Ultimate Fighting Championship ja muut kamppailulajit

  • 926 504
  • 5 082

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Parhaita mättöjä oli Sanchezin ja Koscheckin semifinaali sekä alemman raskaan finaali. Diego vaikutti aivan spedeltä, tajuton keuhkoaja. "Tämä on kohtaloni, kiitos Jumala, rakastan perhettäni..." Hyvä ottelija, mutta spede mikä spede. Forrestista sen sijaan pidin, sopivan rento ja reilu tyyppi. Ja käsittääkseni suht menestynyt UF:n jälkeenkin?

Täysin samaa mieltä Diegosta, aivan älytön mölyapina joka pisti lähinnä vituttamaan. En tiedä miten on myöhemmin UFC-urallaan meuhkannut, mutta ainakin tuo TUF-esiintyminen oli todella naurettavaa. Kaippa tuo jeesuksien kiitteleminen uppoaa jenkkeihin...

Griffinin ja Bonnarin ottelu olikin lähes parasta ellei jopa parasta mma:ta mitä olen ikinä nähnyt. Käytännössä ottelu olisi voinut mennä kummin päin tahansa, mutta ainakin itselleni oli yksi ja sama. Kumpikin ottelijoista olivat ns. hyviä tyyppejä, toisin kuin muutamat muut talossa asustaneet... (Hoger, Southworth ja Koschek)

Miksi muuten JIM ei näyttänyt finaalin kaikkia otteluita? Eikö niitä näytetty Spikellä ekalla seasonilla lainkaan? Ainakin kuudenella kaudella nämä aiemmin tippuneiden ottelijoiden matsit näytettiin jenkkilän lähetyksessä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Griffinin ja Bonnarin ottelu olikin lähes parasta ellei jopa parasta mma:ta mitä olen ikinä nähnyt. Käytännössä ottelu olisi voinut mennä kummin päin tahansa, mutta ainakin itselleni oli yksi ja sama.
.

Aivan käsittämättömän hieno matsi ja suurimmaksi osaksi sen vuoksi, että matossa nuhjaamista oli erittäin vähän. Lyötiin ihan rehellisesti turpaan ja matsin jälkeen halattiin ja hymyiltiin.
Harvoin jotain matsia pitää katsella seisaaltaan kynsiä purren ja pulssin hakatessa, mutta tuossa ottelussa niin kävi. Itse toivoin Bonnarin voittoa hivenen, mutta hieno homma, että kumpikin sai lopulta kunnon sopimuksen ja fyrkat UFCltä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aivan käsittämättömän hieno matsi ja suurimmaksi osaksi sen vuoksi, että matossa nuhjaamista oli erittäin vähän.
Kyllä mattomatsissakin voi olla meininkiä, mutta olihan toki joku Koscheck vs. Leben aika nyhjäämistä. Sen sijaan Swickin ja Bonnarin semifinaali oli mielestäni varsin hyvä matsi, vaikka siinä oltiin aika paljon matossa. Mulla tässä painaa vaakakupissa toki se, että ju jutsua olen itse vääntänyt, ja siksi on kiva seurata lukotuksia ja kuristuksia.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Olipa huikea viikonloppu MMA:n saralla. Kaksi ehkä P4P parasta olivat kehissä, tosin eri illoissa. Ultimate Fight Night illassa Brasilian Anderson "Spider" Silva teki debyyttinsä lightheavyssa ja tyrmäsi USA:n James Irvinin tyylikkäästi. Fedor Emelianenko puolestaan jaksoi kehässä alle minuutin kuristettuaan Tim Sylvian WAMMA Affliction illan pääottelussa. Oli muuten tuo Afflictionin cardi ehkä yksi parhaista MMA maailmassa ikinä ainakin nimien puolesta. Fedor, Sylvia, Pedro Rizzo, Josh Barnett, Andrei Arlovski, Babalu, Nogueira, ym.

Oli myös hienoa nähdä Arlovski taas samana vanhana Pittbullina kuin UFC:ssä aikoinaan. Huikea lauantai kaikenkaikkiaan. Onkos muut jo päässeet tsekkaamaan?
 

Chintiki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Fedorin ottelu on tullu katsottua ja pakko sanoa, ettei Fedorin hypetys parhaana MMA-ottelija kaikki painoluokat lukuunottaen ollut liioiteltua. Vastassa reilusti kookkaampi, kaksinkertainen UFC-mestari Tim Sylvia ja tap-out 36 sekunnissa! Sylvia sanoikin ottelun jälkeen, että odotti ottelussa alussa olevan pieni tunnustelujakso, jonka jälkeen alettaisiin kunnolla ottelemaan. Fedorilla oli ilmesesti toisenlaiset ajatukset.

Saa nähdä toteutuuko ottelun lopussa hehkutettu Fedor - Couture matsi. Fedorilta kysyttiin kenet hän haluasisi haastaa jos saisi valita ja yksiselitteinen vastaus oli Couture. Aiemmin olen miettinyt, että näiden kahden välinen matsi voisi olla kohtaisen tasainen, mutta nyt olisi niinkään varma. Jotenkin tuntuu ettei Couture pystyisi kestämään Fedorin intensiteettiä ja iskujen voimaa/nopeutta. Maassa painittaessa miehet ovat todennäköisesti tasaväkisempiä.
 
..
Oli myös hienoa nähdä Arlovski taas samana vanhana Pittbullina kuin UFC:ssä aikoinaan. Huikea lauantai kaikenkaikkiaan. Onkos muut jo päässeet tsekkaamaan?
Juu, tuo Affliction tuli katsottua. Oli kyllä hyviä otteluita! Fedor on kiistatta maailman paras tuossa touhussa, enkä näe että Couturella olisi mitään saumaa häntä vastaan. Luulenpa, ettei tuota ottelua tulla edes näkemään, vaan "sopimusesteiden" takia ottelu jää väliin ja Randy lopettaa UFC-mestarina.
Mielenkiintoista olisi kuitenkin nähdä Arlovski Fedoria vastaan. Pystyssä voisi olla tasaista, tosin matossa Fedor veisi mennen tullen. Mielenkiintoista kuitenkin on, että AA:ta ei ole lukotettu kertaakaan vaan aina on tappio tullut tyrmäyksellä (4) tai tuomariäänin (1).

Mielenkiintoista olisi myös nähdä Fedot LHW:ssä, koska raskaassa sarjassa ei tunnu haastajia oikein löytyvän. Kun Fedorin kuntoa katsoo, niin aika "helposti" siitä olisi tarvittavat kilot raavittavissa pois.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
N.20 ottelua olen Fedorilta nähnyt aiemmin ja voittoon luotin 99,99% Sylviaa vastaan. Kuitenkin aina voi sattua jotain satunnaista kehässä, liukastuminen, tms. Noh ottelu oli vielä lyhyempi kun odotin, mutta toisaalta siinä nähtiin se ero mikä on maailman parhaasta MMA-ottelijasta UFC:n entiseen parhaaseen HW-ottelijaan.

Affliction taitaa panostaa tosiaan tuohon raskaaseen sarjaan. Toivotaan että pystyvät vähän muitakin sarjoja haalimaan ja jatkamaan iltoja. Olisi kyllä mukava nähdä jatkossa esim. eri promootioiden välisiä MM-otteluita eri painoluokissa. Tähän kai tuolla WAMMA:lla pyritäänkin, joten toivotaan että onnistuisi.
 
Afflicitionin suoran tapahtuman katsoneena, tapahtumasta jäi hyvä maku. Ennen kaikkea Fedorin paluu ja se millä tavalla se tapahtui oli huikea, niin paljon Fedoria on kritisoitu, kun ei ota TOP10 vastaan matseja. Noh, nyt sen näki miten Sylvialle kävi, joka kuitenkin omasta mielestäni oli Nogueira vastaan yllättävänkin vakuuttava. Fedoria vastaan Sylvia oli yhtä kuin Zuluzinho.. Todella vaikea nähdä, että Couture pystyisi millään tavalla haastamaan kehässä(ehkä Octagonissa) Fedoria.. Arlovskilla sekä Barnetilla on olemassa sentään jotain mahdollisuuksia.

Afflicition ponkaisi samalla myös UFC:een ohi ainakin HW divisionassa, Fedor, Arlovski, Barnett yms.. UFC:llä Fedorille kaksi kertaa hävinnyt Noguiera ja Miriä yms.. Lesnareita. UFC:en kohdalla kuitenkin kyseessä on ennen kaikkea "brändi" ja perusufcfanille ei taida pahemmin merkitystä olla, ketä siellä kampaillee, kunhan siellä on jenkkejä(lue Nogueira vs Mir mestaruudesta....)

Toisaalta on UFC:en LHW niin jäätävä divisiona, että....
 

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
UFC 87: Seek And Destroy (SPOILER WARNING)

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä suomen aikaa kyseinen tapahtuma järjestettiin Minneapolisissa ja täytti odotukseni hienosti. Suosittelen katsomaan, yhtään tylsää/huonoa matsia ei mukana ollut.

Tulokset otteluista, jotka olivat mukana suorassa lähetyksessä:

Georges St-Pierre Vs. Jon Fitch
Georges St-Pierre Wins by Unanimous Decision at 5:00 in the 5th round.

Brock Lesnar Vs. Heath Herring
Brock Lesnar Wins by Unanimous Decision at 5:00 in the 3rd round.

Kenny Florian Vs. Roger Huerta
Kenny Florian Wins by Unanimous Decision at 5:00 in the 3rd round.

Manny Gamburyan Vs. Rob Emerson
Rob Emerson Wins by Technical Knock Out at 0:12 in the 1st round.

Jason MacDonald Vs. Demian Maia
Demian Maia Wins by Submission (Choke) at 2:24 in the 3rd round by rear naked.

Cheick Kongo Vs. Dan Evensen
Cheick Kongo Wins by Technical Knock Out at 4:55 in the 1st round.
 

Aatos

Jäsen
Brock Lesnar on melkoinen heepo. Lähinnä ajatellen miehen kokoa ja liikkuvuutta. Yleensä tuon kokoiset eivät enää hypi kuin nuoret varsat. Mielenkiinnolla odottelen mihin mies vielä kykenee.

Itse sanoi sopivasti, että oppii koko ajan uutta. Eli tulee paremmaksi koko ajan, ja kenellä tahansa on vaikeuksia miehen voittamisessa.

Mitä kautta Mäyris katsoit Ottelut ?

Olen itse imuroinut materiaalin torrent sivuilta, joka on tietysti kiellettyä.
Kiinnostaisi katsoa livenä, jos se jotenkin onnistuu. Onko Spike Tv:llä joku maksusysteemi ?
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
UFC tähyilee tosissaan Eurooppaan ja tapahtumia suunnitellaan myös Suomeen.

Toisesta mediasta ilman lähdettä/linkkiä kopioitu teksti poistettu. -Moderaattorit
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Mäyris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Mitä kautta Mäyris katsoit Ottelut ?

Olen itse imuroinut materiaalin torrent sivuilta, joka on tietysti kiellettyä.
Kiinnostaisi katsoa livenä, jos se jotenkin onnistuu. Onko Spike Tv:llä joku maksusysteemi ?

Torretteja on tullut itsekin käytettyä. UFC:n sivuilta löytynee lisätietoa miten pystyy katsomaan. Ja myös MyP2P:n kautta voisi olla mahdollista katsella.

edit. linkkien korjailua...
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kuoleeko Ken?

Kimbo Slice jälleen tulessa huomenna 4.10 ja vastustajaksi tulee jo 44-vuotias Ken Shamrock. Kenin viimeisin voitto taitaa olla neljän vuoden takaa ja pataan on tullut tuntuvasti viimeisen kymmenen matsin sisään, mutta kovasta ukosta silti on kysymys jos mattoon saa Kimbon mylläämään. Jos taas ruvetaan tosissaan lapasta heiluttamaan ilmassa niin pahoin pelkään, että Shamrockin ura on lopullisesti ohi ja aivovamma tulee vielä kuin kirsikaksi kakkuun.
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Ken Shamrock päätti pistää shown käyntiin punnitustilaisuudessa ja tönäisi Kimboa, tilannetta edelsi poseeraustilanteessa Kimbon selän kääntäminen josta Ken "pappa" Shamrock veti herneet nenään.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ken Shamrock päätti pistää shown käyntiin punnitustilaisuudessa ja tönäisi Kimboa, tilannetta edelsi poseeraustilanteessa Kimbon selän kääntäminen josta Ken "pappa" Shamrock veti herneet nenään.

Pahoin pelkään, että ainut kunnon tönäisy Kimboon tämän illan aikana, mutta jotenkin toivon kuitenkin, että Ken laittaisi edes pikkaisen hanttiin ja nähtäisiin edes toinen erä illan pääottelussa.
 

cobra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManUtd
Pahoin pelkään, että ainut kunnon tönäisy Kimboon tämän illan aikana, mutta jotenkin toivon kuitenkin, että Ken laittaisi edes pikkaisen hanttiin ja nähtäisiin edes toinen erä illan pääottelussa.

Mitäs kello suomessa näyttää kun ottelut polkaistaan käyntiin ? Eiköhän Kimboon voi tässä matsissa luottaa, Shamrock alkaa olla menneen talven lumia. Mielenkiintoinen voi myös olla Andrei Arlovskin ottelu.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Mitäs kello suomessa näyttää kun ottelut polkaistaan käyntiin ? Eiköhän Kimboon voi tässä matsissa luottaa, Shamrock alkaa olla menneen talven lumia. Mielenkiintoinen voi myös olla Andrei Arlovskin ottelu.

Ei tarkkaa tietoa, mutta lienee jossain kolmen kantturoissa kun ensimmäistä kuolemaa pääsee ihmiset seuraamaan suorassa lähetyksessä.
Vaihtaisin mielelläni baarihinttailuni tämän illan seuraamiseen. Arlovski vie varmasti homman himaan.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Ei päästy mitään muuta seuraamaan kuin helvetin nopeaa luvunlaskua, mutta juuri tässä on syy miksi tämä on niin viihdyttävää urheilua. En ole tarkemmin Petruzellia katsonutkaan ja tämän jälkeen täytyy kyllä ukko huomioida.

Saako muuten Canalilta vielä niitä Fight 24/h kanavia?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Vanha juttu, mutta juuri tuli tuutista Ultimate Fighterin jakso, jossa haasteessa suoritettiin linnunpelätin eli tämä seisovan jannun ympärikierto koskettamatta lattiaan. Vetivät yli 200 kiertoa, aika sairasta. Itsekin tuota harrastaneena ei ole välttämättä kovin helppoa olla kummassakaan roolissa. Kovia ukkoja.
 
Vanha juttu, mutta juuri tuli tuutista Ultimate Fighterin jakso, jossa haasteessa suoritettiin linnunpelätin eli tämä seisovan jannun ympärikierto koskettamatta lattiaan. Vetivät yli 200 kiertoa, aika sairasta. Itsekin tuota harrastaneena ei ole välttämättä kovin helppoa olla kummassakaan roolissa. Kovia ukkoja.
Oli kyllä aika älytön meininki. Ja aikaahan tuohon kului n. 1h 40min. Eli aika hapoilla on oltu. Ja rikkihän jannut näytti olleenkin.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kotimainen todella hyvä Fighter-lehti laittaa näköjään pillit pussiin. Olikin yksi lehti, jota oli mukava lukea ja palata juttuihin myöhemminkin. Perkele!

No, tulihan pari päivää sitten postilaatikkoon Image;) Sekin tuli hätäpäissään tilattua kun myyjä hehkutti Hynystä kannessa.
 

Rankkari

Jäsen
Vanha juttu, mutta juuri tuli tuutista Ultimate Fighterin jakso, jossa haasteessa suoritettiin linnunpelätin eli tämä seisovan jannun ympärikierto koskettamatta lattiaan. Vetivät yli 200 kiertoa, aika sairasta. Itsekin tuota harrastaneena ei ole välttämättä kovin helppoa olla kummassakaan roolissa. Kovia ukkoja.

Jep, saman jakson näin. Rautaisessa kunnossa oleva pari oli, ja oli sitä myös henkisestikin. Hyvin nää ottelijat treenaa. Ottelutekniikassa näyttää osalla olevan vajaavuuksia, mutta hyvä että on erityyppisiä ottelijoita mukana.

ufc:llä tulossa mielenkiintoisia otteluja. "Vanha" mies Couture saa vastaansa isokokoisen Lesnarin. Ja muitakin hyviä otteluita tulossa. Onko tietoa milloin tulee Fedor kuittaamaan hyvän ottelupalkkion seuraavan kerran?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös