TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 910 041
  • 24 775

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Taitaa olla hivenen lyhyt muisti porukalla, kun suurimmalla osalla tuossa hall of famessa on melkein kaikki nykyisiä hahmoja tai hiljattain olleita. Vaikeahan tuollaista on kasata, mutta näistä uudemmista hahmoista itse kelpuuttaisin ehkä vain Sergei ja Sebastian uhkaamaan noita vanhan ajan hahmoja. Missä on Jukka Salin? Kentsu, Teemu, Saku, Aamu, Miia ja Silja? Panu oli jossain vaiheessa liekeissä, eikä sovi unohtaa Jaanaa. Markus oli parhaina päivinään myös hyvä hahmo. Ossi ja Sauli olivat kelvollisia myös parhaimmillaan.

Vielä jos jaksaisi muistella, niin varmasti tulisi paljon hienoja hahmoja mieleen. Ihmettelen vain suuresti, ketkä oikeasti jotain Joonatania, Jiriä tai Talea on puskemassa kaikkien aikojen ketjuihin.
 

A Siente

Jäsen
Onhan Sergei tuonut paljon enemmän sisältöä sarjaan kuin Haukkala. Haukkalan vahvuus on lähinnä hauskat onlinerit, mutta Sergei on jo vuosia jyskyttänyt tasaiseen tahtiin. On myös viime aikoina tuonut enemmän komedia arvoa sarjaan kuin Haukkala. Myös paljon moniulotteisempi hahmo, on ollut vankilareissua, huumekauppaa damissa sekä perheidyyliä ja nyt viimeaikainen ajojahti Mariannaa vastaan. Haukkala on jo pidempään haahuilut oikeastaan täysin turhana ja ainoa vahvuus on nuo läpät/heitot talelle.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aki Aaro Toni

Kari Seppo Ismo
Täysin samanlaisiksi hahmottelisin ykkös- ja kakkosketjut. Ykkösessä on ilkeyttä, juonikkuutta ja jopa ripaus fyysisyyttäkin, kuitenkaan unohtamatta tehoja. Kolme kovaa tuloksentekijää. Kakkosen kohdalla luottaisin tuon kolmikon kemiaan, joka on syntynyt vuosikausia yhdessä pelatessa. Tarvittaessa nuo ketjut voisivat vaihtaa paikkaakin, molemmissa on potentiaalia tulosyksiköksi.

Stamkos911 kirjoitti:
Joonatan Lasse Jiri

Janne Tale Pekka

Kolmosen sentterinä pitäisin insinöörimajurin ja mahdollisesti jättäisin Joonatanin laitaan, mutta Jiri hiuksista vittuun ja tilalle Heiskanen ajamaan kaikkea liikkuvaa. Helena voisi tuoda tuohon ketjuun aika ajoin raikkaita tuulahduksia juonikkuudellaan ja periksiantamattomalla luonteellaan, joten ehkä hänet voisi silloin tällöin nostaa kokoonpanoon ja antaa Joonatanin etsiä välillä kadoksissa olevaa motivaatiotaan poppariosastolta.

Nelosen pitäisin pääsääntöisesti junnuketjuna, eli Pekan tilalle istuttaisin Salinin Sakun. Janne ja Tale ovat vielä märkäkorvia, mutta potentiaalia on molemmissa.

Pakkiparit muodostaisin seuraavasti:

1. Ulla - Elina
2. Camilla - Stuba
3. Markus - Aleksi
Jukka Salin

Nähdäkseni tuossa olisi roolitus kunnossa. Ykkösessä pitkään yhdessä pelannut tehokas tutkapari, kakkosessa selkeää kemiaa + kusipää-Camillan jakamat makuupaikat oman maalin lähistöllä ja kolmosessa yleisön takavuosien suosikit jotka edelleen pysyvät vauhdissa mukana, olkoonkin, että Markus on kuollut. Jukka jokapaikanhöylänä rotaatiopakiksi.

Ykköskassariksi Maarit, tuo kaiken kokenut ja monessa liemessä keitetty veteraani. Kakkoseksi vaikkapa Iida, jokainen voi itse päätellä syyn tähän. Tai no ei tarvitse päätellä, Läski-Salonen maaliin.

*edit* Rotaatiohyökkääjiksi nostaisin Isabellan, Jirin ja mahdollisesti Heidin. Sergeille ei mun joukkueessa paikkaa ole, kuten ei Pepillekään, joten nämä saisivat höntsätä muiden ylijäämien kanssa kakkosjoukkueessa. Homoja en ottanut ollenkaan joukkueeseen, koska niitä ei kiekkomaailmassa ole, kysykää vaikka Tamilta.

*edit2* No jaa, tarkemmin mietittynä kakkosmokken paikka saattaisi sittenkin mennä Sallalle, perusteet samat kuin Iidankin kohdalla. Kuitenkin tarvitaan kolme kassaria, koska ykkösmaalivahdilla jää välillä ryyppy päälle, jolloin kolmosmokke nostetaan kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:

#37

Jäsen
Pakko heittää omakin dream team.

Aaro - Aki - Toni
En laittaisi Aaroa ja Eeroa missään nimessä samaan ketjuun, koska ovat profiililtaan niin samanlaisia. Aki on ketjun mastermind, joka jakelee namupasseja kovaa rymisteleville ja keinoja kaihtamatta maalintekoon tähtääville laitureille.

Janne - Kari - Eero
Vaikka yhteistä historiaa ei juuri löydy, laittaisin rohkeasti junnutähden kahden kokeneen ketun viereen. Kari on suoraviivainen, mutta tunnollinen kahden suunnan pelaaja. Eero taas on äärimmäisen juonikas ja arvaamaton mailataituri. Janne täydentää hyvin nuoruuden voimalla, luontaisella maalivainullaan ja pelinopeudellaan.

Joonatan - Lasse - Heiskanen
Ei kaipaa paljoa perusteluita, tämän ketjun oli joku muukin laittanut yhteen.

Seppo - Ismo - Sergei
Kaiken kokeneita ja nähneitä Ismoa ja Seppoa ei voi erottaa millään. Vaikka parhaat päivät ovat takana, niin ehdottomasti nelosketjuun ihan eliittiduo. Sergei tuo ketjuun jalkoja ja röyhkeyttä.

Camilla - Helena
Aleksi - Jukka
Ulla - Elina

Ykkösparissa sääntöjen rajamailla pelaamisen spesialistit, joilla likaisen pelin osaamisen lisäksi potentiaalia hyökkäyssuuntaan. Kakkos- ja kolmospareissa vanhoja tutkapareja kahden sukupolven voimi, eivät vaadi kummempia perusteluja.

Tapani Paju
(Anni Vatanen)

Maalivahdit olikin hankalampi keissi, mutta löytyihän sinne kovia nimiä. Tapani Paju on takuuvarma suorittaja, joka on aina askeleen vastustajaa edellä eikä sorru koskaan ylipelaamiseen. Anni taas on sellainen köyhän miehen Tim Thomas, joka varjelee maalia omalla erikoisella tyylillään, hinnalla millä hyvänsä.
 

Ralph

Jäsen
"Nikkinen" sanoi Ismo varsin mukavalla äänellä. Toivottavasti Ismosta saadaan enemmän irti, kun Nikkinen tulee kiusaamaan.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Onhan nää Akin segmentit ollu ihan kateltavaa, vaikkei vielä nyt ihan täysin vaikuta samalta kun parhaina aikoina. Onneks pystyy pikakelaamaan kaiken muun turhuuden ja kyllähän tässä taas alkaa näyttää olevan Aki vs Ismo Part 2.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Akilta jo paljon parempi peli tänään. Harmi homma, että Ismosta on nykyään vain pehmisversio tarjolla ja hänen ja Akin tulevat(?) kuviot/väännöt mennee tuolla viime aikojen camp-huumorilinjalla. Kunnon tutinaa&tötinää tuskin miesten välillä nähdään.

Mitä toi Siarhein sekoilu on... kävikö Marianne vaihtamassa miehen vitamiinit vai siis häh?
 
Viimeksi muokattu:

trap

Jäsen
Oma unelmalineup, sisältää kuolleita hahmoja:
Nikkinen
Kari
Vintage Ispi
Vintage Seppo
Roinatan
Haukkala & Tale
Stuba
Sergei
Lasse
Markus
Tapani Paju
Jukka Salin
Heiskanen
Riku
Ossi (hassuttelijana, ei nyhverönä)
Kentsu jees-jees mieheksi pitämään Kentauria
Melamies

Ulla
Elina
Isabella (sivuroolissa vilauttamassa tissiä silloin tällöin)
Miia
Sieviset
Jenni 25v
Camilla
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mitä toi Siarhein sekoilu on... kävikö Marianne vaihtamassa miehen vitamiinit vai siis häh?

Kylläpäs kävikin.

Olihan tuo loppu taas ihan järkyttävää paskaa. Ismo ja Ulla heittelivät tavaroita huoneessa ja sotkivat kuin viimeistä päivää. Olisivat edes yrittäneet etsiä varovasti. Ulla helvettiin tuolta ja Ismo olisi jäänyt kiinni univormussaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Olihan tuo loppu taas ihan järkyttävää paskaa. Ismo ja Ulla heittelivät tavaroita huoneessa ja sotkivat kuin viimeistä päivää. Olisivat edes yrittäneet etsiä varovasti. Ulla helvettiin tuolta ja Ismo olisi jäänyt kiinni univormussaan.

No eihän tämä olisi Salkkarit ilman näitä järjettömyyksiä. Onkohan koskaan nämä "salapoliisit" onnistuneet toimimaan stealthina?
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks
Akilta jo paljon parempi peli tänään. Harmi homma, että Ismosta on nykyään vain pehmisversio tarjolla ja hänen ja Akin tulevat(?) kuviot/väännöt mennee tuolla viime aikojen camp-huumorilinjalla. Kunnon tutinaa&tötinää tuskin miesten välillä nähdään.

Jep. Tuskin päästään tämän klipin tasoseen vääntöön enää. "Kalja tänne ja heti"- kohtauksesta Barbaarissa Kovero sietäisi saadan jonkilaisen Osku-pystin.
https://www.youtube.com/watch?v=tYYfG_btFlw

linkki vie youtubeen Salkkarit pätkään.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Jengi sijoittanu kaiken maailman sieviset ja kuulat pelaavaan kokoonpanoon ja samaan aikaan Jenni jätetty tylysti katsomoon. Kyllä ainakin mun papereissa miss keittiön recordillakin mennään näiden vässyköiden edelle. Myös Marcus ansaitsee ehdottomasti paikan Nikkisen rinnalla, muiden kanssa ei oikein toiminut, mutta Nikkiselle tarjoili kyllä välillä loistavia lättyjä takatolpalle. Samoiten Sakun pistäisin kyllä näiden insinöörimajurien ynnämuiden edelle, vaikka ura aika lyhyt olikin, niin aina sattui ja tapahtui kun Saku oli kentällä. Muu Salinien populaatio olikin sitten aikalailla tissiposki osastoa.

Seppo-Ismo-Kari
Tässä oletetaan, että kehäraakit pelaa sillä tasolla mitä sarjan alku aikoina ja Karilta nähdään totutun varmaa suorittamista.

Marcus-Aki-Aaro/Eero

Tätä tuossa jo vähän pohjustinkin, kyllähän Marcus (ja hänen lompakkonsa) aika monessa paikkaa järjesti Akille mahdollisuuden ilmiömäiseen suorittamiseen. Paljon teki Marcus "näkymätöntä työtä" mikä helposti jää huomiotta jos ei ajattele tarpeeksi mitä siellä kentällä tapahtuu ja kuka sen kentän on rahoittanut. Aaron ja Eeron niputin yhteen, koska noista nyt voisi tilanteen mukaan heittää kumman tahansa kentälle, eikä tuomari voisi ikinä olla varma kumpi siellä sillä hetkellä edustaa. Tämä kahden henkilön käyttämisen mahdollisuus nosti kaksikon Tonin edelle.

Jenni-Toni-Saku

Yllättävää että Toni tippui minun ketjusommitelmissa näinkin alas, mutta näin vaan pääsi käymään. Jenni taas on niin tyylipuhdas kolmosen pelaaja kun vaan voi olla. Keskimäärin varmaa ja pääosin näkymätöntä suorittamista, mutta säännöllisin väliajoin kuitenkin sai huikeita suonenvetoja mitkä sarjan heikkoina hetkinä kannattelivat koko joukkuetta (näissä tuotanto tosin monesti yritti lypsää lehmää aivan liian pitkään). Toni, päällisin puolin sliipattu ja viimesen päälle hieno liikemies, mutta tosipaikan tullen tappajan vaistot omaava kusipää nilkki, näitä tarvitaan joka joukkueessa. Sakustakin mainitsin jo tuossa aikaisemmin, koko sarjan historia mukaan lukien käytti varmaan saamansa jääajan kaikista parhaiten hyödykseen (jos ei lasketa mukaan näitä muutaman jakson hätä apuja). Sakun tullessa kentälle oli aina varmaa, että jotain tapahtuu, kysymys oli vain siitä mitä ja missä mittakaavassa.

Joonatan-Lasse-Laura

Tässä kohdin meni vaikeaksi. Päädyi lopulta tähän pala productions kaksikkoon sillä oletuksella, että herrat pystyisivät nostamaan tasonsa tuonne mitä se firman huippuhetkillä parhaimmillaan oli. Sitten menikin jo aikalailla arvonnaksi ja tyrkyllä oli monta pelaajaa ottamaan viimeistä paikkaa joukueesta. Hetken kun pyöritteli mielessään, niin ratkaisu oli kuitenkin helppo, jokuhan sinne joukkueen saunailtoihin on saatava oikeutta (ja toki historian perusteella vähän muutakin) jakamaan. Lähes puolet joukkueesta onkin jo kerennyt Laurasta oman osansa saada. Ja onhan se nyt hyvä, että joukkueesta löytyy joku kenelle lakikirjatkin ovat tuttuja, niin ei tuomari pääse ihan alta lipan vetämään.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vähän erilaista rosteria tarjolla. Poikkeuksellisesti ykköseen laitetaan kunnon rottaketjua kehiin. Kovanaamojen rinnalla nähdään jälkipelien ykkösnainen. Kakkosketju mennään naisenergialla, jolta löytyy juonikkuutta ja röyhkeyttä. Kolmoskenttä on Tamin käsityksen vastaisesti homovoittoinen. Joonatan tuo fyysisyyttä toiseenkin laitaan ja pääsihän hänkin playmaker-Eliaksen ihastuksen kohteeksi. Tämä kenttä ei siis pelkää taklata selkään. Nelonen on sitten täynnä yllätyksiä, jossa Salla hoitaa vastustajan ärsyttämisen, Miron ja Katrin kerätessä katseet katsomosta. Nössökaksikko toivottavasti loistaa tasavajaalla luisteluvoimansa vuoksi.

I: Aki-Kari-Maarit
II: Isabella-Helena-Camilla
III: Joonatan-Elias-Lari
IV: Salla-Miro-Katri
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kari Taalasmaa (C) - Aki Nikkinen (A) - Aaro Vaalanne
Melamies - Markus Ekholm - Toni Veijalainen
Lasse Sievinen - Seppo Taalasmaa (A) - Ismo Laitela
Jukka Salin - Joonatan Sievinen - Ossi Puolakka

Janne Haukkala - Tale Taalasmaa
Ulla Taalasmaa - Laura Kiviranta
Stuba V1 - Sauli Kiviranta

Tapani Paju
Camilla Mustavaara

Healthy scratch: Isabella, Jacques Jardin ja Miro.

Tässähän tää. Ismolta on viime vuosien todella heikkojen esitysten vuoksi repästy kirjain pois rinnasta. Kokenut hyökkäys, jota täydentää lupaava ykköspakkipari, mutta muuten puolustus on joukkueen heikkous. Paju sitten ottaa maalillaan kaiken mahdollisen ja mahdottoman kiinni.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kari Taalasmaa - Aaro Vaalanne - Sebastian Vuorela
Joonatan Sievinen - Lasse Sievinen - Jiri Viitamäki
Seppo Taalasmaa - Ismo Laitela - Aki Nikkinen
Janne Haukkala - Ossi Puolakka - Tale Taalasmaa
Romeo Aro, Saku Salin

Isabella Holm - Monica Mustavaara
Heidi Aaltonen - Katariina Mäkelä
Cindy Rintala - Niina Kanerva
Ulla Taalasmaa

Heiskanen
Valtteri Elovirta

Juomapuolesta pitää huolen Kristo Päivinen, Maarit Salin sekä Seppo Taalasmaa (mikäli ei ole pelaavassa kokoonpanossa).

Ykköskenttä rakennettu rikollisten varaan, löytyy manipuloijaa, autovarasta sekä ties minkälaista kaveria. Aaro juonii, Sebastian tekee tilaa ja Kari lusikoi äidin lihapullia naamariin.

Kakkoskentässä huikea Sievisten kolmikko, jotka pystyvät omalla panoksellaan kääntämään ottelun voitoksi, mikäli ykköskolmikolla on hiljainen ilta. Lasse on itkuvirren vuoksi ensimmäisenä putoamassa rosterista pois, toivottavasti laitahyökkääjät omalla panoksellaan tuovat vähän eloa sentteripeliin.

Kolmoskenttä ei esittelyjä kaipaa, loistavaa kahdensuunnan pelaamista varustettuna taitavalla ja juonikkaalla laiturilla. Kokemusta löytyy, heidät voi heittää mihin tilanteeseen vain kentälle.

Neloskentässä tutkapari Tale & Janne varustettuna joukkueen lihaksilla. Reservissä lisää autovarkaita.

Puolustus on rakennettu kauniista naisista, joskin Ulla Taalasmaa tasapainottaa sitä. Reilusti. Maaliin iskemme yksikätisen Heiskasen sekä hinttijuristin. Elovirta myös vastaa otteluiden kuvauksista ja videomateriaalista.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Juomapuolesta pitää huolen Kristo Päivinen, Maarit Salin sekä Seppo Taalasmaa (mikäli ei ole pelaavassa kokoonpanossa).

Pasi Nurminen ja Riku Jääskeläinen toimivat joukkueen bussikuskeina. Jälkimmäinen pystyy tuuraamaan hyvin myös juomapuolella.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
"Katos, talonmiehen akka..." ja vittumainen virne päälle. Kyllähän sarja tuollaista vittumaista nilkkiä kaipaa. Toivon vaan ettei Akista oteta liikaa irti heti alussa, vaikka potentiaalia runsaasti onkin. Ennen joulutaukoa soisin silti Nikkisen aiheuttavan vaikkapa juuri Ismolle runsaasti harmaita hiuksia, mutta sillä lailla, että Aki on koko ajan tilanteessa niskan päällä.

*e* Aivan loistavaa nälvimistä Laitelalle, kun tämä tuli heittämään Akia ulos Amandasta. Eiköhän tuo kuvio mene niin, että Helena sanoo Ismolle suorat sanat ja Nikkinen hymyillen palaa huoneeseensa.

*e2* Ja niinhän se näytti menevän, eiköhän tuosta majatalossa asumisesta ja Laitelalle vittuilusta saada ainakin pariksi viikoksi maukasta materiaalia. Bonusta siitä, että Aki poltti Ispin ja Ullan touhut Helunalle. Mahtavaa!
 
Viimeksi muokattu:

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja niinhän se näytti menevän, eiköhän tuosta majatalossa asumisesta ja Laitelalle vittuilusta saada ainakin pariksi viikoksi maukasta materiaalia. Bonusta siitä, että Aki poltti Ispin ja Ullan touhut Helunalle. Mahtavaa!
Juu ja ei. Sen verran Heluna kuolasi Nikkisen perään tämän saapuessa majataloon, että pahaa pelkään tuossa olevan seuraava erittäin epätodennäköinen mutta kuitenkin niin itsestäänselvä salkkaripari. Ismo pelaa alivoimalla ja heittelee epätoivoisia purkukiekkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös