Vaasan Sport 2013–2014: Kohti unelmaa!

  • 1 059 558
  • 2 993

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Sportin kevään pelaajahankintoja voisi kuvata sanomalla ettei toimistolla juurikaan menty oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Sehän on ilman muuta harmillista että ollaan hankittu sellaisia pelaajia joiden kohdalla tiedetään mitä saadaan. Todella harmi ettei olla lähdetty toivotaan-toivotaan markkinoille katselemaan pelaajia jotka suattaapi onnistua tai sitten suattaapi olla ettei onnistu.

[Offtopic/] Hauskasti kyllä säkin niin ylistät noita Törmäsen "hankintoja", eli siis mm:

* Antti Hölli, 20 maalia LeKissä, oliko se sitten huippuskouttaus että mies osas tehdä maaleja?

* Henri Manninen, 26p Hokissa, käytännössä floppas Sportissa, kuten myöskin Tomi Heikkilä ja Joonas Saari. Tai no kahden jälkimmäisen kohdalla en tiedä voiko flopeista puhua koska ei mitään voinut odottaakkaan, mutta miksei noita muisteta? Oliko nuokin huippuskouttauksia?

* Markus Piispanen tuli Stögön vanavedessä Espoosta.

* Juuso Mörsky, ei tuolla kaudella ollut mielestäni lähelläkään Mestistasoa, ihan OK "skouttaus" näin paria vuotta myöhemmin, kunnon läpimurto silti jäänyt tekemättä, suonenvetoja lukuunottamatta.

* Samaisella kaudella naarattiin myös huippuhankinnat/skouttaukset Aalto ja Lehtinen. Lehtinen hyvänä päivänä käy kolmospakkiparin miehestä, näin paria vuotta myöhemmin.

Eli summa summarum: Tuohilampi, Taimi ja Halava olivat hyviä "skouttauksia". Toki Taimea ja Tuohilampea auttoi varmasti myös suunnattomasti Stögön valmennustyyli/taito.

En nyt halua vähätellä Stögöä yms. Mutta silti alkaa vituttamaan tälläset urputukset ettei meillä ole Stögön aikaisia "huippuskouttauksia" enää nykyään. Mitähän vittua sitten mm. Haverinen, Bobby, Hattunen jne. on jossei juuri niitä? [Offtopic]

Ja anteeksipyynnöt loppuun jos joku pahoittaa mielensä.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt on tullut hetki märehdittyä viimeisiä kiinnistyksiä. Oikeastaan mulla ei ole muuta sanottavaa, kuin että todella pienet on Sportin piirit. Lähes kaikki hankinnat tutuista ympyröistä, ei yhtään niin sanottua kunnon scouttausta, esimerkkinä Törmäsen hankinnat. Ei yhtään pelaajaa maan rajojen ulkopuolelta tms.

Sportin kevään pelaajahankintoja voisi kuvata sanomalla ettei toimistolla juurikaan menty oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

Totta tämäkin, että ei olla lähdetty merta edemmäs kalaan.. Mutta siinä piilee myös ne kuuluisat riskit ! Tällä hetkellä jengi on sellainen, jolta on helppo odottaa tietty suorituspotentiaali. Kumpi on parempi? Tuttu ja turvallinen vai vieras ja vaarallinen?
Ps. Eiköhän nuo vieraat ja vaaralliset tullu kokeiltua jo Tamin aikana..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Hä? Mitä mä en nyt ymmärrä?

Nicotsein tossa juuri listasi Haverisia, Hattusia ja Bobbyn. Eiväthän he mitään omia mukavuusalueen pelaajia ole, vaan täysin uusia. Vai tarkoittaako uusi kirjaimellisesti uutta suomessa pelaavaa, eli käytännössä vain ulkkaria?

Jos, olisi sen voinut mielestäni muotoilla yksinkertaisemminkin. Miksi meillä ei ole ulkkareita. Vai ymmärsinkö mä taas ihan väärin koko jutun?

Ja mun mielipide edelleen. Pitäs kyllä se hampaaton saada rinkiin mukaan, niin ei tarvis haukotella niissä pohjois-korean matseissa marraskuun synkkänä talvi-iltana.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Tällä hetkellä jengi on sellainen, jolta on helppo odottaa tietty suorituspotentiaali. Kumpi on parempi? Tuttu ja turvallinen vai vieras ja vaarallinen?
Ps. Eiköhän nuo vieraat ja vaaralliset tullu kokeiltua jo Tamin aikana..

Niin no, vastaa sinä? Oikeastaan minulle vastasit jo tuossa viestissäsi. Olen nimittäin kanssasi täydellisen samaa mieltä, että tältä jengiltä voidaan odottaa tiettyä suorituspotentiaalia. Mutta ei enempää.

Mutta vastauksena kysymykseesi. Minä lähtisin hakemaan sitä riskiä sieltä mukavuusalueen ulkopuolelta. Mikä se riski sitten lopulta on? Aika pieni. Mutta toisi paljon mahdollisuuksia onnistuessaan.

Taloudellinen riski tuskin kasvaisi yhtään, sillä mistään pelaajabudjetin ylittämisestä ei ole kysymys.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Nyt se viimeistään varmistui!

Siis se minkä olemme tienneet jo kauan. Liiga tullaan sulkemaan tämän kauden jälkeen. Linkki vie Iltalehden uutiseen Vuorisen erosta

Väistyvä Vuorinen: Nämä ovat suurimmat saavutukseni SM-liigassa | m.iltalehti.fi

Nyt kyllä näyttää siltä, että luotetaan kabinettinousuun, jonka ehtona on jossain määrin kilpailukykyinen joukkue ja talous. Mitä sitten, ku ei kabinettipäätöksellä noustakaan. Konkurssi eikä edes yritetty!
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
On tiedetty jo kauan että muutoksia tulee liigaan mutta mitä ne tulevat olemaan niin en sitä tästä uutisesta kyllä vielä bongaa. Kertoisitko sinä Dimebag kun asian otit esiin liittyen sarjajärjestelmän muuttumisen liigan sulkemiseksi.
 

Dimebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Sport
Onhan se nyt aika selvää, että liiga tullaan sulkemaan. Pitkä sopimus nelosen kanssa, toimitusjohtajien halu suljettuun liigaan, suuret "brändi"-muutokset ym. muut vastaavat asiat puhuvat asian puolesta.

En voi, kun nauraa, jos/kun jäädään taas rannalle. Käsi pystyyn ketä kiinnosti suljettu MESTIS?

Toinen vaihtoehto on sitten tämä joukkueiden lisääminen kahdella eli 16 joukkuetta liigassa ja pelataan kahdessa 8 joukkueen "lohkossa". Katsotaan. Pahalta kyllä näyttää.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Minusta tuntuu toiselta. Liigasta loikkaa jatkuvasti valovoimaisimpia pelureita pois toisiin liigoihin. Mitkä tekijät muodostavat ligan tulevaisuuden vetovoiman? Väitän, ettei liigan yhteinen liikevaihto nouse muutoin kuin lisäämällä joukkueita. Toisaalta Euroliiga tmv. saattaa realisoitua jo nopeastikin, mikä tarkoittaa jopa kokonaisten joukkueiden katoamista liigasta. Millä tämä vaje täytetään? Mikäli liiga suljetaan, miten se lisää vetovoimaa? Ei mitenkään. Ainoastaan putoamisen peikko häviää.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Voi, kun nyt piti hätäillä sen Uiton sopimuksen kanssa. Forsberg ei saanut Ipaan sopimusta ja olisi ollut paranneltu versio Uitosta käytännössä joka osa-alueella, poislukien ehkä koppipelaaminen. Siitä, kun en tiedä kummankaan kohdalta mitään.
 

makke246

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voi, kun nyt piti hätäillä sen Uiton sopimuksen kanssa. Forsberg ei saanut Ipaan sopimusta ja olisi ollut paranneltu versio Uitosta käytännössä joka osa-alueella, poislukien ehkä koppipelaaminen. Siitä, kun en tiedä kummankaan kohdalta mitään.

Suurin syy Uiton mukana pitämiseen on juuri koppipelaaminen ja joukkueelle uhrautuminen. Tosin oli jo viime kaudella pelottavan hidas...
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisihan se mukava tietää että julkistaako Sport vielä kärkeä ennen lomia vai onko näiden julkistus sitten vasta syksyllä ennen pelien alkua. Nyt kun Forsberg on vielä vapaana niin kyllä Sportin toimiston kannattaa sitäkin miettiä. Forsberg sisään sekä kaksi laatuhyökkääjää niin kausi voisi alkaa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nyt kun Forsberg on vielä vapaana niin kyllä Sportin toimiston kannattaa sitäkin miettiä. Forsberg sisään sekä kaksi laatuhyökkääjää niin kausi voisi alkaa.

Ere tais todeta, että puolustus on valmis. Tai siinä muodossa, millä lähdetään kauteen. Tämä tarkoittanee, että vahvistuksia tiiraillaan tarpeen mukaan kesken kauden tai vasta tammikuussa. Tai ehkä ei ollenkaan, jos kaikki menee putkeen.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Taida ketään enää Sportin kuulumiset kiinnostaa?

Tällä viikollahan on loppuviimeen tapahtunut paljon. Sarjasysteemiä rukattiin, Hiltusesta tuli koko sarjan puheenjohtaja ja hiukan valotettiin muutaman oman jatkopuuhasteluja. Nabb siis odottaa Sportin siirtoa, mutta mitään kongreettista ei ole ainakaan vielä seuran taholta tapahtunut. Sport on ehdoton ykkösvaihtoehto Kimille ja voi olla, että jos sopimusta ei tarjota, jopa koko ura saattaa loppua. Olisi kyllä sääli ja mielestäni Sportin olisi syytä ainakin yrittää neuvotella Kimin kanssa. Jos mies itse sanoo, että vaihtoehdot ovat Sport tai mahdollinen lopettaminen, niin tuskin olisi sopimuksen suuruuskaan hinnankiroissa. Kim voi ehjänä kautena ja sopivilla ketjukemioilla kuitenkin paukuttaa +20 pistettä, joten kyllä nyt ainakin kannattaa neuvotella.

Iilahti vaihtaa varmuudella maisemaa, ensi viikon alussa tiedetään todennäkösesti, minne.

Iloviita puolestaan kertoo, että todennäköisin suunta ensi kaudelle löytyy Norjasta ja sen pääsarjasta. Hän ei ole myöskään siis jäämässä. Seuran taholta ei olla oltu missään yhteydessä Juhoon, joka hiukan kyllä ainakin allekirjoittaneen yllättää.

Kimin kohdalla itse tosiaan yrittäisin loppuun saakka hioa sopimusta. Miehellä on kuitenkin lukemattoman paljon ratkaisuja todella tärkeissä otteluissa/sarjoissa Sportin paidassa. Löytyy mm. Pleijareiden mvp titteliä, mestaruusmaalia ja ties mitä muuta. On sähäkkä ja tiedetään, mitä sopimuksella rahalle saadaan vastineeksi. Varmasti tekee nöyrästi töitä ja pelaa vaikka jämäminuutteja alemmissa ketjuissa, jos sopimuksen nyt vain saisi.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olisi kyllä sääli ja mielestäni Sportin olisi syytä ainakin yrittää neuvotella Kimin kanssa. Jos mies itse sanoo, että vaihtoehdot ovat Sport tai mahdollinen lopettaminen, niin tuskin olisi sopimuksen suuruuskaan hinnankiroissa. Kim voi ehjänä kautena ja sopivilla ketjukemioilla kuitenkin paukuttaa +20 pistettä, joten kyllä nyt ainakin kannattaa neuvotella.

Iilahti vaihtaa varmuudella maisemaa, ensi viikon alussa tiedetään todennäkösesti, minne.

Iloviita puolestaan kertoo, että todennäköisin suunta ensi kaudelle löytyy Norjasta ja sen pääsarjasta. Hän ei ole myöskään siis jäämässä. Seuran taholta ei olla oltu missään yhteydessä Juhoon, joka hiukan kyllä ainakin allekirjoittaneen yllättää.

Onhan se kumma, jos ei Kimi kelpaa, kun kokoajan seuran puolelta ollaan toitotettu, että pitää olla halu pelata Sportissa. No, Kimillä on varmaan yksi isoimmista kotkasydämistä tästä meidän porukasta ja ehjällä kaudella on kyllä mielestäni yli 30 pisteen mies, kun peilataan edellisiin kausiin. Iilahdelle ja Iloviidalle maisemanvaihdos tekee hyvää, sillä Sportissa ei isoa vastuuta olisi ollut tarjolla. Toivottavasti Iilahti ei kuitenkaan eksy mihinkään farmiseuraan, jossa pelaa jatkuvasti joku Jokereiden/HIFKin molari. Menkööt vaikka Jukureihin. Toivottavasti nämä kaverukset nähdään taas lähivuosina kotkapaidassa entistä vahvempina.

E: Luulen, että Nabbin kanssa odotetaan mitä Luomala tekee. 1 laituri kuitenkin on todennäköisesti vain tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Hmmm. Nabb on vähän kiistanalainen pelaaja. Onnistuessaan tekee tärkeitä maaleja mutta saattaa pelailla pitkäänkin apina harteilla mikäli ei heti ala skulata. Loukkaantumisetkin ovat tainneet vähän pilata miehen uraa. Kyllä Kimin kanssa jutella kannattaa mutta mikäli ei löydy oikeata ruutua niin en valittamaan jää miksei rosteriin otettu. Jos tilalle on tulossa oikeasti kovemman kaliiberin miestä niin sisään vain. Kuullaankohan ennen juhannusta vielä soppariuutisia?
 

Fordél

Jäsen
Ei ollut realistista odotella Piispasta Vaasaan, joten ei tule suurena yllätyksenä, että Arsi suuntasi Allsvenskaniin ja Oskarshamnin riveihin.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Naru-Arsin uusi osoite on, mikäli Yleä ja Jatkoaikaa on uskominen, Allsvenskan ja Oskarshamn.

Tuli vain mieleen, että onko Ere tai Räpsä sanonut suoraan, että vielä on 1. sentteri hakusessa? Vai voisiko olla, että kärkisentterit olisi Kokkala ja Kujanpää? Jos uutta 1. sentteriä ei tule, niin toivoisin nelosen keskellä selkeästi puolustusorientoitunutta kokenutta sentteriä. Takalan ja Laitisen tyyppistä.

Mutuillaan nyt vielä muutamalla mahdollisella 1 sentterin nimellä, kun ei töissä muutakaan tekemistä ole.

Eliteprospects.com - Mika Viinanen
Eliteprospects.com - Brad Schell
Eliteprospects.com - Tyler Mosienko
Eliteprospects.com - Maxime Lacroix
Eliteprospects.com - Dan Hacker
Eliteprospects.com - Mike Danton
Eliteprospects.com - Logan MacMillan

Siinä nyt joitakin enemmän tai vähemmän mahdollisia sentteriehdokkaita.
 

Fordél

Jäsen
Tuli vain mieleen, että onko Ere tai Räpsä sanonut suoraan, että vielä on 1. sentteri hakusessa? Vai voisiko olla, että kärkisentterit olisi Kokkala ja Kujanpää?

Eivät varmaankaan ole sanoneet suoraan, mutta kyllähän sen jo maalaisjärkikin sanoo, että ei budjetissa voi olla tilaa ihan älyttömille hankinnoille. Näitä olisivat olleet täällä moneen kertaan eri kenttiin heitetyt Piispanen ja Luomala. Oma veikkaukseni on edelleen, että kumpikaan ei tule Sportiin, mutta ehkä sieltä voi tulla hyökkäykseen joku selkeesti pienemmän profiilin hankinta. Ja eiköhän Kokkalalle ole kaavailtu Sportissa 1-2 sentterin tonttia enkä ihmettelisi vaikka Kujanpää olisi se toinen kärkisentteri. Vielä kun laidoille on käytetty niin paljon massia ja sieltä löytyy laatua niin tuskin sieltä on tulossa enää kovan luokan ykkössentteriä.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Harmi tuo Arsin siirto, nyt ei oikein hirveästi ole enää vaihtoehtoja jäljellä. P-Amerikasta ei ainakaan ole ketään tulossa, sillä sellainen kuva on jäänyt, että sieltä ei edes yritetä katsoa ketään. Puhetta oli jostain Allsvenskanin ulkkarivirityksistä, joten sieltä voisi mahdollisesti joku tullakin. Suomalaisia senttereitä kun katsoo, niin realistisia mahdollisuuksia ei hirveästi löydy ja ne jotka löytyy, ovat mielestäni samaa kastia meidän muiden senttereiden kanssa.

Suomalaisia sentteriehdokkaita:

Kristian Ruisma
Joonas Koskinen
Tuomas Takala
VV Vainiola
Mika Niemi

Ulkkareita:

Jan Urbas
Niklas Johansson
David Lundbohm
Cory Quirk

En panisi pahakseni, vaikka sieltä tulisi joku nelosketjun sentteri tyyliin Takala tai Viinanen. Silloin saataisiin ainakin varmasti hyvä kiekollinen rooli Kristofille. Mieluiten se ykkösketjun sentterin tontti.

Linkit Eliteprospects
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Eivät varmaankaan ole sanoneet suoraan, mutta kyllähän sen jo maalaisjärkikin sanoo, että ei budjetissa voi olla tilaa ihan älyttömille hankinnoille. Näitä olisivat olleet täällä moneen kertaan eri kenttiin heitetyt Piispanen ja Luomala. Oma veikkaukseni on edelleen, että kumpikaan ei tule Sportiin, mutta ehkä sieltä voi tulla hyökkäykseen joku selkeesti pienemmän profiilin hankinta. Ja eiköhän Kokkalalle ole kaavailtu Sportissa 1-2 sentterin tonttia enkä ihmettelisi vaikka Kujanpää olisi se toinen kärkisentteri. Vielä kun laidoille on käytetty niin paljon massia ja sieltä löytyy laatua niin tuskin sieltä on tulossa enää kovan luokan ykkössentteriä.

Jotenkin sellainen kutina että siellä ootellaan nuoremman Riskan try-out sopimuksen kohtaloa. Vaikea nähdä että Erkki Lukkoon mahtuisi. Voihan se toki olla että hänet pidtään varamiehen varamiehenä ja kierrätetään Lekissä jne.

Luomalalla taas varmaan sellainen tilanne että ottajia tuskin kauheasti löytyy. Joku Tanska tai vastaava nyt toki voisi vielä olla mahdollinen. Jos hyviä vaihtoehtoja ei löydy voisin hyvinkin kuvitella että hän valitsisi Vaasan. Sinänsä samaa mieltä että mihinkään mahtipontiseen sopimuksen jolla voisi kilpailla vaikka Tanskan kanssa Sportin rahkeet eivät riitä.
 

åboriginal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kiekko-67 ja muut TURKULAISET joukkueet.
Luomalalla taas varmaan sellainen tilanne että ottajia tuskin kauheasti löytyy. Joku Tanska tai vastaava nyt toki voisi vielä olla mahdollinen. Jos hyviä vaihtoehtoja ei löydy voisin hyvinkin kuvitella että hän valitsisi Vaasan. Sinänsä samaa mieltä että mihinkään mahtipontiseen sopimuksen jolla voisi kilpailla vaikka Tanskan kanssa Sportin rahkeet eivät riitä.

Voit olla varma, että Luomala menee vanhoilla meriiteillä vielä vuosia Euroopan eri sarjohin (allsvenskanista alaspäin) jos omaa halua on ja pelaajan agentilla on yhtään kontakteja. Ja jos ei ole, niin tällöin pelaajan kannattaa vaihtaa suomalainen agentti isoon euroopplaiseen puljuun kuten 4sports tai vastaava, niin töitä löytyy ihan varmasti hyvillä palkoilla.

Tämä sama koskee lähes kaikkia liigan ja mestiksen pelaajia. Suomalaisten agenttien kontaktit euroopassa ovat hyvin rajalliset, koska isot eurooppalaiset agenttipuljut pyörittävät yhteistyössä pienien amerikkalaisten firmojen kanssa käytännössä erityisesti keski-euroopan pelaajamarkkinoita ns. elite liigojen ulkopuolella (KHL,NLA,Elitserien,SM-liiga ovat asia erikseen). Tämä toiminta perustuu vanhoihin ja henkilökohtaisiin suhteisiin seurojen päättävissä elimissä toimivien henkilöiden kanssa sekä tätä kautta lupauksiin/tarjouksiin tulevaisuuden paremista pelaajista ennen muita seuroja.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Voit olla varma, että Luomala menee vanhoilla meriiteillä vielä vuosia Euroopan eri sarjohin (allsvenskanista alaspäin) jos omaa halua on ja pelaajan agentilla on yhtään kontakteja.

Juuri näin. Luomala on realistinen Sportille ainoastaan siinä tilanteessa, että hän haluaa asettua Vaasaan ja pelata Sportissa. Taloudellisesti Luomalan Sport-sopparissa ei olisi mitään järkeä.

Sama koski Arsi Piispasta. Tiedän, että hänellä oli neuvottelukontakti Sportin kanssa, mutta en usko, että rahan kanssa oltiin edes samalla kirjalla, sivusta puhumattakaan.
 

C Waddle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Joo, tuskin tässä nyt hirveästi eri mieltä ollaan. Agentista en tiedä ja en nuorempaa Luomalaa henkilökohtaisesti tunne mutta sen mitä muuten hänen lähipiiriään tunnen niin on jäänyt kuva että ei mikään globe-trotteri ole kyseessä vaan voisin hyvinkin kuvitella että tuttu ja turvallinen on tärkeämpi kuin raha. Tai sitten rahan pitää oikeasti olla hyvä. Lähinnä tällä minun kommentilla ajoin sitä takaa että Suomesta ja ulkomailta taitavat olla kovimmat sarjat (ja rahat) utopistinen vaihtoehto hänelle jolloin jäljelle jää Tanskat ym jolloin mielestäni myös Sportkin voisi olla realistinen vaihtoehto. Sport ei niinkään rahan takia vaan ensisijaisesti muiden syiden takia, vertaa Nabb (vaikka eri tasosta puhutaankin) jonka nyt olettaisin että olisi myös saanut sopparin esim Tanskaan/Ranskaan/Norjaan jos näin olisi halunnut.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nabb (vaikka eri tasosta puhutaankin) jonka nyt olettaisin että olisi myös saanut sopparin esim Tanskaan/Ranskaan/Norjaan jos näin olisi halunnut.
Se on aikalailla varmasti juuri näin Kimin kohdalla ja siksi mielestäni seuran pitääkin neuvotella tosissaan ja tappiin saakka hänen kanssaan, kuten varmaan tekeekin..... Ainakin toivottavasti.

Mä nyt siirrän puhelun kokonaan Kimiin, mutta mun kaaliin ei mahdu osan porukasta mielipide, ettei mahtuisi meidän jengiin. Vastaavantason kavereista vuodatetaan kuitenkin touhutippoja, ilmeisesti pelkästään uuden naaman nimissä. Ei voi tajuta. Kaverilla on näyttöjä ja haluja jatkaa, niin mennään silti mielummin merta edemmäs kalaan. Ei voi vaan ymmärtää ajatusta.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Radio Vaasassa Kena Westerbackin ja Marko Luomlalan haastattelu. Luvassa kuulemma Luomalan tulevaisuuden suunnitelmia ym. Sieltä nyt täytyy yrittää onkia jotakin ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös