TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 912 288
  • 24 775

Kece

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa
Uskomattoman rasittava tuo Niko-Katariina härpäke, suorastaan alkaa vituttamaan näiden lepertelyä katsellessa, jotenkin niin ylikorostettua.

Peppikin sitten viimein vajos tarpeeksi alas tajutakseen, ettei se nappikoukeroista eroon pääsy kovin helppoa ole.

Ja niin, tulipa katsottua jo huominen episodi etukäteen. Mitään yksityiskohtia paljastamatta, niin pari kertaa tule revettyä aivan totaalisesti! Huutonaurua!
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika loistava kukkahattu saatiin Sievisille tekemään sossuilmoituksia tukistuksista. Jäätävä diagnoosi myös aspergerin suhteen.

Antti leikkimässä maailman kliseisintä leffapoliisia: "Mua ei oo tehty mapittamaan kaavakkeita, mä oon toiminnan mies". Isot pisteet Ossin Bodom-heitolle. Jos Gustafssonin perheessä on katsottu perheen voimin Salkkareita, niin on voinut laskeutua kiusallinen hiljaisuus olkkariin. Myös Ossin tavaramerkkinä tunnettu nauru tuli hyviin paikkoihin. Mitäköhän Polvari löysi kenkälaatikosta?

Laupias Sergei on edelleen varsin koominen hahmo.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Nikkisen Akia epäiltiin, jäi vissiin kuitenkin avoimeksi. Myös luonnollista kuolemaa mietittiin. En muista tarkkaan. Tuohan olisi aivan järkyttävään hieno juonenkäänne, jos Antti the cop toimittaisi oikean Puustisen murhaajan lopullisesti kaltereiden taakse. Alkuperäisistä hahmoista toki vain Seppo, Ismo ja Jenni ovat yhä sarjassa. Kuka heistä tappoi Tyynen??
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Eikös Nikkinen mm. veljelleen Markukselle tunnustanut että aiheutti Puustisen kuoleman? En muista tarkkaan kuinka paljastui, mutta taatusti oli juuri Nikkinen oli joka mummon ajeli kylmäksi.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
No ainahan sitä voi muuttaa historiaa ja vetää mutkat suoriksi. Nikkinen oli hätäpäissään luullut ja myöntänyt väärin perustein, etttä hän oli tappanut Tyynen, kuten Seppo nyt Marian tapauksessa. Tyyne oli siitä vironnut Nikkisen lähdön jälkeen ja joku muu kolkannut hänet lopullisesti...no joo spekulointiahan tämä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Katariina poistui asunnolta Nikon kanssa ilman päällystakkia, mutta jäätelöbaarissa takki oli päällä!!!

Oho, kylläpä ne lapset kasvaa!

Tämän kohtauksen perusteella sarja sai uuden paskimman näyttelijän. Nice.
 
Viimeksi muokattu:

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
:DDD Ei herranjumala mitä huutonaurua Eliaksen ilmestyttyä oven takaa. Mitenkäs nämä nyt vanhenivatkaan.. Esim. Heidin vanheneminen suhteessa Eliakseen. No, ei se ole niin tarkkaa.
 

Ralph

Jäsen
"Voi harmi.", "Uskomatonta että minulla on tällläinen pieni veli." Kohta Eliaksella ja Iidalla on suhde.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Haistan nyt vahvasti tuosta Tissibeban vittuilusta Naikoulle tulevan kolmiodraaman. Aika usein kuin Bella on aukonut hammasrakoaan jollekin miespuoliselle, niin se on tarkoittanut usein myös saksien aukomista. Jumalauta, siinä on pojalla laatumilffiä tarjolla monesta suunnasta. Ja nyt avautuminen alkoi Liisalle...

Pernaa paskoi housuunsa ja vanha jodisuola alkoi janottaa hyvinkin nopeasti.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ohho! Erikoistapaus-Joonatan. Jopas käsikirjoittajatiimi yllättää.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Haistan nyt vahvasti tuosta Tissibeban vittuilusta Naikoulle tulevan kolmiodraaman. Aika usein kuin Bella on aukonut hammasrakoaan jollekin miespuoliselle, niin se on tarkoittanut usein myös saksien aukomista. Jumalauta, siinä on pojalla laatumilffiä tarjolla monesta suunnasta.
Kaikki kelpaa, kunhan tuohon saadaan jotain järkeä. Puolet jaksosta tohtorin ja "naapurin nulikan" lässytystä ja nuoleskelua. Jos tuosta ei muuta pystytä kehittämään, niin tervemenoa oikeasti sinne palmun alle.

Joonatanin kuva oli sen verran tyly, että mielenkiinnolla odottaa, mitä sieltä on tulossa.
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun Miika ei ole enää kuvioissa ja Severi on vielä prospekti tilaa on kovalle hämmentäjälle.
Ilman muuta rosterissa on tilaa kunnon enforcerille. Sen verran laimeaa on meno muuten nyt. Prospektit eivät ole lunastaneet lupauksia ja toisaalta kokeneet starat taantuvat jäähdyttelijäosastolle.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kannattaa odottaa vesi kielellä huomista jaksoa. Nyt kyllä käsikirjoittajat ovat parin jakson aikana kokeneet jonkun ihmeparantumisen.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Avautui sitten sellainen asia Salkkareista, että Severi Sievinen (Rufus Rusanen) ja Iida Mustonen (Rosa Rusanen) ovat oikeassa elämässä sisarukset.
 

trap

Jäsen
Ja on muuten tuon tiedon avautumisen jälkeen häirinnyt jakso jaksolta enemmän Iidassa samannäköisyys Severin kanssa...

Ainekset hyvään syyskauteen on kyllä olemassa.

Peiteoperaatio-Laitela, Roinatan ja kolme teinaria kisaamassa Iidasta. Niko lähtee muuten ensi viikolla ilmeisesti sarjassa. Näyttelijähän on intissä.
 

Giba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kainalniemen Hiki
Salkkarimaailman mittapuulla siviilipalvelus kestää piiitkäään.Siinä ajassa missä Niko suorittaa palvelustaan on muutama vauva/lapsi kasvanut jo teiniksi...
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
No HUHHUHHUH!!! Olipahan aivan jäätävä viikon päätös, tällaista lisää =) Sopivassa suhteessa dramaattinen ja koominen, perfect!
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Salkkarimaailman mittapuulla siviilipalvelus kestää piiitkäään.Siinä ajassa missä Niko suorittaa palvelustaan on muutama vauva/lapsi kasvanut jo teiniksi...
Jep. Ei kyllä käsitä miten Katariina tai kukaan muukaan nainen/tyttö jaksaisi katsoa tota Nikoa. Mitään asiasta puhumatta menossa asuntonäyttöön ja ottamassa asuntoa juuri kun on sovittu seurustelusta. Noh, salkkarit.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Arvasin, että tässä Ismon ja Liisan yhteenpalussa on joku twisti. Mutta en kyllä ihan tällaista odottanut! Nyt nähdään Ismo kunnon salaisena agenttina. Ismo + Antti kaksikon otteita odotellessa.

Niin kuin totesitte, niin on tuo Niko & Katariina kyllä hieman käsittämätön parivaljakko. Toivottavasti tätä ei tarvitse kauaa katsoa. Ällöttää...

Milloinkohan se Joonatan palaa takaisin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös