Vaasan Sport 2013–2014: Kohti unelmaa!

  • 1 059 461
  • 2 993

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vacon taas tahkoo hirmusummia ympäri maailman. Saas nähdä löytyskö näistä pieniä murusia muiden kanssa laittamaa olosuhteet Vaasas kuntoo ja löytyskö vähä vippiä nyt tällä kaudella ku pitäs oikeesti nousta. Tässä alkais pian olla ihan päteviä pelimiehiä tarjolla jos ollaan tosissaan liikkeellä.
 

Pedrola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näyttää muillakin olevan uskoa.. seuraavaa Futuraa aletaan rakentaan.
Kyllähän paikkakunnalla rahaa on ja mahdollisia "sugar daddeja" on, mutta miten ne saa sitoutumaan tähän projektiin. Jokuhan aiemmin huhuili että rahaa olisi tarjolla tammikuulle, toiviottavasti pitää paikkansa. Hirvittää edes ajatella että tänä vuonna sössittäis tämä nousumahdollisuus joka on parempi kun aikoihin.

Mutta eihän se raha takaa varmaa voittoa kuten on nähty.

Oiskohan muuten jotain alustavaa yhteistyötä tulossa Angry Birdsien kanssa, kun sellainen oli lauantaina surffailemassa jäällä..? Angry Birds Areena kuulostais hyvältä :)
Tästä muuten iso peukku kun jotain erilaista järjestettiin, siis tämä perheottelu.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tiesittekö, että Hiltunen ja Pikkarainen ovat ystäviä siviilipuolella? No, nyt tiedätte.

Voisiko olla, että Pike nähtäisiin vielä Rässyn aisaparina meidän vaihtoaitiossa tällä kuluvalla kaudella? Voisi olla hyvä nouto siinä mielessä, että tietää yhden pahimpien kilpakumppanien strategian ja joukkueen perinpohjin. Voisi myös tuoda uutta näkemystä meidän pelitapaan ja ajatteluun. Uskon myös, että ainakin osa Jukurien pelaajista on edelleen hänelle uskollisia.

Kuten Tamminen aikanaan sanoi, heikennä kilpailijaasi ja olet itse vahvempi. Voisi olla ideaakin?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tiesittekö, että Hiltunen ja Pikkarainen ovat ystäviä siviilipuolella? No, nyt tiedätte.

Voisiko olla, että Pike nähtäisiin vielä Rässyn aisaparina meidän vaihtoaitiossa tällä kuluvalla kaudella? Voisi olla hyvä nouto siinä mielessä, että tietää yhden pahimpien kilpakumppanien strategian ja joukkueen perinpohjin. Voisi myös tuoda uutta näkemystä meidän pelitapaan ja ajatteluun. Uskon myös, että ainakin osa Jukurien pelaajista on edelleen hänelle uskollisia.

Tiedettiin. Näin muuten kerran Piken, Hiltzun ja Oskar Osalan kimpassa Helsinki-Vantaalla. Nostin mielessäni känädämaljaa.

Mutta kysymykseen: Ei. Olisi mieletön epäluottamuslause Rässyä kohtaan, jos vaihtoaitioon roudattaisiin uusi mies. Ensi kaudeksi Pike voisi tulla. Uskoisin, että Hiltunen on seurannut Piken liikkumista jo useamman kauden.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Olisi mieletön epäluottamuslause Rässyä kohtaan, jos vaihtoaitioon roudattaisiin uusi mies.

Riippuu tietysti, kuinka asia markkinoitaisiin hänelle. Olen muuten nähnyt Vaasan yössä myös Pike-Jope-Hiltzu trionkin. Samoin Jope-Pike duon röökauspalaverissa hallilla. Eli, aivan pelkkä ammattituttavuus ei Pike ole Jopellekaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pike olisi ensi kaudeksi hyvä valinta. Varmaan yksi parhaista ja Törmästä paljon halvempi. Tälle kaudelle vaikea kuvitella mitään roolia joukkueesta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Palkkaatte sitten sen Pikkaraisen vetämään mikkeliläisiä nekkuun, jos näyttää siltä että kohtaatte Jukurit pudotuspeleissä. Kokemusta kovista otteista löytyy...

Vakavissaan. Ei kyllä missään nimessä Pikkarainen tule liittymään minkään Mestis-joukkueen valmennusryhmään, ainakaan muuhun rooliin kuin ykköseksi. Ja minkä kuvan miehestä olen saanut, niin tuskin edes pystyisi toimimaan kenenkään apurina, ennemminkin Mike Keenania lainaten "It's my way - or highway".
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä nyt ei Sportin ketjuun oikeastaan kuulu, mutta kun Pikestä puhutaan.. mies itse sanoi, että olisi jatkanut Jukureissa myös jatkossa, mutta nyt sekin meni kurkusta alas. Aika reilu tunnustus asialle. Hyvä valmentaja Pikkarainen on, ei siitä pääse mihinkään. Ei tämä selkkaus Piken uraa kaada. Ison tahran se tekee, mutta hänen omissa käsissään on miten ura jatkuu. Tälläisiä toilailuja ei kyllä missään seurassa enää hyväksytä, ei edes Sportissa. En pitäisi mitenkään mahdottomana, että olisi Sportin seuraava valmentaja.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei tämä selkkaus Piken uraa kaada. Ison tahran se tekee, mutta hänen omissa käsissään on miten ura jatkuu. Tälläisiä toilailuja ei kyllä missään seurassa enää hyväksytä, ei edes Sportissa. En pitäisi mitenkään mahdottomana, että olisi Sportin seuraava valmentaja.

Luulisi, että olisi nyt kahdesta kerrasta oppinut ja jatkossa hillitsisi itsensä. Varmaan myös seuran puolelta tätä tullaan jatkossa painottamaan. Piken saavutukset ovat kyllä todella kovat. Viiden päävalmentajakauden aikana: 4 runkosarjavoittoa ja yksi kakkossija. 2 mestaruutta, 2 hopeaa, 1 nelossija ja 2 kertaa vuoden valmentaja. Nosti Jokipojat ja Jukurit suosta suoraan huipulle. Voisi kysyä, että mitä hän enää edes tekee Mestiksessä. Näiden lisäksi vielä nosti HeKin Mestikseen.

Toivon, että tulee Sportiin ensi kaudeksi.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voisi kysyä, että mitä hän enää edes tekee Mestiksessä.

Ehkä nuo nenän puremiset, munille potkimiset, toimittajan tönimiset ja baaritappelut ovat syy siihen miksi (vielä eilen) valmensi Mestiksessä. Vai keksittekö muita syitä?

Jotenkin on sellainen tunne, että kun ollaan yhdestä ongelmatapauksesta päästy ja ne muistot alkaa olla jo unholassa, niin ei kiinnostaisi ottaa uutta ja nuorempaa versiota tilalle.

Haluaisin toki uskoa että mies oppii virheistään mutta kun noita perseilyitä alkaa olla jo listaksi asti niin...
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hyvää keskiviikkoiltaa!

Tänään, kuten joka aamu, marssin ensimmäiseksi herätessäni jääkaapin ovelle tarkistamaan, kuka olikaan illan ottelussa vastassa. No eipä ollutkaan kukaan tälläkertaa. Tottakai tuon tiesin jo etukäteen, mutta kuin toivoen että tänään olisikin matsi kävin sen silti tarkastamassa. Petyin. Vielä kaksi päivää, ja sekin ottelu itsenäisyyspäivänä Lempäälässä. Life sucks.

Onko joku muukin sitä mieltä, että nämä viikon tauot peleistä ainakin meidän kannattajien kannalta on hanurista? Palstalla on ollut hyvin hiljaista muutaman päivän, mitä nyt jotain Pikkarais-aiheisia viestejä on tullut, mutta ne ei liikuta Sportia eikä meitä ainakaan tätä kautta ajatellen. Paitsi että kaikki tietysti toivoo että Jukurteilla alkaa mennä entistä pahemmin päin persettä kausi. Sitten asiaan.

Monesti olen salaa toivonut, että kun näitä pidempiä taukoja peleistä tulee, joku toimittaja tai vaikka joku seuran työntekijä tekisi esimerkiksi lyhyen haastattelun jostain pelaajasta lehteen tai seuran kotisivuille. Esimerkiksi TUTO harrastaa paljon tällaista. Kysymykset esim. "mitä henkkoht tavoitteita kaudelle", "miten on kausi omalla kohdalla sujunut tähän asti" jne. Mutta ei. Hiljaista on tälläkin saralla. Siksipä ajattelin ottaa kynän käteen ja rustata tänne hieman omia pelaaja-arvioita. Runkosarjaa on pelattu nyt puolet, ja voidaan muutama pelaaja arvioida kouluarvosanoin, tässä tapauksessa siis miten on ko pelaaja onnistunut odotuksiin nähden. HUOM! Arviot siis omia henkilökohtaisia mielipiteitäni.

Lassi Kokkala 9,5

Huomaa että liigapeleistä on taitoa ja osaamista karttunut roimasti. Oli jo edellisellä vierailulla huikea tasonnostaja, nyt tekeminen on sillä tasolla mitä kaverilta odotettiinkin. Potentiaalia jälleen kerran pudotuspelien MVP:ksi.

Eetu Heikkinen 9-

Heikkinen on perusvarma ja luotettava pelaaja. Viimeisissä 5 pelissä muutamia hazardeja syöttöjä omassa päässä, joista yksi johti tappioon jatkoajalla TUTOa vastaan. Kokonaisuus kuitenkin reilusti plussan puolella, eikä koskaan tarvitse jännittää katsomossa kun Eetu on kentällä. Teknisesti ok, vahvuudet pelikäsityksessä.

Samuli Kivimäki 9+

Samppa on ollut tähän mennessä lähes juuri niin tehokas kuin sopi odottaa. Maalinteko hieman hiipunut alkukaudesta, mutta pommittaa niitä silti tasaisella tahdilla. Toisinaan yrittää liikaa yksin vaikka kaveri odottaisi paremmassa maalintekopaikassa. Kuitenkin tärkeä fyysinen ja henkinen pelaaja. Peliaikaan nähden pisteitä voisi olla kasassa enemmän.

Jere Laaksonen 9

Tämän kaverin hankintaa ihmeteltiin kesällä moneen otteeseen. Ottanut kuitenkin oman paikkansa Kokkalan kentästä, jonka taso on laskenut selvästi joka kerta kun Jere on siirretty muualle. Yllättänyt ainakin allekirjoittaneen pistesaldollaan tähän asti. Ikiliikkuja, joka ei tunnu koskaan väsyvän. Kovaa valuuttaa kovissa playoff matseissa.

Kristian Tuohilampi 7+

Ilmeisesti hankittiin työnimellä "johtava puolustaja"? Oma taso todella ailahtelevaa. Joissain peleissä joukkueen huonoin pelaaja, välillä taas aivan huippu oman pään puhtaanapitäjä. Kokonaisuus kuitenkin miinuksella tällä hetkellä. Odotettavissa tasonnostoa kevättä kohden.

Mikael Aaltonen 8,5

Kokoonsa nähden melko hyvä puolustaja. Ominaisuuksiltaan kuin toinen Uitto. Kiekollinen osaaminen ei juuri säteile, mutta peruspakkina ihan kelpo kaveri. Vahvuuksia mielestäni av-pelaaminen, kiekon purkaminen oikeaoppisesti ja nopeasti sekä maskipelaaminen. Sytyn myös temperamentille.

Joni Haverinen 7,5

Liiga-pakki? Tähän menee samat perustelut kuin Tuohilammelle. Karmea määrä oman pään virheitä ja laukaukset epäonnistuu 8/10. Positiivista fyysisyys.

Jarkko Hattunen, 8

Tätä kaveria puolet mestisfaneista veikkasi pistepörssin voittajaksi. Vetolaput voi mielestäni jo repiä. Tekee helvetisti duunia kentällä, mutta ratkaisut hyökkäyspäässä jättää monesti monta kysymysmerkkiä ilmoille. Vedot enimmäkseen yli ja plekseihin, syötöt omille polvenkorkuisia. Pistesaldo kuitenkin 10+10 jota pitää kunnioittaa. Potentiaalia parempaan.

Robert Nyholm 8,5

Alkukausi helvetin tahmea. Luistin ei kulkenut, kaveri oli aina itse perseellään taklatessa ja kiekollinen peli onnetonta. Viimeiset 5 peliä, huikeaa tekemistä! Peliittoja vastaan kiistatta ottelun hahmo, vaikka Halava veikin huomion kahdella maalillaan. Taklaa kovaa, karvaa rohkeasti ja ajaa maalille säälimättä. Ei mikään Riska, mutta jos jatkaa tuolla tapaa päätyyn asti, huikee stuntti!

Siinäpä tuli muutama veli käytyä läpi. Kommentoida saa vapaasti, ja heittää tottakai omia arvioita näistä ja muistakin pelaajista. Korostan edelleen, että nämä siis omat näkemykseni pelaajien suorittamisesta odotuksiin nähden. Jokaisella on tietysti oma ja tottakai mielestään parempi näkemys aiheesta. The stage is yours.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko joku muukin sitä mieltä, että nämä viikon tauot peleistä ainakin meidän kannattajien kannalta on hanurista? Palstalla on ollut hyvin hiljaista muutaman päivän, mitä nyt jotain Pikkarais-aiheisia viestejä on tullut, mutta ne ei liikuta Sportia eikä meitä ainakaan tätä kautta ajatellen.

Viikon tauot on todella tylsiä, mutta sellaisia väkisin tulee, kun ohjelmia väännetään. Onneksi ei täyttä työviikkoa tarvinut tehdä, sillä ne on aina pitkiä, jos keskiviikkona ei pelata. Itse olen tuhlannut aikaani tekemällä jotain hyödyllistä, eli excel taulukoita mahdollisista vahvistuksista ja ensi kauden jengistä.

Monesti olen salaa toivonut, että kun näitä pidempiä taukoja peleistä tulee, joku toimittaja tai vaikka joku seuran työntekijä tekisi esimerkiksi lyhyen haastattelun jostain pelaajasta lehteen tai seuran kotisivuille.

Huomenna toiveesi toteutuu ja Pohjalaisen mukana tulee neljäsivuinen Hockey Magazine liite, jossa mm. Niemen ja Kivimäen haastattelut. Ja vaikka ei olisi Pohjalaista tilannutkaan, niin huomenna se tulee silti, ellei ole laittanut ei mainoksia/lehtiä ilmoitusta.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huomenna toiveesi toteutuu ja Pohjalaisen mukana tulee neljäsivuinen Hockey Magazine liite, jossa mm. Niemen ja Kivimäen haastattelut. Ja vaikka ei olisi Pohjalaista tilannutkaan, niin huomenna se tulee silti, ellei ole laittanut ei mainoksia/lehtiä ilmoitusta.

Justiinsa luin tuosta naamakirjasta, mutta mikä "hauska" läppä tämä on että Samppa kertoo missä pelaa joulun jälkeen?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Justiinsa luin tuosta naamakirjasta, mutta mikä "hauska" läppä tämä on että Samppa kertoo missä pelaa joulun jälkeen?

Varmaan joku väsynyt huumorikyssäri, johon Samppa toteaa, että ei ole mihinkään lähdössä.

Näin ohimennen voisi mainita, että Elola ilmeisesti tehnyt sopimuksen S-Kiekkoon. Mikäköhän tuon sopimuksen purun idea sitten oli?
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olikos siinä magazinessa mitään järisyttävää uutta kerrottavaa?
Eipä juuri. Tuttua jiibajaabaa meille aktiiviseuraajille. Tarkoitus taisi ollakin herätellä lätkää vähemmän seuraavien mielenkiintoa. Samppa kertoili, että pelaa täällä finaaliin saakka, sillä kokee että viime kerralla jäi jotain oleellista kesken. Suurin haave pelata ensi kaudella liiga-Sportissa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eipä juuri. Tuttua jiibajaabaa meille aktiiviseuraajille. Tarkoitus taisi ollakin herätellä lätkää vähemmän seuraavien mielenkiintoa. Samppa kertoili, että pelaa täällä finaaliin saakka, sillä kokee että viime kerralla jäi jotain oleellista kesken. Suurin haave pelata ensi kaudella liiga-Sportissa.

Nyt olisi oiva paikka järjestää pieni joululahja meille kannattajille ja sorvata niitä jatkosopimuksia (liigapykälällä) Sampalle ja muille. Myös niitä tämän kauden vahvistuksia olisi kiva kuulla jo nyt ennen joulua.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Eiköhän tuoda Jussi kotiin. Meidän kärki on kapea ja hintakin luulisi tulleen alaspäin tämän kautisten näyttöjen takia.

Väittäisin, että Sportin kärki on poikkeuksellisen laaja tähän sarjaan. En näe laiturille mitään käyttöä tässä tilanteessa.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos tulee loppuvuoden kestävälle tryoutille, niin tervetuloa! Suoraa sopimusta ei missään tapauksessa tämän kauden näytöillä kannattaisi tehdä. Lisäksi että juuri nuo viimeisimmät näytöt pudottavat ukon hintaa reilusti. Ja kuten aikaisemmin mainittu, laitureille meillä ei ole enää tarvetta, joten eiköhän anneta olla.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Väittäisin, että Sportin kärki on poikkeuksellisen laaja tähän sarjaan. En näe laiturille mitään käyttöä tässä tilanteessa.

Komppaan tätä. Mielummin nekin rahat sentteriin, puolustajaan tai maalivahtiin. Jos ylipäätään nyt mihinkään.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viime pelissäkin oli ihan hirveät ketjut ja kaikki hyökkääjät kehissä, kun meiltä oli kolme (3!) hyökkääjää sivussa. Vastassa väsynyt Peliitat, joten ne 9 maalia voi unohtaa. Tuollaisella kokoonpanolla ei tulisi mitään vähänkään kovempia vastustajia vastaan. Tapio toisi lisää ratkaisuvoimaa, jolloin meitä ei voitettaisi pimentämällä yhtä kenttää. Voidaanhan me tietenkin antaa Jussin mennä vaikka Tutoon, jota vastaan ollaan jo nyt vaikeuksissa.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huudan meidän pakkikalustoon ainakin pari todella hyvää vahvistusta. Onhan tuo jo nähty, miten omassa päässä ollaan välillä todella lirissä, riippumatta vastustajasta. Peliitatkin pyörirttelivät mallikkaasti peliä Sportin päädyssä.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Toisena asiana huudan, että mahdolliset vahvistukset ratkaistaan ennen siirtoikkunan viimeisen päivän viime minuutilla, ettei jää luu vetävän käteen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös