattavalta. Hieno vihje ja taidan itsekin tarttua siihen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkaukselta otin kotirekan:

Jets - Toronto 1
NYR - NYI 1
Philly - Florida 1
Devils - Bolts 1
Penguins - Caps 1

Suhteellisen pienen panoksen laitoin, mutta sen verran, että tulee melkoisesti lisää mielenkiintoa (ja luultavasti vitutusta) yön peleihin. Jets ja/tai Devils tuon luultavasti kolaroi, mutta kertoimia kertoimia.
 

KuKKaKeppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KYRöskosken PÄrske
Kokeillaan tälläistä:

Ampumahiihto: Saksa-Ranska 2 (1,70)
Lätkää: Norja - Sveitsi 2 (2,05)
Tanska - Ukraina 1 (1,40)
Jets+1 -Toronto X2 (8,05 tai 3,75)
St.Blues+1-Detroit X2 (8,70 tai 4,85)

Kolmosen panoksella ja kertoimet pomppii 91 ja 350 välillä. 12 euroa maksoi lappu siis.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Hawksin Veikkauksen 2.50 kerroin Phoenixissa vaikuttaa pelaamisen arvoiselta. Phoenix oli melko heikko Wildia vastaan kotona, vaikka lopulta 2-1 sitten pelin voittikin. Hawks taas on osoittanut olevansa lännen parhaita joukkueita.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Jahas, nyt lähti sitte betsafe kyllä boikottiin. Aiemminkin ollut ongelmia sivujen softan kanssa. Nyt koko viikon ollut sivu enemmän tai vähemmän sekaisin ja jumissa, vedot ei ole menneet läpi, live-vedonlyönti kaataa selaimen ja muutenkin softa jumittaa aivan vitusti. Vähääkään kauemmin kun viipyy sivulla, mitään vetoa ei pysty lyömään. Varsin vittumaista, jos pelaa isompaa järjestelmää erilaisilla kohteilla eri sarjoista. Viikonloppuna pari sivusuun mennyttä live-vetoa jo vitutti kun pientä oravaa, mutta nyt huomasin että oli kaksi tän päivän vedoista mennyt kahteen kertaan, eli sama veto tuplana. Perkele, vaikka osuisikin niin ei muuta kun rahat pois ja tili sulkuun. On se ihmeellistä ettei nykypäivänä saada toimivaa sivua aikaiseksi, kun se kuitenkin n.80%:lla muista vedonvälittäjistä onnistuu.

Ainoa syy miksi betsafella ylipäänsä joutui pelaamaan oli kanadan junnuliigat, mutta nyt täytynee tyytyä Unibetin vajavaisiin listoihin. Toki otan vastaan vinkkejä, jos jollakulla on parempaa infoa missä WHL/OHL-matseja voi vetää??

Ettei ole pelkkää kitinää tämä(kin) viesti, pannaan nyt noi päivän vedotkin esille, vaikka osa ehti alkaakin jo:
Itävalta - Italia 1 1.99
V-Venäjä - Slovenia x2 2.12
Tsekki - Ruotsi -1 2 2.70
Latvia - Iso-Britannia +3.5 1 1.86

Tupla-trio-kvartetti tulilla kohtalaisella panoksella. Ja kiitos töhöilyn, kahteen kertaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös