Tyler Redenbach HIFK:hon

  • 250 095
  • 787

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo hifk.fin juttu koskien Redenbachin siirtoa Nordikselle on varmaan ammattilaisurheilun historian ytimekkäinen tiedote.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
HEH HEH! Nyt HIFK haukkasi paskaa...
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
HEH HEH! Nyt HIFK haukkasi paskaa...

Ja sinä tiedät sen mistä? Ai siitä että Tyler kiukutteli Saipassa? Eihän tilanne ole mitenkään verrattavissa, eri kausi, eri joukkue. Tuu kertomaan tuo sitten kun Redenbach on pelannut HIFK:ssa 12 peliä tehoin 0+1. Silloin on ollut paskempi kuin Hirso. Ja sitähän tässä vaan haetaan, parempaa tekemistä kuin Hirsolla. Kyllä, Hirson tilastot 12 viime pelistä on niinkin huikea kun 1+1. Huoh...

Nyt vaan kaikki rukoilemaan ettei joukkueen tämän hetkinen hyvä tekemisen meininki lakkaa heti alkuunsa!

Jos joukkue on noin lapanen, että ei pistä yhtä kiukuttelevaa miestä ruotuun, vaan painuvat kaikki edaroimaan, niin sitten ei se ansaitsekaan mitään. Kyllä hyvä joukkue kestää huonommatkin persoonat, jos jengi on vahva (mm. Ramstedt viime kaudelta).
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
HEH HEH! Nyt HIFK haukkasi paskaa...

OK, kiitos infosta. Onneksi meillä on sellaiset kotimaiset tunarit johtamassa joukkojaan kun Peltonen, Söderholm, Wirtanen, Jokela, Pesonen, Jokela, Granlund, Kuhta, Rajamäki, Kankaanperä jne, joten jos joku ulkkari tuittuilee tai peli ei luista, niin hiuksista vittuun ja kohti uusia haasteita. As simple as that.

Mutta mitä arvon daywalker onkin jostain syystä väärässä ja Tyler on tasaisempi ja laadukkaampi kuin Hirso, sittenhän hankinta on erinomainen.
 

scholl

Jäsen
Tyler on tasaisempi ja laadukkaampi kuin Hirso, sittenhän hankinta on erinomainen.

Ja jos ei ole niin sitten hän on "hanneshyvönen". Jos sopimus ei ole kallis niin ei se kovin suuri riski voi olla. Vime vuonna tuli mestaruus, vaikka hannes kävi myrkyttämässä kopin ja loukkaantunut Hamilton sekä hyytynyt Ramu olivat pleijareista pois. Ei joka jätkän tarvitse onnistua 100%, jos löytyy hyvät ketjukokoonpanot.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Muistan kuolanneeni tätä kaveria SaiPassa aikaisemmin, joten en pane hankintaa pahakseni. Uskon, että Nybari tietää mitä tekee.

Etenkin ylivoimapelissä jakelee Harkinsmaisia ns lämärisyöttöjä takatolpille, joista onetimerin omaavat tekee pahaa jälkeä. YV-peli on keväällä isossa osassa. Antaa kaverin yrittää, kun kerran kädet omistaa. Tänään on ainakin maalintekoon pystyvät laiturit molemmilla puolilla.
 

#25 Primeau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onko mitään tietoa koska mies on mukana kokoonpanoissa? Jo mahdollisesti illalla?
 
Redenbach on hyvä henkivakuutus sentteriosastolle. Petu ja Ville pitävät huolen siitä, että selkä ei suoristu, tai sitten vedetään poppariosastolla.

Sama tuli itsellekin mieleen. Jakavat Hirson kanssa jättikoon kulhoa katsomossa ja HIFK fanit ulvovat pitkin jatkista; "hyvä nybari, vitun hyvä hankinta!".

No aikahan sen näyttää mutta en itse olisi tuonut enää ketään jengiin.
 

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
"Floppi"?

Iltalehti uutisoi: "HIFK hankki SaiPassa loistaneen kanadalaissentterin". Saanen arvata – pessimistin sarvet kun alkavat otsasta jo kummuta – reilun puolen vuoden päästä uutisoidaan tyyliin: "HIFK-floppi debytoi Örebron paidassa". Vanhoja meriittejä kun ei tahdota muistaa, joskin loistiko Redenbach SaiPassa? Vai peräti liekehtikö?

Onnea joka tapauksessa uudesta hankinnasta. Toivottavasti Mr. Puhujainpuro onnistuu, jotta pessimisti saa edes kerran pettyä.

Tulee mieleen eräs JyP HT:ssä aika vakuuttavasti 90-luvulla esiintynyt ruotsalainen, joka sittemmin ei onnistunut Jokereissa (siis floppasi ja sai leiman). Toivon sydämestäni, että Hirschovitsistäkin muistetaan jatkossa kirjoittaa otsikon alkuun "HIFK-floppi..."?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Luepas tämäkin ketju läpi. Hirveä tunku muualtapäin Suomea täällä kertomassa kuinka ihmeellistä on että HIFK paikkaa loukkaantumisia jne hankkimalla pelaajia ja kuinka paska hankinta Redenbach on! Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Eikö riitä kirjoiteltavaa ja ihmeteltävää omassa osiossa?

On siellä tapahtumia! Huhujen mukaan seuraavassa Kärppien kotiottelussa soitetaan yläparvelta aidolla 20-luvun urkuharmoonilla välikemusaksi virsiä. Ei mitään änäristä kopioitua hömppää!
 

Roimo

Jäsen
Lähes kaikki on Redenbachista sanottu, mutta voisin sen vielä mainita että vaikka mies ei paljon maaleja teekkään, laukoo hän paljon. Oli SaiPassa joukkueen ahkerimpia laukojia, keskimäärin noin 4,5 vetoa per peli. Laukoi 09-10 kaudella 260 kutia, enemmän kuin esim Jani Rita tai maalipörssin kakkonen Marko Luomala. Sinänsä vähän outoa, koska Reden selkeästi paras ominaisuus on syöttötaito. Muissa pelin osa-alueissa Redenbach on ehkä keskimäärin Mestis-tasoa. Jos HIFK:ssa saa pelata rauhassa pelintekijän roolia, ja saa hyvin paikkoja hakevat miehet rinnalleen, tekee varmasti hyvin pisteitä. Floppivaara on kuitenkin iso!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meidän puolella on menossa joku maalaisten invaasio! Nybondaksen kesken tämän kauden tehdyt hankinnat Renegade listasikin jo aika hyvin:

Todella outoja nämä väitteet, että Nybondas olisi jotenkin ylireagoinut. Muutamia hankintoja niiden taustat..

Riksman loukkaantui, Endras sisään.
Järventien stunttia haettiin pitkään, saatiin yleispakki Fernholm.
Haataja Ouluun, Somervuori tilalle.
Petrell NHL:ään, Pesonen tilalle (kun Tuomaisen taso on kaukana näistä).
Hirschovits vaeltanut 30 peliä, Redenbach sisään.
Ahtola halusi muualle, Rajamäki tilalle.

Lisäisin tosin tuohon Pesosen kohdalle myös lauseen: ''HIFK lähti kauteen ilman 1. ketjun laituria, tontti täydennettiin myöhemmin Janne Pesosella''. Jos teitä jyväjemmareita oikeasti kiinnostaa HIFK:n pelaajapolitiikka muuten kuin provomielessä niin kannattaa ottaa asioista selvää lukemalla vaikkapa HIFK:n joukkueenrakennusketjuja.

PS. HIFK:n taloudellisesta tilanteesta on turha olla huolissaan. Pätäkkää löytyy ja sitä hallinnoi kyllä ''suht'' pätevät jampat nykyisin...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
OK, kiitos infosta. Onneksi meillä on sellaiset kotimaiset tunarit johtamassa joukkojaan kun Peltonen, Söderholm, Wirtanen, Jokela, Pesonen, Jokela, Granlund, Kuhta, Rajamäki, Kankaanperä jne, joten jos joku ulkkari tuittuilee tai peli ei luista, niin hiuksista vittuun ja kohti uusia haasteita. As simple as that.

Mutta mitä arvon daywalker onkin jostain syystä väärässä ja Tyler on tasaisempi ja laadukkaampi kuin Hirso, sittenhän hankinta on erinomainen.
Joo, ei ollu tarkoitus provoilla, mutta kun saa kenkää joukkueista fleguilun takia, niin ei se pelaaminen siitä mihinkään muutu. Mutta onnea teille...
 
Viimeksi muokattu:

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ihmeellinen hankinta kaikin puolin. Redenbachin +/- (-18) oli huonoin koko SaiPan joukkueesta viime kaudella. Taitoahan miehellä on vaikka muille jakaa, mutta asenne ja elämäntavat eivät ole olleet ammattilaisen tasolla.Toivottavasti ura lähtee uuteen nousuun Helsingissä. Potkut Sveitsin divarista ei ole kovin mairitteleva saavutus.

Laittakaapas se Hirso halvalla tänne Saimaan rannalle, Redenbachia ei ole tippaakaan ikävä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Totta. Tuli kärjistettyä liikaa. Olen kovin pahoillani.

Mutta on sulla totuudenkin siemen tuossa, sillä mikäli HIFK:lla oli alkuperäisenä ajatuksena korvata ns. yksi yhteen voimahyökkääjä Petrell ja leftin hyökkäävä puolustaja Järventie, ei taitohyökkääjä Pesosen (pelaajatyyppiä edustivat jengissä jo entuudestaan Kuhta, Peltonen ja Somervuori) ja rightin yleispakki Fernholmin (HIFK:lla oli jo Jokela) hankkiminen täysin sataprosenttisen johdonmukaista ja loogista ollut. No yhtä kaikki, molemmat ovat olleet todella kovia vahvistuksia HIFK:lle joten eipä Nybondasta voi näiden peliliikkeiden tekemisestä hirveästi syyttää.

Varsinaiseen ketjun asiaan, Redenbach olisi viime kaudella samaan aikaan kautta ollut erittäin hyvä hankinta HIFK:lle, mutta nyt en oikeasti tiedä. Oikein roolitettuna mies voi olla se kaipaamanne kakkosylivoiman moottori, jonka namupasseista Somervuori ja Pesonen takovat kiekkoa reppuun liukuhihnalta, mutta yhtä hyvin flegu surffailija, jolla on tilillä kymmenen pelin jälkeen yksi kakkossyöttö ja +/- -lukemana -6. Se on varmaa että enää ei pitäisi olla mitään järkeä roikottaa mukana Hirschovitsia.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, HIFK puhuu vain sopimuksesta, eli voisikohan olla tosiaan niin, että Tyler on hommattu vain tammikuuksi, kun luultavaa on, että Granlundeille annetaan pari vapaapäivää (ainakin aiemmin nuorten kisoistakotiutuneet ovat saaneet joululomansa tammikuussa, mikä kevättä ajatellen on hyvä) ja muutenkin on loukkaantumisia ja Kinde, joka ei vaan pääse pisteille?

Samaahan Nybondas on harrastanut aiemminkin, kuten tällä kaudella niiden Kookoon ja Ässien puolustajien/kh:n kanssa, jolloin perusteluna oli, että liiga-/mestisjyrä korvaa junnun, kun peliruuhkaa on.
 

Fordél

Jäsen
Kyllä, tämä sopimuksen sisältökin on osa sitä kokonaisuutta, joka tässä on vielä hahmottumatta. Voihan se olla, että tässä on koeaikajakso, jolloin hankintaan ei sisälly riskiä. Se nyt näyttäisi kuitenkin selvinneen, että Redenbachia kaavaillaan keskelle eikä laitaan.

Katsotaan kuitenkin mitä tulevaisuus tuo tullessaan eikä tätä kannata vielä tuomita suuntaan taikka toiseen.
 

Ioota Rhoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Broad Street Bullies
Viime kaudella suunnilleen näihin aikoihin hankittiin Hannes Hyvönen, mielialapelaaja jonka historiassa ollut - sanotaanko käytösongelmia. Kaveri pelaa 10 ottelua ja häviää kuvasta. Seuraus -> voitetaan mestaruus.

Ja jos ei ole niin sitten hän on "hanneshyvönen". Jos sopimus ei ole kallis niin ei se kovin suuri riski voi olla. Vime vuonna tuli mestaruus, vaikka hannes kävi myrkyttämässä kopin ja loukkaantunut Hamilton sekä hyytynyt Ramu olivat pleijareista pois. Ei joka jätkän tarvitse onnistua 100%, jos löytyy hyvät ketjukokoonpanot.

Nämä olivat myös minun ensimmäiset ajatukseni.

Petulle annetaan riittävästi värikyniä, jolla voi lopullisen joukkueensa maalata. Se, että on paljon vaihtoehtoja ei tarkoita, että kaikkia pitää käyttää.
Nyt on loukkaantumisvaraa ja kilpailua kaikilla paikoilla. Seuraavien viikkojen aikana nähdään ketkä haluavat pelata mestaruudesta ja kenelle riittää katsomossa istuminen.

Inhosin Hyvösen hankitaa viime kaudella suunnattomasti ja sama tunne välähti kehossa kuin luin tämän uutisen. Viime kausi kuitenkin opetti, että nimimiesten istuminen katsomossa ei ole huono asia, sillä se tarkoittaa, että jäällä olevat jätkät ovat vielä kovempia.
 
Viimeksi muokattu:

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Muistetaas nyt sellainen juttu, että ei ole ensimmäinen kerta, kun pelaajan motivaatio pelata jämäjengissä katoaa lopullisesti siinä vaiheessa, kun pääkaupungin joukkueen sopimustarjous on pöydällä.

Redenbach oli ensimmäisellä kaudellaan SaiPassa häikäisevän maaginen. Jatkosopimus syntyi muistaakseni jo marraskuussa, joka takasi sen, että loppukaudella tulleet kosiskelut SaiPa pystyi torpedoimaan.

Jos nyt oletetaan, että Redenbach on kulli pystyssä ollut muuttamassa Helsinkiin mestaruutta tavoittelevaan joukkueeseen ja homma on viime metreillä kariutunut siihen, että SaiPa halusi pitää miehen pitääkseet jonkinlaiset haaveet päällä pudotuspeleistä voidaan vain arvailla, mikä motivaatiotaso on ollut loppukaudella.

HIFK saanee siis Redenbachista loistavan vahvistuksen loppukaudeksi ja meitä SaiPan kannattajia vituttaa katsella mikä mies olisi voinut olla myös jälkimmäisellä kaudella täällä.
 

JPL

Jäsen
Ihmeellistä keuhkoamista pelaajasta, joka tulee Sveitsin B-liigasta. Kuuluu sarjaan marginaalipelaajat, jotka voivat onnistua tai sitten eivät onnistu. Ei varmasti juuri hetkauta HIFK:n budjettia, eikä sen enempää vaikuta menestysmahdollisuuksiinkaan (ainakaan heikennä niitä). Antaa kuitenkin painetta varsinkin Hirsolle onnistua ja tuo samalla laajuutta rosteriin, joten ihan ymmärrettävä hankinta.

Tasoltaan kutakuinkin Kärppien Sindell, joka kylläkin näyttää tällä hetkellä tyhjältä arvalta, mutta oli silti ihan järkevä kokeilu Kärpiltä, kun junnut vääntää tuolla Kanadassa.
 

Jindebyne

Jäsen
Ei herätä juuri minkäänlaisia tunteita tämä hankinta.

Paskimmillaan neppailee 5-10 ottelua ja loppukauden vuorottelee poppari-vuorosta Hirson kanssa. Eihän tässä haussa ole yksinkertaisesti mitään hävittävää.

Yksi Redenbach ei joukkueen yhteishenkeä vie suuntaan tai toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös