UEFA Champions League 2005-06

  • 70 521
  • 824
Tila
Viestiketju on suljettu.

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Barca-Milan

Tässähän alkaa jo pikkuhiljaa jännitys kasvaa illan ottelun lähestyessä. Luvassa oikea huippumatsi. Milanin on pakko hyökätä ainakin jonkin verran ja kun Barca tekee samoin, voi molemmille aueta hyviä paikkoja. Toiveissa olisi myös muutama loistelias kikka Ronaldinholta, pari mojovaa taklausta Puyolilta ja voisi se Samuelkin pari maalia tehdä. 2-0 tai 3-0 olisi ihan hyvä lopputulos. Toivottavasti ei jatkoajalle tai pilkuille mennä, ei sydän nimittäin välttämättä kestäisi.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Fawkes kirjoitti:
Tässähän alkaa jo pikkuhiljaa jännitys kasvaa illan ottelun lähestyessä

Puolisen tuntia enää... vatsa on ollut koko päivän kipeä, vain ja ainoastaan jännityksestä. Tätä olen odottanut 12 vuotta ja nyt se on yhden ottelun päässä. Sikäli erikoista, että yksikään tämän kevään play offs matsista ei ole mennyt jatkoajalle / rankkareihin, jotenkin on pelko ajatuksissa että tänään se sitten tapahtuu.

Barcalle avausmaali ensimmäisen puolen tunnin aikana ja sen jälkeen jännitys laukeaa ja Barca karkaa. Jos mennään yli puolen tunnin 0-0 tilanteessa, maaliton tasapeli tai 0-1 ja jatkoaika on lähellä. Maalijuhlaksi tätä ottelua ei saa ennakkoon millään muotoa, niin isot panokset on kyseessä.

C'MON BARCA - TAHDOMME PARIISIIN ! ! ! ! ! : )
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
HEI ME MENNÄÄN PARIISIIN...

Yhtä vailla valmis : )

KIITOS BARCA ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ehkä paras ja hallituin esitys Barcelonan puolustukselta vuosikausiin, siinä jäi Ukrainan Urpo ja rotta Intsaakki täysin pimentoon. Eipä ole 0-0 tulos tuntunut koskaan näin hyvältä. 12 vuotta tätä joutui odottamaan, nyt on revanssi saatu ja unelma on yhden voiton päässä! Kaikki kunnia Lontoon ylpeydelle ja hienolle kaudelle, mutta finaalissa tämä on Katalonian juttu ; )

HCM'n vappu alkoi tästä, pullo on korkattu! Klara vappen! : )

Mikä porukka muuten mahtoi olla Camp Nou'lla, siellä näytti olevan Suomen lippu katsomossa?
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
YEAH!

Mikä finaali tulossa. Mahtavaa! Ehkä se ainoa joukkue maailmassa kelle Arsenal "saa" hävitä finaalin on juuri Barca, mutta sydän sykkii kuitenkin vahvasti Wenger boyseille. 3 viikkoa pitää odottaa, kuka hullu malttaa!
 

Routavaurio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semiviivelähdöt
Mikä porukka muuten mahtoi olla Camp Nou'lla, siellä näytti olevan Suomen lippu katsomossa?

Eräs suomalainen vaihto-oppilas ainakin, joka on samalla kanavalla irssissä. Taisipa mies näkyäkin muuan kerran lipun takaa.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä finaali luvassa, pitäisi olla jopa potentiaalia iloiseen hyökkäyspeliin. Olipas syvällinen analyysi.

Mihin muuten on palstalta kadonneet ne herrat, jotka aina vinkuvat Liverpoolin 0-0-peleistä?;)
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Kuvernööri kirjoitti:
Mihin muuten on palstalta kadonneet ne herrat, jotka aina vinkuvat Liverpoolin 0-0-peleistä?;)
On ne jossain täällä... ne on vain hiljaa.

Paperilla ja ennakkoon finaalista näyttäisi tulevan hyökkäyspelin juhlaa. Mutta toisaalta, niinhän viimevuotisesta finaalista Milanin ja Liverpoolin välillä piti tulla antijalkapallon perikuvallisesti puolustusvoittoista 0-0 -nysväystä. Eli ei tästä finaalin tasosta ennakkoon pysty kyllä ennustamaan yhtään mitään.

Barcan pelissä on mielestäni kaikkein eniten paistanut läpi se ero, miten joukkueet suhtautuvat syksyn alkulohkovaiheeseen ja kevään "kerrasta poikki" -ottelupareihin. Alkulohkossa Barcan peli oli hyökkäyspelin juhlaa ja sai ansaittua suitsutusta lähestulkoon kaikkialta Madridin valkoista osaa lukuunottamatta. Mutta... näissä kevään pleijareissa kentällä on eri Barca. Pelaajat ovat Xavia - eikä todellakaan mikään mitätön puutos - lukuunottamatta samat, mutta panostaminen puolustukseen näkyy selvästi Barcan pelissä. Ja silloin se väistämättä on hyökkäysilottelusta pois. Onpas se johtanut kyllä tuloksiinkin, Barca on finaalissa ja pelannut 4 ottelua putkeen päästämättä maalia, joskin se on itsekin tehnyt näissä neljässä ottelussa vain hikiset 3 maalia.

Arsenalin salaisuus on ollut myös kivenkova puolustaminen, jo 10 matsia nollaa putkeen!!! Se on kova sana. Ei tarvitse siis miettiä, miksi Arsenal on finaalissa. Toisaalta, kuudessa pudotuspelissä Arsenal on tehnyt vain 4 maalia (jokuhan voisi tosin sanoa, että miksi neljä kun kolmekin olisi riittänyt), joten puolustuspeliin Lontoossakin on keskitytty melko täysin. Mutta tulosten valossa se näyttää kannattaneen.

Puolustuspeli on siis sittenkin valttia näissä karkeloissa. Tässä valossa pahoin pelkään, ettei finaalista tule sitä odotettua ja ehkäpä toivottua avoimen hyökkäyspelin juhlaa, vaan sangen varovaista ja tarkkaa peliä - ellei jompikumpi onnistu maalinteossa heti alkuun viimevuotiseen tapaan.

Lopuksi täytyy tunnustaa, että finaalipari on itsellenikin kohtalaisen mieluinen, mutta sydän sykkii voimakkaasti Barcalle!

Voin vain kuvitella kuinka muoria mahtaa ruplakylvyssään vituttaa, kun Champions Leaguen finaalissa on TOISTA vuotta peräkkäin englantilainen joukkue, EIKÄ se ole chavski...
 

scholl

Jäsen
Täytyy sanoa, että hieno nähdä se, että Barcelonaa ei ole kohdannut ikuinen kirous, mitä tulee Europeleihin, vaan tuo hieno Rijkaardin johtama joukkue eteni fiksulla pelillä loppuotteluun. JP Jalo kyllä yritti pilata illan ottamalla esille '99 finaalin, jolloin vitutus pelin jälkeen barcelonalaisessa hotellissa oli ehkä niin suurta etten enää tämän elämän aikana toiste voi joutua kokemaan.

Harmittaa, kun Henke menee ensi kaudeksi Ruotsiin. Sillä pelaajalla olisi kyllä vielä käyttöä. Ainoa huolenaihe nyt sen sijaan finaalin suhteen on se kiistämätön seikka, että joukkueen peli on kyllä syksyyn verrattuna hienoisessa lamassa. Ei tule enää voittoa joka pelissä ja hyökkäys ei toimi kuin unelma. Siitäkin huolimatta on pakko uskoa voittoon. Nykyään Barcelona ei enää pyri maalintekokilpailuun ja häviä esim. 3-4, vaan pelaavat voitosta.

Pikkaisen harmittaa se, ettei Villareal päässyt finaaliin. Itse en missään tapauksessa ko. joukkueen fani ole tai edes pahemmin heidän otteitaan yleensä edes seuraa, mutta olisihan se tollaisen pienemmän/menestykseen tottumattoman joukkueen once in a lifetime tilaisuus ollut nyt päästä loppuotteluun. Varsinkin kun vastassa oli inhottava englantilaisjoukkue, joita kukaan ei hyvällä tahdollakaan halua nähdä finaalissa. Tai sitten sitä hyvää tahtoa maailmassa on liikaa.

Pariisissa voi tulla hieno ilta toukokuun lopuksi.

EDIT: Tämän ketjun aiempia viestejä ei voi lukea, koska Barçan (ääntyy s eli ~ barsa) kirjoittaminen barca (ääntyy koo eli barca vrt. barco eli vene) saa niin pahan vitutuksen aikaan, että tekisi mieli joko vetää kossua koneeseen tai hakata joku tyyppi. Grunn, Munchen, Bruckler, Barca. Vitun vitun vittu.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
scholl kirjoitti:
Harmittaa, kun Henke menee ensi kaudeksi Ruotsiin. Sillä pelaajalla olisi kyllä vielä käyttöä.

Henke Larssonin ura on/oli suuri sääli. Toisaalta ihailtavaa seurauskollisuutta, mutta tämän tason pelaaja meni täysin hukkaan jossain Celticissä. 35-vuotiaana yksi Barcan parhaita pelaajia ja aivan loistavassa iskussa edelleen. Väittäisin että on viimeisen 20 vuoden aikana paras ruotsalainen pelaaja, parempi kuin Zlatan. Olisi ollut kiva nähdä suurseuroissa aikaisemmin.
 

scholl

Jäsen
Viime kauden iso loukkaantuminen oli erittäin iso sääli. Väitän, että Henke oli ennen loukkaantumista niin hyvässä kunnossa, että olisi pelannut huippukauden ja Eto'osta ei olisi tullut se mitä nyt. Henke olisi ollut avauksen mies ja tehnyt joku 25 maalia kevyesti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Molempien finalistien puolustuspeli on nyt ollut sitä luokkaa, että veikkaukseni finaalista on tämä:

Ekat 45 min pureskellaan kynsiä kusi sukassa ja tauolle lähdetään tilanteessa 0-0.

Seuraavat 45 min pureskellaan kynsiä kusi sukassa ja jatkoajalle lähdetään tilanteessa 0-0.

Seuraavat 30 min pureskellaan kynsiä kusi sukassa ja rankkareihin lähdetään tilanteessa 0-0.

Rankkareissa sitten pureskellaan kynsiä ja katsotaan miten jalkapallojumalat ovat ottelun osalta päättäneet.

Lopputuloksena toisen joukkueen fanit kokevat orgastisen unelmien täyttymyksen ja toisen jengin faneille tulee jonkin aikaa kestävä henkinen kuolema.

Mutta mitä tärkeintä, kummankaan joukkueen faneilta ei löydy matsin jälkeen enää kynsiä syötäväksi.
 

scholl

Jäsen
Gunnersin viestiin kommentit:

Kuten olen aiemmin sanonut. En tule missään tapauksessa hyväksymään väärää kirjoitusasua ja puolustan oikeudenmukaisuutta tossa asiassa, vaikka henki lähtisi.

Otetaan esimerkiksi München tai Carlo Grünn. Siis jos nimi kirjoitettuna väärin niin silloin sitä itse lukee sen väärin myöskin. Siis koska kirjoitetut kirjaimet muokkautuvat aivoissa siksi, miten ne kuuluvat ääntää niin onhan sillä nyt saatana väliä. Eri asia olisi silloin, jos kyse olisi vain kosmetiikasta, eikä ääntämysasusta. Aivan sama kuin tarkoitushakuisesti kirjoittaisin aina a kun pitää olla ä ja aina ä kun pitää olla a. Se vaikeuttaa lukemista ja häiritsee ja vituttaa suunnattomasti.

Mutta eihän nykypäivänä millään ole mitään väliä. Vaikka tappaisi kadulla pari mummoa sen takia kun ei sillä ole väliä, kun ovat muutenkin jo vanhoja. En käsitä lainkaan nykyistä elämänmenoa.
 

Pelimise

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Saipa
Nelonen on päättänyt luopua UEFA Champions League -otteluiden näyttämisestä voimassa olevan sopimuskauden päättyessä tämän kauden jälkeen.

"Päätös oli äärimmäisen vaikea, sillä Champions League on kuulunut Nelosen ohjelmistoon seitsemän kauden ajan syksystä 1999 lähtien”, kertoo Nelosen urheiluohjelmien päällikkö Jorma Paakkari. ”Champions League on ollut erittäin tärkeä osa Nelosen ohjelmakarttaa ja kanavan imagon luomista. Nykyisin televisiossa on kuitenkin tarjolla kansainvälistä jalkapalloa huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin, ja näin ollen katsojien mielenkiinto yksittäisiä otteluita kohtaan on vähentynyt. Champions Leaguen katsojaluvut ovat vuosien saatossa pikku hiljaa pudonneet 300 000 katsojan tasosta nykyiseen hiukan alle 200 000 katsojan tasoon, joka on valitettavasti liian vähän kaupallisessa mielessä kyseisellä ohjelmapaikalla", Paakkari jatkaa.

"UEFA Champions League on edelleen maailman hienoin sarjamuotoinen urheilutapahtuma, joka jatkaa voittokulkuaan maailmalla. Nyt on vain hyväksyttävä faktat, että Nelosella Champions Leaguen aika on tällä kertaa ohi ja katseet on suunnattava kohti uusia seikkailuja. Toivomme ja uskomme, että Champions League löytää hyvän kodin suomalaisilta televisokanavilta jatkossakin, ja jatkaahan Nelonen urheilu-uutisoinnissaan edelleen kansainvälisen jalkapallon seuraamista”, Paakkari toteaa.

Nelosen toistaiseksi viimeinen Champions League ottelu on Pariisista keskiviikkona 17.5. lähetettävä kauden finaali FC Barcelona - Arsenal FC. Lähetys alkaa kello 21.30. Studiossa ovat Matti Eve ja Pasi Rautiainen.
 

Liverpooligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
scholl kirjoitti:
Ainoa huolenaihe nyt sen sijaan finaalin suhteen on se kiistämätön seikka, että joukkueen peli on kyllä syksyyn verrattuna hienoisessa lamassa. Ei tule enää voittoa joka pelissä ja hyökkäys ei toimi kuin unelma. Siitäkin huolimatta on pakko uskoa voittoon. Nykyään Barcelona ei enää pyri maalintekokilpailuun ja häviä esim. 3-4, vaan pelaavat voitosta.
Itse itseäni lainaten:
Liverpooligan kirjoitti:
Barcan pelissä on mielestäni kaikkein eniten paistanut läpi se ero, miten joukkueet suhtautuvat syksyn alkulohkovaiheeseen ja kevään "kerrasta poikki" -ottelupareihin. Alkulohkossa Barcan peli oli hyökkäyspelin juhlaa ja sai ansaittua suitsutusta lähestulkoon kaikkialta Madridin valkoista osaa lukuunottamatta. Mutta... näissä kevään pleijareissa kentällä on eri Barca. Pelaajat ovat Xavia - eikä todellakaan mikään mitätön puutos - lukuunottamatta samat, mutta panostaminen puolustukseen näkyy selvästi Barcan pelissä. Ja silloin se väistämättä on hyökkäysilottelusta pois. Onpas se johtanut kyllä tuloksiinkin, Barca on finaalissa ja pelannut 4 ottelua putkeen päästämättä maalia, joskin se on itsekin tehnyt näissä neljässä ottelussa vain hikiset 3 maalia.
Eli siis, Barcelona keskittyy selkeästi enemmän puolustukseen kuin syksyn lohkovaiheessa. Hyökkäyspeli kärsii väkisinkin tästä jonkin verran. Siinä mielessä olen itsekin huolestunut, että joidenkin pelaajien taso on kieltämättä laskenut syksystä. Esimerkiksi Eto'o on yksi heistä, eikä Ronniekaan aivan yhtä maaginen ole tänä keväänä ollut.

Ja kun kerrot vielä meille sivistymättömille amatööreille, että miten tuon oikean c -kirjaimen näppiksestäni ulos saa, niin voit olla varma, etten enää koskaan kirjoita tuota nimeä väärin.. Kiitos jo etukäteen!
 

Puster

Jäsen
scholl kirjoitti:
EDIT: Tämän ketjun aiempia viestejä ei voi lukea, koska Barçan (ääntyy s eli ~ barsa) kirjoittaminen barca (ääntyy koo eli barca vrt. barco eli vene) saa niin pahan vitutuksen aikaan, että tekisi mieli joko vetää kossua koneeseen tai hakata joku tyyppi. Grunn, Munchen, Bruckler, Barca. Vitun vitun vittu.
Itse tartun myös pulloon aina, kun joku kirjoittaa Villareal. Aivan vitun vaikea sana suomalaisille kirjoittaa.

Mitä itse finaaliin tulee, niin melkoiset odotukset ovat hyökkäyvoittoiseen ilotulitukseen. Toisaalta viime vuonna odotettiin nolla nollaa ja rankkarikisaa ja ainoastaan puolet toteutui.
Kummankaan joukkueen faneihin en lukeudu mutta silti on liput tilauksessa. Kyllähän sitä finaaliin pitää mennä, jos vain tilaisuus on.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niinhän siinä sitten kävi, että Barca meni finaaliin Arsenalia vastaan. Mielestäni oli ihan luonnollista kun finaalipaikasta taisteltiin, että J-P Jalo otti esiin vuoden 1999 finaalin, sillä se pelattiin nimenomaan Barcan kotistadionilla Nou Campilla, jonka Munchen hävisi loppuhetkillä.

Enivei, finaalista on tulossa erittäin mielenkiintoinen, sillä nämä kaksi hyökkäysvoittoisesta pelistä tunnettua seuraa ovat viime aikoina erikoistuneet loistavassa puolustuspelaamisessa. Kaikki kuitenkin lienevät espanjalaisia lukuunottamatta Arsenalin kannatusjoukoissa tässä ottelussa. Luulen, että ylväs brittifutis näyttää tänäkin vuonna mahtinsa ja Henry taikoo lähes tyhjästä sen yhden tarvittavan rysän.
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Nelonen sitten luopuu tsämppäristä tän kauden jälkeen. Mistäs sitten möllötellään matseja? Canal + ???? Prkl!
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siltä osin tuo Nelosen luopuminen on ihan kohtuullisen hyvä uutinen, että varsinkin tällä kaudella on Nelosella ollut jotenkin väsynyt meininki noissa lähetyksissä.

Mutta... mistä pelit jatkossa sitten tulevat?

- MTV3 raiskaa lajin kuin lajin. Pelottaa katsoa millainen show kultaisen liigan lähetyksistä saadaan tulevana kesänä. Toivottavasti pelit eivät ainakaan MTV3:lle mene.

- YLE on tuttu ja turvallinen. Todennäköisesti lähetyksetkin olisivat samaa luokkaa. Ei suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. 90-luvun Ajax-aikoja muistellessa ainakin arvaa sen, että suomalaisten joukkueet olisivat ruudussa vähintään yhtä paljon kuin Nelosella. Ennemmin YLElle kuin MTV:lle.

- Urheilukanava olisi hyvä vaihtoehto mm. selostuksen puolesta, mutta resurssit tuskin riittävät.

- Muut kanavat: Canal Plus taitaa olla ulkona leikistä jo sen takia, että Viasatilla on oikeudet. Eikä Canal Plus pelkkää Suomea varten ala tietenkään oikeuksista maksamaan. Toivottavasti Viasatin UCL-oikeudet eivät muutu ensi kaudella yksinoikeudeksi.

Aika vähissä on siis vaihtoehdot. YLEllä olisi tilaa lisäjalkapallolle, kun maajoukkueen karsintapelitkin ovat jatkossa Canal Plussalla. Se lienee todennäköisin vaihtoehto.
 

Ruma lapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC
Juu, maikkari olisi kyllä huonoin vaihtoehto. Anu ja Putte analysoivat futista?
YLE kelpaisi mulle mainosti. Pääasia että jostain näkyisi, ja mielummin sekä tiistain että keskiviikon kierrokset. Olihan tää nyt vähän hanukkaa katsoa pelkät keskiviikkopelit.
Riittääkö YLEllä nappula moiseen satsaukseen?
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Perkele, minä tahdon keskiviikkoisen P.Rautiainen-annokseni, oli sitten nollanollaa tai ei.

Jälleen kerran on toistumassa sama ilmiö, joka kertoo Valioliigan terävimmän kärjen tasaväkisyydestä. Tottenham ansaitsisi paikan herkkusieneilyissä ensi kaudella sijoittumalla neljän joukkoon (Spurs-lasien takaa: todennäköistä) liigassa mutta jos Arsu jollain ilveellä onnistuu katalonialaiset voittamaan niin suuntana onkin UEFA-cup. Arsenal on parantanut koko ajan kauden mittaan. Uusia nuoria kavereita on rynninyt avauskokoonpanoon ja tykkimiesten peli on parhaimmillaan nautinnollista katseltavaa. Kärjessä kipittää edelleen Thierry Henry, jonka onnistumisesta riippuu pitkälti finaalin lopputulos. Henryllä on mielestäni maailman paras potkutekniikka. Painava, matala ja ennenkaikkea mielettömän nopeasti lähtevä kuti on järjettömän vaikea veskarille. Kun se yhdistetään erinomaiseen lähtönopeuteen ja pelisilmään niin saadaan hyökkäyspään monitoimipelaaja, joka on alati vaarallinen maata pitkin pelattaessa.

Barcelonan Puyolilla pitää kiirettä alakerrassa. Marquez ja Belletti eivät nimittäin ole maailman varmimmat pelaajat ja vastassa on Arsun taitavat midfielderit tyyliin Pires ja Fabregas. Thiago Mottaa en kentällä halua nähdä sillä kysymys on kuitenkin Euroopan parhaan seurajoukkueen tittelistä ja suuresta urheilujuhlasta. Kyseinen puujalka on osoittanut kauden aikana mikä hän on miehiään. Ronaldinho-Eto´o-Giuly-trio on hyökkäyksessä fantastinen
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Barcelona Mestareiden liigan finaaliin... Vetää aika hiljaiseksi. Oli meinaan eilen illalla ihan semihyvä fiilis. Ei tätä kauaa ole odotettu... ihan muutama vuosi vaan. Itse peli nyt oli aika vaisu, aina kun Barca jää nollille on syytä olla pettynyt :). Pääasia kuitenkin, että finaaliin päästiin. Vastaan tulee sitten Arsenal. Kun omat suosikkiseurat ovat ManU ja Barca, ei tästä finaalista tunnelatausta puutu. Olisi nimittäin lievästi sanottuna hirveää hävitä Champparin finaali...Arsenalille. Ei helvetti tollasta uskalla edes ajatella...

Kyllä Barcan pitää nyt hoitaa homma kotiin. Unelma olisi 2-0 voitto. Jossain 30-40 minuutin kohdalla Kuningas voisi pistää vaparin 20 metristä sisään Lehmannin seuratessa palloa katsellaan totaalisen jäätymisen seurauksena. Sitten toisella puoliajalla Arsenal voisi lievästi hallita. Liian hyviä paikkoja ei saa kuitenkaan antaa, ettei sydän pysähdy. Sitten jotain 10 min ennen loppua Ruotsin pienisuuri kaljupää voisi ratkaista ottelun hulppealla syöksypuskulla á la EM2004. Loppu olisi sitten yhtä tuskaa kun Arsenal vyöryttäisi, mutta Puyol ja Marquez katkaisisivat jokaisen keskityksen. Loppuvihellyksen jälkeen allekirjoittaneesta tulisi maailman onnellisin ihminen ja Ronaldinho nimitettäisiin maanpäälliseksi Jumalaksi. Ja kaikki eläisivät elämänsä onnellisina loppuun saakka.

EDIT. Ihan tuli melkein kyynel silmään fiilistellessä. Älkääkä tulko selittämään mulle mitään kenestäkään ranskalaisesta. Mä en oo koskaan tykännyt niistä.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo todennäköisesti Ronaldinho liittyy legendojen joukkoon ratkaisemalla mestareiden liigan Zorron ja kumppaneiden joukkoon..Varmasti hieno matsi tulossa. Arsukin on pyörinyt jo monta vuotta kuvioissa ja lopulta sai ansaitsemansa paikan finaalissa. Eiköhän Lehman kerran yllätetä, 10 matsia putkeen ilman päästettyä maalia, ei nyt sentään. Mutta joo, matsia odotellessa !
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Nelonen lopettaa CL:n tähän kauteen. YLE:llä ei rahkeet riitä, mitenköhän MTV nyt, kun varmasti jotain maksoivat Wimbledonistakin? Urheilukanava?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
pernaveikko kirjoitti:
Nelonen lopettaa CL:n tähän kauteen. YLE:llä ei rahkeet riitä, mitenköhän MTV nyt, kun varmasti jotain maksoivat Wimbledonistakin? Urheilukanava?

"Kotimaisista kanavista Yle ja Urheilukanava aikovat neuvotella jalkapalloilun Mestarien liigan tv-oikeuksista. MTV3 ei aio lähteä kilpaan." Näin kertoo päivän Aamulehti.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Borre kirjoitti:
"Kotimaisista kanavista Yle ja Urheilukanava aikovat neuvotella jalkapalloilun Mestarien liigan tv-oikeuksista. MTV3 ei aio lähteä kilpaan." Näin kertoo päivän Aamulehti.



Paras uutinen tässä oli,että MTV3 pysyy kaukana näistäkin peleistä.Maikkari voisi muutenkin vain keskittyä salkkarien näyttämiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös