U18 MM-kisat 2024 – liveseuranta

  • 32 331
  • 637

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Grönman jinxaa. Rimpiselle ei mene kolmea, vaikka miten pelattais.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Olipa erikoinen ratkaisu Latvian valmennukselta, ehkä tuossa olisi joku ottanut heti veskarin pois jos voitosta halutaan pelata.
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Turhaan meni Rimpisen nolla tohon naurettavaan vihellykseen.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ovat kyllä Kanadan ihmepoika Gavin Mckenna ja ruotsin Alexander Zetterberg ihan jäätävän taitavia pelaajia. Ja Steve Yzerman melko totisen näköinen mies. Taitaa Detroitilla olla melkoinen kiinnostus jotain pelaajaa kohtaa kun itse GM paikalla.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Ihan hyvä esitys Latvialta kärkeen. Heleniuksen ykkösketju on tietysti vaarallinen jatkuvasti, ylivoimasta puhumattakaan, mutta ei tuo muuten ollut sellaista runtua kuin näillä mailla pahimmillaan junnutasolla. Hyökkäyssuuntaankin syntyi tarpeeksi paikkoja, mutta jos et upota edes suht hyvällä prosentilla (varsinkin Flugins ja Osmanis tuhlailivat urakalla), niin isoja vastaan ei ole tietenkään mitään jakoa. Suomi olisi toki nostanut tekemistään jos Latvia olisi tasoittanut kahden eka erän aikana, joten voittajasta ei sinällään ollut epäselvyyttä.

Veskari Maurins näytti hyvältä, jännä nähdä pelaako hän melkein kaikki pelit vai saako Vecvanags peliaikaa muutenkin kun USAa vastaan. 15-vuotias Murnieks näytti pelimieheltä jo tässä vaiheessa. Ehdottomasti vaan P-Amerikan koviin sarjoihin joko yliopistoreitille tai ehkä jopa kovaan CHL-rumpuun.

Huominen Slovakia-peli menee ikävä kyllä ohi töiden takia, mutta eiköhän näitä kisoja ehdi vielä katsella ensi viikon aikana. Latviakin oli aika paljon ykkösketjun varassa tänään. Heikompia jengejä vastaan tarvitaan apuja taustalta. Mutta ne matsit ovat luonteeltaan ihan erilaisia, niin sen näkee sitten mitä Moran kaksikko, Klaucans jne saavat aikaan..
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Vihtilä muistaa kyllä aina hehkuttaa, jos pelissä ei ole nähty paljoa viivelähtöjä.

Ei siinä, ihan kivaa viihdettä Ruotsi – Kanada kyllä ollut.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vihtilä muistaa kyllä aina hehkuttaa, jos pelissä ei ole nähty paljoa viivelähtöjä.

Ei siinä, ihan kivaa viihdettä Ruotsi – Kanada kyllä ollut.

Aina välistä tuntuu kuin näitä vastavoimalaisia löytyis, erityisesti Discoveryn puolelta, ja viivelähtöjen vähyys ja/tai onko oltu riittävän "aktiivisia" on kantavia teemoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös