Vaasan Sport 2013–2014: Kohti unelmaa!

  • 1 058 940
  • 2 993

Rocco

Jäsen
Siis huh,huh, vasta 3 ottelua takana ja tehot 4+1! Kaveri vielä "totuttelee" pelaamista euroopassa. Toivottavasti voimme nauttia kaverista vielä pitkään ns."mahan täydeltä".
USA:n nuorisomaajoukkueen pelaajat sekä yliopistopelaajat pelaavat hyvin pitkälle eurooppalaista jääkiekkoa. Kaukalot ovat usein lähellä eurooppalaista leveyttä, ja luistelu on enemmän pääosassa kun vertaa vaikka Kanadan junnusarjoihin. USA:n nuoret pelaajat ovat ehkä monipuolisimpia pelaajia, mitä kiekkokartalta nykyään löytyy. Puhutaan siis isojen muutosten jälkeisistä pelaajista, joita on USA:n 26-27v ja nuoremmat pelaajat. Hyvä kombinaatio luistelua, taitoa, röyhkeyttä ja kovuutta.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Käykääs kahtoos juutuubis Henrionin UNH clippejä. On siellä huikeita jamppoja muitakin tosiaan. Yleisöö muuten näyttäs olevan hitokseen. Voi John pikkusen kummastella mestismeininkiä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yleisöö muuten näyttäs olevan hitokseen. Voi John pikkusen kummastella mestismeininkiä.

Harmi, ettei ehtinyt kokemaan Lempäälän latoa.

Pohjalaisessa oli juttua, että moni pelaaja olisi halukas tulemaan tänne, mutta odottavat päätöstä liigapaikasta. Nythän se venyi niin pitkälle, että siirtoraja tulee jo vastaan, mikä on tietenkin harmi, ettei saadan ylivoimaista jengiä kasaaan playoffeihin.

Huhuja tietenkin pyörii edelleen ja tämän viikon pakki/maalivahti huhustakin on jo puolet toteutunut. Uusimman Sportin foorumilta poimitun huhun mukaan Frans Tuohimaa on nähty Vaasassa.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vai Tuohimaa huhuja hmm..ja mä kun olin kuulevinani huhua Turkkusen suunnalta. Nämähän nyt voi muuttua melko nopeasti ja auditoinnin tuloksen julkistamisen venähtäminen vaikuttaa tietysti myös. Voishan se Ere sorvata ehdollisia soppareita ja näitä luultavasti on tehtykin ja tehdään.
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Mitäs ihmettä, täällähän on muutama viesti jopa mahdollisien uusien pelaajien spekulointia, mä kun luulin että koko loppukausi menee pippeleitä vertaillessa Kouvolalaisten kanssa. Älytöntä helvetin nupinaa ja napinaa palstat täynnä, vaikkei ne loppupeleissä mitään merkkaa.

Nojoo, eli siis Haverinen veks, ja Manninen tilalle: Sanoisinpa että Haverisen viime aikojen otteilla tämä oli ehdottomasti voitto Sportille. Toki sanon sen vähän varovasti koska itselläni ei oikein ole mitään muistikuvia Mannisesta. Tosin ilmeisesti jopa KiValaiset ovat sitä mieltä että kunnossa oleva Manninen vie Haverista 100-0 (tai ainakin lähelle), joten kaippa siihen pitää uskoa. Toivottavasti tämä nyt edesauttaisi Tuohilammenkin pelaamista kun toinen sähläyskone lähti viereltä pois. Saapi nähdä.

Vai että Tuohimaata nähty Vaasassa.. No mikäs siinä, kyllä Tuohimaa mulle kelpaisi ihan hyvin. Tosin Tuohiksellakin on noita Jokeri-kytköksiä niin siitähän se huhumylly vasta lähtisikin liikkeelle. Vaikka sekä Manninen että Tuohis olisikin vain yhteensattumaa, ei kukaan siihen uskoisi. Nojoo, mutta sellasta tänään.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Vai että Tuohimaata nähty Vaasassa.. No mikäs siinä, kyllä Tuohimaa mulle kelpaisi ihan hyvin. Tosin Tuohiksellakin on noita Jokeri-kytköksiä niin siitähän se huhumylly vasta lähtisikin liikkeelle. Vaikka sekä Manninen että Tuohis olisikin vain yhteensattumaa, ei kukaan siihen uskoisi.

Aika paljonhan näitä Jokeri-taustaisia pelaajia alkaa nyt Vaasan suuntaan virrata. MUTTA muistetaan nyt kuitenkin se, ettei tämän tarvitse tarkoittaa yhtään sen enempää kuin että Valtonen on to taustalla vahvasti mukana vaikuttamassa ensi kauden joukkueen rakentamisessa. Jokeri-Valtoselle Jokeri-organisaatio on kuin kotonaan hääräisi. Sikäli on luonnollista, että Jokeri-pelaajia pyörii Valtosen suunnitelmissa.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Playoff-kausikortit myyntiin perjantaina!

Perjantaina klo 10.00 lähtien varauksia voi tehdä seuran konttorilta. Kortti tulee voimaan heti, joten mitä nopeammin korttinsa lunastaa, sen enemmän pelejä sillä näkee.

Nyt korttinsa ostavalle tarjotaan etuoikeus varmistaa sama paikka myös mahdolliseen Liiga-katsomoon. Nykyisten kausikorttien haltijat ovat myös yhtälailla oikeutettuja lunastamaan paikkansa mahdollisella Liiga-kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Minkä verran maksoi viimevuonna esim. seisomakatsomoon lippu poffeissa?

Jos en nyt väärin muista olisiko ollut 16-18€? Viime keväthän nyt ei mitenkää riemukas ollut, mutta silloin oli 2 yhden hinnalla tarjous ainakin kerran. Red Armyn jäsenet saivat myös ilmaislippuja puolivälierissä vai oliko se 2012?
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toimistolle on tehty paljon kyselyitä liittyen mahdollisiin liigakausareihin. Toimistolta minusta hieno seuran etua tavoitteleva tarjous avata jo nyt pudotuspelien kausarikorttimyynti ja saada vakinaiset sitoutettua heti mahdolliseen liiganousuun. Hienoa tilanteen lukutaitoa.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jos en nyt väärin muista olisiko ollut 16-18€? Viime keväthän nyt ei mitenkää riemukas ollut, mutta silloin oli 2 yhden hinnalla tarjous ainakin kerran. Red Armyn jäsenet saivat myös ilmaislippuja puolivälierissä vai oliko se 2012?

Viime keväänä Red Armyn jäsenet saivat ilmaislippuja, tällä kaudella ei ole ollut puhetta edes etuosto-oikeudesta playoffeihin.

e. Täytynee itse hommata playoff kortti, niin ei tarvitse joka aamu olla jonottamassa kuset housuissa, että riittääkö lippua itselle.
 

kaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vai että Tuohimaata nähty Vaasassa.. No mikäs siinä, kyllä Tuohimaa mulle kelpaisi ihan hyvin. Tosin Tuohiksellakin on noita Jokeri-kytköksiä niin siitähän se huhumylly vasta lähtisikin liikkeelle. Vaikka sekä Manninen että Tuohis olisikin vain yhteensattumaa, ei kukaan siihen uskoisi. Nojoo, mutta sellasta tänään.

Mulla on sellainen muistikuva, että Tuohimaan parempi puolisko olisi Vaasassa opiskelemassa. Eli on toki saattaanut olla vaan käymässä, mutta ei tuo Vaasassa opiskelu varmastikaan heikennä kiinnostusta Sportissa pelaamiseen, jos asiasta keskusteluja on käyty.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kuinkahan pitkään nämä ketjukokeilut jatkuu? Rässy puhui tammikuusta kokeilukuukautena, mutta nyt saa jo todellakin loppua. Sportin pelissä ei ole mitään järkeä tällä hetkellä.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Juupajuu! Että sellanen peli. Olihan siellä hallilla taas hyvä meininki faneilla, kunhan se saataisiin siirrettyä tuolle joukkueelle.
Ei tässä vaiheessa kautta peli voi olla noin kuralla, kun se taas oli. Päättömiä kanoja ryntäilemässä ympäri kaukaloa, ilman mitään organisoitua tekemistä. Kaiken lukkona vielä Kuuselan sulaminen, jota vielä joukkue kaikin keinoin auttoi. (Rämönhän se piti sulaa).

Syötöt ja niiden vastaanottaminen täyttä soopaa.
Peukut KooKoolle järkevästä pelaamisesta ja hienosta kiekollisesta pelaamisesta, jossa syötöt napsuu lapaan ja ollaan viidessä sekunnissa vastujan alueella. Sporalla kiekko päätyyn ja perään.

Räpsä pisti Saarelan maalille jämäminuuteille, eikä Saarela epäonnistunut. Pistetään jamppa nyt maalille pari kolme kokonaista peliä, vaikka sitten imuroisi, mutta Kuusela saisi nyt levätä ja maalivahti hankintaan ennen siirtorajaa. Nyt ei enää kannata toitottaa, että täällä mollataan sarjakärjessä olevaa joukkuetta, tuo sarjakärki rupeaa olemaan langanohut tällä meinigillä.

Ja se yyvee on edelleen täyttä paskaa. Sitä on nyt pelattu 18 ottelua ja 70 kertaa ja saatu se yksi 5vs4-maali. KooKoo teki parissa sekunnissa, kun tilaisuuden sai.

Positiivista oli se, että paikkoja oli ratkaista.
Negatiivista oli se, että jos et tee, niin vastustaja tekee.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Joopa joo - huikea kiekkopäivä kerrassaan. Ensin hallilla turpaan ja sitten uutinen Koivun ja Filppulan poisjäänneistä..

Hieman on kyllä tuo meidän pakka sekaisin. Ei ole pelaaminen kovinkaan organisoitua. Kyllä tällaisella nipulla pelin pitäisi näyttää "pikkuisen" paremmalta. Noh lähtisikö se playoffseissa sitten?! Kuitenkin, kunhan nyt saataisiin Kivimäki ja Hattunen takaisin ruotuun. Sen jälkeen sitten kentälliset vihdoin lukkoon! Tuota rulettia on kestänyt nyt jo liian kauan, toki on miehetkin hieman vaihtuneet (uusia äijiä, pelikieltoja, rotaatiota).

- Tykkäsin Mannisen pelaamisesta. Ihan hyvä peli ensimmäiseksi peliksi ja loukkaantumisen jäljiltä! Heti > kuin Haverinen, etenkin kiekollisessa pelissä. Eiköhän miehestä vahvistus saatu. Pääsi muutaman kerran hyville vetopaikoille ja toimitti kiekkoa ranteella hyvin maalille, tänään ei kuitenkaan vielä uponnut.

- Nico Aaltonen tänään ihan hyvä. Vaikea sanoa ketä tuolta nyt pitäisi lähteä tiputtamaan kokoonpanosta kun äijiä tulee takaisin. Kyllä varmasti Kiviniemi ja Lehtinen akselilta ensin tippuu. Tapio on vähän niin ja näin, kyllähän se väläyttelikin mutta..

Nyt tuntuu että meillä on keskinkertaisen hyviä pelaajia tasaisesti neljässä kentässä, mutta homma ei oikein toimi ja yritetään niillä hyvillä yksilöillä ratsastaa. Kokkala-Henrion tutkapari väläytteli ajoittain, en sitten tiedä miten ketjut vakiintuu, kun herrat Kivimäki ja Hattunen tulee takaisin.

Lievää veskariongelmaa myös. Kyllä tänään liian halvalla pääsi KooKoo tulemaan rinnalle ja ohi. Nyt pitää sitten toimia nopeasti jos sikseen on. Meneekö pakka turhankin sekaisin näin pleijareiden kynnyksellä? Uutta äijää lappaa viime hetkillä sisään.. Nimimiehiä tälle sarjatasolle on paljon ja kaikki ei pysy millään tyytyväisinä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Täydellistä tunarointia taas. Viikko on ollut aikaa treenata ketjuja kuntoon ja muutenkin saada peliä paremmaksi, niin ainut mitä saadaan on häröpalloketjut ja yhtä surkea peli. Hienosti on käytetty tämä viikon tauko. Ainoa positiivinen asia oli, että Manninen oli parempi kuin Haverinen. Muuten tästä viikosta jäi vain todiste Sportin surkeudesta.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Odotin, että viikon treenaaminen näkyisi Sportin pelissä, mutta liian kovat oli odotukset. Viime kevään merkit on vahvasti ilmassa. Puolivälierissä, kun vastaan asettuu kurinalaisesti puolustava ja kamppaileva jengi, Sport on ongelmissa. Välierässä ei tällä tasolla olla edes suosikkeja.

Sport on Rässyn käsissä ajopuu. Hänen taidoillaan ei pelitapaa saada uomiinsa. Syksyllä meno jotenkin oikeni, olisi kiva tietää millä keinoin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sport on Rässyn käsissä ajopuu. Hänen taidoillaan ei pelitapaa saada uomiinsa. Syksyllä meno jotenkin oikeni, olisi kiva tietää millä keinoin.

Joo, nyt olen ensimmäistä kertaa todella pottuuntunut ja huolissani tuosta menosta kaukalossa. Aika alkaa loppua ja edelleen sekoitellaan ketjuja, vaikka se yksistään nyt ei tuota pelillistä lamaa selitäkään. Rässyn käsissä Sport on muuttunut kevään joukkueesta syksyn joukkueeksi. Jokainen ymmärtää, että nyt nähdyllä sekoilulla ja hengettömyydellä pelit loppuvat lyhyeen. KooKoon vierailu osoitti kiistatta, mitä tuleman pitää, kun vastassa oli sarjan huippujoukkue, jossa ne palaset on selvästi saatu paikoilleen kreivin aikaan ja pelaajita huokuu, että tuo homma on kivaa kun sen osaa. Sportilla piti olla hyvähenkinen joukkue kasassa, mutta ei se nyt kyllä siltä näytä. Ehkäpä sen organisoidun pelisysteemin puuttuminen vaikuttaa sitten jo korvienväliinkin.

Onneksi sentään tuosta eilisen pelin pressistä oli havaittavissa, että esimmäisen kerran myös Rässy itse näytti ulospäin turhautumistaan joukkueen suorittamiseen. Toivottavasti hän saa siitä aseet joukkueen nostamiseksi niskavilloista takaisin hommiin. Syksyllä nähtiin, mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. Mutta kyllä se mestaruuden voittaminen vaatii nyt sitä kertakopautusta taikasauvalla. Juna meni jo kaikenmaailman kokoonpanojen viilaamiselta.

E: En välttämättä osaisi itsekään saada tuota toimimaan, mutta sen verran täytyy koputtaa puuta, että tässä maksetaan nyt siitä virheestä joukkueen sasaamisessa, mihin minä ja moni muukin tällä palstalla kiinnitti huomiota jo viime kesänä; eli joukkueen pakkikalusto on taidollisesti liian kaukana hyökkääjistä. Liikaa laitettiin ropoja laitureihin pakiston kustannuksella, ja tulos on tässä. Kun sitten vielä Haverinen ja Tuohilampi floppasivat sekä Gröndahlille tuli huono kausi niin tilanne on karmea. Eikä millään pahalla meidän ikitaistelijoita kohtaan, mutta kun Uitto ja Heikkinen on meidän Liigaan tyrkyllä olevan joukkueen parhaat pakit niin alakerran rakentaminen ei todellakaan ole onnistunut.

Mendieta: Nythän Sport taas kuulemma treenaa viikon, jospa sitten ensi viikolla?... *sarkasm* Tappio vielä Keravalta niin sitten TuTo ja KooKoo alkaakin olla jo tasapisteissä Liiga-Sportin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Itseäni ihmetyttää myös se, että pelaajian vahvuuksia ei hyödynnetä oikein. Eilisessä pressissähän Räpsä haukkui Mirrin ja Piispan pelaamisen tuossa KooKoon 5 maalissa. Kujanpää, vaikka ihan hyvä puolustussuuntaan onkin ei ole kummoinen aloittaja. Nuo on sellaisia tilanteita joissa ne aloitukset PITÄÄ voittaa. Henrion on ottanut joitan aloituksia enkä ole nähnyt häviävän kuin yhden. Ottaahan Nyholmkin paljon aloituksia vaikka Nanna sentterinä pelaakin.

Kuinka paljon näitä pelaajien henk. kohtaisia ominaisuuksia esim. aloituksia edes treenataan? Sportilla ei ole keskushyökkääjistä yhtääkään hyvää aloittajaa, erinomaisesta puhumattakaan. Kokkala on ainakin silmin nähden paras, tilastoista ei hajuakaan.

Ylivoimallekkin voisi Henrionin heittää maskimieheksi. Isokokoinen, vahva ja hyvä maalintekijä. Laukojia tuolla kyllä riittää. 2. yv:ssä voisi maalineteen heittää Bobbyn tai Luomalan.

1. YV Halava-Henrion-Laaksonen
Heikkinen-Kokkala

2. YV Halava-Kujanpää-Kristof
Kivimäki-Uitto

Nyt tuo ketjulottoilu saa loppua! Jos tulee yksittäisiä poissaoloja esim. pelikieltoja niin ei tarvi koko saatanan rosteria heittää sekaisin! Nostetaan reservistä poissaolijan tilalle joku. Itse sementoisin ketjut nyt tähän muotoon:

Henrion-Kokkala- N. Aaltonen/Hattunen (tämä kolmikko pelaa hyvin yhdessä ja kaikki munat eivät olisi samassa korissa)

Kivimäki-Kujanpää-Piispanen/Laaksonen (Perintenen snaipperi-playmaker-duunari ketju)

Halava/Tapio-Kristof-Luomala (kts. Mirrin vitja)

Nyholm-Aaltonen/Lehtinen-Kiviniemi-/Nässlin

Tuli muuten mieleen, tuosta Tuohimaa huhusta, että voisiko olla niin jos HPK ei selviä Play-Offeihin niin Tuohimaa vuokrattaisiin loppukaudeksi Vaasaan ja näin Kerho säätyisi palkkakuluilta. Ilmeisen heikko taloustilannehan Hämeenlinnassa on.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
1. YV Halava-Henrion-Laaksonen
Heikkinen-Kokkala

2. YV Halava-Kujanpää-Kristof
Kivimäki-Uitto
Hyvännäköset yyvee vitjat, hei! Tuota kakkos yv:tä muokkaisin sen verran, että sinnekin joku leftin puolen laukoja, esim. Hattunen tai Luomala. Olis vähän variaatiota, laukausta vois hakea kummalta puolelta tahansa eikä vastustajalla olisi välttämättä tietoa kummalta puolelta se veto lähtee. Jos sielä on pelkkiä righteja laukojia, niin aika ennalta arvattavaksi menee ja helppo pelata ne kovimmat pyssyttäjät pois. Eli Halavan tai Krison tilalle Luomala/Hattunen. Näin mun mielestä, mutta vain mun mielestä.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Hyvännäköset yyvee vitjat, hei! Tuota kakkos yv:tä muokkaisin sen verran, että sinnekin joku leftin puolen laukoja, esim. Hattunen tai Luomala. Olis vähän variaatiota, laukausta vois hakea kummalta puolelta tahansa eikä vastustajalla olisi välttämättä tietoa kummalta puolelta se veto lähtee. Jos sielä on pelkkiä righteja laukojia, niin aika ennalta arvattavaksi menee ja helppo pelata ne kovimmat pyssyttäjät pois. Eli Halavan tai Krison tilalle Luomala/Hattunen. Näin mun mielestä, mutta vain mun mielestä.


Kato perskeles, Hattunen unothui kokonaan. Tottakai Jarkolla on paikka yyveellä kuntouduttuaan. Juuri vaikka Krison paikalla. Muutenkin voisi alkaa jäädyttämään myös nuo YV koostumukset, ei siellä kuitenkaan koko joukkueen tarvi rampata yrittämässä. Vähän NHL-tyylillä. Alivoimallekkin voisi sovitta omat miehet.

esim.

Aaltonen-Piispanen
Manninen-Uitto

Lehtinen-Nyholm
Gröndahl-Aaltonen
 

SportSupport

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mä todella toivon että se on Sport joka nousee sen kirotun kabinetin kautta. Ei tätä jokakeväistä paskaa jaksa katsella.
Haluan sinne valmentajan ja valmennusportaan joista joka ikinen on oikea ammattilainen ja omaa taidon käyttää pelaajien ominaisuuksia koko joukkueen toimivuuden kannalta optimaalisesti.
Räsäsen kohdalla näin ei ole,se on jo nähty. oliko se 10 vai 13 pisteen johto joka on nyt munittu olemattomiin?
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Mä todella toivon että se on Sport joka nousee sen kirotun kabinetin kautta. Ei tätä jokakeväistä paskaa jaksa katsella.
Haluan sinne valmentajan ja valmennusportaan joista joka ikinen on oikea ammattilainen ja omaa taidon käyttää pelaajien ominaisuuksia koko joukkueen toimivuuden kannalta optimaalisesti.
Räsäsen kohdalla näin ei ole,se on jo nähty. oliko se 10 vai 13 pisteen johto joka on nyt munittu olemattomiin?

"täs ny on tehty kaikenlaisia kokeiluja, tammikuun jälkeen aletaan lyömään koostumuksia lukkoon" tätä on kuultu jo tarpeeksi.
Seuraavassa ottelussa pitää jo lyödä niitä toimivia ketjuja yhteen ja toivottavasti Saarela saa myös vastuuta, jonka kyllä ansaitsee.

Vaikka peli onkin paskaa, nii en todellakaan toivo mitään kabinettinousua. Materiaali riittää vallan hyvin tämän sarjan voittamiseen.
Kabinettinousun tullessa otan sen kyllä vastaan, mutta toivon, ettei Vaasan torilla ole 5000 ihmisen torijuhlia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös