Vaatimus Rauman Lukon johtoportaalle!

  • 17 603
  • 86

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Kyllä tämä täytyy allekirjoittaa!

Itselleni ei ole mennyt jakeluun, että miten joukkueen nimi voi olla Lukko jos mikään ei siihen viittaa? Varmasti nämä nuoremmat fanit ihmettelevät tätä. Sama homma jos vaikka Tappara ottaisi logoksi karhun kuvan niin ei kai silloin joukkuuen nimi voisi olla Tappara?

Valkoisen vieraspaidan kannalla olen, siinä tuo Lukko-logo näyttää erittäin hienolta ja kotipaidassa vielä hienommalta.

Kuten aiemmin jo todettu niin jos kettu kerran myy paremmin niin olkoon fanipaidoissa tai sitten niin sanottuna kolmospaitana, jota käytetään joissain kotipeleissä.

Perinteet kuniaan!
 

Fordél

Jäsen
Jatka lausetta loogisesti:

Kärpillä on paidassa kärppä, Ilveksellä ilves, Pelicansilla pelikaani ja Lukolla _____________ .

Millä helvetin logiikalla joku lukkopomo kirjoittaa tohon sanan "kettu"? Sellaisen vastauksen kanssa mennään metsään kuten kettu konsanaan. Se on vittu lukko!

Eli allekirjoitan ja vaadin perinteiselle seuralle perinteistä lukkologoa!
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Allekirjoitan. Väärän päätöksen voi myöntää ja tehdä oikein. Se on oikeaa johtajuutta. Ei kettua missään muodossa, se vain hävettää.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Ottakaa logoa takaisin lukkoon vaihtaessanne takaisin myös ne pelipaitojen "ruotsalaisvärit", nimittäin varsinkin tuo valkoinen vieraspelipaita on mitäänsanomaton.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Joo, täältä myös komppaus vanhalle kunnon Lukko-logolle.

Mielestäni tuo Ketun patchiin kutistaminen olisi hyvä idea. Muksuillekin jotain..


Vielä Boris Rousson maaliin ja hyvä tulee..
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Ehdottomasti vanha kunnon Lukko-logo rintaan ja mahdollisimman nopeasti. Jos siitä ketusta nyt ei voi kertakaikkiaan luopuo, laitetaan sitten pieni ketun kuva olkapäähän. Lapsille voidaan edelleen sitten myydä kettu-fanituotteita, vaikka pelipaidassa olisikin iso Lukko-logo.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei kai siitä ketusta kokonaan eroon enää päästä, kun sen avulla myydään nuoriso-osastolle fanikrääsää paremmin. Lukolla alkaa jo olla melkoinen lauma sellaisia kannattajia, jotka eivät muuta logoa enää edes muista.

Silti olen ehdottomasti sitä mieltä... ei vaan suorastaan vaadin, että pelipaitaan on palautettava perinteinen LUKKO-logo. Eri versioista tuo lehväslukko on paras. Eetu-ketut sitten patcheina olkapäihin, jos kettua on markkinoinnillisista syistä pakko mukana roikottaa.

Ja olkoonkin niin, että silmä alkaa tottua valkoiseen vieraspaitaan eikä se näytä yhtään hassummalta, niin Rauman Lukon värit ovat sininen ja keltainen. Keltainen vieraspaita takaisin. Heti ensi kaudeksi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hyvän asian puolesta minäkin!

Käyttäkää vain markkinoinnissa ja oheistuotemyynnissä tuota kettua, mutta kyllä Lukon ainoa oikea logo on lukko! Sanotaan vielä täältäkin ääneen jo miljoonaan kertaan mainittu asia: ketut patcheina pelipaitojen olkapäille ja fanituotemarkkinointiin. Pelipaidan rintaan pitää ehdottomasti saada iso lehväslukko vuosilukuineen.

Kotipaidan värinä sininen on OK, vieras-/kolmospaitoina sitten sekä valkoinen että keltainen. Valkoista käytettäisiin "kellertäviä" vastustajia vastaan, kuten Kärpät, KalPa ja SaiPa. Keltainen olisi käytössä, kun sekoittumisen vaaraa ei ole mm. TPS:a, Ässiä ja HIFK:ta vastaan. Kotipeleihinkin voisi hommata toisen pelipaitasetin. Esim. lauantaisissa kotipeleissä käytössä olisi tuo jo aiemmin mainittu vuoden '64 retropaita ilman mainoksia; sinisellä pohjalla tosin.

Siinähän olisi ensi kaudeksi jo neljää erilaista fanipaitaa (sininen Lukko-logo, sininen retro, keltainen Lukko-logo ja valkoinen Lukko-logo) myytäväksi. Tähän päälle vielä joku fanipelipaita isolla Kettu-logolla nuoremmille kannattajille täysin ilman mainoksia. Lisäisikö tällainen malli enemmän tuota fanituotemyyntiä kuin tämä väkinäinen Kettu-logon mukanaroikottaminen parhaalla paikalla?

Onko muuten jossain nähtävillä noita Lukko-logojen eri versioita vuosien varrelta?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ei kai siitä ketusta kokonaan eroon enää päästä, kun sen avulla myydään nuoriso-osastolle fanikrääsää paremmin. Lukolla alkaa jo olla melkoinen lauma sellaisia kannattajia, jotka eivät muuta logoa enää edes muista.
Kyllä kai myydäänkin kun ei siellä enää minkäänlaisella muulla kuvalla varustettua fanikrääsää ole myynnissä. Jos olisi esim. tällaista perinteisellä kuvalla varustettua paitaa myytävänä rinnakkain tuon ketun kuvan kanssa niin luulisin että tätä vanhaa ja aitoa Lukko-paitaa menisi enemmän. Tai ihan mitä vaan, vaikkapa viirejä tai kaulaliinoja rinnakkain myynnissä niin sama tulos, vanhaa kunnon Lukko-logolla varustettua tuotetta myytäisiin enemmän.

Mielenkiinnolla olen tätä ketjua seurannut. Kukaan ei anna puoltoääntä tuolle nykyiselle ketulle, tätä on Rajalalle koetettu viestittää (jo aiemminkin, mm. viime keväänä), mutta minkä ihmeen takia asia ei mene perille? Luulisi että kannattajien mielipide painaa juuri tällaisessa asiassa, kun pelaajahankintoihin me emme voi puuttua.
 
Viimeksi muokattu:
Lukko takaisin. Epäilyttävän hinttimäisesti virnuilevaa kettua on menestys kiertänyt kaukaa. Eikä ihme. Kyllä muakin vituttaisi pelata tuollainen rinnassa.

Ja kyllä. Mua vituttaa tällä hetkellä kaikki Lukkoon liittyvä paskan tepsisarjan takia. Vähemmän ehkä vituttaisi jo edes logo voihtuisi vanhaan.
 

Epsri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakko on tähän vastata.
Joskus LUKKO rinnuksissa pelanneena en ymmärrä mitä tunteita KETUN pitäisi herättää ja minkä vuoksi taistella kaukalossa. Ei hankinnoilla ole mitään perinteitä puolustettavana eikä paikallisetkaan pelaajat taida ketun puolesta taistella? Onko pelaajilla tai kannattajilla edes mitään syytä olla ylpeitä pelipaidastaan mitä kantaa yllään? Minä en ainakaan tuntisi oloani kovinkaan ylpeäksi kantaessani Lukon paitaa, jossa on irvistelevä kettu(enkä sitä myöskään tee).

Raumalaisena ja Lukon kannattajana tämänhetkinen tilanne hävettää!
 
Viimeksi muokattu:

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lukko takaisin pelipaitoihin, koko muu Suomi nauraa teille tuon ketun takia. Tai ei naura, vaan säälii, sillä onhan se surullista, että perinteisen jääkiekkojoukkueen perinteinen logo on raiskattu vain siksi, että 90-luvulla oli muotia vaihtaa jääkiekkojoukkueiden logot hassunhauskoihin eläinhahmoihin.

Joukkueen nimi on Lukko, miksi pelipaidassa ja logossa virnuilee kettu? No kun joskus oli kuuminta hottia, että logossa on mikä tahansa velmun näköinen eläin niin Raumallakin päätettiin lähteä tähän mukahauskaan spedeilyyn täysillä mukaan. Noloa.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Mielenkiinnolla olen tätä ketjua seurannut. Kukaan ei anna puoltoääntä tuolle nykyiselle ketulle, tätä on Rajalalle koetettu viestittää (jo aiemminkin, mm. viime keväänä), mutta minkä ihmeen takia asia ei mene perille?

perinteisen jääkiekkojoukkueen perinteinen logo on raiskattu vain siksi, että 90-luvulla oli muotia vaihtaa jääkiekkojoukkueiden logot hassunhauskoihin eläinhahmoihin.

Pong, nyt mää sen keksin! Jonkun pitää kertoa sille Rajalalle että Retro-logot on nyt muotia! Niinkuin oikeasti ovatkin, ei tartte edes valehdella. Joskus on tullut mietittyä fanipaidan hankkimista mutta kun siinä on toi stanan Kettu.
 
Miksei mentäis samalla päätyyn asti.

Tyylin suhteen voi pysyä ihan tälläkin vuosituhannella, ja silti tehdä todella hienon paidan. Elikkä tästä Eepi All-stars paidasta vaan mallia. Kettu olkapäihin ja mainokset sopivilla väreillä. Ärsyttää kyllä muutenkin kun esim. valkoisiin paitoihin pitää tunkea jotain valtavia vihreitä suorakulmioita. Onneksi ei sentään Sveitsin liigan tasolle ole vajottu mauttomissa peliasuissa. Tosin jos sieltä otettaisiin mallia, niin Vesa Keskinen voisi sponssata joukkueiden parhaiden pistemiesten liekkipaidat.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Tuskinpa se Rajala näitä lukee, vaikka jokainen tähän ketjuun kirjoittanut lähettäisi sähköpostilla linkin tähän ketjuun. Silti haluan ilmaista kantani tähän asiaan, joka on minulle tärkeä: Lukko-logo on otettava ehdottomasti ja mahdollisimman pian takaisin. Eikä sitä vitun kettua tarvitse jättää minnekään olkapäihin. Mä opin rakastamaan Lukkoa ja niin muuten oppivat nää kettuun hullaantuneetkin. Tai elleivät opi, niin pysykööt poissa hallilta ja katsovat sitten vaikka jotain taotaopiirrettyjä, että näkevät kettuja. Kettu vittuun LUKON paidoista.

(Omassa fanipaidassa on se toiseksi rumin kettuviritelmä kaudelta 98-99(?), mutta jos Lukko-logo palaa paitoihin, lupaan joko polttaa vanhan fanipaidan tai vähintään heittää sen varastoon mädäntymään ja ostaa uuden, oikealla logolla varustetun, paidan)
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Allekirjoitan hyvän asian puolesta minäkin.

Mutta mitä tämä topic tekee Kierrätyskeskuksessa? Aihe kun on itsessään arvokkaampi kuin koko Kierrätyskeskuksen moska yhteensä.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko paitaan ehdottomasti. Perusteluja en viitsi pistää, kun ne on täällä niin moneen kertaan jo todettu.

Toivottavasti Rajala&Co. kuuntelisi nyt kerrankin meitä faneja (niin Lukko- kuin muitakin) ja löisi sen säpin siihen paidan keskelle. Ei tää voi olla niin vaikeeta. Jotenkin typerältä tuntuu edes käydä keskustelua siitä, että saataisiin Lukko paitaan, kun kerran Lukko on joukkueen nimikin.

Nyt voisi oikeasti Raumalla laittaa pystyyn jonkinlaisen kansanliikkeen, nimiä listaan tavoitteena saada esim. kaudelle 2011-2012 tuo Lukko takaisin rintaan (jos ensi kausi on liian aikaisin). Länkkäriin jotain jutunpoikasta ja kyselyä Rajalalta, että mikä helvetin kettu... Varmasti ainakin 90% lukkofaneista on tuon Lukon kannalla, niin miksi ihmeessä se repolainen siinä vielä seisoo? Ja sitäpaitsi, monet tuntemani lapset/nuoretkin pitävät tuota alkuperäistä logoa parempana.

Tee jotain, Timotei!
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pong, nyt mää sen keksin! Jonkun pitää kertoa sille Rajalalle että Retro-logot on nyt muotia! Niinkuin oikeasti ovatkin, ei tartte edes valehdella. Joskus on tullut mietittyä fanipaidan hankkimista mutta kun siinä on toi stanan Kettu.

Niinpä. Lukkologoon siirtyminen olisi nyt kaupallisuuden kannalta jopa perusteltua. Luulisin, että liitteenä olevan kuvan kaltaisia fanituotteita menisi ihan mukavasti kaupaksi, ketunnaamatuotteet on vähän turhan lapsellisen oloisia aikuiselle ihan siviilissä käytettäväksi.

Eli allekirjoitan, Lukko takaisin!

edit: Niin, siis kyllä varmaan tuollaisia valokuviakin joku ostaisi, mutta tarkoitin kuvassa näkyvän paidan kaltaisia tuotteita. Siitäs saitte hakamussuttelijat.
 

Liitteet

  • ATT3138683.JPG
    ATT3138683.JPG
    34,4 KB · kertaa luettu: 1 105
Viimeksi muokattu:

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Minun mielestäni sen Lukko-logon ei tarvitsisi edes olla mikään edellisistä vaan esim. hieman päivitetty versio edellisestä, jos joku Lukko-organisaatiossa pitää sitä Lukko-logoa vanhanaikaisena eikä sen takia halua palata siihen. Pääasia olisi vaan se että Lukko-nimisen joukkueen paidassa on logona lukko eikä mikään kettu.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
RV16 kirjoitti:
Mutta mitä tämä topic tekee Kierrätyskeskuksessa?

Jatkoajan säännöt määräävät kaikenlaiset listaukset ym sijoittamaan tänne.

Joku sanoi, että tuskin Rajala näitä lukee. Laitetaan lukemaan. Tämä ketju, kuten facebookiin avattu vastaava ryhmäadressi, tullaan toimittamaan Lukon toimistolle. Länsi-suomi sanomalehdestä kyseltiin jo tänään ja lupasin antaa asiasta juttua toimittajalle.

Nyt vaan ryhmävoimaa ja katsotaan miten käy ? Viidessä tunnissa 130 jäsentä facebook sivulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös