Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla

  • 919 742
  • 6 170

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK

Isis ottanut vastuun teosta.
Saas nähdä, muuttaako tuokaan jo sitä pelikirjaa, joka Kremlissä on kirjoitettu tämän tapahtuman seurauksien osalta. Diktaaturissa kun voi sanella täydellisessä uutispimennossa olevalle kansalle vaikka millaista paskaa ja nämä nielevät sen. Enpä olisi sanottavasti yllättynyt, jos Peskov tai joku muu puhuva pää ilmoittaisi, että teosta epäillään ISIStä sekä Ukrainan joukkoja, vaikkei siinä olisi mitään järkeä.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Isis ottanut vastuun teosta.

Tämähän on mitä mainioin uutinen. mitähän mahtaa kääpiötonttu tästä tuumata? Lännen varoitukset pitivät myös paikkansa, mutta pölvästit eivät niistä mitään ymmärrä ja asiat hoidetaan venäläisellä tyylillä täysin päin persettä. Kansalaisten terveydellä ei ole myöskään minkäänlaista merkitystä.
 

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Isis ottanut vastuun teosta.
Mutta muistutan silti että joku ääri-islamilainen järjestö aikanaan ilmoittautui Oslonkin terrori-iskujen tekijäksi. Breivik kun paljastui syylliseksi, sen sai äkkiä unohtaa. Joskus näissä koitetaan ottaa kunniaa kun homma on muutenkin tarpeeksi epäselvää. En tarkoita, ettei tämä voisi silti olla ihan totta ja Isis olisi kaiken takana.
 

Kilgore Trout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Isis ottanut vastuun teosta.
Tieto voi olla väärennetty:

The widespread ISIS statement about involvement in the terrorist attack in Moscow is based on the group's outdated template and may be fake. Russian media, which earlier claimed ISIS involvement, also refute this information.



 
Viimeksi muokattu:

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä mielessä kai Venäjän voi ajatella onnistuneen kaikenlaisessa perseilyssään, kun ihan varma ei voi olla, että onko siellä itse aiheutettu ruumita kotimaisin voimin, vai onko kyseessä oikeasti terrori-isku.

Yhtäältä tuntuu käsittämättömältä, että ne miljoona eri turvallisuuspalvelua eivät tuossa poliisivaltiossa terrori-iskua estettyä, mutta toisaalta kuten tässäkin ketjussa on todettu, vaikuttaa tämä myös hieman oudolle hämäysoperaatiolle. Liekö tämä nyt sitten samaa sarjaa juhannuksen tapahtumille, josta ei luultavasti saada ikinä täyttä selkoa kuinka tosissaan silloin kapinoitiin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tieto voi olla väärennetty:

Tämä on hyvin mahdollista. Samaten on myös mahdollista, että ISIS on oikeasti ilmoittautunut iskun tekijäksi, mutta sillä ei ole silti mitään tekemistä iskun kanssa.

Twitter ainakin on tällä hetkellä täynnä todella paljon iskuun liittyvää "varmaa tietoa", joka vahvistaa tai kumoaa aiemmin esitetyn "varman tiedon".

Mitä itse selailin keskustelua, niin mm. seuraavia väitteitä löysin:

1. Konserttisalin eteen oli parkkeerattu auto, jossa oli vanhat ukrainalaiset kilvet. Selvä osoitus false flag-operaatiosta.

2. Zoomatuissa kuvissa kilvet olivatkin vanhat valkovenäläiset. Selvä osoitus false flag -operaatiosta. Kehno lavastus, mutta tärkeämpää oli, että annettiin ymmärtää Ukrainan olevan syyllinen.

3. FSB oli välittömästi iskun jälkeen julkaissut tulosteita, joissa oli viiden ingušialaisen terroristin kuvat. Nämä oli väkisin tehty jo valmiiksi ennen iskua.

4. Edellinen väite olikin vanhaan kuvaan perustuva, eikä oikeasti mitään kuvia ole julkaistu.
-
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Pitää aina muistaa mistä tahosta on kyse, jolla olisi syy levittää erinäköisiä uutisia aiheesta.

Venäläiseen informaatiovaikuttamiseen kuuluu tapa työntää ulos kaikenlaista tarinaa, joka periaatteessa voisi pitää paikkansa. Ts. Saturoidaan informaatiotila, jonne totuus hukkuu.
 
Jos kerran tuollaiset iskut onnistuvat Moskovassa, niin toivottavasti seuraavaksi kohteeksi otetaan itse Putin. Tuskin tuollakaan rotalla niin hyvät turvajärjestelyt ovat, etteivät elämästä välittämättömät terroristit voisi päästä iskemään.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Tuo "Isis":n toiminta on jopa sivistynyttä itse Venäjään verrattuna. Eipä ainakaan isketty synnytyssairaalaan tai päiväkotiin.

Länsijohtajat voisivat myös lopettaa ne solidaarisuuden osoitukset terroristivaltiota kohtaan.
Kyllähän sivistyneen maailman tulee tuomita terrori-iskut, tapahtuivat ne missä tahansa.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän sivistyneen maailman tulee tuomita terrori-iskut, tapahtuivat ne missä tahansa.
Kyllä, jos terrori-isku tapahtuisi sivistyneeseen maahan. Mutta kun terroristit sotii terroristeja vastaan, ei tässä oo sen kummemmin tuomittavaa.

Simo Silmu voisi mennä konsertoimaan Moskovan torille; sitä saa mitä tilaa, ehkä opit sen sä nyt
 
Viimeksi muokattu:

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Fuck around and find out. Play stupid games, win stupid prizes etc etc..

Kyllä karma tahtoo aina hoitaa ja niin nytkin. Nyt saa venäläiset hieman kokemusta siitä, miltä älytön terrori-isku omiin kansalaisiin kohdistettuna tuntuu. Oli nyt siis takana ISIS tai itse kreml.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös