Välieräsarja 2004-2005 Kärpät - Lukko

  • 67 776
  • 479
Tila
Viestiketju on suljettu.

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti Eddie


edit. Jos se lukkofaneja lohduttaa niin kyllä jokainen kärppäfani (luulisin) odottaa tätä sarjaa hiukan "pelonsekaisin" tuntein. Mutta tämä on kuitenkin lastenleikkiä verrattuna liigakarsintojen aiheuttamiin pelkotiloihin:)


Just näin.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti Eddie
edit. Jos se lukkofaneja lohduttaa niin kyllä jokainen kärppäfani (luulisin) odottaa tätä sarjaa hiukan "pelonsekaisin" tuntein.

Höps. Huomenna näemme kaikki, miten Kärpät jyrää neljällä kentällä voittoon. Ainoa näennäisesti yllättävä asia on, että Kärpät on paitsi luistelevampi ja taitavampi, niin myös fyysisesti kovempi ko. matsissa. Ottelun erikoisuus nähdään kolmannessa erässä, jossa Kärppä-pelurien hirmulämärit pelottavat Rolosonia niin, että tämä veskari päättää torjua erän pylly kentälle päin.

Tämä ottelusarja on puitu. Nyt voidaan keskittyä hegemoniafinaaliin Jokereita vastaan.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Re: Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti Lare
Tämä ottelusarja on puitu. Nyt voidaan keskittyä hegemoniafinaaliin Jokereita vastaan.


"Loppukommenttina voin sanoa, että tämä Lukko-ottelusarja ei huoleta yhtään." -Nimimerkki Kempes ennen puolivälieriä 2005

Että näin.

Kieltämättä on hiukka pelko perseessä että miten tulee käymään. Kärpät on pirun kova joukkue ja Lukko ei ole liikaa Oulussa voittanut. Nyt tarttis kerran sekin temppu tehdä. Kotiotteluista en tässä vaiheessa ole huolissani. Toisaalta ei ole Oululaisetkaan.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaahas, kannanpas minäkin omat mielipiteeni kekoon:

Maalivahdit
Molemmat ovat hyviä ja vaikka Roloson onkin ennakkoon hiukka parempi, niin Kärpät ei tule häviämään yhtään peliä Niken takia.

Puolustus
Molemmilla hyvä, mutta Kärpillä parempi. Paljon on puhuttu Lukon pakkien fyysisyydestä, mutta ei Kärpillä sentään mitään kukkakeppejä ole pelaamassa. Mitä se Lukon pelaajien fyysisyys sitten onkaan....hmm...empä oikeen tiedä. Kuntopohja nyt ei ainakaan Lukolla ole parempi, se on varma.

Hyökkäys
Kärpille menee kirkkaasti laajuuden takia. Playoffeissa tarvitaan nimenomaan laadukasta ja laajaa materiaalia.

Valmennus
Jukan valmennusta en ole henk. koht. ikinä arvostanut enkä tule tekemään sitä nytkään. Vaikka kuinka inttäisitte, niin ei. Ei vaikka Lukko jatkoon menisikin. Minusta täällä on kuitenkin jopa yliarvostettu tuota valmennusta. Pelaajat ne kentällä pelaa ja maalit tekee. Heillä on on se suurin valtikka käsissään; miten pää kestää, pelaataanko omalla tasolla vai alle, miten on playoff kokemusta. Kyllä ne pelaajatkin tajuaa näiden pienien "taktisten" asioiden päälle kentällä ilman, että siinä pitää valmentajan pistää lusikkaa soppaan joka asiassa ja varsinkin, jos kokemusta pelaajilla on playoff väännöistä. Pitihän sen Jortikankin viime vuonna voittaa mestaruus menneillä titteleillä vaan miten kävi... :-) Ja Jortikka on paljon parempi valmentaja kuin Jukka...

Veikkaan kuitenkin tasaista vääntöä loppuun asti, jossa hyvin pienet asiat kentällä ratkaisee, enemmänkin henkisellä puolella paino on suuri. Lukko voi pari ottelua jopa voittaa, joten voitot Kärpille 3-2 ja Lukko sitten pronssimatsiin HPK:n kanssa. (toivoisin tietty HPK:ta finaaliin, mutta se on tuo standardipronssi kerholaisten kaulassa joka vuosi :-)
 
Meinasin olla jo kirjoittamatta.. mutta enpäs olekaan :D

Onneksi ne pelit alkavat huomenna ja vaikka tuntuu kuinka järjen vastaiselle, että heti perään ylihuomenna niin hyvä vain. Saadaan ainakin liki 300 turhaa viestiä katsella ja miettiä kuka arvasi oikein. Kuten aikaisemmin sanoin.. enää on 4 joukkuetta jäljellä ja kuka tahansa voi olla mestari. Miksi jotkut fanit sitten ovat ylimielisiä? No tietenkin siksi, että jos lukee nimimerkin alla kärpät, niin omiin ei saa uskoa. Aivan sama sikäli. Viime vuonna heti mestaruuden jälkeen tuli mieshuora ketju, ehkä tänä vuonna, jos tuplaan päästään (ei tunnu nykykiekossa mahdolliselta, mutta tällä hetkellä totta kai) niin aloitetaan jonkin sortin lestaketju/rahaketju.

Aivan sama sikäli myöskin. Onneksi pelit pelataan kaukalossa ja tärkeimmät keskustelut käydään kahvi/olut pöydissä omalla/vieraalla paikkakunnalla samanhenkisten kaverien kesken. Ja toisten fanien kanssa, kun juttelee, niin aina on oltu kohteliaita ja todettu molemmilla olleen mahdollisuuden jne. JAssa ei tätä trendiä käy, koska on paljon helpompi liiskata toisen mielipide, kun toinen ei seiso metrin päässä hymy suin.

Ja onneksi vieläpä... alkaa kevät huipentua ja kohta saadaan finalistit selville ja sitten jo mestari. Kuka tahansa se onkaan, niin totean kuluneesta kaudesta.... AMMATTI TUOMARIT AMMATTILAIS SARJAAN!!! (tuo viimeinen tuli hetken mielijohteesta ja tuomarien linjoista, kun silmien ohi livahti änäripeliä videolta...)

Mutta kuitenkin.. kiekkokevät jatkuu vielä eikä kumpikaan näistä joukkueista lähde edes kesälomille heti ottelusarjan ratkettua. Eli jää sekin jännitysmomentti pois, kun on katsomossa rantapallo kourassa, että heittääkö sen vastustajalle vai omille.... keskimäärin muuten on mukavampi heittää ne vastustajalle :D

Onnea Lukolle.. kuitenkin jos onnetar olisi sen verran ystävällinen, että antaisi sitä himpun verran enemmän tänne Ouluun, koska mediassa pelit on jo hävitty.

.....tuolla toisella puolella on muuten pari sellaista pakkia ettette te pääse edes punaviivan yli.. me on muuten hävitty tää peli...
 
Viimeksi muokattu:

bunghole

Jäsen
Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti Legendan juttuja
Onko Jalonen muuten voittanut oikein mitään sen jälkeen kuin sai pronssia Lukossa? Kari teki silloin hienon maalin. Kiitos vaan visiitistä, vaikka se olikin lyhyen puoleinen.

Huhhuh.. Olipa turhaa paskaa ja provoamista koko viesti. Samojen asioiden toistoa. Kirjoittaja yritti olla muka hauskakin toistellen samoja fraaseja kuten "pohjoisen poromailla" kirjoituksessaan (joka oli väsyttävän pitkä) noin kymmenen kertaa.

Tätä kohtaa oli silti pakko kommentoida. Ei tartte mennä kuin vuosi taaksepäin niin Suomessa oli yksi tässäkin tekstissä mainitsemasi liigavalmentaja joka toisen kuusi mestaruutta voittaneen valmentajan sanoin "ei ole ikinä voittanut mitään, eikä tule voittamaankaan!". Jokainen jääkiekkoa seuraava muistaa miten sitten kävikään. Joten se siitä. Kärpät ei siis voi voittaa ikinä koskaan missään mitään ainakaan Jalosen komennossa sillä Kojolla ei ole yhtään mestaruutta valmentajana. Mutta oliko esim. Jortikalla yhtään ennen kuutta mestaruutta? Tai Heikkilällä yhtään ennen viimekautta? Se ettei ole voittanut yhtään, ei tarkoita ettei voisi voittaa.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti erture
Huhhuh.. Olipa turhaa paskaa ja provoamista koko viesti. Samojen asioiden toistoa. Kirjoittaja yritti olla muka hauskakin toistellen samoja fraaseja kuten "pohjoisen poromailla" kirjoituksessaan (joka oli väsyttävän pitkä) noin kymmenen kertaa.

Mutta oliko esim. Jortikalla yhtään ennen kuutta mestaruutta? Tai Heikkilällä yhtään ennen viimekautta? Se ettei ole voittanut yhtään, ei tarkoita ettei voisi voittaa.

Toisin kun tuo sun viesti, joka oli hauska, asiallinen ja kaikin puolin hyödyllinen :)

Tossa Legendan jutussa on taas aika paljon asiaa, kun sitä vähän kampaa lävitse. Mä myös nauroin parille jutulle. Kyllä siinä on aika paljon myös turhaa.

Jalonen ei tosiaan ole voittanut mitään ja mä muistelen ettei sitä ole kiitetty Turkkusessa tai Oulussa aiemmin. Tappara oli helppo vastus nyt vasta Kojo joutuu testiin. Aiemmat testit ei ole mennyt hyvin. Tietysti se ei merkkaa ettei Kärpät voi hyvin mennä vaikka kolme muna jatkoon. Jotenkin tuntuu ettei tämä sarja nyt ainakaan nollille pääty.

Tenkratin nollilla pitäminen on varmaan tärkeää koko sarjan jännituksen kannalta. Aika hyvin Lukko on siinä ilmeisesti onnistunutkin.

Paperilla Kärpät näyttää paljon vahvemmalta ja yksi umpilisäke vahvisti sitten edelleen Kärppien asetelmia.

Edit: kirjuotusvirhe
 
Viimeksi muokattu:

Che Culo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lazio
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Niin, sinä ilmeisesti myöskin tiedät noista laukaisumääristä, sekä tämän kauden pistepörssistä? Niskala teki viime kaudella sen muutaman maalin, koska ampui noin kolmanneksen enemmän kuin seuraavaksi eniten ampunut pakki. En muista mistä nuo tilastot oli, eikä kiinnosta, Niskala on yliarvostettu, deal with it. Tällä kaudellahan Niskala teki vain 9+21. Mutta toki jos tahdot ihan väkisellä kaivella vanhoja, tee toki niin.

Ja keskivertokanukki? Siis odotappas hetki, rajoittuuko sinun maailmankatsomuksesi todellakin vain siihen noin 15km Rauman rajoilta? Kyllä, Larouche on keskivertokanukki. NHL "urallaan" kuitenkin tehnyt ihan kelpo pisteet pelimääriin nähden, mutta kiertolaiseksihan tuo on joutunut kuitenkin. Loppupeleissä joutunut jotain helvetin DEL-liigaa pelaamaan? Täytyy olla ehdottomasti kyllä siellä kirkkaimmassa kärjessä kun kanadalaisia aletaan vertailemaan...

No minäpäs jatkan "puusilmäilyäni" oikein iloisilla mielin. On aina ilo löytää kaltaisiasi tapauksia, joiden kanssa "keskustella". Tosin pakko myöntää, että välillä ei ihan pokka pidä.

Mutta sellaista tänä aamuna! hymiö.

Niin, jos vertaa Niskalaa tämänkin kauden saavutuksia pistepörssin valossa esim. Kärppä-pakkeihin, niin he vasta huonojoa sitten ovatkin. Kummallisesti yksikään ei tehnyt enempää pisteitä kuin Niskala... Niskala ei ole yliarvostettu, deal with it.

Ja jos Larouche on mielestäsi keskiverto kanukki, niin sitten myöskin esim. Tenkrat on keskiverto tsekki. Ei ole Tenkratkaan saanut paljoa aikaan NHL:ssä... Ah, niin keskinkertainen tsekki. Ja entäs tämä kausi liigassa? Larouchella 1 piste enemmän, Tenkratin ottelykohtainen pistekeskiarvo on huimat 0.02 parempi. Samaan keskiverto tsekkien listaan voidaan myös lisätä Ujcik sinun loistavilla kriteereilläsi.

Ketäs muita keskinkertaisia pelaajia Kärpiltä löytyy?

Ja millä perusteella Larouche on joutunut DEL-liigaa pelaamaan?
 

Grohl

Jäsen
Re: Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti PJ

Tenkratin nollilla pitäminen on varmaan tärkeää koko sarjan jännituksen kannalta. Aika hyvin Lukko on siinä ilmeisesti onnistunutkin.
Niin onkin, sillä Tenki ei ole tehnyt vieläkään yhtään maalia tässä sarjassa! Johtuisikohan siitä, että sarja alkaa vasta huomenna? hymiö
Yeah, I got it, sinä tarkoitit runkosarjaa, mutta olipas niin herkullinen paikka päästä näsäviisastelemaan.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Viestin lähetti Che Culo
Ketäs muita keskinkertaisia pelaajia Kärpiltä löytyy?

Ja millä perusteella Larouche on joutunut DEL-liigaa pelaamaan?

Oon kärpis ainaski se aarnio ja kyll mun mielest laruus joutu delliigaan;)

Che Culo, anna olla, etkö oikeasti huomannut, kuinka "tosissamme" kinailemme Zamboninkuskin kanssa. Kyllä saat keskustella aiheesta pitsiin asti, jos haluat. Käy lukemassa nää läpät uudestaan ajatuksella ja naurahda päälle.

25 tuntia ja rapiat, kun kiekko pudotetaan arvostetun liigatumarin kätösestä Raksilan huonokuntoiselle jäälle. Taas alkaa jännitys kohoamaan, täytyy keksiä huomiseksi ajankulua päivällä, jottei kynnet lopu kesken. Huomenissa Riparadio välittää objektiivista tietoa siitä, jos Lukko ei pärjää, onko syy jään, tuomarin, katsojien, Oululaisten lentoemäntien, vai ylilatautuneen joukkueen. Voihan se olla että vastustajallakin on sanottavaa asiassa :)
 

bunghole

Jäsen
Re: Re: Re: Me ollaan hävitty tää sarja

Viestin lähetti PJ
Jalonen ei tosiaan ole voittanut mitään ja mä muistelen ettei sitä ole kiitetty Turkkusessa tai Oulussa aiemmin. Tappara oli helppo vastus nyt vasta Kojo joutuu testiin. Aiemmat testit ei ole mennyt hyvin. Tietysti se ei merkkaa ettei Kärpät voi hyvin mennä vaikka kolme muna jatkoon. Jotenkin tuntuu ettei tämä sarja nyt ainakaan nollille pääty.

Tenkratin nollilla pitäminen on varmaan tärkeää koko sarjan jännituksen kannalta. Aika hyvin Lukko on siinä ilmeisesti onnistunutkin.

Kojoa on kyllä arvosteltu fanien toimesta koko kauden ja jos käyt lukemassa Kärppäpalstaa täällä JA:ssa niin sieltä löytyy jo alkukaudesta avattu "Nokka Jaloselle kenkää"-ketju. Silti hän hoiti hommansa kokonaisuutena hyvin, siitä tuloksena selvä runkosarjavoitto. Jotkut vääräleuat sanovat edelleen että Kärpät voitti runkosarjan Jalosesta huolimatta.

PJ sanoo etteivät Kojon aiemmat testit ole menneet hyvin. Mitkä testit? Mielestäni tähän ei voida laskea kuin tämä kausi sillä Tepsissä Kojo ei saanut missään vaiheessa tukea seurajohdolta eikä pelaajilta. Yritäppä siinä ohjata uppoavaa laivaa kun miehistö lappaa vettä äyskärillä sisään laivaan. Tällä kaudella testejä on mielestäni ollut kolme: 1. runkosarja, 2.ECC, 3.puolivälierät Tapparaa vastaan. Runkosarjassa peli ei näyttänyt kauhean hyvältä mutta voitto tuli joten mielestäni Jalonen selvisi testistä. ECC meni koko joukkueelta hyvin ja kunnonajoitus onnistui nappiin, Jaloselle plussaa. Vaikka moni aliarvioikin Tappara-sarjan merkitystä siksi että Tappara oli heppoinen vastus, niin mielestäni siinä oli testi sekä Kojolle että koko joukkueelle että pystyttiin kestämään ennakkosuosikin paineet ja pelaamaan omaa peliä rikkovaa joukkuetta vastaan.

Kaikenkaikkiaan Kojo on onnistunut tähän asti hyvin. Oulussa ei puukoteta selkään kuin fanien toimesta mutta muuten Jalosella on työrauha.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Che Culo
Niin, jos vertaa Niskalaa tämänkin kauden saavutuksia pistepörssin valossa esim. Kärppä-pakkeihin, niin he vasta huonojoa sitten ovatkin. Kummallisesti yksikään ei tehnyt enempää pisteitä kuin Niskala... Niskala ei ole yliarvostettu, deal with it.
"*DING! DING! DING!* We have a winner!"
Niin, esimerkiksi puolustajien pistepörssin 7. sija oli Mikko Lehtosen, joka siis ei pelannut Kärpissä? Kannattaisi oikeasti tietää jotain asiasta, josta alkaa leukojaan louskuttamaan. Reppana.
Viestin lähetti Che Culo
Ja jos Larouche on mielestäsi keskiverto kanukki, niin sitten myöskin esim. Tenkrat on keskiverto tsekki. Ei ole Tenkratkaan saanut paljoa aikaan NHL:ssä... Ah, niin keskinkertainen tsekki. Ja entäs tämä kausi liigassa? Larouchella 1 piste enemmän, Tenkratin ottelykohtainen pistekeskiarvo on huimat 0.02 parempi. Samaan keskiverto tsekkien listaan voidaan myös lisätä Ujcik sinun loistavilla kriteereilläsi.
Niin ja mun isi ja sun isi. Siinähän ovat keskivertoja, ei vie mun yöunia, niin kauan kuin omassa joukkueessa pelaavat.

Viestin lähetti Che Culo
Ketäs muita keskinkertaisia pelaajia Kärpiltä löytyy?

Ja millä perusteella Larouche on joutunut DEL-liigaa pelaamaan?
Kärpillähän on Lukon timanttiseen rosteriin verrattuna pelkkiä keskivertoja.

Larouche on Keijo Keskiverto, ei siitä riitä puhetta tuon enempään. Ei jaksa.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Oululaista onnea..

Viestin lähetti erture
Kojoa on kyllä arvosteltu fanien toimesta koko kauden ja jos käyt lukemassa Kärppäpalstaa täällä JA:ssa niin sieltä löytyy jo alkukaudesta avattu "Nokka Jaloselle kenkää"-ketju. Silti hän hoiti hommansa kokonaisuutena hyvin, siitä tuloksena selvä runkosarjavoitto. Jotkut vääräleuat sanovat edelleen että Kärpät voitti runkosarjan Jalosesta huolimatta.

Kaikenkaikkiaan Kojo on onnistunut tähän asti hyvin. Oulussa ei puukoteta selkään kuin fanien toimesta mutta muuten Jalosella on työrauha.

Niin ko.ketju aloitettiin 17.9 eli ensimmäisen runkosarjamatsin jälkeen enemmän tai vähemmän tosissaan. Ja me fanithan tykkäämme antaa puukkoa, ja sen jälkeen kun KJ onnistuu niin mehän olemme olleet miehen tukena alusta asti :) Lisäksi olemme ylimielisiä, koska meillä on rikas, menestyvä joukkue joka osaa jopa voittaa. Lisäksi organisaatiomme johto on käynyt suorittamassa iloluontoista työtä jossain päin suomea ennen tänne päätymistään. Sen lisäksi olemme sarkastisia, ironisia, osaamme nauraa jopa itsellemme (paitsi ne puusilmäiset tosikot). Tykkäämme myös olla vahingoniloisia, altavastaajia sekä humalaisia.

Lisäksi nautimme kritisoinnin ohella oman joukkueemme vauhdikkaasta taitokiekosta puutteistaan huolimatta. Ja tykkäämme myös juhlia joukolla joukkueemme voittoja Torilla ja turuilla. Me ollaan Oulusta, ylijumalien kaupunnista.

Eli ois jo huominen....
 

Che Culo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lazio
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
"*DING! DING! DING!* We have a winner!"
Niin, esimerkiksi puolustajien pistepörssin 7. sija oli Mikko Lehtosen, joka siis ei pelannut Kärpissä? Kannattaisi oikeasti tietää jotain asiasta, josta alkaa leukojaan louskuttamaan. Reppana.

Kannattaisi sinunkin ehkä tajuta, että sanoit Niskalan tämän kauden psiteiksi 9+21. Lehtosella taas oli 11+17. Teepäs nyt yksinkertainen laskutoimitus.

Ei ole minun vikani, jos sinä olet sen verran tyhmä, että annat täällä virheellistä tietoa. Ja kun kerran siitä Niskalan laukaisumääristäkin leukojasi louskutit, niin viitsitkö näyttää faktat
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Che Culo
Kannattaisi sinunkin ehkä tajuta, että sanoit Niskalan tämän kauden psiteiksi 9+21. Lehtosella taas oli 11+17. Teepäs nyt yksinkertainen laskutoimitus.

Ei ole minun vikani, jos sinä olet sen verran tyhmä, että annat täällä virheellistä tietoa. Ja kun kerran siitä Niskalan laukaisumääristäkin leukojasi louskutit, niin viitsitkö näyttää faktat
No voi helvetti, siellähän on päässyt tulemaan kirojitusvihre! Kyllä mua nyt vituttaa. Käyn korjaamassa tuon 9+12 tuonne aikaisempaankin viestiin myöskin, ei pääse tällaisia karmaisevia asiavirheitä ja harhaanjohdatuksia enää tapahtumaan. Mun moka, sorry.

Ja kuten sanoin, en muista että missä ne 2003-2004 laukaisutilastot olivat. Intterwebissä jossakin piilo-piilo-jemmassa jonne ehkä vain Google löytää? Vastaus kysymykseesi: en viisti. En todellakaan jaksa välittää nyt jonkin Niskalan laukauksista. Voin toki olla sinulle mieliksi, ja perua puheeni laukaisutilastoista. Tulisiko parempi mieli? Sekään ei kuitenkaan pelasta Niskalaa keskivertoisuudeltaan.
 

Che Culo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lazio
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
No voi helvetti, siellähän on päässyt tulemaan kirojitusvihre! Kyllä mua nyt vituttaa. Käyn korjaamassa tuon 9+12 tuonne aikaisempaankin viestiin myöskin, ei pääse tällaisia karmaisevia asiavirheitä ja harhaanjohdatuksia enää tapahtumaan. Mun moka, sorry.

Ja kuten sanoin, en muista että missä ne 2003-2004 laukaisutilastot olivat. Intterwebissä jossakin piilo-piilo-jemmassa jonne ehkä vain Google löytää? Vastaus kysymykseesi: en viisti. En todellakaan jaksa välittää nyt jonkin Niskalan laukauksista. Voin toki olla sinulle mieliksi, ja perua puheeni laukaisutilastoista. Tulisiko parempi mieli? Sekään ei kuitenkaan pelasta Niskalaa keskivertoisuudeltaan.

Jos on Niskala keskinkertainen, niin Lehtonen on yhtä keskinkertainen. Lehtosen pistekeskiarvo SM-Liigassa on 0.359, kun se Niskalalla on 0.394.

Että ei pelasta Lehtosenkaan 11+17 tältä kaudelta häntä keskinkertaisuudelta.

Eikä taida jaksamisella olla mitään tekemistä sen suhteen, että lopetit keskustelun Larouchesta lyhyeen. Taisi ottaa luonnon päälle, kun omia kriteereitäsi käyttäen esim. Tenkrat ja Ujcik ovat aivan yhtä keskinkertaisia kuin Larouche...
 

TheMaso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NUFC, Caps
Jos jotain vielä kiinnostaa niin:

2003-04 Runkosarja

Niskala Janne, Lukko 55ott 353lauk 5,95%

Lehtonen Mikko, Kärpät 53ott 219lauk 2,28%


2004-05 Runkosarja

Niskala Janne, Lukko 44ott 221lauk 4,07%

Lehtonen Mikko, Kärpät 53ott 245lauk 4,49%

...eli prosentit, joista voimme päätellä että Niskala oli viimekaudella todellakin ylempää kastia ja Lehtonen suorastaan onneton. Täksi kaudeksi Niskala tippui sitten keskikastiin jonne Lehtonen puolestaan nousi. Kuitenkin on muistettava se että pelaa tässä ottelusarjassa eräs joka ei ole keskiverto eli Gill joka käsittämättömällä tavalla on jopa NHL mittakaavassa huippuluokkaa ja vieläpä kykeni säilyttämään viimekautisen tasonsa eli kaikki 201cm.

No se kuitenkin siitä ja oma veikkaukseni on että Kärpät jatkaa 3-0 tai 3-1.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Lyöhän Zambooni lisää pökköä pesään. Täältä saa mukavat naurut.

Joukkueista sen verran, että kyllä Kärpillä on oikeasti kova porukka kasassa ja vieläpä melkoisen motivoitunut sellainen - oikeastaan voisi sanoa että kovin, mitä näillä leveysasteilla on nähty ikinä, missään, koskaan.

Tosin pidän Lukkoakin kovana vastuksena, mutta kuitenkin haastajana sarjassa. Ja tämä lienee yleinenkin mielipide eri vedonlyöntitalojen tarjoamien kertoimien perusteella.

Eipä muuta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti Che Culo
Jos on Niskala keskinkertainen, niin Lehtonen on yhtä keskinkertainen. Lehtosen pistekeskiarvo SM-Liigassa on 0.359, kun se Niskalalla on 0.394.

Että ei pelasta Lehtosenkaan 11+17 tältä kaudelta häntä keskinkertaisuudelta.
Keräsin ja vertasin aikani kuluksi tuossa OTO hieman tilastoja. Eli 5 viimeisintä kautta molemmilta, SM-Liigassa (ei pleijareita).
Koodi:
Janne Niskala
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	00/01 	- 	18 	0 	0 	0 	-2
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	01/02 	- 	55 	7 	13 	20 	-25
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	02/03 	- 	46 	4 	5 	9 	5
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	03/04 	- 	55 	21 	15 	36 	+13
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	04/05 	- 	44 	9 	12 	21 	+6
TOTALS						218	41	45	86	-3
Pistekeskiarvo (pisteitä/otteluita): 0,394

Mikko Lehtonen
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	00/01 	- 	54 	6 	9 	15 	-15
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	01/02 	- 	55 	8 	11 	19 	+1 
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	02/03 	- 	55 	5 	12 	17 	-2 
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	03/04 	- 	53 	5 	13 	18 	+29
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	04/05 	- 	53 	11 	17 	28 	+14
TOTALS						270	35	62	97	+27
Pistekeskiarvo (pisteitä/otteluita): 0,359
Mikä tuolla on mielestäni silmiinpistävää, on Niskalan +/- sekä pelatut ottelut. Niskala on siis huono puolustamaan, sekä loukkaantumisaltis? Keskinkertainen liigapakkihan tuo, vaikka kivasti pisteitä on kerännytkin. Eli vertailukohteina, Lehtonen on parempi, lähes yhtä hyvällä pistekeskiarvollaan, mutta huomattavasti paremmalla tehotilastollaan. Ei kolise omissa, kuten Niskalan ollessa jäällä.

Viestin lähetti Che Culo
Eikä taida jaksamisella olla mitään tekemistä sen suhteen, että lopetit keskustelun Larouchesta lyhyeen. Taisi ottaa luonnon päälle, kun omia kriteereitäsi käyttäen esim. Tenkrat ja Ujcik ovat aivan yhtä keskinkertaisia kuin Larouche...
Taitaa muuten nimenomaan olla jaksamisen kanssa. Jos aihe ei kertakaikkiaan kiinnosta, ei ole jaksamistakaan sellaisen kanssa taikinoimiseen.
Taisikos sittenkään ottaa luonnon päälle? Tenkrat ja Ujcik ovat keskinkertaisia, niinhän minä jo sanoin aiemmin.
 
Tuolla yhdessä ketjussa tuli juttua NHL-pelaajien seurauskollisuudesta.

Kysynkin nyt teiltä, arvoisat Kärppä-fanit, mitä mieltä olette Esa Pirneksen menettelystä, pelaa välieriä kasvattajaseuraansa vastaan?
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Viestin lähetti En välttämättä
Tuolla yhdessä ketjussa tuli juttua NHL-pelaajien seurauskollisuudesta.

Kysynkin nyt teiltä, arvoisat Kärppä-fanit, mitä mieltä olette Esa Pirneksen menettelystä, pelaa välieriä kasvattajaseuraansa vastaan?
Ei kait se Pirnes itse valinnut ketä vastaan se pelaa? Hehe.

Ei vainkaan. Mieluummin Pirnes vastustajan joukkueessa kuin Kärpissä, se on minun mielipiteeni. Keskivertokauraahan tuo kaveri on, lähes häikäisevä heittämään tyhjistä ohi, näin esimerkkinä. Ihan ok peluri, sopii Lukkoon. Kiitos mutta ei kiitos.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Viestin lähetti En välttämättä
Tuolla yhdessä ketjussa tuli juttua NHL-pelaajien seurauskollisuudesta.

Kysynkin nyt teiltä, arvoisat Kärppä-fanit, mitä mieltä olette Esa Pirneksen menettelystä, pelaa välieriä kasvattajaseuraansa vastaan?

Onhan tuo voittanut (=ratkaissut) mestaruuden kasvattajaseuraansa vastaan Raksilassa, ja oli kuulemma unelmien täyttymys. Essi on ihan jees pelimies, vois pelata meilläkin, mutta ei ole mikään pakollinen hankinta kyllä. Aika HMV eli todellinen Kärppä siis. En usko, että omaa sellaista Kärppäsydäntä mitä itse kaipaan, enemmän palkkasoturin oloinen.
 

Che Culo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lazio
Viestin lähetti Jääkoneenkuljettaja
Keräsin ja vertasin aikani kuluksi tuossa OTO hieman tilastoja. Eli 5 viimeisintä kautta molemmilta, SM-Liigassa (ei pleijareita).
Koodi:
Janne Niskala
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	00/01 	- 	18 	0 	0 	0 	-2
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	01/02 	- 	55 	7 	13 	20 	-25
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	02/03 	- 	46 	4 	5 	9 	5
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	03/04 	- 	55 	21 	15 	36 	+13
Lukko Rauma 	SM-Liiga 	04/05 	- 	44 	9 	12 	21 	+6
TOTALS						218	41	45	86	-3
Pistekeskiarvo (pisteitä/otteluita): 0,394

Mikko Lehtonen
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	00/01 	- 	54 	6 	9 	15 	-15
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	01/02 	- 	55 	8 	11 	19 	+1 
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	02/03 	- 	55 	5 	12 	17 	-2 
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	03/04 	- 	53 	5 	13 	18 	+29
Kärpät Oulu 	SM-Liiga 	04/05 	- 	53 	11 	17 	28 	+14
TOTALS						270	35	62	97	+27
Pistekeskiarvo (pisteitä/otteluita): 0,359
Mikä tuolla on mielestäni silmiinpistävää, on Niskalan +/- sekä pelatut ottelut. Niskala on siis huono puolustamaan, sekä loukkaantumisaltis? Keskinkertainen liigapakkihan tuo, vaikka kivasti pisteitä on kerännytkin. Eli vertailukohteina, Lehtonen on parempi, lähes yhtä hyvällä pistekeskiarvollaan, mutta huomattavasti paremmalla tehotilastollaan. Ei kolise omissa, kuten Niskalan ollessa jäällä.

Otahan huomioon +/- tilastoja vertailtaessa, että Niskala on pelannut huomattavasti huonommassa joukkueessa kautensa liigassa. Vaikuttaa aika paljon ketä ne 4 muuta pelaajaa samaan aikaan kentällä ovat. Ja Niskala on 3 vuotta Lehtosta nuorempi, joten tulee varmasti parantamaan otteitaan varsinkin puolustuspäässä.

Ja tuosta ensimmäisen kauden ottelumäärästä ilmeisesti vedit sen johtopäätöksen, että oli loukkaantuneena? Ei ollut, vaan ei vielä tuolloin pelannut liigajoukkueen mukana pääasiassa. Niskala on neljän täyden kautensa aikana missannut huimat n.20 peliä. Todella loukkaantumisherkkä...

Ja kerropa minulle kuinka monta muuta keskinkertaista liigapakkia on tehnyt 21 maalia yhden kauden aikana?
 
Viimeksi muokattu:

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti Che Culo
Otahan huomioon +/- tilastoja vertailtaessa, että Niskala on pelannut huomattavasti huonommassa joukkueessa kautensa liigassa.

Tulihan se totuus sieltä, Lukko on huomattavasti huonompi joukkue kuin Kärpät.

Miksi näitä pelejä enää pelataan?
 

Che Culo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lazio
Viestin lähetti oukka
Tulihan se totuus sieltä, Lukko on huomattavasti huonompi joukkue kuin Kärpät.

Miksi näitä pelejä enää pelataan?

Ellet sitä jo tajunnut, en puhunut tämänhetkisestä tilanteesta. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös