Välieräsarja HIFK - HPK

  • 91 707
  • 691

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohmi kirjoitti:
Kyllähän siinä tulee varmasti tanssipareja enemmänkin, mutta jokainen muutos nykyiseen menoon parantaa Kerhon mahdollisuuksia. Totuus on se, että mikäli näillä jaoilla mennään, niin Hifkin ei tarvitse pistää jatkoon päästäkseen vielä edes kaikkea likoon - Salmelaisen ja 3-4 muun pelaajan puuttuminen kokoonpanosta ja jäljelle jääneiden hifkiläisten totaalinen hermokontrollin menetys saattaisivat kuitenkin antaa voiton avaimet Kerholle, vaikka sitten Kerholtakin puuttuisi vastaava määrä pelaajia.

Tämä olisikin mielenkiintoista nähdä. Jos Tony noudettaisiin, niin pomminvarmaa on, että Doug ei jäisi muiden liigavalmentajien tapaan puhaltelemaan muniinsa ja itkemään lehdistötilaisuuteen, vaan kuitti tulisi välittömästi. Voisi olla melkoinen hulabaloo edessä, kun seuraavassa vaihdossa joku Fagerstedt ja/tai Lostedt aloittaisivat yksipuoliset nyrkkitalkoot Leinon ja/tai Voutilaisen kanssa ja Janne kävisi noutamassa Rämön :) En tiedä, mutta veikkaan että Kerhon peli sekoaisi tässä sirkuksessa pahemmin.. meillä kun on tuota kokemusta näistä hommista ;)
 

JV

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ohmi kirjoitti:
Kyse ei mielestäni ole Hifkistä tai edes tästä sarjasta. Nyt tarvitaan valmentaja Jaloselta tekoja mihin hän ei ole vielä koskaan pystynyt Kerhoa valmentaessaan.
Niin. Ymmärtääkseni joukkuepeleissä voitetaan kun henkisellä puolella pelaajat:
1) haluavat voittaa yksilöinä,siis pelaaja jokaa vihaa häviämistä sinänsä. Näitä ei kuitenkaan ole kovin montaa
2) eivät halua pettää kavereitaa, siis muita joukkueen pelaajia.
3) eivät halua pettää valmentajaansa
4) haluavat voittaa jotain joukkueelleen, siis joukkuelle instuutiona.

Noista HIFK onvahvempi ainakin kohdissa 2,3&4. Siis juuri nyt. Enkä pidä tuota kohtaa 4 nyt niin kovin merkittävänä. Kohdasta 1 en osaa nimetä kuin Salmelaisen ja Karalahden Tonykin on on siinä rajoilla onko tuo vahvuus vai heikkous, eikä Jere ole parhaassa iskussa. Eilen lipsui pahasti.

Se miten Jalonen pystyy asioihin vaikuttamaan jää nähtäväksi.

edit: Ja jos tuo tutkintapyyntö on tehty niin Jalonen on ensimmäisen siirtonsa tehnyt:).
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Sammy kirjoitti:
Hamekangasta Hämeenlinnaan jos näin on. Jos hifki pelaa Kerho-fanien mielestä sikaa ja ei ole oikeesti kova jengi niin tuo on kyllä vielä huonompi tapa pelata jääkiekkoa. Vittu, tutkintapyyntö kun sattu. Tilanteesta tuli jäähy, case closed.
Voin sulattaa tilanteen jos tutkintapyynnön on tehnyt/käynnistänyt puolueeton tarkkailija, mutta en sitä että sen on tehnyt Kerhon edustajat. Ja kantani on ihan sama jos Hifki toimii noin.
En tapausta ole nähnyt ja siksi en sitä pysty kommentoimaan. Jos se jostain netistä löytyy niin olisin kiinnostunut näkemään.

Näitä hamekangas-juttuja en kyllä käsitä. Se on ikävää, jos isossa maailmassa näin ei toimita tai jos tutkintapyynnön tekeminen on kielletty "Jääkiekon kirjoittamattomat säännöt" -kirjassa.

Liigan sääntöjen mukaan näin voi kuitenkin tehdä, ja se on oikein että pyritään voittoon kaikin mahdollisin keinoin. Sitä paitsi se on ainakin minun oikeustajuni mukaista, että omasta mielestään vääryyttä kokenut osapuoli saa asiansa kunnolla tutkituksi. Jos kurinpitoelin havaitsee, että mitään sen kummempaa vääryyttä ei ole tapahtunut, tutkinta ei ole keneltään pois, jos ei Kerhon pankkitiliä lasketa.

Erotuomari joutuu tekemään päätöksen kentällä lyhyessä ajassa ja erotuomaritarkkailija taas on kotijoukkueen johdon helposti ohjailtavissa, mikäli coboliin on uskominen. Näin ollen on ihan normaalia, että HPK haluaa tämän tutkintapyynnön tehdä. Eikä tästä taida montaakaan vuotta olla, kun IFK teki samanlaisen pyynnön.

Se on sitten eri asia, uskaltaako Muukkonen tunnustaa em. tahojen erehtyväisyyden, ja onko erehdystä edes tapahtunut. Huomennahan pääsemme spekuloimaan tilannetta eri valossa, jos tutkintapyynnön tulos julkistetaan. Mitään yksimielisyyttähän ei kai asiaan tulla saamaan tällä palstalla.
 

Morgoth

Jäsen
dana77 kirjoitti:
Minä muuten veikkaan että jos joku Salmelaisen kanssa hanskat tiputtaisi niin linjurit saisivat kerätä jäältä joko 10 tai 12 hanskaa tilanteen jälkeen. Eikä ne varmaan olisi ainoat kerättävät hanskat siinä pelissä.

Jos Jalosella olisi munaa, niin tuohan voisi olla itseasiassa aika kannattava veto. HPKlla vaihto-oikeus niin kentällä HPK:n nelonen HIFKn ykköstä vastaan. Joku Salmelaisen kimppuun ja samassa rytäkässä saatettaisiin saada muutama muukin avainpelaaja HIFKn ykkösestä pois. Lisäksi tuo voisi tulla HIFKlle jonkinlaisena shokkina, koska tuohan olisi juuri se HIFKn ase ja olisi todella mielenkiintoisesta nähdä miten HIFK reagoisi jos heitä vastaan iskettäisiin heidän omilla aseillaan. Varmaan kostoja tulisi ja se saisi ehkä vain HIFKn keskittymään kostamaan Salmelaisen nouto ja HPK saattaisi saada tilaisuuden rankaista HIFKta siitä. En usko, että HIFK pelaajat kestäisivät tuota vaan homma menisi ihan yli ja joukkue keskittyisi kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen.

HIFKlla kuitenkin henkinen yliote tuon 3-0 nuosunsa jälkeen, joten HPKn olisi yritettävä tehdä jotain saadakseen HIFK pois raiteiltaan. Muutama pelikielto ja pakka ihan sekaisin voisi olla mitä voisi kokeilla. Vähän samaa tyyliin kuin 1995 TPS-Jokerit finaalisarjassa, joka kieltämättä kääntyi siihen joukko kähinää.

Tosin tuollaista tuskin tapahtuu vaan HPK yrittää 'liikkeellä ja taidolla' voittaa, mutta en usko että se tässä sarjassa riittää. HPK on aina kompastunut välieriin joten jotain 'uutta' voisi kokeilla ja mitä joukkueella on oikeasti enää menetettävää? Pronsseja on kaapit täynä ja Jalonen tätä mukaan leimautuu kyllä ihan luuserivalmentajaksi, joka osaa tehdä nobodeista pronssimitalisteja, mutta ei muuta. Vittu, mittailla vaikka niitä mailoja tai edes jotain! Mutta tällä luistevalla ja liikkeellä HPK pelaa taas pronssista.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Isaksson kirjoitti:
Häpeällistä toimintaa entisten ämmävalmentajien aikaan.

Jotta asiasta ei jää väärää kuvaa, sen verran ihan yleisellä tasolla kommentoisin, että valmentajat eivät päätä tutkintapyynnöistä. Päätöksen tekee hallinto, usein toimitusjohtaja.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Isaksson kirjoitti:
Mutta kun teillä on ihan omat aseet. Semmoiset kuin raportti, video ja tutkintapyyntö Hauhtosen taklauksesta. Hametta päälle ämmät.

Alkaa vaikuttaa aika epätoivoiselta Kertsin taistelu. Noloahan tuo on, mutta omapahan on häpeänsä. Näyttää Shedden & IFK vievän tätä sarjaa siihen suuntaan kuin haluavatkin.

Enkä ole ollenkaan vakuuttunut, että tuosta mitään enempiä pelikieltoja tulee. Aika vaikea on todistaa, että Schneider juuri tuosta kyseisestä tilanteesta loukkaantui, kun vielä pelasi useita vaihtoja sen jälkeen. Ja pudotuspeleissä saa olla aika painavat perustelut, jos aikoo antaa joukkueen ykköspelaajalle pelikieltoa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Tähtirinnat kirjoitti:
Ja pudotuspeleissä saa olla aika painavat perustelut, jos aikoo antaa joukkueen ykköspelaajalle pelikieltoa.
Pitääkö sille olla siis painavammat perustelut kuin vaikka Lostedtin tai Nielikäisen pelikiellolle?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähtirinnat kirjoitti:
Enkä ole ollenkaan vakuuttunut, että tuosta mitään enempiä pelikieltoja tulee. Aika vaikea on todistaa, että Schneider juuri tuosta kyseisestä tilanteesta loukkaantui, kun vielä pelasi useita vaihtoja sen jälkeen.

Ei kai siihen kauheasti perusteluja tarvita. Eiköhän se riitä, että liiga kokonaisuudessaan odottaa kauhulla sitä mahdollisuutta, että kaksi sakkoja kerännyttä joukkuetta alkaisi pelata finaaleja. Kaikki mahdollinen tehdään, jotta tuo kauhuskenario ei toteudu. En usko, että koko liigaorganisaatiossa on yhtään elintä tai yksilöä, joka ei toivoisi finaalipariksi Kärppiä ja HPK:ta. Joten sanoisinkin mieluummin, että jos löytyy pienikin perustelu niin pelikieltoa kyllä napsahtaa.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Isaksson kirjoitti:
Ei kai siihen kauheasti perusteluja tarvita. Eiköhän se riitä, että liiga kokonaisuudessaan odottaa kauhulla sitä mahdollisuutta, että kaksi sakkoja kerännyttä joukkuetta alkaisi pelata finaaleja. Kaikki mahdollinen tehdään, jotta tuo kauhuskenario ei toteudu. En usko, että koko liigaorganisaatiossa on yhtään elintä tai yksilöä, joka ei toivoisi finaalipariksi Kärppiä ja HPK:ta. Joten sanoisinkin mieluummin, että jos löytyy pienikin perustelu niin pelikieltoa kyllä napsahtaa.
Jos joku on turhaa itkua niin tämä. Kyllä HIFK:ta sitten sorretaan, kuten Salmelaisen pelikiellossakin. Käsimerkeistäkin sai kauden aikana enemmän kuin totaalisesta pimahtamisesta.
EDIT: Mites muuten vastaat arvon Isaksson cobolin kommenttiin?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Musta_Kyy kirjoitti:
EDIT: Mites muuten vastaat arvon Isaksson cobolin kommenttiin?

Kuten sanoin, hävettää vieläkin täysin riippumatta siitä, kuka päätöksen aikanaan teki. Entä oma mielipiteesi päivän HPK-hameiluun ?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tähtirinnat kirjoitti:
Aika vaikea on todistaa, että Schneider juuri tuosta kyseisestä tilanteesta loukkaantui, kun vielä pelasi useita vaihtoja sen jälkeen. Ja pudotuspeleissä saa olla aika painavat perustelut, jos aikoo antaa joukkueen ykköspelaajalle pelikieltoa.

Jos tuosta tulee pelikieltoa, niin kyseessä on yksinkertaisesti oikeusmurha. Schneiderin loukkaantumiseen johtanutta tilannetta ei yksinkertaisesti voida jälkikäteen kuvanauhoilta löytää, sillä mahdollisia tilanteita oli ainakin neljä:

1. Salmelaisen taklaus
2. Hauhtosen taklaus
3. Petrellin taklaus
4. Tämä neljäs tapahtui hieman ennen Petrellin taklausta, ja näytti ainakin minusta pahimmalta. Tässä tilanteessa Schneider kompastuu jalkoihinsa ja liukuu pää edellä laitaan.

Jos noista nyt joku arvotaan, niin pelleilyähän se on.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
cobol kirjoitti:
Jotta asiasta ei jää väärää kuvaa, sen verran ihan yleisellä tasolla kommentoisin, että valmentajat eivät päätä tutkintapyynnöistä. Päätöksen tekee hallinto, usein toimitusjohtaja.

Ja Matikainenhan ei ikinä, koskaan pelaa mitään pelejä kulisseissa eikä mediassa ;) Vai mitä Isaksson? Eniten ämmämäistä on tuo teikäläisen bluffi täällä. Aina meitä sorretaan ja me ei tehdä ikinä mitään pahaa. Te teette aivan samanlain, joten tuo tekopyhyys on aivan turhaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Itseäni kiinnostaa, että mistä tieto HPK:n jättämästä tutkintapyynnöstä on peräisin?
Onko jollakulla linkkiä johonkin lähteeseen?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Eiköhän tämä nyt liene Hifkille menevän tämä sarja. HPK on ahdistettu nurkkaan ja eilisen perusteella siellä ei painetilaa kovin hyvin siedetä. Lisäksi Kerholla oli näiden kolmen ensimmäisen ottelun ajan olemassa ainakin teoreettinen tuoreempien jalkojen etu, mutta se on nyt kyllä mennyttä, kun seuraavaksi on kolmen vuorokauden väli ennen seuraavaa ottelua. Itse pelkäsin juuri tätä kolmatta ottelua etukäteen, sillä arvelin kolmannen ottelun neljän päivän sisään olevan Hifkille liikaa raskaan Saipa-sarjan jälkeen.

HPK voi kyllä hyvinkin voittaa vielä kotipelinsä, mutta tuskin kahta kertaa peräkkäin. Maalivahtipelin pitää ainakin parantua reilusti, sillä Kerhon maalivahdit eivät ainakaan Helsingin otteluissa ole pystyneet kannattelemaan joukkuettaan. Rämö kyllä aloitti eilen hyvin, mutta lähti sitten sotkemaan pelinsä hakiessaan ottelussa roolia, johon ei ollut vielä kypsä. Keskittyisi poika vaan omiin hommiinsa, eikä alkaisi kukkoilemaan turhia.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
cobol kirjoitti:
Jotta asiasta ei jää väärää kuvaa, sen verran ihan yleisellä tasolla kommentoisin, että valmentajat eivät päätä tutkintapyynnöistä. Päätöksen tekee hallinto, usein toimitusjohtaja.

Muodollinen päätösvalta & vastuu lienevät hallinnolla ja TJ:llä, mutta voisi silti kuvitella, ettei tutkintapyyntöjä viedä läpi päävalmentajalta kysymättä saati hänen kiellostaan huolimatta.



Ranger
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Vuokralainen kirjoitti:
Itseäni kiinnostaa, että mistä tieto HPK:n jättämästä tutkintapyynnöstä on peräisin?
Onko jollakulla linkkiä johonkin lähteeseen?

Kysy Isakssonilta, hänhän koko sopan aloitti täällä tästä asiasta. Isakssonin väitettä tosin tukee myös oma tietoni asiasta.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Voittoon tulee käyttää kaikki keinot, se on sitä kanadalaista Sheddenin tuomaa kiekkokulttuuria. Näin olin käsittävinäni eilisestä otteluketjusta. Sitten jos joku muu ottaa keinoja käyttöön niin jostain aina löytyy kirjoittamattomat säännöt joiden mukaan juuri tuo ei kuulu 'kaikkiin keinoihin', kaikkihan sen nyt tietää.

Itse olen aina ollut sitä mieltä että videoiden lähettely on täysin perseestä. En ole kantaani muuttanut. Perseestä, saatana. Toivoisin vaan linjan pitämistä muissakin leireissä riippumatta siitä minkä joukkueen taholta jotakin esitetään. Ei sellaista porukkaa olekaan joka tekee kaikein aina oikein. Eikä sellaistakaan joka on aina väärässä.

Onhan se välierissä häviäminenkin toisaalta todella perseestä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
No seuraavaksi kai sitten lukitaan vastustajan valmentaja pukukoppiin (niinkuin eräässä lätkävideossa joku joukkue - todennäköisesti Esa Tikkanen etunenässä - oli tehnyt). Jukka Jalosen kohdalla tuo ei taitaisi heikentää joukkuetta.

Entä miten olisi lääkeaineiden laittaminen vastustajan juomapulloihin, mailojen sabotointi tai luistimien tylsyttäminen? Ainiin ja laserkynällä maalivahdin silmiin osoittaminen.
 

Klassikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssikerho
Pakkohan se on myöntää, että tuon kolmannen ottelun tulos ja ennen kaikkea siihen johtaneet tapahtumat vituttavat ankarasti. Anteeksianto vastuullisille on yhtä vaikeaa kuin Ruotsi-Suomi 6-5 -tapauksessa. No, aika parantaa haavat, joten eiköhän sitä 3-10 vuoden aikajänteellä näistäkin muistoista pääse yli.

Seuraavaksi kaksi (2) prinsiippiäni, jotka mahdollistavat kaikkien aikojen finaalin toteuttamisen estämisen:
1.) On maaltamuuttajien joukkuetta rangottava ylivoimapaikoista armotta.
2.) Ei ole maaleja päästettävä suoraan aloituksista.
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Master God kirjoitti:
Pitääkö sille olla siis painavammat perustelut kuin vaikka Lostedtin tai Nielikäisen pelikiellolle?

Ilmaisin itseäni vähän epäselvästi. Kaikkien pitäisi olla samanarvoisessa asemassa, mutta esim. Lostedille olisi helpompaa antaa pelikielto, kuin Hauhtoselle. Näin se vaan SM-liigassa nykyään menee. Kyllähän se on nähty jo peleissäkin, että Lostedille annetaan jäähyjä varmuuden vuoksi, vaikka monia vastaavan laisia tilanteita on jäänyt viheltämättä.

Pudotuspeleissä yhden ottelun merkitys on huomattavasti suurempi, kuin runkosarjassa, joten rikkeenkin pitää olla aika iso, jos halutaan pelikieltoa antaa. Nyt, kun vielä nauhalta katsoin taklauksen, niin ei tuosta voi kyllä mitään seurata. 2+10min olisi ehkä ollut vielä siedettävä tuomio, ei missään nimessä ottelurangaistus.
 

TJ MACKEY

Jäsen
On se erikoinen tämä paras-viidestä systeemi. Ekan pelin jälkeen kerho-fanien leirissä pelättiin jo pahinta, tokan pelin jälkeen Hifki-fanit olivat aika alistuneita ja nyt on sama käymässä taas toisinpäin! Tiistaina voitto Kerholle ja tilanne on..

Hifk kyykyttää, sikailee, noutaa, taistelee ja tekee kaiken voiton eteen. Kerho luistelee, on taitava, filmaa, itkee, ämmäilee ja lähettelee videoita. Tai jotakin tohon suuntaan. Mielenkiintoinen ottelu tiistaina luvassa.

Eiköhän Dee, Lamppu ja Rämö ole vaikka puolirampoina kokoonpanossa. Jos Kerho pelaa samanlailla kuin viimeksi Rinkelinmäellä en nää mitään syytä miksei se myös ottelua voittaisi. Kyllähän lauantain tappiossa oli enemmän omaa vikaa ja perseilyä kuin Hifk:n hyvyyttä. Kylmä fakta on se että ei välieräottelun viimeisessä erässä pitäisi menettää 3-0 johtoa.

No taas opittiin jotain, toivottavasti.
 

Pluto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Master God kirjoitti:
Erotuomari joutuu tekemään päätöksen kentällä lyhyessä ajassa ja erotuomaritarkkailija taas on kotijoukkueen johdon helposti ohjailtavissa, mikäli coboliin on uskominen. Näin ollen on ihan normaalia, että HPK haluaa tämän tutkintapyynnön tehdä.
En tiedä mitä cobol tällä tarkoittaa, että otteluvalvoja olisi kotijoukkueen ohjailtavissa, mutta en usko, että asia näin olisi ainakaan täällä pääkaupunkiseudulla. Kyllä ne täällä pääsääntöisesti ovat melko kokenutta ja pedanttia porukkaa minun käsitykseni mukaan. Muilla paikkakunnilla tilanne voi toki olla toinen, koska kaikkialta ei ehkä löydy vastaavan kokemuksen omaavia henkilöitä. Siteet kotijoukkueeseen voivat olla myös läheisempiä, koska ei ole kuin yksi liigajoukkue hoidossa.Playoffeissa pääotteluvalvojat tulevat lisäksi muilta paikkakunnilta, joten mitään kotietua ei ole tämänkään suhteen. Näissä peleissä on myös käytössä avustava otteluvalvoja, joten silmäpareja on runkosarjaa enemmän käytössä.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hämeen Sanomien mukaan videot on tosiaankin lähetetty, mikä onkin oikein.

Hauhtosen on saatava kakkua sikamaisesta poikkaristaan vastustajan päähän. Tiistaina voitto ja Salmelaisen kymppitili täyteen niin johan alkaa näyttää paremmalta...
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tähtirinnat kirjoitti:
Pudotuspeleissä yhden ottelun merkitys on huomattavasti suurempi, kuin runkosarjassa, joten rikkeenkin pitää olla aika iso, jos halutaan pelikieltoa antaa
Mielestäni se, kuinka tärkeä peli on kyseessä, tai mikä hetki ottelusta (esim. jatkoaika) on kyseessä, ei saa vaikuttaa tuomarilinjaan eikä näihin pelikieltopäätöksiin. Saman linjan täytyy pitää aina koko kauden läpi, jokaisena sekuntina, jolloin SM-liigaa pelataan. Itse ainakin halveksun tuomareita, joilla ei ole munaa pistää pelaajaa boksiin (jos siihen on aihetta), jos on ratkaisuhetket kyseessä. Sillä ei pitäisi olla yhtään mitään väliä, pelataanko jumbofinaalia runkosarjassa vai viidennen finaalin jatkoaikaa.

Tässä ottelusarjassa ei ole vielä kummallakaan joukkueella ollut pakkovoiton paikkaa, vaikka jotkut ovat niin virheellisesti väittäneetkin. Nyt on HPK:lla pakkovoiton paikka ja se on jämpti se. Selvennykseksi todettakoon, että itse lasken pakkovoitoiksi vain nämä "veitsi kurkulla" -pelit. Ei varmaan tunnetta ja latausta tiistaina puutu. Edelleenkin tämä ottelusarja saattaa kääntyä ihan miten vain, jos viidenteen otteluun mennään. Ja voisi sanoa, että todennäköisesti mennään.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Edit kirjoitti:
Eli mikäli Muukkonen jatkaa samalla linjallaan, on 1-2 peliä luvassa Hauhtoselle. That's it.

Tai sitten Muukkonen haistattaa paskat tälle ns. itkupykälälle kuten teki jo Kahvaran Leinoselle. Kyllähän se nyt Muukkostakin vituttaa kun pitää kuunnella isojen ( ? ) miesten ( ? ) pikkutyttömäistä itkua. "Ope hei, toi tönäs mua viime välkällä".

Toki tästä saattaa tulla pelikieltoa mutta mistähän perseen syövereistä sä revit ton 1-2 ottelun arviosi. Jos viittaat niillä case- Mäntylään tai Kivenmäkeen niin niistähän taisi kummastakin tehdä otteluvalvoja raportin ja lisäki dumari ajoi Mäntylän ulos ja antoi Kivenmäelle 2+10. Tässä tapauksessa ei Favorin eikä erotuomaritarkkailija nähneet samanlaista törkeyttä. Lisäki Schneider pelasi vielä tuon jälkeen joten puheet siitä että loukkaantuminen olisi nimenomaan tullut tuosta taklauksesta haiskahtavat ainakin osittain paskalle. Mäntylän ja Kivenmäen tapauksessa loukkaantuneet eivät tainneet pelata tapauksen jälkeen vaihtoakaan.

Jos pitää väkisin hakea jotain esimerkkitapausta niin kannattaa ehkä verrata Vihkon ja Saarisen tapaukseen. Siinähän lyötiin poikkarilla äijä yli viikon sairaslomalle eikä tilanteesta tullut pelikieltoa koska IFK tyytyi dumaritarkkailijan päätökseen eikä käyttänyt tätä vitun itkupykälää. Ei se niinkään voi mennä että pelikieltoa tulee sillä perusteella jaksaako joku ämmä tulla itkemään Muukkosen oven taakse. Uskon ja toivon että Muukkonen kunnioittaa dumaritarkkailijan päätöstä ja heittää nämä itkupykäliä käyttävät paskahousut hiuksista vittuun.

On kaksi tapaa hoitaa asiat jos kokee tulleensa väärinkohdelluksi:

1) Joukkue tekee itse sen selväksi että hommaa ei suvaita, kaivaa kuittivihon esiin ja pistää kovan kovaa vastaan. Mitä vitun käyttöä on esim. Lätkä-Pasilla jos se ei saa tehä sitä hommaansa jonka se parhaiten osaa? Miksi tällainen pelote hankitaan jos sitä ei kuitenkaan ole munaa käytää?

2) Itketään ja pyydetään jotain muuta apuun kun ei itse pystytä hommaa hoitamaan. Tämä on aina se pahempi vaihtoehto ja sillä tavallaan viestitetään vastustajalle että henkisesti ollaan tavallaan luovutettu eikä omia puolusteta kentällä. Tapparalle kävi jo kylmät Ässiä vastaan ja nyt Jalonen ilmeisesti haluaa taas väkisin sinne pronssimatsiin.

Suomalaiset "fanit" ovat myös täysiä ämmiä. Hävetti aikanaan ne IFK-fanit jotka puolusteli tätä videopaskaa mutta näköjään Päiväkerhonfanit pistää vielä pahemmaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös