TuTo Hockey 2008–2009

  • 131 326
  • 507

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Tuli missattua TuTon 3-2 voitto Lekistä. Jos pientä rapsaa saisi palstalle siitä millaisia maalit oli ja mitä muuta jännää tapahtui? Kiitos.
 

Torpedo 360

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey & Manchester United
Kyllä nämä TuTon sainaukset ovat olleet aika hattu vetoja koko kesän. Tämä Ranta tuskin on se TuTon ykkös sentteri ja ei myöskään Peltosuosta ole siihen. Hullu homma mutta Kerälä jos saapuisi olisi hän yksi TuTon kovimmista hankinnoista eli siitä voi jo lukea hankintojen tason!
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tuli missattua TuTon 3-2 voitto Lekistä. Jos pientä rapsaa saisi palstalle siitä millaisia maalit oli ja mitä muuta jännää tapahtui? Kiitos.

Jaa... Mikäs tällainen peli oli? Se, mitä minä olin katsomassa, päättyi Lekille 3-2. Kommentoidaan sitä nyt lyhyesti sen verran mitä nyt ylipäätään jäi mieleen.

- Sekavan oloista surffailua, eipä oikein mitään ihmeellistä tapahtunut
- TuTon maalit: Peltosuo(Vuorisalo-Palmroth), Pelkonen(A Pusa). Eka ylivoimalla, Vuorisalo narutti viivalla kaverin hyökkääjän ja heitti jäätä pitkin ohjurin luukulle. Peltosuon eka ohjaus jäi molken patjoihin, mutta kauhoi luukulta kakkoskiekon takanurkkaan. Toisessa maalissa Pelkonen nousi keskeltä maalin eteen, johon A Pusa tarjoili kiekon laidasta.
- TuTo hallitsi hienokseltaan 5-5 peliä, vaikka hävisikin puolustusvirheiden takia.
- Varsinkin ekassa erässä TuTolla paljon ylivoimaa -> Ei tullut yhtään mitään. Näyttivät pelailevan samalla kuviolla ajoittain, kuin viime vuonna 5-3 yv.:tä, mutta nyt ei pyörittäjät ollut ihan samaa tasoa.
- Vuorisalo + A Pusa pelasivat hyvin (pitäisköhän huolestua, jos Vuorisalo erottuu treenipelissä edukseen?!)
- Tasku täysin näkymätön
- TuTolta puuttui ainakin Laine, Tapio ja Vilppu, muita ei nyt äkkiseltään tule mieleen.
- Lippu maksoi 8€! Aika tyyris tuollaisesta...
- Et missannut mitään
 
Viimeksi muokattu:

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Tero Forsell lopettaa Mestis-uransa

Forsellin osalta peli lienee pelattu.
Näin tosiaan vaikuttaisi olevan. Tänään ilmestyneessä Kiekkolehdessä TuTon valmentaja Petri Niukkanen lausuu seuraavaa:
– Nyt kai se pitää hyväksyä, ettei Tero tosiaankaan enää ryhmäämme tule. Hänellä oli viime viikkoon asti harkinta-aikaa, mutta oman ilmoituksensa mukaan mestisura on nyt taakse jäänyttä elämää.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Eikä tämä Forren lopullinen päätös ainakaan yhtään edesauta Pablon paluuta TuToon, jos sopimusta ei Ilveksen kanssa synny. Näillä herroilla kai kuitenkin oli jonkinnäköinen "joko molemmat, tai ei kumpikaan" -tyyppinen suunnitelma TuTossa pelaamisesta.

Näillä mennään, ja Kerälä tuntuisi suorastaan taivaanlahjalta tähän kohtaan. Jotenkin materiaali ja hankinnat tuovat ajoittain mieleen kesän 2003. Tosin tällä kertaa valmentajalla on enemmän virtaa, ja sitä myöten lopputuloskin toivottavasti parempi.
 

puumaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sport liigaan kaudelle 14-15
Hieman synkältähän tämä tosiaan näyttää, verrataan nyt sitten viime kauteen tai tulevan kauden muihin ryhmiin. Kruununa nyt tämä Forren luultava lopettaminen. Ei se nyt hirveästi ihmetystä aiheuta, kun kuitenkin aivan eri sijoista piti pelattaman.

Taisi TuTon vetovoima tosiaan kuolla Ikan lähtöön tai sitten tämä on sitä masterplania, jolla liikevaihto kasvaa roimasti. Karu totuus on nähtävissä illan ottelussa, jos Sport nyt vähääkään innostuu pelaamaan.

Asennekysymyshän tämä näin penkkiurheilijan kannalta lienee. Tilanne on nyt tämä ja näillä mennään.
 

Fordél

Jäsen
Jos Forre tosiaan lopettaa niin alkaa nuo todelliset seuraikonit ja legendat olla vähissä Mestiksessä. Tosin kyllähän sen ymmärtää, että viime kauden jälkeen on takki varmasti tyhjä ja jos kerran liigaan ei ole innostusta niin mitä sitä enää jatkamaan pitkää ja hienoa uraa.

Todellinen menetys TuTolle ja nyt koittaa mielenkiintoinen kausi jos ei enää ole Ikaa eikä Forrea. Siihen päälle vielä Järvisen lähtö niin taitaapi olla liian kovia aukkoja paikattavaksi, joten TuTossa alkaa uusi aikakausi enkä jaksa uskoa, että se aikakausi alkaa kovin suurella menestyksellä. Nyt on alettava rakentamaan joukkueelle uutta runkoa.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Huomasiko muuten kukaan, että hallinkatosta on kadonnut kokonaan kaikki lamput ja strobot? Tintti Hämäläinenkin pistettiin pakkaamaan ja firmasta ulos?

Kai siellä nyt sentään yhä jokunen lamppu on, ettei tarvitse pimeässä pelata ja katsoa.

Tintin osuutta mestaruuteen en osaa arvioida, ja yläparvella ehkä ollaan hänestä eri mieltä, mutta tällaiseen rivikatsojaan eivät Tintin "taputetaan vastustajalle" tai "Teidän olisi pitänyt vastata, Hyvää iltaa Tiina!" -spiikkaukset pahemmin uponneet. Toki on huono asia, jos Tintin mukana menee myös koko ottelutapahtuman kehittäminen. Suunta oli hyvä, vaikka tapa ei aina miellyttänytkään.

Eniten tässä koko paketissa harmittaa TuTon pelaajien puolesta. Joukkueessa on edelleen tälle tasolle erinomaisia pelaajia, ja silti samalla vaikuttaa, että toimintaa ajetaan eri puolilla alas. Ikävä yhtälö.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
puumaila kirjoitti:
Hieman synkältähän tämä tosiaan näyttää, verrataan nyt sitten viime kauteen tai tulevan kauden muihin ryhmiin. Kruununa nyt tämä Forren luultava lopettaminen. Ei se nyt hirveästi ihmetystä aiheuta, kun kuitenkin aivan eri sijoista piti pelattaman.

Lievästi sanottuna TuTon taivas taisi nyt todella romahtaa. Forselin korvaajista on turha puhua, koska heitä ei vain ole TuToon mitään mahdollisuutta saada. Kokemuksen ja johtajuuden menetys tuntuu varmasti katsomoon asti näkymisestä puhumattakaan.
 

dimmu

Jäsen
Rannasta vielä..

Itse kuulin Hpk:ssa pelaavalta kaveriltani, että LeKi:llä ei olisi ollut varaa maksaa Rannalle palkkaa.. En sitten tiedä pitääkö huhu paikkaansa.. Muutaman pelin olen rannalta nähnyt, erittäin terävä rannelaukaus, hyvä kiekon suojaus ja vauhtiin päästessään vaikea pysäyttää. Itselle tulee mieleen Marko Anttila, tosin vähän pienempänä. Heikkouksia on ilmeisesti huono liike ja välillä ailahteleva puolustusasenne..

Mutta onnistuessaan kelpo lisä TuTo:n hyökkäyskalustoon.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Rannasta vielä..

Itse kuulin Hpk:ssa pelaavalta kaveriltani, että LeKi:llä ei olisi ollut varaa maksaa Rannalle palkkaa..
Voihan tuossa olla perää, sillä LeKin budjetilla kävyt on jaettava huolella. Enemmänkin voi kysyä, mihin Rantaa olisi nykyrosterissa tarvittu? Hänellä ei ole mitään sellaista ominaisuutta (verrattuna olemassa olevaan miehistöön), johon LeKin kannattaisi sitoa kovaa rahaa. Nykyporukka on takuulla riittävän kova lähtemään sarja-avaukseen ja tuohon on siis luvassa täydennyksiä Ilveksestä ja Tapparasta 3-4 pelaajan verran. LeKin sentterit tällä hetkellä luettelon mukaan Mika Niemi, Jari-Pekka Pajula, Miikka Kuusela, Jose Nippala ja Ipasta todennäköisesti LeKiin suuntaava Lassi Mattila.

Turhasta ei Lempäälässä voida maksaa, mutta kyllä Tommi Ranta varmasti tarjoaa TuTolle käyttökelpoisen pelaajan 3-4 ketjuun.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Mutta kokonaan uusi kysymys on se, että tarvitseeko Toveit lisää miehitystä 3-4 ketjuihin? Eiköhän ne tulevat vahvistukset pitäisi olla ykköskorin miehiä. varsinkin jos sellaisena hankittu Liigatasku(tiedän liian aikaista, mutta suunta on heikko) ei paranna.
Lienee sama kysymys, joka esitettiin myös LeKin suunnalla. Kuullun perusteella Rannalla ei olisi ollut LeKissä edellytyksiä 3-4 ketjua kovempaan vastuuseen, kolmoseenkin olisi minun nähdäkseni tehnyt tiukkaa.

Mutta pitää muistaa myös se, etten odottanut Lassi Mattilalta yhtään mitään ennen viime kautta. Paikka suuriin saappaisiin aukesi, niin Mattila vastasi haasteeseen. Tämän kauden porukassa edellä on sen verran kovia kavereita, että noista taaemmista ketjuasemista voi olla vaikeaa nousta ratkaisurooleihin.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hyvin kiteytit, suunta oli kuitenkin hyvä. Tintin "työ" kyllä muuttui paljon vaikeamaksi, syksyllä ja hänestä haluttiin suoraan eroon. Vaikka lapsuuksia oli paljon mukana, oli tämäkin eräs suunta ja tapa kehittää "ottelutapahtumaa". Tilalle tulee varmaan lisää "Naisteniltoja" ja niitä ihania yhteislauluja.

Hyvä, että lähti ei voi muuta sanoa. Fanikatsomossakkin tuli aika rajuja kommentteja, että hänestä piti päästä eroon. En tiedä miten muut Turkulaiset häneen suhtautuivat mutta ne kommentit mitä itse kuulin olivat toiveita siitä mitä sitten tapahtuikin. TuTollahan oli se kysely hallilla miten tapahtumaa kehitettäis. Eikös ne vastauslaputkin loppuneet kesken, joten eiköhän tuosta kehittämisestä ole jollain parempi tieto kuin meillä mitä ihmiset sinne haluavat. Samahan se vaikka siellä jaettaisiin mersuja joka pelissä niin se olis suolan mielestä pepusta jos hän ei itse pääsisi arpomaan ja pääsisi näkyviin. Ei pahalla. Ethän vaan itse toivonut kyselyssä, että joku lakkais sun kynnet?;)

Myykää kanat, myykää stripparit, sammuttakaa valot, jäädyttäkää käsin, laudatkaa ikkunat, rakentakaa vanha Kupittaa takaisin!!! Aivan sama mutta hankkikaa 3 PELIMIESTÄ jostain. Lätkää me tullaan kattoo, jos halutaan nähä tanssityttöjä mennään muualle!!
 
Viimeksi muokattu:

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Hyvä, että lähti ei voi muuta sanoa. Fanikatsomossakkin tuli aika rajuja kommentteja, että hänestä piti päästä eroon. En tiedä miten muut Turkulaiset häneen suhtautuivat mutta ne kommentit mitä itse kuulin olivat toiveita siitä mitä sitten tapahtuikin. TuTollahan oli se kysely hallilla miten tapahtumaa kehitettäis. Eikös ne vastauslaputkin loppuneet kesken, joten eiköhän tuosta kehittämisestä ole jollain parempi tieto kuin meillä mitä ihmiset sinne haluavat. Samahan se vaikka siellä jaettaisiin mersuja joka pelissä niin se olis suolan mielestä pepusta jos hän ei itse pääsisi arpomaan ja pääsisi näkyviin. Ei pahalla. Ethän vaan itse toivonut kyselyssä, että joku lakkais sun kynnet?;)

Myykää kanat, myykää stripparit, sammuttakaa valot, jäädyttäkää käsin, laudatkaa ikkunat, rakentakaa vanha Kupittaa takaisin!!! Aivan sama mutta hankkikaa 3 PELIMIESTÄ jostain. Lätkää me tullaan kattoo, jos halutaan nähä tanssityttöjä mennään muualle!!

Joo, samapa se sinänsä, vaikka unohdettaisiin koko ottelutapahtuma hössötys... Se vaan, että siinä kolmessa pelimiehessäkin on vasta se ykkösketju, ja sitäkin taitaa olla aika myöhäistä löytää tähän aikaan.
Nyt aloitetaan kaikki alusta ja katsotaan taas joskus 3-5 vuoden päästä saumoja johonkin mestaruuteen, jos silloin vielä sattuu jotakuta kiinnostamaan.
Nythän se alkaa tuntua siltä, että TuToon hankitaan vaan jämiä, jotka eivät ketään muuta kiinnosta. Omasta puolestanikin voin sanoa, ettei se Tintin hössötys kauheasti iskenyt, mutta ei siellä kyllä mitään muutakaan mielenkiintoista ollut hyvää lätkää lukuunottamatta. Nyt ei sitten ole sitäkään.
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kelpaisiko nimet Pulliainen, Jokila ja Kerälä arvon Musashille?

Kelpaa kyllä. Laitappa tulee. Mutta kerro ihmeessä oliko tämä vaan heitto vai onko sinulla hajua, että näin voisi käydä aikuisten oikeesti?
 

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kelpaisiko nimet Pulliainen, Jokila ja Kerälä arvon Musashille?

Kiitos sinulle oi itämaan viisas mies. Posti tuli nopeasti!!!!
JOKO kelpaa muille inisiöille vai mitä paskaa taas mahdatte keksiä!!! No kehukaa nyt vähän ei tarvi heti hiljaseks mennä ku tapahtuu jotain positiivista. Suola sori jos sun maailma järkkyy mut näin nyt tapahtu et pelimiehiä tuli. Mahtaakohan ihan tähänkään jäädä?
Taas taistellaan mestaruudesta ja otetaan se kaikkien Kouvola ja Vaasalaisten nenän edestä ihan vaan vi...lun vuoksi, että niillä menee budjetit persiilleen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Suikkanen tosin vetäsi aika kovat lausunnot, uusi "Slogan"-kingi on selvästi syntymässä. Hienoja hankintoja, mutta sillä kuuluisalla paperilla ei ihan yllä kyllä kärkiporukoiden rostereihin. Siltikin se onkin vain paperia ja TuTohan ei ole ennenkään papereihin tuijotellut. TuTo tulee varmasti olemaan kova vastus ja Suikkanen aiheuttaa kauhistusta.
 

Fordél

Jäsen
Tarkoittaako arvon teroz nyt Suikkasta vai Niukkasta?

Joka tapauksessa hyviä signauksia TuTolta, mutta kyllä joukkue jää silti materiaaliltaan Sportista ja KooKoosta. Lisäksi kun viime vuosien menestyksen takana ollut joukkueen runko on hajonnut ja valmennus vaihtunut niin Turussa riittää kyllä haasteita. Mutta kyllä tollakin joukkueella taistellaan selkeesti Mestiksen voitosta jos vain muut asiat on kunnossa. Itse kuitenkin epäilen tuota valmennusta.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Kiitos sinulle oi itämaan viisas mies. Posti tuli nopeasti!!!!
JOKO kelpaa muille inisiöille vai mitä paskaa taas mahdatte keksiä!!! No kehukaa nyt vähän ei tarvi heti hiljaseks mennä ku tapahtuu jotain positiivista. Suola sori jos sun maailma järkkyy mut näin nyt tapahtu et pelimiehiä tuli. Mahtaakohan ihan tähänkään jäädä?
Taas taistellaan mestaruudesta ja otetaan se kaikkien Kouvola ja Vaasalaisten nenän edestä ihan vaan vi...lun vuoksi, että niillä menee budjetit persiilleen.

Joo, kelpaa kyllä, vihdoinkin positiivisia hankintoja! Vielä yksi pakki, niin näyttää hyvältä. Alkaa näyttää siltä, että kupittaalla on saumat nähdä kovempienkin joukkueiden kaatuvan...
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Virtanen - Koponen - Tapio
Jokila - Pulliainen - Vuorisalo
Saarela - Kerälä - Lähteenmäki
Vilppu - Kokkonen - A.Pusa
13.Tasku, Junnila, Isberg

Jortikka - Pelkonen
Peltosuo - Palmroth
Maunula - Uusitalo
Teerimäki - Dahla

Tuota hahmotelmaa kun katsoo, niin ei voi olla välttymättä ajatukselta, että (ainakin) alkukaudesta saattaa peli olla melkoisesti hakusessa. Toki yksilötaitoa saatiin näiden viimeisten värväysten myötä melkoisesti ja se auttaa jo "heikompia" porukoita vastaan, mutta Mestiksen kärjen kanssa alkaa olemaan jo altavastaajana. Lähinnä siksi, että kolmessa ekassa hyökkäysketjussa on yhteensä 7(!) uutta kaveria viime kaudesta ja joukkueessa on edelleen järkyttävä epätasapaino puolustuksen ja hyökkäyksen välillä. Pakisto Pelkosta (ja Lainetta?) lukuunottamatta melkoinen arvoitus loppujen lopuksi. Tai ei se mikään arvoitus ole, kun tuttuja naamoja on sillä osastolla, mutta hienoista tasonnostoa vaadittaisiin lähes joka jannulta. Pablon mentävä aukko puolustuksessa on edelleen. Ottaa varmasti aikansa ennen kuin uudet kaverit pääsevät homman kanssa sinuiksi ja muutenkin nyt selviää viime kaudesta jatkaneiden osalta, että ketkä ovat hyviä vain hyvässä joukkueessa ja ketkä oikeasti pystyvät nostamaan sen pelikaverinkin astetta paremmaksi. Mielenkiintoista nähdä. Artun loukkaantuminen (ja Laineen sairasloma) tulivat kyllä huonoimpaan mahdolliseen rakoon, sillä nyt jos koskaan olisi tärkeää saada kaudelle hyvä aloitus. Tämänhetkisen kokoonpanon perusteella Kupittaalla tullaan ainakin maaleja näkemään, molempiin päihin todennäköisesti. Btw... Pulliainen on kiva nähdä pitkästä aikaa. Siitä on iät ja ajat, kun allekirjoittanut on viimeksi nähnyt Tuukan livenä kaukalossa. Ei oikein osaa edes sanoa, että millä tasolla mies nykyään huitelee.
 
Viimeksi muokattu:

Musashi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Itse asiassa sitä epäilevät varsin monet, mutta ainakaan allekirjoittanut ei sitä epäile. Ikan mukana lähti paljon mediaseksikyyttä ja vetovoimaa, mutta jos joku oli viime kauden joukkueessa "unsong hero" se oli Niukkanen. Taidan itse jäädä vähemmistöön tässä asiassa, mutta uskoisin Nissen olevan Tovereille huomattavasti parempi valmentaja, kuin esim. Lehkonen, jos Lehkonen olisi jatkanut nykyisissä olosuhteissa. Pelillisesti Nissen Toverit ei pahemmin viime kaudesta eroa, mutta esim. fyysisyyden suhteen Toverit tulee pelaamaan varmasti kovempaa sekä hermokontrollikin saattaa välillä herpaantua kaukaloviihteen puolelle. Esim. Moottorisaha saa tällä kaudella töitäkin, jotka jäivät Ikan aikana vähiin, vaikka uhoa ja puhetta oli. Nissellä ei ole Lehkosen noutaja taakkaa.

Itse uskon, että Nissen aikana Lehkosen mandaatti "miehen pitää tehdä, mitä mies tekee" myös näkyy kaukalossa.

Minäkään en epäile valmennusta. Kun Niukkasen pesti keväällä julkaistiin niin pelaajat olivat kuulemma pukuhuoneessa taputelleet sille oikeen urakalla. Suolan kanssa samoilla linjoilla ollaan kyllä. Niukkanenhan voisi sopia päätähdeksi johonkin mafia leffaan :) Jos valmennusta epäillään niin KooKoolla kunnossa mutta kyllä mun epäilyt menee tonne Vaasaan päin. Toiset valmentajat tekee paerusmassasta ylisuorittajia ja toiset tähdistä alisuorittajia. Omassa ranginkissa ensikauden paarhat valmentajat Kolek ja Suikkanen, huonoin käytettävissä oleviin resurseihin verrattuna Tamminen ja kauden mustahevonen Niukkanen.
 

Jarispun80

Jäsen
Suosikkijoukkue
jalka pallo kulttuuri
Heidän jälkeensä tulee juuri mustana hevosena nyt kyntensä näyttämään pääsevä Niukkanen. Nissehän on pelaajien pitämä kaveri, josta voisi antaa vähän krediittiä Niukkasen VG vuosille, suomi-sarja/II-divarijoukkuetta ei täysi mulkerot valmenna, pelaajat kapinoivat melko nopeasti. Mestiksessä kuitenkin suurin osa pelaajista on puoli-ammattilaisia, joten tietty ihmisläheisyyskin on ihan positiivista, jos pelaajalla ei ole mahdollisuutta pelata ammatikseen, voiko häneltä jokaisista treeneistä ja peleistä odottaa täydellistä ammattilaisuutta sekä antaa sitä kuuluisaa tukankuivatushuutoa, tämän oppimisenkin Ikallakin meni jonkin aikaa.

Niukkanen on tunnetusti pahimpia selkäänpuukottajia hokipiireissä. Esittää hyvää kaveria naaman edessä ja puhuu selän takana paskaa minkä kerkiää. Kyllä oli huono ratkaisu Tutolta valita Nisse valmentajaksi. Molempien, Ikan ja Nissen, valmennuksessa olen ollut ja täytyy sanoa, että vaikka Ika mulkun maineella on pidempään ratsastanut niin on sentään rehellinen mulkku. Toisin kuin ylimielinen ja valmennustietämykseltään vajaavainen Nisse, jonka meriitit valmentajan pohjautuvat tiettyjen yksilöiden hyvyyteen... Nyt kun vielä joukkueen pelaajamateriaali on heikentynyt huomattavasti, niin odotettavissa on kyllä synkkä kausi Tuton kannalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös