Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla

  • 940 150
  • 6 241

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eipä tuo itselläkään tullut äkkiä mieleen kuin se Oklaholman pommi-isku joka oli taas sellaisen "yksinäisen Suden" aikaansaannos
Jep, mielenterveyspotilas.

alkaakohan kohta olemaan bingo...
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Ei millään pahalla, mutta kohtuu mielenkiintoisia äärioikeiston terroristi-iskuja löytyy tuostakin tutkimuksesta.
-Gavin Long, a sovereign citizen adherent influenced by black nationalist ideology and angry over the shooting of a black man by Baton Rouge police two weeks earlier, goes on a shooting rampage, killing three police officers and wounding three others before being killed
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Suomessa on varsin vapaasti kirjoitettu perustuslaki. Sen päällä toimii sitten muut lait ja säädökset. Ei täällä enää nykyään, kun valta on pääministerillä tarvitse paljon kysellä. Periaatteessa hallitus voisi jopa kävellä perustuslain ylitse, jos haluaisi. Näin on myös tavallaan tehtykkin, kun asioita voidaan ja tulkitaan laveasti, eli muokataan sanoilla sellaisia lakeja, mitkä kiertää perustuslain ydintä. Tästä syystä näistä välillä väännetäänkin kättä, että mikä on ja mikä ei ole perustuslain vastaista. Tämä Sote nyt vain on yksi esimerkki asiasta. Siihen viittaan, en mihinkään muuhun. Taitaa olla aika monelle tämän maan kansalaiselle vähän hukassa, että miten paljon valtaa siellä hallituksella oikeasti on ja sitten siellä on jotain Soinia hillotolpalla.
Äsken viittasit vielä Sipilän nimittämiseen ylikansleriksi, nyt johonkin Soten tulkintoihin. En edelleenkään ymmärtänyt, mutta ei se mitään.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Lukasin läpi tuon ekan ja siinä on terroristiksi määritelty mm. sellainen henkilö joka ampui 3 poliisia, kun ne tuli paikalle kotiväkivallan takia.

En tiedä sinun määritelmiäsi asialle, mutta minusta tuo ei vaikuta terrorismilta. Muutoinkin noita lukiessa, niin poliisien osuus uhreina on melkoinen ja enemmänkin alkoholi/huumeet tms. johtaneet ampumisiin. Olen olettanut, että terrorismi vaatii jotain agendaa ja suunnitelmallisuutta, en että kännipäissä aletaan ammuskelemaan poliiseja kun ne tulee oven läpi.

Huom. tämä siis nopealla otannalla, en löytänyt tuolta linkkiä alkuperäiseen tutkimukseen ja lähdemateriaaliin. Voi toki pitää paikkaansa, mutta nopeasti katsottuna on kyllä melkoisen hakemalla haettua tuo jos kotiväkivalta on terrorismia.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Äsken viittasit vielä Sipilän nimittämiseen ylikansleriksi, nyt johonkin Soten tulkintoihin. En edelleenkään ymmärtänyt, mutta ei se mitään.
No mitäs eroa nyt on vaikka pääministerillä ja ylikanslerilla? Se oli retorinen viittaus tähän nykyiseen syteemiin, missä meillä olisi jo hallituksella mahdollisuus käytännössä tehdä liki mitä mielii. Tämä valta annettiin muistaakseni 2000 pois, kun silloin presidentillä vielä oli oikeus astua väliin ja viheltää peli poikki. Koko juttuhan lähti tuosta Hitler keskustelusta. En pysty enää paremmin vetämään yhteyttä asioiden välille jos ei jo ole tullut selväksi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Yet the numbers don’t lie — even if the Islamophobes do. “Since September 12, 2001,” noted a recent report prepared for Congress by the Government Accountability Office, “the number of fatalities caused by domestic violent extremists has ranged from 1 to 49 in a given year. … Fatalities resulting from attacks by far-right wing violent extremists have exceeded those caused by radical Islamist violent extremists in 10 of the 15 years, and were the same in 3 of the years since September 12, 2001.”
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Pääministerillä on Suomessa valtaa, ylikanslerilla ei. Mitä voitin?
10 pistettä ja papukaijamerkki. Onneksi olkoon! Nyt olet suorittanut tämän kurssin menestyksekkäästi ja tämä asian vierestä puhuminen saa loppua tähän.
 

Tuamas

Jäsen
"More people died in the Islamist incidents, a total of 90 due to mass shootings like the one in Fort Hood, Texas in 2009"

Tuohon ei oltu näköjään laskettu Orlandon Pulse yökerhoampumista jossa kuoli 49 ihmistä

Kyllä, islamistiterroristit ovat kokonaisuudessaan edellä uhriluvuissa.

Hetkinen nyt. Etkö ymmärrä, että äärioikeistolaiset ovat Yhdysvalloissa tehneet suurimman osan terrori-iskuista?

Tässä oli väite, johon hain @korkki lle muutaman lähteen, kun hänen googletus ei tuottanut tulosta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Miksi sitten puolustat täällä juutalaisia ja mustia vainoavaa porukkaa niiltä, jotka haluavat lainsäädännön ja poliisin puuttuvan natsijärjestöjen toimintaan?
Voisitko nyt laittaa näille väitteillesi jotain lähdettä? Minulle kelpaa vaikka tämän kirjoittajan @korkki suorat lainaukset, missä hän on puolustellut yhtään ketään. Sulla on kyllä kova tapa laittaa sanoja muiden suuhun, toki en ihmettele kun tunnut pelaavan eri säännöillä, kuin muut tällä palstalla. Minä luin kaikki Korkin kirjoitukset läpi ja en kyllä löytänyt mitään natsimyönteistä. Toki se Korkin vertaus natsien yhteiskunnan taloudelliseen tilaan meni vähän mönkään, mutta en kyllä pitänyt sitä erityisen natsimyönteisenä. Tai näihin USA:n mellakoijiin liittyvänä. Sen sijaan löysin yhden! kirjoituksen missä hän puolusti demokratiaa ja kokoontumisen ja sananvapautta. Mikäli siis demokratian kannattaminen tekee natsiksi, olen minä ylpeästi natsi.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Kyllä, islamistiterroristit ovat kokonaisuudessaan edellä uhriluvuissa.
Tässä oli väite, johon hain @korkki lle muutaman lähteen, kun hänen googletus ei tuottanut tulosta.
Luen nyt noita tapauksia tuolta linkkaamastasi tutkimuksesta, niin ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.
-When officers arrive at Wright's home to arrest him on counterfeiting charges, Wright, a follower of the sovereign citizens movement, engages them in an armed standoff, telling negotiators they have no authority to arrest him. He is killed by officers during the standoff.
-Whitaker, a sovereign citizen adherent, fires at two Florida state troopers when they pull him over. He is convicted of attempted murder.

Sovereign citizen olisi suomessa äärivassari, jenkeissä ilmeisesti äärioikeistoa. :peukku:
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minun on vaikeaa kuvitella, että tällä argumentilla päästäisiin yli kuuteen miljoonaan ihmisuhriin, vaikka Dan Koivulaaksot mitä keksisivät.
Kommunistien vainoja tai Putinin ja kumppaneiden tekoja tuolla argumentilla ei olla oikeutettu tai tulla oikeuttamaan missään sivistysvaltiossa.
Mutku amerikkakin-argumentilla on sitävastoin joku Afganistan voinut mennäkin...

Toki paha ei ole yhtä kuin välittömät kuolemat, mutta tosiaan puhuin myös tulevasta ajasta. Joka tapauksessa tällaisia asioita on erittäin vaikea mitata, mutta tarkoitukseni on nostaa keskustelua "nuo on pahoja, niitä vastaan pitää taistella" -meiningin haitallisuudesta ja vaarallisesta houkutuksesta liittää mukaan "sivustaseuraajat ovat syyllisiä", kun todellisuudessa on hyvin vaikea sanoa missä raja kulloinkin menee ja mihin "hyvän puolella" taistelevan vastavoiman suurempi menestys johtaa. Maailmassa on kuitenkin melkoisia ruumispinoja tuotettu kehityskuluista jotka ovat lähteneet solidaarisuuden ja kansan vapauttamisen ajatuksista (ainakin näennäisesti), ja osoittautuneet lopulta johtavansa kaikkeen muuhun.

Hitler on malliesimerkki miellettävyysheuristiikasta tai edustavuusheuristiikasta (ks. liite, ote kirjasta Political Psychology: Situations, Individuals, and Cases). Natseista on tehty kymmeniä elokuvia ja he liippaavat omaa historiaamme läheltä. Olemmepa tavallaan kenties häpeällisestikin olleet heidän kanssaan liitossakin. Siispä on ymmärrettävää, mutta isossa kuvassa epätieteellistä ja epä-älyllistä että melko pienistäkin merkeistä ollaan valmiita pelottelemaan natsien kauheuksien toistumisella ja liioittelemaan tämän todennäköisyyttä, kun taas lähes kukaan julkisuudessa ei laitavasemmiston retoriikasta ala tosissaan maalailla kuvaa, että "muistakaa mitä Maon Kiinassa/Neuvostoliitossa tapahtui" ja entäpä tuoreehkotkin esimerkit kuten Pol Pot ja Venezuelan valtava inhimillinen kärsimys ja pikkuhiljaa täysi diktatuuri. Luokkasodan huutaminen ei herätä meissä kauhua tai todentuntuisia mielikuvia em. paikoista, sillä ne ovat meille melko tuntemattomia tarinoita verrattuna natseihin, joiden sotakuvioista tiedän itsekin valtavasti enemmän kuin muista luettelemistani diktatuureista yhteensä.

Kuitenkaan toistumisen todennäköisyys, ruumisluvut tai esiintyvyys historiassa eivät ole riippuvaisia mielikuvistamme.

Pol Pot - Wikipedia
However, in 1969, the party decided to shift the focus of its propaganda in order to oppose the right-wing parties of Cambodia and their alleged pro-American attitudes. While the party ceased making anti-Sihanouk statements in public, in private the party had not changed its view of him.
...
Modern research has located 20,000 mass graves from the Khmer Rouge era all over Cambodia. Various studies have estimated the death toll at between 740,000 and 3,000,000 - most commonly arriving at figures between 1.7 million and 2.2 million, with perhaps half of those deaths being due to executions, and the rest being attributable to starvation and disease.[7] Demographic analysis by Patrick Heuveline suggests that between 1.17 and 3.42 million Cambodians were killed.[11] Demographer Marek Sliwinski concluded that at least 1.8 million were killed from 1975 to 1979 on the basis of the total population decline.[45] Researcher Craig Etcheson of the Documentation Center of Cambodia suggests a death toll of between 2 and 2.5 million, with a "most likely" figure of 2.2 million. After five years of researching some 20,000 grave sites, he concludes that "these mass graves contain the remains of 1,386,734 victims of execution".[7][46] A U.N. investigation reported 2–3 million dead, while UNICEF estimated that 3 million had been killed.[47] The Khmer Rouge themselves stated that 2 million had been killed—though they attributed those deaths to a subsequent Vietnamese invasion.[48] By late 1979, U.N. and Red Cross officials were warning that another 2.25 million Cambodians could die of starvation due to "the near destruction of Cambodian society under the regime of ousted Prime Minister Pol Pot",[49] most of whom were saved by international aid after the Vietnamese invasion.[50] An additional 300,000 Cambodians starved to death between 1979 and 1980, largely as a result of the after-effects of Khmer Rouge policies.[51]


Pol Potin "tehokkuudella" Saksassa olisi tapettu kuuden miljoonan sijaan kaksikymmentä miljoonaa. Yleisluontoinen höpinäni menee kenties päivän polttavien aiheiden ohi, mutta yleisesti ottaen minua järkyttää kuinka moni mieltää vasemmiston itsestäänselvyytenä suorastaan synonyymina hyvälle ja oikeiston pahalle, ja äärivasemmiston olemassaolon ongelmaa ja valtaannousun todennäköisyyttä pidetään äärioikeistoa selvästi pienempänä. Kuitenkin maailmassa on ollut enemmän ja tuhoisampia vasemmistodiktatuureja ja niistä on tuoreempia esimerkkejä kuin Natsi-Saksa ihan Euroopassakin.
 

Liitteet

  • Houghton (2).JPG
    Houghton (2).JPG
    99,1 KB · kertaa luettu: 251

Lelu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jep, mielenterveyspotilas.

alkaakohan kohta olemaan bingo...

Koita nyt ymmärtää nämä Jenkit, näissä tyypeissä pitää katsoa ideologian läpi ihmisiä. Se maa on sekaisin, siellä on omat lait, siellä kasvatetaan ihmiset erillailla kun Euroopassa, siellä valitaan Pressaksi meidän näkemyksen mukaan tohelo tyyppi ja te vaan jaksatte. Antakaa olla, Jenkeissä samanlaiset "mielenterveyspotilaat" tappaa kuin oli Breivik Norjassa ja koittakaa se vaan kestää. Yksittäiset mielipuolet on pääosin tehneet "Oikeistolaisia terroritekoja", se ei ole systemaattisesti johdettua niinkuin Talibanin, Daeshin, Isiksen, PLO:n aikanaan ja mitä näitä Vasemmistolaisia terroristiryhmiä oli. Nuita Indipendentin ja muiden tutkimuksia ei kannata lukea, Usassa tapetaan niin paljon porukkaa päivässä että lähes kaikista saa väännettyä jonkun asteen Viharikoksen, ja niitä tuleeki sitten paljon.
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Sovereign citizen movement - Wikipedia

Millä perusteella nämä ovat äärivassareita?
Sovereign citizens seen as top terrorist threat by US law enforcement — RT America

“Although most organizations group Sovereign Citizens with other right wing groups, they are quite unique. Sovereigns do not specifically share the ‘supremacist’ views of the Klan, etc. Their focus is not on individuals (e.g., minorities, Jews, etc.) rather their focus is on government dysfunction and abuse of authority. Their anti-government ideology is arguably more akin to left wing anarchists than right wing Klansmen.”

Edit. Ja lisätään vielä sen verran että puolet noista sun tutkimuksen "terroristi-iskuista", ei ole iskua nähnytkään.
Edit2. Tuomaan huippututkimuksesta löytyy äärioikeiston tekeminä iskuja vassarien, tummien kaverien ja myös Elliot Rodgerin toimesta.
 
Viimeksi muokattu:

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luonnollisesti, tuo on vain yksi syistä, mutta nähdäkseni siltä osin tärkein, että millä vastaavat tapahtumat voitaisiin estää tulevaisuudessa.

Olen tutustunut natsien propagandaan ja minusta nykyään mennään pelottavan usein pelottavan samoilla keinoilla, jopa samoilla sanankäänteillä. Naapurissamme on jo vallassa kleptokraattinen de facto fasistinen hallinto ja Trumpin toiminta viittaa samaan suuntaan.

Onneksi Yhdysvalloissa muu hallintojärjestelmä pystyy suitsimaan presidentin pahimpia aivopieruja hyvin tehokkaasti, jolloin suurimmat ongelmat ovat ja tulevat olemaan välillisesti vihan lietsomisesta aiheutuneita. Ts. En pitäisi mahdottomana, että jossakin tulevista nassejen massakokouksessa nähtäisiin jo aseellisia yhteenottoja.



Sananvapaus, kokoontumisen vapaus sekä vapaus asettaa ehdokkaita vaaleihin tulee turvata jokaiselle ryhmälle. Itse olisin valmis rajoittamaan maanpetoksellisten (Suomi liitettävä Venäjään -puolue kuvitteellisena esimerkkinä) sekä selvästi väkivaltaan yllyttävien puolueiden (tappakaa kaikki arabit-puolue) toimintaa, mutta muilta osin antaa mennä vaan.

Mutta, samalla tulee vastuu, eli sananvapauteen kuuluu että saat sanoa mutta voit joutua sanoistasi oikeudelliseen vastuuseen tai joku voi jopa olla eri mieltä kanssasi ja esittää sen jopa melko kärkevästi.
Nämä eivät rajoita sananvapautta, vaikka alt right-posse kautta linjan tuota kautta yrittääkin uhriutua.

Allekirjoitan viestisi alusta loppuun ja erityisesti sen loppuosaa olisi monelle tarpeen korostaa. Kannatan vain tämän ns. estämisen suhteen malttia ja varovaisuutta, sillä liian innokkaalla "fasistien vastaisella taistelulla" voidaan päätyä tilanteeseen, jossa meillä on vallassa samaa paskaa eri kääreessä.

Lisäisin muuten rajoituslistaasi vielä toisten perusoikeuksien (tämä ei viittaa esim. oikeuteen opiskella taidemaalariksi tai asua Helsingin kantakaupungissa muiden varoilla) rajoittamista vaativat puolueet. Esim. naisten äänioikeuden rajoittaminen, rotuerottelu, yms.
 
Viimeksi muokattu:

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Juhan I*m in SHOCK twiittiii odotellessa.... Varmaan saanut väärät pizzatäytteet kun on autolla pitänyt ajaa Pizzeriaan kuten tässä sanotaan....

Linkki Ilta-Sanomat
 

Lelu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Toki paha ei ole yhtä kuin välittömät kuolemat, mutta tosiaan puhuin myös tulevasta ajasta. Joka tapauksessa tällaisia asioita on erittäin vaikea mitata, mutta tarkoitukseni on nostaa keskustelua "nuo on pahoja, niitä vastaan pitää taistella" -meiningin haitallisuudesta ja vaarallisesta houkutuksesta liittää mukaan "sivustaseuraajat ovat syyllisiä", kun todellisuudessa on hyvin vaikea sanoa missä raja kulloinkin menee ja mihin "hyvän puolella" taistelevan vastavoiman suurempi menestys johtaa. Maailmassa on kuitenkin melkoisia ruumispinoja tuotettu kehityskuluista jotka ovat lähteneet solidaarisuuden ja kansan vapauttamisen ajatuksista (ainakin näennäisesti), ja osoittautuneet lopulta johtavansa kaikkeen muuhun.
........
Pol Potin "tehokkuudella" Saksassa olisi tapettu kuuden miljoonan sijaan kaksikymmentä miljoonaa. Yleisluontoinen höpinäni menee kenties päivän polttavien aiheiden ohi, mutta yleisesti ottaen minua järkyttää kuinka moni mieltää vasemmiston itsestäänselvyytenä suorastaan synonyymina hyvälle ja oikeiston pahalle, ja äärivasemmiston olemassaolon ongelmaa ja valtaannousun todennäköisyyttä pidetään äärioikeistoa selvästi pienempänä. Kuitenkin maailmassa on ollut enemmän ja tuhoisampia vasemmistodiktatuureja ja niistä on tuoreempia esimerkkejä kuin Natsi-Saksa ihan Euroopassakin.

Nyt mene Offtopikiksi, hirttäkää munista jos on tarpeen mutta pakko mainostaa yhta mainiota kirjaa.

Ei viitsi lainata kokonaan hyvää vietiä, Itseäni on aina kiinnostanut historia ja varsinkin Toinen maailmansota ja myös tietysti Hitler ja sen voisiko sanoa toinen ääripää Kommunismi joka on itseasiassa ihan samanlainen ideologia kuin Kansallissosialismi, täysin samanlainen Ideologia, johtamistapa, hierarkia ja lopputulos. Kaaos. Natseista ja heidän julmuuksistaan on kirjoitettu niin monta kirjaa että kenenkään ai kannata niitä kieltää eikä heidän tekojaan väheksyä mutta jos joskus tuntuu että voisi lukea toisenkin puolen tekosia niin lukekaa : Kommunismin musta kirja – Wikipedia
Ensimmäinen kirja mitä eläessäni luin jonka lukeminen vei yöunet, ja kun sain unen tuli uniin. Lue et pety. Pol Potistakin siinä kerrotaan
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Voisitko nyt laittaa näille väitteillesi jotain lähdettä? Minulle kelpaa vaikka tämän kirjoittajan @korkki suorat lainaukset, missä hän on puolustellut yhtään ketään. Sulla on kyllä kova tapa laittaa sanoja muiden suuhun, toki en ihmettele kun tunnut pelaavan eri säännöillä, kuin muut tällä palstalla. Minä luin kaikki Korkin kirjoitukset läpi ja en kyllä löytänyt mitään natsimyönteistä. Toki se Korkin vertaus natsien yhteiskunnan taloudelliseen tilaan meni vähän mönkään, mutta en kyllä pitänyt sitä erityisen natsimyönteisenä. Tai näihin USA:n mellakoijiin liittyvänä. Sen sijaan löysin yhden! kirjoituksen missä hän puolusti demokratiaa ja kokoontumisen ja sananvapautta. Mikäli siis demokratian kannattaminen tekee natsiksi, olen minä ylpeästi natsi.

Natsien puolustaminen, ymmärtäminen ja symppaaminen. Älä uhriudu. Vertaa Saksan lainsäädäntöön ja mieti tarvitseeko avoimesti natsien kokoontua. Mieti valkoisen ylivallan aatetta motiivina terrorismille (sanan merkitys), väkivallalle ja vainolle. Mieti onko natsin lähtökohta "epäpuhtaiden" ajaminen maasta, vai pelkkä oma ihonväri. Mieti myös kannatetaanko tässä ketjussa ko. natsien tappamista ja hakkaamista vaiko heidän toimintansa estämistä lainsäädännön, asenteiden ja poliisien avulla.

Ja mieti ennenkaikkea sitä, pitääkö sinun sympata ja puolustaa heikon vähemmistön vai vahvan, valkoisen natsin oikeuksia "demokratia"-huutelullasi. Ei ole mitään demokratiaa, jos ei ole heikompia, joiden oikeuksia ja äänen ja tasavertaisuuden sen demokratian on tarkoitus varmistaa. Ja silloin demokratialässytys on ihan yhtä tyhjän kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Natsien puolustaminen, ymmärtäminen ja symppaaminen. Älä uhriudu. Vertaa Saksan lainsäädäntöön ja mieti tarvitseeko avoimesti natsien kokoontua. Mieti valkoisen ylivallan aatetta motiivina terrorismille (sanan merkitys), väkivallalle ja vainolle. Mieti onko natsin lähtökohta "epäpuhtaiden" ajaminen maasta, vai pelkkä oma ihonväri. Mieti myös kannatetaanko tässä ketjussa ko. natsien tappamista ja hakkaamista vaiko heidän toimintansa estämistä lainsäädännön, asenteiden ja poliisien avulla.

Ja mieti ennenkaikkea sitä, pitääkö sinun sympata ja puolustaa heikon vähemmistön vai vahvan, valkoisen natsin oikeuksia "demokratia"-huutelullasi. Ei ole mitään demokratiaa, jos ei ole heikompia, joiden oikeuksia ja äänen ja tasavertaisuuden sen demokratian on tarkoitus varmistaa. Ja silloin demokratialässytys on ihan yhtä tyhjän kanssa.
Ai sinä haluat kieltää, demokraattisessa oikeusvaltiossa, missä on sanan ja kokoontumisen vapaus, yksien oikeuden tätä asiaa toteuttaa? Ei siinä, hyvin perusteltu. Seuraavaksi voidaankin sitten kieltää se ja tää ja toi asia mikä ei sua miellytä. Katsos kun uusnatsit on tässä maassa ihan yhtä lailliaisia äänestäjiä kuin sinäkin olet. Niiden sanakin painaa tasan yhtä paljon kuin sinun. Sama pätee myös Yhdysvaltoihin, yksi persereikä, yksi ääni, kunhahan on ikää tarpeeksi.

Pitäisikö myös kommunismi kieltää, se on tappanut paljon enemmän kuin 6 miljoonaa, entäs sosialismi? Mitenkäs uskonnot, ne ne vasta onkin tappaneet, hyi hyi!

Tässä ketjussa ei kyllä kukaan ole sympannut natsismia millään tavalla. Tai ainakaan minä en ole moiseen törmännyt, sinä olet ja odotan edelleen väitteellesi jotain vahvistusta. Natsit, pedofiilit, anarkistit, homot, vammaiset yms. omaa aivan samat oikeudet demokratiassa ja tätä minä olen valmis puolustamaan vaikka asein.

Onneksi sinä taidat olla vähemmistöä, jolle vain osa näistä on hyviä ja osa on jo etukäteen päätettyinä pahoja. Minä pystyn näkemään Hitlerin teoissa myös jotain hyvää, varsinkin kun peilaan siihen aikaan ja Saksan sen aikaiseen tilanteeseen. Täysi idiootti, kaheli yms. oli Hitleri ja juutalaisvainot on yksi ihmiskunnan historian synkimmistä asioista, mutta ei se ollut läpeensä paha ja sen pitäisi olla suurempi varoitus kuin minkään muun. Kaikki ei ole kultaa, vaikka se kiiltää.

Sen sijaan sinä olet jo valintasi tehnyt ja et selvästi pysty muuta edes ajattelemaan. Se on aivan samaa, nimen omaan sen juutalaisten vainon kanssa, kuin minkään muun vastaavan kanssa. Natsi se natsismin tietää, eli ei muuta kuin aletaan vaan kaikki natseiksi natseja kohtaan. Koska meidänhän ei tule antaa meille epämiellyttäville asioille mitään mahdollisuuksia omata samat oikeudet kuin me muut omaamme. Vittuun meidän demokratia, kun sun demokratiasi on vaan niin paljon parempaa ja oikeutetumpaa. Meidän ei tarvitse sietää niitä jotka eivät siedä muita ja muuta roskaa. Olen nämä iskulauseet jo kuullut, suhun upposi, muhun ei. Mun demokratiassa jokainen ihminen omaa samat oikeudet, vaikka sillä olisi kuinka vitun paskat ja persellään olevat arvot ja ajatukset. Sun demokratiassa ei omaa. Toinen meistä siis paasaa ihan oikean tasavertaisuuden puolesta, toinen oman maailmankuvansa ja ihanteidensa puolesta. Arvaa kumpi on kumpi.
 
@Sako Trump piti juuri pressin jossa tuomitsi "rasistisen väkivallan", "Klux Klux Klanin" ja "neonatsistiset liikkeet"

Toki tätä ei lasketa koska <insert seuraava maalitolpan sijainti>

Höpsöttelyä, tietenkin lasketaan. Hyvä että piti. Oli aikakin.

Minusta tuo oli säälittävä paikkailuyritys. Tällä videolla näkyy karulla tavalla, miten Trump lauantaina sivuutti toimittajien kysymykset valkoisen ylivallan kannattajista:
John Oliver - Charlottesville - YouTube

Nyt oli sitten taustajoukoista kerrottu, että pakko on ottaa kantaa, kun jopa Fox News alkaa jo kääntyä mestariaan vastaan. Tunnettu amerikkalaisnatsi Richard Spencer kommentoi Trumpin eilistä lausuntoa näin: "His statement today was more kumbaya nonsense. Only a dumb person would take those lines seriously."
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tunnettu amerikkalaisnatsi Richard Spencer kommentoi Trumpin eilistä lausuntoa näin: "His statement today was more kumbaya nonsense. Only a dumb person would take those lines seriously."
Minun mielestäni tämä lausunto oli tarpeellinen nimenomaan natsien itsensä suuntaan eli sen kohdeyleisö ei ollut niinkään vassarit tai tolkun ihmiset. Spencer on varmasti oikeassa sanomissaan mutta minä luotan kuitenkin että kohdeyleisö otti sanat vakavasti.
 
Viimeksi muokattu:

Lelu26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Minun mielestäni tämä lausunto oli tarpeellinen nimenomaan natsien itsensä suuntaan eli sen kohdeyleisö ei ollut niinkään vassarit tai tolkun ihmiset. Spencer on varmasti oikeassa sanomissaan mutta minä luotan kuitenkin että kohdeyleisö otti sanat vakavasti.

Juuri näin mutta eihän sitä ymmärretä kun on värilasit.

Yhä edelleen muistutan täällä kirjoittavia oli mieltä tahansa. Usa on oma maailma, siellä Neek...t tappaa Meksikaaneja , Korealaiset tappaa Uusnatseja, Uusnatsit tappaa Neek...tä ja Meksikaanit Korealaisia jne. Siellä kuolee vuodessa ihan helvetisti sakkia erilaisissa viharikoksissa tai ne merkit täyttävissä. Sitten on vielä Poliisit jotka on hyvin liipasin herkkiä maan perinteiden ja siellä asuvien Minulla on oikeus puollustaa itseäni kasvatuksen saaneiden takia. Vihervasemmistoa siellä on kaikken vähiten ja siksi niillä ei ole edes omaa puoluettakaan koska maassa raha sanelee lait.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisiko nyt kuitenkin olla kyse siitä, että presidentin ei kannata antaa huomiota millekkään ei kannatettavalle taholle?
Niinistö oli saanut Sipilän ja Soinin veivauksesta ennakotiedon ja antoi taustatukea. Osoittaa vain kuinka heikoilla älynlahjoilla pres Niinistö on varustettu.
Massojen hiljainen hyväksyntä johti edellisten natsien valtaan nousuun.
Hiljainen hyväksyntä on kannattamista. Sitten kysytään, että onko hiljasta vastustamista?

@Sako Trump piti juuri pressin jossa tuomitsi "rasistisen väkivallan", "Klux Klux Klanin" ja "neonatsistiset liikkeet"

Toki tätä ei lasketa koska <insert seuraava maalitolpan sijainti>
Ei maalitolpat siirry. Läski antoi pakotettuna lausunnon, jonka takana ei seiso. Taas yksi loputtomista valeista.

Olemmepa tavallaan kenties häpeällisestikin olleet heidän kanssaan liitossakin.
Valittavana oli joko Neuvostoliitto tai Natsi-Saksa välirauhan aikaan. Noista kahdesta natsit on pienempiä ihmisoikeusrikollisia, vaikka toki ansainneet asemansa pahan symbolina. Ruumiskasamittari on kuitenkin hiukan vähemmän valtava. Ennen Talvisotaa pyrkimys oli länteen, mutta eipä tullut kuin kauniita puheita ja pyrkimys miehittää Ruotsin malmialueet.
Tunnettu amerikkalaisnatsi Richard Spencer kommentoi Trumpin eilistä lausuntoa näin: "His statement today was more kumbaya nonsense. Only a dumb person would take those lines seriously."
Pitää olla melkoisen sinisilmäinen hölmö, jos ei ole samaa mieltä riippumatta puoluekannasta. Rasti seinään, natsi on kerrankin oikeassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös