Väärin luetut otsikot

  • 244 670
  • 1 677

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Pekka Pouta lupailee vaikeaa joulua

Pieni lukihäröily teki yo. otsikosta tuollaisen vaikka "valkeasta" siinä onkin kyse. Toisaalta, valkea Joulu voi olla vaikea ainakin kelien kannalta.
Joillekin Joulu, valkea tai musta, on vaikeaa aikaa muuten, lähinnä henkisesti ja minä henk.koht. taidan kuulua tuohon ryhmään.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Maajoukkuepuolelle avattu uusiketju sai minut hieraisemaan silmiäni. Raipe, Joppe, Pulu ja Mikke Kanadassa 2011 eli Suomen nuoret MM-kisoissa.? Vähän aikaa siis luin otsikon näin ja itseasiassa parikertaa sen jälkeenkin miettien, että millä asteikolla Raipe on nuori ja onko kaveri laittanut taas kamat päälle? Oikeasti otsikko on siis "Raipe, Joppe, Pulu ja Mikke Kanadassa 2011 eli Suomen otteet nuorten MM-kisoissa."
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Veikkaaja-liiga olikin Vysshaja-liiga.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Otsikosta en tiedä, mutta jossain Jatkiksen "vuoden elokuva" tms ketjussa oli elokuva "Kaameat pomot". Arvatkaa vain, miten tuli luettua tuo jälkimmäinen sana. M-kirjain oli kummasti vaihtunut r- ja n-kirjaimiksi.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Ei varsinainen otsikko, mutta aina tv-ohjelmia selatessani osuu silmään ohjelma "Likaiset tytöt"... Ohjelmahan on siis likaiset työt, ja tulee kai JIMiltä...
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
RIP: Santavuori sairauslomalle, lukee Jatkoajan etusivulla. Ilmeisesti RP on vakiintunut lyhenne Radio Porille.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Niin, ei tämäkään ole varsinaisesti mikään otsikko, mutta tässä keskustelupalstalla olen viime aikoina ihan liian usein törmännyt ketjuun, joka on otsikoitu "Paavo Väyrynen tulee alasti!".
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuossa kun on Kim Jong-ilin kuolinketju ja Jari Porttila ketju allekkain, niin luin tietysti, että: Jari Porttila kuollut
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari Litmanen kuollut

Ja mähän jo säikähdin pahan päiväsesti, kun nopiasti lukaisin tuon otsikon..
Sama, bongasin tuon otsikon yöllä kanavia selaillessani, oli jommallakummalla YLE:n kanavista kun pyörittävät yöaikaan noita otsikoita ja uutisia.

Pakko myöntää, että kun kanava siihen vaihtui ja hahmotin nopeasti ...ari Litmanen on kuollut niin menihän siinä salamannopeat kylmät väristykset läpi kehon, ennenkuin kohdistin ja näin että alkoi K:lla. Ei tee uutisesta yhtään iloisempaa, mutta kuitenkin.

Eipä toki Jari Litmasenkaan kuolema saisi sen enempää hetkauttaa kun miljoonien aavikkoneekereiden menehtyminen päivittäin, mutta jostain syystä kuitenkin aiheutti tuon jännän reaktion ensihätään.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Vapaan keskustelun etusivulla on otsikko Missit. Luin: Tissit. Onko tämä paha?
 

Kalba

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helsingin Uutisissa oli otsikko kutakuinkin näin: Tuberkuloosiin sairastunut helsinkiläinen nainen: " koko tilanne oli absurdi " näkyi Kalban verkkokalvoilla : Turkulaistunut helsinkiläinen nainen...
 

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
IS kertoo uutisessaan Wahlroosin järkyttävän hintaisista hirviösingoista (14100000€)
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Onko se freudilainen lukuvirhe, kun luen tuon "Yleinen jääkiekkokeskustelu" aina "Ylimielinen jääkiekkokeskustelu"?
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ensi elokuussa Porissa järjestettäville festareille on avattu Vapaaseen keskusteluun ketju otsikolla Porispere 2012, eikä siis Poriperse 2012.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös