Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Tuomas Tuokkola KooKoon uudeksi päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 21.11.2016 klo 10.12.

  1. paraspelaaja Jäsen

    Koko KooKoon viimeisen Mestis-kauden varoittelin, ettei Mattilasta ole liigavalmentajaksi. Tiesin puutteet hänen teknis-taktisessa osaamisessaan, lisäksi epäilin myös henkisen johtamisen kykyjä (kyllähän te muistatte!). Jostain kumman syystä Mattila yllätti minut viime kaudella täysin, ja mikä vielä kummallisempaa, tämä kausi meni mieheltä juuri kuten alunperin ennustin; kaikki vain tapahtui vuoden myöhässä. Mielipuolista!

    Samassa onnittelen Tuokkolasta. Ainut oikea valinta.
     
  2. Old Tom Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo
    Lainaus:
    Joo olisi KooKoon seurajohdon kannattanut ensin soittaa tälle Liljaniemelle ja kysyä häneltä kannattaako vaihtaa valmentajaa niin olisi säästynyt nämäkin rahat. Aika outo kirjoitus kaikenkaikkiaan, mutta jokaisella on toki oikeus mielipiteisiinsä. Helppoa sääleihin pääseminen KooKoolta ei toki ole, mutta onhan tämä nyt signaali yleisölle, että edes jotakin yritetään. Jos Mattilalla olisi jatkettu nykytahtiin niin viimeisetkin katsojat olisivat kaikonneet Lumon Areenalta, mutta tätä Liljaniemi ei ilemisesti ole ottanut huomioon.
     
  3. Old Tom Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo
  4. Lainaus:
    Niin, tässäpä muistin virkistykseksi mihin tuo hetkellinen sarjajohto päättyi: http://yle.fi/urheilu/3-7136506
    KalPan runkosarjan voittoa harva muistaa, muttta sitä seurannut puppelointi Bluesia vastaan puolivälierissä on varmaasti jokaisen liiga seuraajan mielessä.

    Pidän kovasti Tuokkolan tyylistä, mutta jotenkin minusta tuntuu, että tiukassa paikassa ei saa joukkueestaan parasta irti. No, nyt on toki uusi mahdollisuus näyttää, toivotan onnea ja menestystä sinne kouvolaan!
     
  5. mustaoranssi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kookoo
  6. John Lidgett Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kouvolan Paska
    Täällä on yksi, joka on todella tyytyväinen tähän ratkaisuun! Tuolla toisessa ketjussa haaveilin Pikkaraisesta, mutta Pikkarainen olisi ollut saatavilla vasta tämän kauden jälkeen. Nyt saatiin uusi kaveri puikkoihin jo nyt ja hieman jatkuvuutta touhuun, ettei ensi kaudella aloiteta uuden koutsin kanssa ihan nollapisteestä.

    Pisteet toimistolle nopeasta reagoinnista, ettei vaihto tullut liian myöhään. Runkosarjaa on jäljellä vielä ihan helvetisti ja pudotuspeliviivaan on vain 8 pistettä, joten kyllähän Tuokkola saa ihan rehdin mahdollisuuden joukkueen kanssa taistella pudotuspelipaikasta. Lisäksi pelaajamateriaali on täysin riittävä taisteluuun paikasta kympin sakkiin. Veskariosasto varsinkin on timanttisen kova ja voisin kuvitella, että tämä on valmentajalle ehkä se tärkein yksittäinen palapelin osa, jonka varaan on hyvä lähteä rakentamaan toimivaa pakettia.

    Tosi pieniin asioihinhan nuo meidän pelit ovat viime aikoina ratkenneet, lähinnä karmiviin henkilökohtaisiin virheisiin, jotka ovat varmasti seurausta huonosta itseluottamuksesta ja joukkueen henkisestä tilasta. Jos Tuokkola saa henkisen puolen kuntoon, niin nämä yksittäiset pelien sisällä tapahtuvat aivokuolemat vähenevät ja saadaan käännettyä tiukat maalin pelit voitoiksi.
     
  7. Shiva Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Lainaus:
    On yritetty unohtaa (hymiö) kuten myös se pitkä säälipeli, jossa Hifk pudotti Ilveksen.. Ainoa jossa olen Tuokkolaa mielessäni kritisoinut on juuri Hifkta vastaan, miksi ei sen ties-kuinka-monennen erätauon päätyttyä Ilvesläiset luistelleet jäälle! Jopa minä tiesin että nyt iskee krampit. Törmänen tajusi pistää joukkueensa jäälle vetään lämmöt, Ilves pelurit istuivat jokainen vaihtopenkillä. Ja Partanenhan sen sitten ratkaisi.
    Jää nähtäväksi ottaako Tuokkola opiksi näistä ja millaisiin saavutuksiin valmentajana yltää.


    Lainaus:
    Jos Kärpät ja Hifk ei ala kohta voittoja ottamaan, niin kysyntää vapailla markkinoilla olevista valmentajista tulee olemaan noillakin suunnilla. Olisiko tämä taustalla että KooKoo toimi nopeasti tässä kohtaan.
     
  8. Old Tom Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo
  9. Shiva Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ilves
    Hienosti alkoi Tuokkolan pesti. Kantolakin näkyy onnistuneen ainakin pisteiden valossa. Onnea voitosta! Nyt saa loppua vieraisiin pöytiin huutelu, lasken vain päiviä koska painatte meidän ohi taulukossa...
     
  10. Jaded Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo
    Lainaus:
    Jos 3/3 niin mahdollisuudet on,että tällä viikolla,mutta epäilen. Tosijaan hieno startti Tuokkolan alaisuudessa.
     
  11. KPL Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KooKoo, Q
    Olin erittäin tyytyväinen, että Mattila uskallettiin potkia pihalle. Vielä tyytyväisempi olen ollut näiden kolmen pelin yleisilmeeseen ja pelaamiseen ylipäätään. Tuntuu jopa koomiselta, että näinkin lyhyellä valmistautumisella kiekollisessa pelissä on enemmän järkeä kuin Mattilan aikana koskaan oli. Suorituksen arvoa nostaa vielä se tosiasia, että esim perjantaina käytettävissä ollut jengi vilisi kaikenlaisia tusinapelaajia toisensa jälkeen ja silti peli toimi ok ja voitto oli ansaittu.