U18 MM-kisat 2022 – liveseuranta

  • 76 455
  • 1 553

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Olipa paska ratkaisu tälle pelille. Jotenkin pelotti, että seeprat astuu vielä kuvioihin Suomen kannalta negatiivisesti.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Nonni. Uutta matoa sitten huomenna koukkuun.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Ei voi mitään, tasainen ja hyvä matsi. Ei Suomikaan niin paljon paikkoja luonut että olisi välttämättä ansainnut voittaa, mutta toki ratkaisu olisi voinut olla vähemmän dramaattinen.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Perutaan pronssipeli, saatana.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Tuomarit voivat vetää sen kuuluisan synnyttäneen naisen sukupuolielimen päähänsä.

Niin selviä jäähyjä mm. kiekottoman estämisiä on jäänyt tuomitsematta, että tuo vika jäähy oli aivan käsittämättömän huono vihellys.
Tulee mieleen se täysi kusipäätuomari finaalisarjassa. Halusi ratkoa vikan finaalin ja muutenkin se kiroilu ja muu sekoilu jäi muistiin ikuisiksi ajoiksi.
 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
- Kuuselan Liigan ensimmäisen finaalin ratkaissutta vetoa on tullut kieltämättä kelailtua videolta, kommentoi Lekkerimäki hyvällä suomen kielellä.
 

ijuka

Jäsen
On se kyllä kiva että Ruotsilta eivät vihellä sitä että ottaa kiekotonta vyötäisiltä kiinni ja paiskaa maahan, mutta tuon sitten viheltää.

Toisaalta, ehkä näin parempi - Ei kovin kiva katsella kun häviää USA:lle 1-8 tai vastaavaa, mutta pronssin voi jopa voittaa.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Hyvä vaan kun ruotsalaiset jos tässä kohtaa iloitsevat, ovat vainoharhaisia jos kuvittelevat voivansa voittaa USAn.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kyllä se Kemellin maila siellä kainalossa oli. Tottakai ruotsalainen sen sinne sitoi niinkuin tapana on. Ei ollut minusta mikään oikeusmurha vaan ihan Kemellin piikkiin pistäisin. Harmi kyllä, koska Suomi oli parempi joukkue jäällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös