Uusi hallitus?

  • 407 410
  • 4 597

Uusi hallitus?

  • Kokoomus(pääministeri)/persut

    Ääniä: 290 60,0%
  • Kokoomus(pääministeri)/demarit

    Ääniä: 130 26,9%
  • Persut (pääministeri)/kokoomus

    Ääniä: 40 8,3%
  • Demarit(pääministeri)/kokoomus

    Ääniä: 12 2,5%
  • Joku muu, mikä?

    Ääniä: 11 2,3%

  • Äänestäjiä
    483
Tila
Viestiketju on suljettu.

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tai periaatteiden myyminen (persujen osalta).
Se oli ennemminkin perseensä myymistä. Persut eivät persettään myy! tokaisi Soini aikoinaan.
-----

Keskusta tuskin lähtee missään olosuhteessa hallitukseen, niin kovasti se on toitottanut sitä, mutta Kepu saattaa pettää myös itsensäkin.

Vielä ei olla siinä olosuhteessa. Onhan siellä yhden miehen Liike Nyt show ja puhemiehen paikka oppositiolle, niin on yhden edustajan etu, mutta se ei ole häävi ratkaisu.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Keskusta tuskin lähtee missään olosuhteessa hallitukseen, niin kovasti se on toitottanut sitä, mutta Kepu saattaa pettää myös itsensäkin.
Kepu haluaa olla oppositiossa kun PS on hallituksessa. Kepu ei halua olla oppositiossa PS:n apupuolueena. Takki voi viuhua ja RKP:kin tietää sen eikä RKP halua olla oppositiossa perskeon pitäessä valtaa.
 

Animal

Jäsen

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viimeinkin Henriksson saapui. RKP haluaa etsiä ratkaisuja. Sama ruotsiksi. Hohhoijaa.

Ilmastopaperi OK RKP:lle.

Mamupaperi hankala neuvottelijoille. Liian nopea prosessi. RKP kokee, että neuvottelut jäivät kesken. RKP:n mielestä on mahdollisuuksia päästä eteenpäin. RKP haluaa jatkaa keskusteluja mamu-paperista. Ilmeisesti jotain muutosehdotuksia, mitkä pitäisi olla muille hyväksyttävissä.

Henriksson valmis keskustelemaan asiasta vaikka heti puheenjohtajien kanssa.

Sopiiko PS:lle? Jännäksi menee.
 
Viimeksi muokattu:

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Päin vastoin. RKP ei taipunut. Vielä diskuteerataan.
Toistaiseksi joo. Jännä nähdä mitä Purra sanoo.

Eli kaikki Kokoomuksen kannat pitäisi hyväksyä?
Lähinnä se, että vaalituloksia jännittäessä Henriksson totesi, että ei lähde hallitukseen joka harjoittaa Persujen politiikkaa, mutta näköjään siellä olikin vähän enemmän joustovaraa.
 
Kuulosti vähän siltä, että Henrikssonille ei tämä kokoonpano enää maistu, mutta RKP:n kenttäväki on todennut, että kunhan joku poimii Närpiön tomaatit, niin kaikki käy.

Nyt sitten odotellaan, miten Purra seisoo ultimaattuminsa takana:

"Tämä on nyt se viimeinen kierros. Aikaa on annettu ja paperit on jätetty puheenjohtajan pöydälle. Kompromissiin on päästy. Tämä on nyt se viimeinen vaihe, että Rkp sen kuittaa", Purra sanoi.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Onhan toi 40k vuositulo kansalaisuuden saamiseksi ihan täysin naurettava idea. Tuut Suomeen ja painat 3 vuorotyötä vaikka esim. sairaan- lähihoitajana tms. vastaavassa todella tärkeässä, mutta alipalkatuista työssä, niin et saa kansalaisuutta.

Sit jos ootkin myyjänä myymässä jotain ihan turhaa tavaraa tai vakuutuksia ihmisille jotka eivät niitä edes tarvitse ja tienaat sen 40k, niin ovi mahdolliseen kansalaisuuteen avautuu?
 
Viimeksi muokattu:

julle-jr

Jäsen
Onhan toi 40K vuositulo kansalaisuuden saamiseksi ihan täysin naurettava idea. Tuut Suomeen ja painat 3 vuorotyötä vaikka esim. sairaan- lähihoitajana tms. vastaavassa todella tärkeässä, mutta alipalkatuista työssä, niin et saa kansalaisuutta.

Sit jos ootkin myyjänä myymässä jotain ihan turhaa tavaraa tai vakuutuksia ihmisille jotka eivät niitä edes tarvitse ja tienaat sen 40K, niin ovi mahdolliseen kansalaisuuteen avautuu?
Eikös tuossa pitäisi olla pieni k kilon symbolina? Iso K on Kelvin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Molemmat vaihtoehdot on nyt Purran pöydällä. Loose - loose.
Viikon päästä kukaan ei muista jos Purra nyt ”syö sanansa” ja RKP:n kanssa pääsevät sopuun.

Riippuen toki mitä nämä RKP:n muutosehdotukset ovat - kuinka pieniä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Saapas nähdä. Kun ei tiedä mikä asia kengässä hiertää, niin melko mahdotonta arvioida oliko tämä paria puhelua vaille loppu vai jatkuuko vääntö.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös