Uusi ilme- Tps kaudella 2003-2004

  • 12 263
  • 75

th

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS , Montreal,New Jersey
Viestin lähetti Oloneuvos
Osui, mutta ei uponnut. Nyt on vaan niin, että kaikkien asioiden julkinen vatvominen ei ole rakentavaa. Se on joskus suorastaan vahingollista, eikä varmasti puheena olevan tahon, eikä muidenkaan etujen mukaista. Jos nyppii, niin ei voi mitään.

Ympäripyöreistä jutuista pitäisi tajuta jo muutenkin, että kirjoittajalla ei ole halua sen tarkemman julkisen analyysin tekoon. En nyt oikein usko, että kukaan rakentaa tällä hiekkalaatikolla minkään sortin egoa. Tämä keskustelupalsta on lähinnä oiva stressilelu.

Olen pitkälti Oloneuvoksen kanssa samaa mieltä siitä, ettei kaikkia asioita, mitä kuulee ja näkee kannata hirveästi julkisuudessa vatvoa. Asioilla ( varsinkin negatiivisilla) on paha taipumus paisua matkan varrella kuin pullataikina.

En toisaalta tunne myöskään tarvetta kirjoitella "tiedän mutten kerro" tyyppisiä viestejä mihinkään. Tietysti jos selkeästi virheellistä tietoa levitellään julkisilla palstoilla ja itselläni, tai jollakulla muulla on asiasta parempaa tietoa, tulisi väärät tiedot myös oikaista, vaikkei lähdettään välttämättä voisi paljastaakkaan.

Sori, tuntuu taas, ettei saa yhtään selkokielistä viestiä aikaiseksi....
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti Oloneuvos
pyggiksen kanssa voisimme jossain vaiheessa keskustella asioista tuopin ääressä. Taitaisi olla mukavin vaihtoehto?!

Näin teemme, it's about time. Kenties heti tuossa kauden alkajaisiksi?

Kummallista kyllä, olen kerrankin monista asioista samaa mieltä monen kirjoittajan kanssa. Kuten esimerkiksi siitä, että viime kevään marina ei ollut aiheetonta (enhän minä niin väittänytkään, enhän?). Siksi minua ihmetyttääkin se, miksi suurin osa ihmisistä vaikuttaa yhtäkkiä niin kovin tyytyväiseltä, vaikka itse organisaatiossa kovin moni asia ei ole oleellisesti muuttunut.

Siitäkin olen samaa mieltä, että ihan kaikkia juttuja ei sovi täällä julistaa, eikä kaikki keskustelu ole rakentavaa, saati keskustelun kohteiden kannalta hyödyllistä. Siksi on täysin ymmärrettävää, että jotkut pitävät suunsa toisinaan supussa joko oman tai toisten edun nimissä. Tai ei se oikeasti ulkopuolisen silmin olisi edes ymmärrettävää, mutta turkulainen vakaan vaikenemisen koodi ulottaa rautaisen otteensa näinkin "riippumattomalle" keskusteluareenalle. Mikä on tietysti sinänsä valitettavaa.

Mutta siitä olen jyrkästi eri mieltä, että kukaan ei muka käytä näitä palstoja egonsa rakenteluun. Minusta asia on pikemminkin päinvastoin.
 

Kossu

Jäsen
Suosikkijoukkue
PARAS SEURA
P:

Organisaation muutokset? Mielestäni sentään jotain muutosta ON tapahtunut, kun IKITepsit Jortikka ja Virta siirtyivät pääkaupunkiseudulle. Siinä nyt ainakin SÄÄSTYI miltsi vanhoja mummon markkoja muodossa tai toisessa ja organisaatio "muuttui".

Viime vuosien muut muutokset? Narvanmaasta Santala. Turkulaisesta valmentaja - oululaisesta katsoja. Tiivistystä valmennukseen. Kuka muuten astui J Koivun edelliselle pallille ja mihin hintaan? Paljonko Suoraniemi ja Sokka maksavat? Eikö organisaatio olekin nyt kevyempi ja ehkä jopa toimivampikin? Kun vielä näyttää siltä, että H Ansas vielä tosiaan vaihtaa hommia vai vaihtoiko jo?

Uusi ilme? Kokonaisuudessaan uutta ilmettä on tuo edellinen kappale. Mammuttiarmeijasta on tehty iskukykyinen pataljoona vai miten se menikään?

Siinä mielessä viime kevään likasangot on nyt tyhjennetty ja soimaukseen ei ole enää tarvetta. Perusasiat ovat oikealla raiteella, mutteivat vielä kunnossa. Narvanmaan tulisikin ottaa luuta käteensä ja aloittaa työt tuotteen peruspilarien kunnostamiseksi. Kuten itse (tai joku muu minua fiksumpi) taisi todeta, pari onnistunutta (?) pelaajahankintaa ei vielä muuta mitään.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti pygmalion


Tätä taustaa vasten haluaisin kuulla virtuaalilähimmäisteni näkemyksiä siitä, onko kaikki nyt anteeksiannettu. Onko valtakunnassa kaikki hyvin, ja kaikilla hyvä mieli? Onko suureen ääneen kaivattuja muutoksia tapahtunut riittävästi? Voivatko kaikki palata hyvillä mielin istumaan korrektisti hiljaa pienelle punaiselle penkilleen? Voivatko maksavat asiakkaat olla tyytyväisiä rahoilleen saamaansa vastineeseen?

Ei. Kaikilla ei ole hyvä mieli eikä kaikkea ole todellakaan anteeksiannettu. Positiivisin seikka on tietysti valmentajan vaihdos. Koivun kovuus tuo mukanaan uskottavuutta, mitä ameebamaiselta Jaloselta ei missään vaiheessa löytynyt. Toisaalta en usko Koivun olevan ainakaan vielä Jortikan (thyi !)veroinen guru, joka tekee vuodessa mestariporukan.

Pelaajiston osalta pakisto on selkeästi vahvistunut, eikä sillä osastolla toivottavasti ole ongelmia odotettavissa. Hyökkäys sitä vastoin ei ainakaan vielä ole pahimpien kilpailijoiden tasoa. Ei yksi Aalto tee vielä kesää. Alkukausi näyttää sen sijaan ainakin toistaiseksi hyvältä juniori - Koivun suhteen. Olisiko tuleva kausi se, jolloin vihdoin lunastetaan suuret odotukset? Ja se paljon puhuttu laiturin hankintakin näyttää jälleen kerran menevän vanhaan tuttuun "odotellaan ja katsellaan rauhassa" - tyyliin, eli vielä helmikuussakin todetaan, että "pelaajia kyllä on liikkeellä, mutta ei sellaisia, mitä me tarvitsemme."

Eniten kuitenkin harmittaa, että menestystoiveet perustuvat pitkälti muiden heikkenemiselle, mikä edelleen johtaa pelien tason (jos mahdollista) laskuun. Jo viime kaudella peli oli suurelta osin sellaista paskaa, että lähes joka pelin jälkeen joutui lähtemään kotiin vihaisena ja kiroamaan kausarin ostopäätöstä.

Lisäksi vielä Liigan historian typerin päätös nostaa pleijarijoukkueiden määrää kymmeneen kasvattaa entisestään turhien pelien määrää ja samalla laskee pelien tasoa. Tämä tietenkään ei ole Palloseuran vika, mutta saa miettimään tarkasti, mihin sitä roponsa sijoittaa talvi - iltojen viihdykkeeksi.

Ja suurimmat vitutustekijät, eli seurajohdon käsittämätön ylimielisyys tiedotustoimintaa sekä maksavaa yleisöä kohtaan sekä markkinointipuolen amatöörimäinen puuhastelu tuntuvat edelleen jatkuvan entisellään, joten muutoksen tuulet saisivat puhaltaa edelleen Ruissalon suunnalla ja mieluiten puhaltaa koko mökin nurin. Puhtaalta pöydältä olisi helpompi lähteä rakentamaan uutta.
 

Emporio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niinpä niin. Ilme senkun Tepsillä muuttuu. Nyt Eloranta tuo loistavaa taitoa, nopeutta ja ennenkaikkea kovaa työntekoa ja asennetta. Mitkäköhän kenttäkoostumukset tulee olemaan?
 

Virén

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montréal Canadiens
Ilmeestä

Uusi ilme on myös todentotta onnistunut myös ulkoisesti. Tynnyrissä elämisestä johtuen en ollut nähnyt tepsin uusia peliasuja ennen allaolevia kuvia, mutta olin miltei ällikällä lyöty. Tietysti liigan alkessa ne muuttuvat tilkkusäkeiksi, mutta ulkoasu on ainakin vielä pirteä ja uuden lainen (joukkueen ilmeestä puhumattakaan). Parannusta tapahtuu kaikilla sektoreilla. Vielä kun nettisivut saataisiin esim. Bluesin tasolle olisi hyvin pullat uunissa.

Niin ne kuvat vielä -> ( http://www.difhockey.se/bildgalleri.php?galleri=20030905tps&visa=1 )
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Aika hyvältä näyttivät, mutta silti niitä mainoksia on edelleenkin liikaa. No, ei kai sellaisia nhl-paitoja koskaan Suomen saadakaan.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielestäni Koffin punainen logo ei kyllä sovi mitenkään kokonaisuuteen. Eikö Koff - logoa olisi voinut painaa esim. kullanvärisellä tekstillä, sillä eikös kulta ole yksi sekä Palloeuran että Koffin väreistä ?

Kokonaisuudessaan suomalaisen liigajoukkueen peliasun tekeminen tyylikkääksi on lähes mahdoton tehtävä, kiitos useiden pienempien sponsoreiden, joiden on saatava myös se oma 10cm x10cm - mainoksensa pelipaitaan hinnalla millä hyvänsä. Näkyvyydestä voidaankin olla sitten taas montaa mieltä. Miellyttävän poikkeuksen tähän teki Jokereiden muutaman vuoden takainen peliasu, joka tyylikkyydessään hakee edelleen vertaistaan.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Ilmeestä

Viestin lähetti viren
Parannusta tapahtuu kaikilla sektoreilla. Vielä kun nettisivut saataisiin esim. Bluesin tasolle olisi hyvin pullat uunissa.

On se mukava nähdä, että Turussakin arvostetaan espoolaista tyylitajua. En pane pahakseni vaikka Tepsin paidan kuosi onkin suora kopio Bluesin paidasta.
 
Viimeksi muokattu:

Groucho

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Ilmeestä

Viestin lähetti viren
Uusi ilme on myös todentotta onnistunut myös ulkoisesti. Tynnyrissä elämisestä johtuen en ollut nähnyt tepsin uusia peliasuja ennen allaolevia kuvia, mutta olin miltei ällikällä lyöty. Tietysti liigan alkessa ne muuttuvat tilkkusäkeiksi, mutta ulkoasu on ainakin vielä pirteä ja uuden lainen (joukkueen ilmeestä puhumattakaan).

Niin ne kuvat vielä -> ( http://www.difhockey.se/bildgalleri.php?galleri=20030905tps&visa=1 )

Pienin parannuksin (mainoksien määrästä tinkimättä) pelipaidasta saisi paljon(?) nykyistä tyylikkäämmän ja selkeämmän (ks.liite)
 

Liitteet

  • tps-paita 2.jpg
    tps-paita 2.jpg
    66,4 KB · kertaa luettu: 1 285

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Re: Ilmeestä

Viestin lähetti Groucho
Pienin parannuksin (mainoksien määrästä tinkimättä) pelipaidasta saisi paljon(?) nykyistä tyylikkäämmän ja selkeämmän (ks.liite)

Kyllähän noissa vaihtoehdoissa on molemmissa tingitty mainosten määrästä paidassa. Molemmissa vaihtoehdoissa paidasta on siirretty mainos housuihin paikalle, joka aivan varmasti myydään jollekin. Sitäpaitsi mainospaikka paidan selässä ylhäällä on paljon kalliimpi kuin housujen lahkeissa. Näinollen tuollainen spekulaatio on turha.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Tätähän minä olen paasannu jo useamman vuoden..

Kyllä ne mainokset sinne saa laitettua jos olisi alan tekijä suunnittelemassa. 94/95 golden cap HYVÄNÄ esimerkkinä. Ilveksellähän on myös koffi mukana, mutta paljon siistimmin toteutettuna. Kultainen koff olisi tosiaan jo melkein hyvän näköinen! Mainospaikoista ei tarvitsisi edes tinkiä, kunhan olisi ajatusta mukana. Nyt kun mitään ei suunnitella, sponsorin on pakko turvautua isoon kokoon. Koffin jälkeen toiseksi eniten minua harmittaa kaupungin vaakunan siirto jonnekin kainaloon, kyllä se siinä rintapielessä kuuluu olla.


Tepsin paidan kuosi onkin suora kopio Bluesin paidasta.

Paidan muotoilu on tosiaan muuttunut samaksi kuin vaikka jokereilla. Siinä on paidanvalmistajalla varmaan joku perusmalli olemassa, mihin sitten logot ja muut ympätään. Oletan ainakin.

EDIT: Mutta meillä oli Kobrat ensin! Ja on vieläkin.
 

Stounifani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni paita on yllättävänkin tyylikäs, ainakin verrattuna viime kauteen. Ei niin tilkkutäkki, ainakaan vielä, ja punainen KOFF -mainos mielestäni sopii mustaa taustaa vasten. Tietysti Keltainen/kultaväri olisi parempi, mutta kyllä punainen KOFF -logo sopii paitaan huomattavasti paremmin, kuin esimerkiksi sininen Poweraid -mainos. Ja jos tarkkoja ollaan, niin onhan tuon KOFF -logon reunat kullanväriset. Makuasia, itse pidän.
 
Viimeksi muokattu:

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Tätähän minä olen paasannu jo useamman vuoden..

Viestin lähetti Jj
Paidan muotoilu on tosiaan muuttunut samaksi kuin vaikka jokereilla. Siinä on paidanvalmistajalla varmaan joku perusmalli olemassa, mihin sitten logot ja muut ympätään. Oletan ainakin.

EDIT: Mutta meillä oli Kobrat ensin! Ja on vieläkin.

Mitä yhteistä on Tepsin uusilla paidoilla ja Jokerien paidoilla? Alla olevasta linkistä löytyy pari kuvaa Jokerien paidasta.

http://www.jokerit.com/matsit/ottelut/06092003.html

Alla olevassa linkissä on taas kuva Bluesin paidasta, joka on täysin samanlainen Tepsin paidan kanssa jos sininen väri vaihdetaan mustaan.

http://www.bluesfanclub.net/galleriat/arracup2003/Img19.jpg

Meillä ei koskaan ole mitään käärmeitä ollut.
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Kun kerran napattiin Vykoukal, niin miksei paidan kuosikin. Muutamasta mallista valittuna ihan ok. (Tässä on hyvät ainekset juupas, eipäs, vaarin housut - keskusteluun)

On teillä Espoossakin ihan kivat paidat...
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mitä yhteistä on Tepsin uusilla paidoilla ja Jokerien paidoilla? Alla olevasta linkistä löytyy pari kuvaa Jokerien paidasta.

No ei noiden paitojen kanssa mitään paitsi että kumpikaan ei ole minun makuuni, joskin jokereilla mainoksia oli niukemmin ja ilme siksi selkeämpi. Vertasin niihin tummiin paitoihin tietenkin, sininen torso ja kainalonaluset muistaakseni punaiset ja keltaiset. Voi toki olla että muistan väärinkin, se vain tuli mieleeni. The pointti oli kuitenkin se, että malli saattaa olla tehtaalta eikä niinkään kenenkään seurasta suunnittelema. Tämä siis oletus ilman mitään taustatietoa asiasta. Bluesilla kuitenkin selvästi parempi paita oli se "ensin" tai ei.
 

Will99

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens, Islanders, Pool
Kauden aloitus

Onkos tietoa miksi Tepsi aloittaa kauden vasta ensi keskiviikkona, onko kenties Elyseellä jotkin koirakilpailut viikon ajan??! Vai mikä mahtaa olla syynä?

No samapa tuo, odotuksen kauteen ovat ainakin täällä korkealla kiitos Capteenin paluun. Nro44 on kova sana jos tänne jää! Tepsin tavoite ei kyllä tällä miehistöllä voi olla enempää eikä vähempää kuin mestaruus, tai muuten tavoitteet on pahasti pielessä!
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Re: Kauden aloitus

Viestin lähetti Will99
Onkos tietoa miksi Tepsi aloittaa kauden vasta ensi keskiviikkona, onko kenties Elyseellä jotkin koirakilpailut viikon ajan??! Vai mikä mahtaa olla syynä?

Varmaa tietoa ei ole, mutta luulisin, että Tepsi oli lauantain kierroksellla lepovuorossa ja periaatteessa perjantaille kuulunut Blues - TPS on siirretty Helsingin paikallispelin takia keskiviikkoon. Perjatainahan pelasi kaikki muut 'paikallisotteluparit', joilla on kahdeksan keskinäistä ottelua. Tämä selittäisi myös sen, miksi Blues aloitti toisen kerran peräkkäin vieraissa.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Kauden aloitus

Viestin lähetti Will99
Onkos tietoa miksi Tepsi aloittaa kauden vasta ensi keskiviikkona, onko kenties Elyseellä jotkin koirakilpailut viikon ajan??! Vai mikä mahtaa olla syynä?

Eikös siellä ole ne älykääpiöpainijat kehissä?

No samapa tuo, odotuksen kauteen ovat ainakin täällä korkealla kiitos Capteenin paluun. Nro44 on kova sana jos tänne jää! Tepsin tavoite ei kyllä tällä miehistöllä voi olla enempää eikä vähempää kuin mestaruus, tai muuten tavoitteet on pahasti pielessä!

Eloranta pelaa numerolla 42.
 

Emporio

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensimmäinen peli Bluesia vastaan ja kerralla kunnolla turpaan. Mihin Tepsi oikein kaatui? Oliko pelaaminen liian passiivista vaiko liian yli yritteliästä. Kun maalivahtipeli, puolustus sekä hyökkäys on maamme huippu luokkaa, niin onko tämä Tps:n taso? Tarkoituksena ei ole samantien puukottaa selkään, vaan mielenkiinnolla tarkastella Tepsin uutta ilmettä ja pelaamista kaudella 2003-2004.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Emporio
Ensimmäinen peli Bluesia vastaan ja kerralla kunnolla turpaan. Mihin Tepsi oikein kaatui? Oliko pelaaminen liian passiivista vaiko liian yli yritteliästä. Kun maalivahtipeli, puolustus sekä hyökkäys on maamme huippu luokkaa, niin onko tämä Tps:n taso? Tarkoituksena ei ole samantien puukottaa selkään, vaan mielenkiinnolla tarkastella Tepsin uutta ilmettä ja pelaamista kaudella 2003-2004.

Eilisen tärkeimmät statistiikat löytyvät täältä. Kiva olisi nähdä myös laukaisukartat ja laukaisumäärät mutta kyllähän olennainen välittyy tuosta SM-liigan peruspaketistakin...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Pressiboxi
Kiva olisi nähdä myös laukaisukartat ja laukaisumäärät mutta kyllähän olennainen välittyy tuosta SM-liigan peruspaketistakin...

Hallissahan noi näin mutta en nyt kunnolla muista enää.

Senverran painui kuitenkin mieleen että ainakin ensimmäisen kahden erän aikana TPS laukoi lähestulkoon keskelle maalia. Bluesin vastaavat kudit taas menivät muuallekkin kuin keskelle maalia.

Sitä en kyllä muista että mistäpäin alueita kiekot maalille lähetettiin..

Jos siis tätä laukaisukartalla ajoit takaa..?
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Laukaisukartasta...

...minäkään en muuta muista kun että 3. erässä kaikki laukaukset tuli siniviivalta, poislukien yksi rebound sohiminen. Vaikea se on maaleja tehdä jos ei edes päästä paikkoihin. Aika samannäköiset ne kartat muistaakseni oli joka erässä.

Blues vei kyllä pelin tehokkaasti pois maalin edestä, mutta hieman pitää myös laittaa omien saamattomuuden piikkiin.

Sinänsä aika ironista että tämä keskustelu käydään "uusi ilme" otsikon alla...
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Uusi ilme taitaa sittenkin tarkoittaa ainoastaan että pääjehuna riehuu toteemipaalun puolesta J. Koivu. Samanlaista se peli on ja ennenkaikkea lopputulokset.No kausi on nuori vielä.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niinpä, ei tosiaan parasta mainosta kausarin hankkimispäätöstä vielä harkitseville nämä kaksi ekaa peliä ole olleet. Mutta kerrankin ikuinen pessimisti uskoo parempaan tulevaisuuteen ja ilmestynee vakiopaikalleen Saipa - peliin uunituore kausari taskussaan.

Jos nyt joutuu pettymään, niin ikinä en enää kausikorttia osta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös