Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Uusi kännykkä

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Wiipuri, 28.12.2005 klo 13.25.

 1. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pitäisi lähteä ostamaan uusi kännykkä. Mitäs jatkoaikalaiset suosittelee? Ei ole tullut yhtään seurattua mitä malleja nyt on saatavilla. Kaikki aikaisemmat kännykkäni tosin ovat olleet kaikki Nokialaisia, joten todennäköisesti myös seuraava on merkiltään Nokia, jollei joku jatkoaikalainen nyt onnistu minua ylipuhumaan toisen merkin käyttäjäksi. Onkos täällä kännykkäasiantuntijoita, tietysti puhelimelle pitää voida soittaa :) vaikka tuntuukin, että ihan muita ominaisuuksia nykyään mainostetaan. Mitäs ominaisuuksia omissa kännyköissänne on? Kamera, radio...??? vai mitä muuta?
   
 2. Monipuolisenhuono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
  Lainaus:
  http://www.puhelinvertailu.com/index.php
   
 3. Vincent Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bayern München,Ottawa Senators, HIFK
  Lainaus:

  Sony Ericsson z800i
   
 4. Jack Ace Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse olen niitä puhelimenomistajia, jotka haluavat yksinkertaisuutta. Ei kameraa, ei mp3-soitinta, ei radiota. Kuitenkin haluan, että puhelin on tyylikäs ja nykyaikainen. Ja koska tuo läppäpuhelin-villitys on saanut myös minut koukkuun, niin kävin hakemassa itselleni Nokia 6060:n. Oon ollu muutaman päivän testailun jälkeen tosi tyytyväinen. Puhuminen tuntuu vielä oudolle, kun ei ole mitään halkoa, jota painaa korvaa vasten.
   
 5. Bone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bucs, Bolts, Wihnu Wings
  Lainaus:
  Amen. Itsellä sama, tosin työnantajan piikkiin, mutta so not. Hyvä puhelin on ollut, täysi peruspuhelin. Mustat kuoret ovat tyylikkäät, ja hintakin on edullinen. Siinä 120-130 euron pintaan. Itse aion ottaa tuon ns. baari-puhelimeksi. Kommaria ei viitsi kantaa baarissa, ja 6060:n vibrahälytin kertoo jos jollain on jotain asiaa.

  Ainoa mikä nyt hieman harmittaa, on bluetoothin puuttuminen. Mulla olisi sille käyttöä, mutta ei voi mittään. Pitää pärjätä ilman.
   
 6. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Lainaus:
  Ei ei ei, kyllä nimenomaan hopeinen on se parempi. Mutta makuasiat ovatkin ainoita asioita, joista voi kiistellä. Muut asiat ovat faktoja...
   
 7. Brunberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyynärpäätaklaus
  Tuo 6060 näyttää kyllä tosi hyvältä, harmi että siinä on tuo antenni. Itsellenikin riittää juuri nuo perustoiminnot eli kamerat ja muut turhuuden saavat jäädä pois. Radio on kuitenkin sellainen minkä haluan puhelimessa olevan, pelkästään jo kävelylenkkien takia.
   
 8. Grome Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiikarit ollut jo pidemmän aikaa kohti Nokia 5140i:tä. Puhelimen ulkonäkö ei ole kummoisempi, kun vertailee näitä simpukkapuhelimia ym. 5140i ominaisuudet ovat kunnossa; Radio, kamera, taskulamppu, lämpömittari, kompassi ja toki kaikki oleellisetkin asiat. Kamera ei ole paras mahdollinen ja jos näkee kameran tärkeäksi, niin kai se olisi pakko ostaa se kallein puhelin.

  Mikä tärkeintä, niin kännykkä on kestävä. Ainakin tämän hetkistä Nokia 5210 voi heitellä miten tahtoo ja jälkiä ei tule. En halua sellaista puhelinta, jota ei voi pitää taskussa avainten kanssa. Läppäpuhelimissa päänäyttö on toki suojattu hyvin, mutta ulkopinta ottaa varmaan mielellään damagea.

  Hintaa on ~190€, joten vielä olen odotellut ostamista. Ehkä turhaan...
   
 9. Kummeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Washington Capitals
  Minkäs näköstä hintahaarukkaa olet ajatellut? Huuto.netissä voisi löytyä aika halvalla jotain. Niin ja sitten www.puhelinkioski.fi Sielläkin voisi olla jotain.

  Itselläni on Nokia 5100 jossa on ihan uudet kuoret. Ns. herkkuja siinä ei kauheasti ole. Mitä nyt värinäyttö, polyfoniset soittoäänet (Mistä en itse hyödy mitään, kun pidän aina äänettömällä...) ja radio. (sitäkään en ole kuunnellut kun kaksi kertaa.) Se on ainakin aika helppokäyttöinen. Se on iskun- ja roiskeenkestävä.
   
 10. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Itse ostin nykyisen luurin puhelinkioskista, mutta ei se välttämättä ole halvin vaihtoehto. Kun tietää mallin, niin sitten vaan netin välityksellä tsekkaa hinnat.
   
 11. PES Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
  Ostin nokialaisen 49-eurolla.. Malli 1100. Soittoäänet vanhat ja piipittävät. Mulle ihan sama. Pääasia, että voi soittaa ja lähettää viestejä, muut hommat hoidan muilla "vehkeillä".

  Luotettavassa ja edullisessa Nokia 1100 -puhelimessa ei ole mitään turhaa. Puhelimen suunnittelussa on keskitytty yksinkertaisiin ja luotettaviin toiminnallisuuksiin, joiden ansiosta voit keskittyä olennaiseen - puhumiseen ja viestinvaihtoon. Puhelinta on helppo käyttää suurten painikkeiden, kaksisuuntaisen nuolinäppäimen sekä näppärän Navi-näppäimen ansiosta. Puhelimen viestitoimintojen käyttäminen on nopeaa ja helppoa ennakoivan tekstinsyötön ja pikavalintojen ansiosta. Voit myös lähettää saman viestin useammalle vastaanottajalle kerralla kätevien jakelulistojen kautta.

  Pienikokoisen ja kevyen puhelinuutuuden kylkiin on lisätty kätevät liukuesteet, joiden avulla puhelimesta saa paremman otteen. Luotettavassa viestintävälineessä on myös pitkäkestoinen akku, jonka ansiosta pysyt yhteyksissä tavallista pidempään. Lähde: Puhelinkioski
   
 12. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Mulla on itsellänikin tuo 5100 ja en sitä kyllä suosittele kenellekkään, joka kirjoittaa enemmän kuin yhden tekstarin viikossa. Asteen verran jäykkä kapistus näppäimien suhteen, ja useasti kun luuri ei ekalla painalluksella nappia ota, painetaan toisen kerran kovempaan ja sitten se ottaakin kaksi tai kolme painallusta samalla.
  Itse olen useasti ollut menossa lukemaan saapunutta tekstaria ja tosiaan painanut vain kerran nappia, niin parhaillaan ollaan oltu jo kirjoittamassa vastausta kyseiseen tekstariin, jota ei ole kerennyt edes lukea.

  Ja onhan siinä näitä turhakkeita vakiona enemmänkin. Lämpömittari, lamppu ja kalomittari tulee näin ekana mieleen.

  Vaihtoon puhelin on menossa, mutta vielä ei tiedä mihinkä vaihtaa. Vaihtoehtoja olen katsellut jo jonkin aikaa. Ehdoton maksimi hinta on 200e, ja mielellään saisi olla alle 150e.
  Avovaimolle ostin 6030, joka vaikuttaa mukavalta perusluurilta, mutta saman laista ei viitsi itselle ostaa, jotta ne eivät mene sekaisin.

  Edelleenkin vituttaa, kun piti reilu vuosi sitten viskata 6100:nen seinään, kun itseäni vitutti. Ihan kun se puhelin olisi ollut syyllinen, tosin hittoakos soi koko ajan.
   
 13. Pafe Jäsen

  Jaahas, tässä olisi kännykän osto edessä kaverilla, mukava olisi vähän tiedustella käyttökokemuksia jos jollain vaikka olisi.

  Eli Nokian luureista N70 ja 6280 ovat tällä hetkellä ehkä ne kiinnostavimmat. Teknisiltä ominaisuuksiltaan nämä näyttäisivät olevan samaa luokkaa. Sattusiko kellään Jatkoajassa olemaan kokemusta näistä? Näppäimistö, miten sopii kömpelösormiselle(toki kaupassa siitä saa tuntumaa)? Onko ollut mitään pikkuvikoja? Muita erityisiä heikkouksia?

  Hinta olisi hivenen 6280 eduksi, mutta mitenkäs ne N70:n hinnan romahdukset, missä kännykkäliittymä-ketjussa oli puhetta.
   
 14. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Matt Maccarone, Suurin Johtaja
 15. Grome Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ketju kun on nostettu historiasta tähän päivään, niin tulipaha tuo yllä mainittu 5140i ostettua parisen kuukautta sitten. Kirjoittaisin lähes saman tekstin puhelimesta kuin joulukuussa, joten ollaan kirjoittamatta.

  Vanhan lekan hyvityksien kera maksoin puhelimesta 160e. Olen ollut ostokseen hyvin tyytyväinen ja mitään ongelmia ei puhelimessa ole ilmennyt. Mustilla kuorilla mennään. Kännykkä on pudonnut muutaman kerran ties minne, naarmuja/jälkiä puhelimessa 0 kappaletta.
  http://image.auctionweb.info/lister/original/125737/fbd48c69e877f307d6917ceda2a4a229.jpg
   
 16. Murmeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  N70 on ollut mulla käytössä viikon verran ja olen varsi tyytyväinen kyseiseen luuriin. Edellinen tosin oli 3510i, joten eiköhän sitä kohtalaisen tyytyväinen oltaisi oltu mihin tahansa "uuden ajan" puhelimeen.

  N70 on hyvin käteen sopiva ja toiminnallisuudeltaan varsin helppokäyttöinen, ainakin ensikokemuksien mukaan. Näppäimistö ei ehkä kaikkein paksusormisimmalle ole kamalan mukava, sillä näppäimet ovat pieniä. Mulla ei ole suurempia ongelmia ollut.
   
 17. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  E70 ollut käytössä pari viikkoa, alkuun haittasi suuri (?) koko, kun aiemmin on ollut perus nokioita ja motorolia käytössä, päivä päivältä olen kuitenkin alkanut rakasrumaan ko härveliin enemmän ja enemmän.
  Näyttö on iso ja Webbi on ihan luettavaa, jos tarvii joitain pientä hakee netistä (aikatauluja, urheilutuloksia etc.) Kalenteri on kattava, ja kuluvan päivän tapahtumat näkyy etusivulla, ilman että kalenteria tarvitse avata.
  Suurin ikävyys oli vanhasta puhelimesta (6020) tietojen kopioinnin hankaluus, kun tämä nykyinen Suite (6.8.22) on paska.
   
 18. Pantse67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
  Onkos kellään kokemuksia tästä Nokian N91-mallista? Näyttäisi olevan 4 gigan kovalevy sisällä? Musiikkisoittimessa olisi siis ainakin kapasiteettia?
   
 19. J.Petke Jäsen

  Lainaus:
  Jumalaut, onko se Aki Kaurismäki?

  Itse odottelen että 3g kauppoihin tulee uudet Nokian mallit ja ajettelin sitten vasta vaihtaa. Tunnelin päässä odottelee siis n92 sitten joskus tulevaisuudessa. Tällä hetkellä omista nokia 6260 ja olen kyllä ollut kovin tyytyväinen enkä enää helposti vaihda läppämallista pois.
   
 20. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Matt Maccarone, Suurin Johtaja
  Lainaus:

  E-61 pitäisi saada kokeelle jotenkin. Lähinnä pitäisi tsekata pystyykö tuolla näppiksellä oikeasti tekemään jotain. Saitko puhelinluettelotiedot loudattua uuteen masiinaan miten?
   
 21. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Suiten FileMangerilla kopioin kovalevyn kautta, soittajaryhmäthän siinä pitää kyllä tehdä uusiksi, mutta toisaalta E70:seen pystyy tekemään omia ryhmiä monipuolisemmin, joten eipä tuo haitannut.
   
 22. foobar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  PC-suitella saa aika näppärästi backupattua vanhan kapulan tiedot jotka voi sitten palauttaa uuteen.

  Omaan kouraan E61 ainakin sopii kuin kaljapullo Jokkelle.
   
 23. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:

  Riippu kuitenkin puhelimen sukupolvien erosta, peruspuhelimesta ei saa "älypuhelimeen" tai päin vastoin.
   
 24. foobar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Esimerkiksi Outlookin kautta kierrättämällä onnistunee vähän vanhempienkin mallien synkkaus uuteen.
   
 25. OneBigRed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt tuli sitten lähdettyä tähän kytkykauppahommaan riistettäväksi. Laskeskelin puhelinlaskuista tämän vuoden ajalta puhelu-, ja tekstarimääriä, ja vertasin Elisan paketteihin.

  Haluamalleni N91-luurille tuli sitten noiden laskelmien perusteella hintaa yhteensä 120€ näiden kahden orjavuoden ajalta. Tämä siis verrattuna nykyisiin puhelinlaskuihin.
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30