TV-sarja: Salatut elämät

  • 7 916 449
  • 24 779

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiköhän se viimeinen jakso tule päättymään kohtaan, jossa Helena ampuu aseella jotakuta, mutta ei näytetä että ketä. Sitten syksyllä "paljastuu", että luoti osui Olaviin...No ehkei Olaviin, mutta johonkuhun muuhun.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Lyhyesti:

-En usko, että Olavikaan on ihan pelkän partiopuukon kanssa liikenteessä. Jonkinlaista 60-luvun vaihteen revolveria äijä varmasti povitaskussa kantaa Bond-tyyliin, jos ei tuo Helenankaan kevytkertasinko mitään uusinta mallia ollut.

-Suppo ottaa välihuikkaa, mahtavaa. Veikkaan, että Sepi tulee olemaan aika hyvissäkin maisteissa, kun kaupungin ainoaan kahvilaan Kentauriin nuo häät siirretään.

-Pieni mahdollisuus, että valas vetää toista morsianta käkättimeen, mutta hyvin pieni.

-Dr. Love/Jenni-suunnalla ei näköjään tapahdu yhtikäs mitään ja Ossikin hävinnyt loppumetreillä täysin yleiskuvasta, ei näin.

-Eero tuskin kerkeää ketään tuohon boksiin saamaan ja majuri varmasti sekaantuu juttuun vielä jotenkin.

-Roinatanin sydän pysähtyy?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Ohoh. Pakko oli tuo viimeinen jakso nettiteeveestä mulkoilla ja ne puheet tylsästä lopetuksesta voidaan kyllä kuopata. Jännä nähdä miten sarja tuosta taas syksyllä jatkuu.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Makeesti loppu Salkkarit tältä keväältä, todella innolla odotetaan miten jatkuu syssymmällä!
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Mitä tämä nyt tarkoittaa että täällä aletaan puhumaan jo maanantain päätösjaksosta? Siis siitä minkälainen se on ja jakelemaan spoilereita? Eikö se on jo monta kertaa tässä ketjussa herrasmiessopimuksilla päätetty ettei tällaisia? Jokainen joka haluaa katselkoon jakson ennakkoon netistä mutta vaietkoon siitä tässä ketjussa kokonaan!

Niin tai ainakin pitäkööt ne mölyt spoilereista kurissa. Niin kuin suurin osa on pitänytkin. Itse en malta odottaa että pääsisin kommentoimaan tätä jaksoa oikein kunnolla tänne mutta vielä sitä ei vain pysty tekemään.

Olipas melkoista tykitystä!
 
Viimeksi muokattu:

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jakso oli melko tylsä ja ennalta-arvattava aina viimeiseen hetkeen asti.Sitten vasta tapahtui se mitä kukaan ei missään villeimmissä päiväunissaankaan voinut odottaa. Älä missaa maanantain jaksoa!!!
 
Viimeksi muokattu:

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko todella sarjan päätösjakso niin flegun ja väsyneen kauden jälkeen niinkin huikea kuin jatkiksessa hehkutetaan?
Ennalta-arvattavaa hyvinkin, mutta hyvä jos sinne on salkkaritiimi saanut pari ässää laitettua näiden tuttujen ennalta-arvuuttelujen sijaan. Laitan nyt ihan varmuuden vakuudeksi jo tallentavalle nyt tuon maanantain jakson, ettei vaan unohdu.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laittakaa joku YV:nä spoilerit päätösjaksosta.

Sama pyyntö täältä. Jää todennäkösesti kattomatta, ja maksamaan en Salkkareista rupea. Siis tiivistelmä kevään finaalista YV:nä, kiitos.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
En sitten helvetti voinut vastustaa kiusausta! Varmaan kaikkien aikojen Cliffhanger-jakso Salareissa... Ei kannata missata!
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Juutuubista löytyy jo jostain syystä tuo päätösjakso. Käykää nyt jumalauta ihmiset katsomassa, loppu-twist on kyllä aika järjettömän huikea.

Flegu päätösjakso kaudelle tosiaan, arvailut napsahti kyllä niin pitkälle metsikköön tuolta osalta.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Pakkohan se oli käydä katsomassa. Ensi reaktioni oli että mitä vittua.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi sanoa, että oli kyllä yksi parhaimmista päätösjaksoista ikinä salatuissa elämissä. Huikeaa, huikeampi lopetus. Todella mielenkiinnolla jään odottamaan elokuun jaksoja.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ei Jumalauta mikä Grande Finaali! Tätä jos ei voi kutsua tykitykseksi niin ei mitään. Salkkaritiimi teki sen!
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
HOLY SHIT! Tälläistä lopetusta en kyllä olisi missään vaiheessa odottanut. Yksi parhaista cliffhangereista salkkareissa. Itsekin sorruin ja katoin jakson ja hemmetin hyvä jakso. Syksyä odotellessa.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Jumalauta. En todellakaan olisi osannut odottaa tällaista kauden päätösjaksoa! Onpahan odotettavaa syksyn jaksoilta, kerrankin kässäritiimi ylitti odotukset.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Oho! Melko jännää. Que? Ja niin pois päin. Ikinä ennen en ollut katsonut jaksoja etukäteen, mutta kun Youtubesta näki, niin pakko se oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös