Uusin silmin ja uudella ilmeellä kauteen 2010–2011

  • 198 403
  • 445
Tila
Viestiketju on suljettu.

axe

Jäsen
Mitä muuten tarkoitti Tapparan tiedotteen "haemme yhtä pelaajaa joka pelipaikalle"? ... Eipä tuota oikeen enää vaikeaselkoisemmin olisi voinut tiedoittaa kuin mitä tuossa oli tehty.

Mää veikkaan että se on tasan tarkkaan harkitusti juuri niin ympäripyöreä kuin vain voi olla. Eihän nykyään ole minkään alan johtajilla enää varaa sanoa mitään suunnitelmaa etukäteen kovinkaan tarkkaan, koska ihmiset tarraavat niin pirun tiukkaan jokaiseen sanaan - varsinkin jos sen pystyy copypasteamaan sitten jostain nettijutusta muistutuksena. Parempi jättää vähän liikkumatilaa kuin hirttäytyä sanallisesti johonkin jolla sitten ruoskitaan jos se ei toteudukaan.

Jääkiekossa se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että pomo sanoo keväällä että koossa on niin kova kotimaisten pelaajien nippu ettei tähän ulkomaalaisia tarvita soppaa sekottamaan, mutta kun todellisuus ei sitten vastaakaan uhoa, niin niihin ulkomaisiin pelaajiin vaan joudutaan turvautumaan. Ja sitten kaikki nauraa ja pasteilee kilpaa sitä lehtijuttua missä uhottiin että meillehän ei ulkkiksia tule.
 

susi

Jäsen
Suora lainaus Aamulehdestä: "-Keskiviikon jälkeen joukkueessa on enintään viisi paikkaa vapaana. Ja vielä vähemmän avainpaikkoja, Leinonen kertoo."

Tuossa EI lue, että Tapparaan ei tule enää kärkihankintoja.

Eikai se mun vika ole, että pitää olla niin salaperäistä-niiin salaperäistä. Okei, olet oikeassa. Mutta yksi noista on varmasti Leimu (avainpakki) ja kyllä tuo kommentti nyt kuitenkin aika selkeästi antaa ymmärtää, että eipä montaa kärkimiestä ole enää tulossa.

No, jokatapauksessa mun veikkaukset lopuista nimistä (ottaen huomioon Leinosen ajatusmaailman) ovat seuraavat (ja jos tosiaan kuutta pelaajaa vielä hankitaan):

2. maalivahti : Jani Nieminen
yv-pakki: Leimu
syvyyspakki: Pentikäinen
nelosketjun duunari: Pyymäki
laituri: joku "junnila" try-outilla syksyn harjoituspeleihin (Jesse Saarista pelicansista huhuttu, miten Hpk:n Lekissä pelannut Karevaara?
sentteri: Mikä on tämän kaverin taso, se määrittänee pitkälti kauden menestyksen. Onko se lähellä Lehterää, Guollaa vai Kangasniemeä? No, se nähdään sitten. Jos sillä Niemisellä oli niin helvetin iso palkka kuten täällä tiedetään niin kyllä niillä rahoilla joku Kurtis McLean pitäis saada hommatuksi.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Diktatuuriksi tätä myös taidetaan kutsua. Onhan toki silläkin omat hyvät puolensa, mutta myöskin paljon sivullisia viattomia uhreja, mitä nyt Tapparan ja Leinosen tapauksessakin. Onko kukaan muu muuten yhtään huolestunut siitä, että miten "rauhassa" tuo Leinonen saa jatkossa tuolla hääriä kun ei ole enää Miesmäkeä rauhoittelemassa. Viimeksihän Miesmäki perui Leinosen antamat potkut Niemiselle, nyt ei ole enää Miesmäkeä kuvioissa niin tapahtui mitä tapahtui.

Onko sinulla jotain kovaa faktaa tukemaan näitä juttuja Leinosesta? Aika kovia väitteitä varsinkin, kun toimitusjohtaja yleensä hyppii sillä jalalla millä hallitus käskee hyppiä. Kyllä siinäkin aika juoksupojan roolissa välillä mennään. Jos on käynyt niin, että Mikki olisi omin päin erotellut pelaajia niin sitten voidaan ruveta puhumaan todellisesta kriisistä organisaatiossa. En kuitenkaan jaksa tähän uskoa.

Niemisen lähtö on tietenkin ikävä asia kannattajien näkökulmasta. Hän kuuluu myös meikäläisen suosikkipelaajiin ja hyvin pitkälle juuri sen vuoksi, että on avoimesti Tapparalainen pelaaja. Ei se kuitenkaan venettä kaada vaikka Ville Nieminen on pois, silloin on vain hyväksyttävä, että yksi pelaaja on pois ja muita tulee tilalle. Se täytyy toki sanoa, että syö miestä lujaa jos Nimo sattuisi kaartelemaan HPK:n tai Jokereiden paidassa. Hyhhyh.

Tämä ranteiden aukominen tällä palstalla on ollut aika huvittavaa seurattavaa. Ihan jokaisella on ollut jo pitkään tiedossa, että Lehterä ja Enlund lähtevät. Sekin on ollut puheen asteella, että Mäntylä voi olla lähdössä. En käsitä miten voi tulla niin hirveänä yllätyksenä, että joukkue näyttää yhtäkkiä paljon heikommalta.

Pikkuhiljaa pitäisi jo ymmärtää, ettei Tappara enää osta huippupelaajia juurikaan. Mäntylä ja Nieminen olivat poikkeuksia koska ovat nimenomaan omia kasvatteja. Sehän on ollut ihan selkeä linja, että halutaan Tapparan miehiä pelaamaan. Toinen linja on hankkia nuoria ja urheilullisia pelaajia. Näistä on pyritty rakentamaan tietynnäköistä joukkuetta.

SM-Liigassa on jo aikaa sitten menty sen vaiheen ohi, että nimilistaa katsomalla pystyi päättelemään kuka pärjää ja kuka ei. Nyt ratkaisee ennen kaikkea se mitä kukin pelaaja osaa. Toinen asia on sitten se miten pelaaja sopii pelisysteemiin. Kaikki tähänastiset hankinnat sopivat ainakin teoriassa Saarisen Tapparaan. Sen vuoksi ei kannata tässä vaiheessa tyrmätä Virpiötä tai Sindeliä tai ketään joka joukkueeseen vielä liittyy.

Monelta on unohtunut vaikkapa Antti Kangasniemen vahvat otteet keväällä. Siinä on varmasti pelaaja joka kehittyy edelleen. Tuomas Vänttinen tuli tänne ilmeisesti isomman roolin perässä eikä jarrusentteriksi. Joonas Koskinen, Jukka Peltola ja Nestori Lähde ovat kevyesti liigatason jätkiä duunarirooliin. Kauheasti hehkutetaan Vänttisen alivoimapelaamista ja laukausten blokkaamista mutta Peltolasta ei puhuta mitään vaikka jäbä pelaa Tapparassa ja loistaa ihan samassa roolissa! Entäpä Niclas Lucenius?

Puolustus on melkein sama kuin mitä se nyt oli. Mäntylä on tottakai hirmuinen menetys, mikäli siirto toteutuu. Toisaalta se tarjoaa taas vaikkapa Ilvoselle mahdollisuuden nousta uudelle tasolla.

Aina kannattaa miettiä mitä oikeasti tapahtuu kun siirtoja tehdään. Pelaajien kehityskäyrät elävät koko ajan, toinen taantuu ja toinen kehittyy. Kysymyshän on siitä, että löytää ne kehittyvät kaverit oikeaan aikaan ja pystyy tarjoamaan heille oikean ympäristön ja oikean roolin. Sen jälkeen on pelaajasta itsestään kiinni miten tulosta tulee.

Nyt on tosiaan jo huhtikuu ja monella näyttäisi olevan ensi kausi jo taputeltu. Aika nopeasti on unohtunut KalPa-sarja ja vahva on luotto omaan jengiin, kun yhden pelaajan takia on koko ensi kausi ja ilmeisesti oma kesälomakin jo pilalla. Antakaa niiden äijien tehdä duuninsa ja poratkaa sitten, kun on jotain mistä voi kitistä.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikä on tämän kaverin taso, se määrittänee pitkälti kauden menestyksen. Onko se lähellä Lehterää, Guollaa vai Kangasniemeä? No, se nähdään sitten. Jos sillä Niemisellä oli niin helvetin iso palkka kuten täällä tiedetään niin kyllä niillä rahoilla joku Kurtis McLean pitäis saada hommatuksi.
Jos tarttuu noihin esimerkkinimiin, niin todennäköisesti mahdollinen tulija olisi (toivottavasti edes) Guollan tasoinen ja tyyppinen. Vaikka Niemisen palkka käytettäisiin suoraan uuteen sentteriin, niin tuskin se silti riittää ihan odotusarvoltaan liigan Top-10 pelaajaan.

Vaikka palkat eivät olekaan julkisia, niin jotain voidaan kuitenkin spekuloida. Mäntylän palkasta tiedetään suht' luotettavasti, että se on n. 200 000€/kausi. Kun Nieminen tuli Tapparaan, hänen huippuvuosistaan ei ollut vielä kulunut kovin paljon aikaa, joten on olettaa, että kyllä hän on saanut vähintään saman kuin Mäntylä, ehkä enemmänkin. Veikkaisin suuruusluokkaa 200 000 - 250 000€/kausi. Kuitenkin SM-liigan korkeimmat palkat ovat vähintään 350 000€/kausi. Siten voidaan päätellä, että pelkästään Niemiseltä säästyneillä rahoilla ei pysty värväämään liigan kalleimpaan luokkaan kuuluvia pelaajia.

Ja kuten J.Grönvall tuossa erinomaisessa kirjoituksessaan mainitsee, Tappara ei ole viime vuosina (oikeastaan kertaakaan Leinosen aikana) rekrytoinut valmiita huippunimiä - elleivät ole olleet omia kasvatteja. Leinosen linjasta tiedetään myös, että ulkomaalaispelaajien kohdalla hän suosii jo aikaisemminkin SM-liigassa pelanneita. Siten jos omista ex-pelaajista ei löydy sopivaa tarjolla olevaa sentteriä, niin katse kannattaa suunnata sellaisiin ulkomaalaisiin, jotka ovat ennestään SM-liigasta tuttuja. Ehkä joku kokenut entinen tähtisentteri, joka on jo ohittanut parhaat vuotensa, mutta tason arvellaan vielä riittävän kotoiseen liigaan...
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Tämä ranteiden aukominen tällä palstalla on ollut aika huvittavaa seurattavaa. Ihan jokaisella on ollut jo pitkään tiedossa, että Lehterä ja Enlund lähtevät. Sekin on ollut puheen asteella, että Mäntylä voi olla lähdössä. En käsitä miten voi tulla niin hirveänä yllätyksenä, että joukkue näyttää yhtäkkiä paljon heikommalta.

Johtuisiko kenties siitä että vaikka tiedettiin kovien nimien poistuvan hyökkäyksestä niin toivottiin ja luultiin että Leinonen edes yrittäisi paikata näitä aukkoja kovilla miehillä, edes YRITTÄISI. Tokihan sen huomaa että ainakin tähän asti homma on mennyt vituiksi.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ennenaikaisen siemensyöksyn esiintyvyys on eri tutkimuksissa vaihdellut suuresti johtuen mainituista määritelmien erilaisuuksista. Nykyisen hyväksytyn määritelmän mukaisia isoja maailmanlaajuisia tutkimuksia esiintyvyydestä on tehty muutamia. Tulokset ovat yhdenmukaisia: länsimaissa häiriön esiintyvyys on noin 20% (Laumann ym 2005, Porst ym 2007). Vastoin yleistä luuloa kyseessä ei ole nuorten miesten vaiva, vaan se on yhtä yleinen kaikissa ikäryhmissä... (Wikipedia)
 

Lust4life

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ennenaikaisen siemensyöksyn esiintyvyys on eri tutkimuksissa vaihdellut suuresti johtuen mainituista määritelmien erilaisuuksista. Nykyisen hyväksytyn määritelmän mukaisia isoja maailmanlaajuisia tutkimuksia esiintyvyydestä on tehty muutamia. Tulokset ovat yhdenmukaisia: länsimaissa häiriön esiintyvyys on noin 20% (Laumann ym 2005, Porst ym 2007). Vastoin yleistä luuloa kyseessä ei ole nuorten miesten vaiva, vaan se on yhtä yleinen kaikissa ikäryhmissä... (Wikipedia)

Täh? Nyt ei aukea yhtään vaikka sarkasmitutka on täysillä.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Täh? Nyt ei aukea yhtään vaikka sarkasmitutka on täysillä.

Tarkoitti varmaan että Mikko Leinosella ei esiinny tätä toisin kuin faneilla...hä? Vaikka voisi kyllä kuvitella että Villissä Lännessäkin esiintyy jos saa muutaman onnistuneen pelin jälkeen saa tehtyä sopimuksen Koskelan kanssa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Johtuisiko kenties siitä että vaikka tiedettiin kovien nimien poistuvan hyökkäyksestä niin toivottiin ja luultiin että Leinonen edes yrittäisi paikata näitä aukkoja kovilla miehillä, edes YRITTÄISI. Tokihan sen huomaa että ainakin tähän asti homma on mennyt vituiksi.

Siitä se varmaan johtuu mutta olisiko liikaa pyydetty, että fanitkin edes YRITTÄISIVÄT uskoa siihen, että Tapparan pelaajat kehittyvät. Lehterä on niin kova pelimies ettei häntä pystytä korvaamaan ilman isoja rahavuoria. Mutta toinen keino on tehdä niin kuin Tappara teki juuri Lehterän ja Enlundin kanssa, eli hankitaan kaverit tänne kasvamaan ja kehittymään. Sen takia myös vähän koitin mainita pelaajista jotka tänne jäivät, sillä potentiaalia löytyy myös siitä nipusta.

Kangasniemi, Koskinen, Lucenius, Ilvonen ja Lähde ovat muutamia hyvin mielenkiintoisia nimiä. Sitten olisi myös Turkulainen ja Leimu (jos jatkaa). Jukka Peltolasta on tulossa hyvä työmies ja alivoimapelaaja.

Aukot ovat pahoja paikata, tottakai, mutta mitenkään mahdotonta ei ole, että uusia tähtiä syntyy vanhojen paikalla. Pitkälle kuitenkin tämä sama Tappara piinasi KalPaa ja upotti nimimiehiä vilisseen Jokerit. Linja on valittu ja sillä mennään eteenpäin, itse pidän sitä ihan viisaana ratkaisuna ja pakkokin on, kun sen pitkäjänteisyyden perään on tullut huudeltua niin pitkään.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Aukot ovat pahoja paikata, tottakai, mutta mitenkään mahdotonta ei ole, että uusia tähtiä syntyy vanhojen paikalla. Pitkälle kuitenkin tämä sama Tappara piinasi KalPaa ja upotti nimimiehiä vilisseen Jokerit. Linja on valittu ja sillä mennään eteenpäin, itse pidän sitä ihan viisaana ratkaisuna ja pakkokin on, kun sen pitkäjänteisyyden perään on tullut huudeltua niin pitkään.

Juurikin näin. Toinen vaihtoehto on se, että Leinonen alkaa valitsemaan pelaajia sen mukaan mikä on niiden "markkina-arvo" ja sitten käy niin kuin Jokereille ja naapurille.
Muutama täsmähankinta vielä sentteri-, laituri ja pakkiosastolle niin joulukuun tietämissä täälläkin ollaan vaatimassa pitkiä jatkoja muutamalle nyt-hmv-pelaajalle.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Hyvin ovat mm. Kirveellä töitä ja J. Grönvall kiteyttäneet täällä minunkin ajatuksiani. Joskus muutama (ikä)vuosi sitten olisi varmaan tällaisessa paikassa itkua tihrustanut. Mutta - kuten tiedetään - Tappara ei vain pysty hankkimaan pelaajia siinä missä pääkaupunkiseudun joukkueet. Ehkä se on ihan hyväkin niin, ainakin jos tulos olisi sama kuin siellä.

Nyt näen minäkin mielestäni peliä vähän paremmin. Ei noissa playoffeissakaan, ainakaan KalPaa vastaan Lehteröillä edes ratsastettu. Kyllä siellä moni muukin pelasi hyvin, ja otti roolia kun Lehterä ei siihen enää oikein meinannut pystyä. Ville Niemisen menetys on jotain, mikä itseänikin sapettaa aika syvästi, ja myönnän myös vetäväni jonkunkokoisen miinuksen tästä Leinosen ja Saarisen kohdalle - palkoista mitään tietämättä. Kuitenkin näen tässä joukkueessa valtavasti potentiaalia (Kangasniemi, Säteri, Leimu?, Ilvonen, Lucenius...). Samalla tavalla ennenkin on ykkössentterit kasvatettu - nyt ei ole mitään sellaista suurlupausta kuin Kontiola tai Lehterä näköpiirissä, mutta ei tämäkään tilanne mikään toivoton ole. Maalivahtitilanne on hyvä, ainakin jos Säteri jatkaa.

Katskokaa nyt, millaisella joukkueella se mestaruus voitettiin. Se vaatii paljon tuuria, mutta myös hyvän valmennuksen, nälkäisiä pelaajia (nuoret yleensä ovat kaikkein nälkäisimpiä), hyvän maalivahtipelin ja hyvän joukkuehengen. Toki on paljon muutakin, mutta tuossa joitain tärkeimpiä - ja nuo osa-alueet ovat mielestäni Tapparassa aika hyvin kunnossa.

Itse odottelen toki vielä hankintoja / jatkosoppareita. Maalivahtitilanne lienee nyt selvä. Toivotaan nyt vain, että Mäntylä jatkaa Tapparassa, lisäksi toivon Junnilalle jatkoa. Ainoa jatkosoppari, mikä itseäni vähän harmittaa, on tuo Tillun jatko, mutta se lienee tehty jo aikaisemmin talvella? Tosin, kyllähän Tillukin erittäin käyttökelpoinen pelaaja on parhaimmillaan, se on nähty. Guollan vieressä homma ainakin toimi.

Ei nyt, muuta kuin odotellaan viimeiset sopimukset ja katse kohti uutta kautta. Itse olen ainakin taas kannustamassa Tapparaa, ja näin tulen varmasti aina tekemään, olivat pelaajat ketkä tahansa, kunhan Tappara-sydäntä löytyy - ja Leinosen rakentamissa joukkueissa sitä on kyllä aina ollut.
 

Taavi Horola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hausjärven Martat, Helsingin työväen hiihtäjät
Aamun Pravda tietää kertoa että keskiviikkona on tiedotustilaisuus valmennuksen uudelleenjärjestelyistä. Ainakin Sami Hirvonen tulossa mukaan, muuten tiedotus toistaiseksi nollalinjaa. Spekulaatiot aiheeseen liittyen enemmän ja vähemmän toimittajavetoisia.
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Aamun Pravda tietää kertoa että keskiviikkona on tiedotustilaisuus valmennuksen uudelleenjärjestelyistä. Ainakin Sami Hirvonen tulossa mukaan, muuten tiedotus toistaiseksi nollalinjaa. Spekulaatiot aiheeseen liittyen enemmän ja vähemmän toimittajavetoisia.
Eikö Saarisen mahd. pois jääminen, ollut mielestäsi mainitsemisen arvoinen juttu uutisesta?
Aika kova juttu ainakin mielestäni, jos Mikko tosiaan jää pois. Mikä lie syynä? Onko sairaus uusinut?? Huomenna kuullaan lisää, jos oikeilla nimillä puhutaan asioista.
edit. ok, spekulaatioita, spekulaatioita. Kattellaan.....
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Barkov on ainakin lähtenyt KHL:ään valmentajaksi, joten siinä on yksi muutos Tapparan valmennuksessa.
 

Gemini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Jos tosiaan Saarinen lähtee lätkimään, niin ei voi muuta sanoa kun että ihme säätöä. Ei siinä että olisin Saarisen halunnut jatkavan, mutta vaikee oli jättää Mikon sopimusta uusimatta ja katsella jo alkuvuodesta rauhassa näitä valmentajakuvioita. Tämähän alkaa menemään jo samaan kategoriaan Ilveksen valmentajatoilailujen kanssa... Niin, ja todennäköisesti menetettiin Niemisen Ville juurikin Saarisen jatkon takia!?
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos tosiaan Saarinen lähtee lätkimään, niin ei voi muuta sanoa kun että ihme säätöä. Ei siinä että olisin Saarisen halunnut jatkavan, mutta vaikee oli jättää Mikon sopimusta uusimatta ja katsella jo alkuvuodesta rauhassa näitä valmentajakuvioita.
Niin, pirustako tässä vaiheessa tietää mikä syynä on tuohon kuvioon. Jos Saarisen terveydentilassa on tapahtunut yhtäkkiä jatkamisen estävä muutos, vaikeata on tuommoista tietää talvella, kristallikuutiostako meinasit asian selvittää? Jos kaikki olisi ollut selvää aiemmin niin tuskin tuo Hirvonenkaan LeKiin olisi mennä viikolla sopparia tehnyt.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Saarisen pois jäänti ei oikeastaan yllättänyt yhtään, ennen kauden loppua viimeisissä peleissä tästä tuli puhuttua hallilla aika montakin kertaa mutta se, että pois jäänti ilmoitetaan jo nyt oli vähän yllätys.

Väsyneen kanssa samalla linjoilla tuosta mv-valmennuksesta, kyllä mäkin näkisin että kolaus on suurempi kuin Saarisen menetys vaikkakin kausi kokonaisuudessaan oli ylläri ja Saarinen sai porukan pelaamaan varsin hyvin.

En usko että Saarisen takia Niemisen Ville menetettiin, eiköhän tuossa ole kuitenkin erilaiset näkemykset ensi kauden menestyksestä ja varmasti Ville haluaa pelata viimeisimmät kaudet joukkueessa jolla on ennen ja kauden aloituksen jälkeen selkeät mahdollisuudet voittaa pokaali. Se, että mikä liiga on kyseessä, nähdään myöhemmin.

Enemmän ja enemmän ensi kauden joukkue näyttää rakennusprojektilta ja toivottavasti useampi nuori kaveri "lyö" itsensä läpi kun vastuuta ruvetaan kasaamaan enemmän. Toki tuohon runkoon kuitenkin tarvitaan muutama kokemusta omaava johtava ja tsemppaava pelaaja.
 

baldie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Tuntemattomat, HJK, Liverpool
Niin, pirustako tässä vaiheessa tietää mikä syynä on tuohon kuvioon. Jos Saarisen terveydentilassa on tapahtunut yhtäkkiä jatkamisen estävä muutos, vaikeata on tuommoista tietää talvella, kristallikuutiostako meinasit asian selvittää? Jos kaikki olisi ollut selvää aiemmin niin tuskin tuo Hirvonenkaan LeKiin olisi mennä viikolla sopparia tehnyt.
Samma mieltä. Kyllä taustalla varmasti on jotain äkkinäistä tapahtunut ja pahaa veikkaan, että Mikon sairaus on syypää näihin muutoksiin, ei hjuva.
 

Gemini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Niin, pirustako tässä vaiheessa tietää mikä syynä on tuohon kuvioon. Jos Saarisen terveydentilassa on tapahtunut yhtäkkiä jatkamisen estävä muutos, vaikeata on tuommoista tietää talvella, kristallikuutiostako meinasit asian selvittää? Jos kaikki olisi ollut selvää aiemmin niin tuskin tuo Hirvonenkaan LeKiin olisi mennä viikolla sopparia tehnyt.

No pääpointti hommassa oli se, että Saarisen kanssa ei alun perinkään olisi mun mielestä pitänyt sopia jatkoa. Jos homma on nyt niin, että Mikolla on terveydessä jälleen tapahtunut jotain, niin se on tietysti paha asia. Toivotaan ettei näin ole.
 

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Niin, pirustako tässä vaiheessa tietää mikä syynä on tuohon kuvioon. Jos Saarisen terveydentilassa on tapahtunut yhtäkkiä jatkamisen estävä muutos, vaikeata on tuommoista tietää talvella, kristallikuutiostako meinasit asian selvittää? Jos kaikki olisi ollut selvää aiemmin niin tuskin tuo Hirvonenkaan LeKiin olisi mennä viikolla sopparia tehnyt.

Eiköhän näissä edetä ennusteiden mukaan ja toivotaan että sairaus pysyy kurissa.

Mun mielestä on hieno asia, että Tappara ei jättänyt Saarista yksin vaan selkeästi nähtiin mahdollisuus jatkaa ensi kaudella siitä mihin nyt jäätiin. Pitkäjänteisyyttähän tässä on painotettu ja nuorille lupauksille annetaan mahdollisuus onnistua ja kehittyä lupauksista tähtipelaajiksi.

Oli syy sitten mikä tahansa, toivon koko sydämmestäni hyvää jatkoa Saariselle.
 

Taavi Horola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hausjärven Martat, Helsingin työväen hiihtäjät
Eikö Saarisen mahd. pois jääminen, ollut mielestäsi mainitsemisen arvoinen juttu uutisesta?
Aika kova juttu ainakin mielestäni, jos Mikko tosiaan jää pois. Mikä lie syynä? Onko sairaus uusinut?? Huomenna kuullaan lisää, jos oikeilla nimillä puhutaan asioista.
edit. ok, spekulaatioita, spekulaatioita. Kattellaan.....

No sehän on jopa jonkinasteinen pommi tässä vaiheessa, aivan oikeassa olet. Sitä vaan meinasin että jos organisaation puolelta asiaa ei millään tavalla kommentoida niin spekulaatiot on aina spekulaatioita. Mutta huomenna tuo selvinnee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös