Ilmoitukset

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Tuomas Tuokkola KooKoon uudeksi päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 21.11.2016 klo 10.12.

 1. paraspelaaja Jäsen

  Koko KooKoon viimeisen Mestis-kauden varoittelin, ettei Mattilasta ole liigavalmentajaksi. Tiesin puutteet hänen teknis-taktisessa osaamisessaan, lisäksi epäilin myös henkisen johtamisen kykyjä (kyllähän te muistatte!). Jostain kumman syystä Mattila yllätti minut viime kaudella täysin, ja mikä vielä kummallisempaa, tämä kausi meni mieheltä juuri kuten alunperin ennustin; kaikki vain tapahtui vuoden myöhässä. Mielipuolista!

  Samassa onnittelen Tuokkolasta. Ainut oikea valinta.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo olisi KooKoon seurajohdon kannattanut ensin soittaa tälle Liljaniemelle ja kysyä häneltä kannattaako vaihtaa valmentajaa niin olisi säästynyt nämäkin rahat. Aika outo kirjoitus kaikenkaikkiaan, mutta jokaisella on toki oikeus mielipiteisiinsä. Helppoa sääleihin pääseminen KooKoolta ei toki ole, mutta onhan tämä nyt signaali yleisölle, että edes jotakin yritetään. Jos Mattilalla olisi jatkettu nykytahtiin niin viimeisetkin katsojat olisivat kaikonneet Lumon Areenalta, mutta tätä Liljaniemi ei ilemisesti ole ottanut huomioon.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 4. Lainaus:
  Niin, tässäpä muistin virkistykseksi mihin tuo hetkellinen sarjajohto päättyi: http://yle.fi/urheilu/3-7136506
  KalPan runkosarjan voittoa harva muistaa, muttta sitä seurannut puppelointi Bluesia vastaan puolivälierissä on varmaasti jokaisen liiga seuraajan mielessä.

  Pidän kovasti Tuokkolan tyylistä, mutta jotenkin minusta tuntuu, että tiukassa paikassa ei saa joukkueestaan parasta irti. No, nyt on toki uusi mahdollisuus näyttää, toivotan onnea ja menestystä sinne kouvolaan!
   
 5. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
 6. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Täällä on yksi, joka on todella tyytyväinen tähän ratkaisuun! Tuolla toisessa ketjussa haaveilin Pikkaraisesta, mutta Pikkarainen olisi ollut saatavilla vasta tämän kauden jälkeen. Nyt saatiin uusi kaveri puikkoihin jo nyt ja hieman jatkuvuutta touhuun, ettei ensi kaudella aloiteta uuden koutsin kanssa ihan nollapisteestä.

  Pisteet toimistolle nopeasta reagoinnista, ettei vaihto tullut liian myöhään. Runkosarjaa on jäljellä vielä ihan helvetisti ja pudotuspeliviivaan on vain 8 pistettä, joten kyllähän Tuokkola saa ihan rehdin mahdollisuuden joukkueen kanssa taistella pudotuspelipaikasta. Lisäksi pelaajamateriaali on täysin riittävä taisteluuun paikasta kympin sakkiin. Veskariosasto varsinkin on timanttisen kova ja voisin kuvitella, että tämä on valmentajalle ehkä se tärkein yksittäinen palapelin osa, jonka varaan on hyvä lähteä rakentamaan toimivaa pakettia.

  Tosi pieniin asioihinhan nuo meidän pelit ovat viime aikoina ratkenneet, lähinnä karmiviin henkilökohtaisiin virheisiin, jotka ovat varmasti seurausta huonosta itseluottamuksesta ja joukkueen henkisestä tilasta. Jos Tuokkola saa henkisen puolen kuntoon, niin nämä yksittäiset pelien sisällä tapahtuvat aivokuolemat vähenevät ja saadaan käännettyä tiukat maalin pelit voitoiksi.
   
 7. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  On yritetty unohtaa (hymiö) kuten myös se pitkä säälipeli, jossa Hifk pudotti Ilveksen.. Ainoa jossa olen Tuokkolaa mielessäni kritisoinut on juuri Hifkta vastaan, miksi ei sen ties-kuinka-monennen erätauon päätyttyä Ilvesläiset luistelleet jäälle! Jopa minä tiesin että nyt iskee krampit. Törmänen tajusi pistää joukkueensa jäälle vetään lämmöt, Ilves pelurit istuivat jokainen vaihtopenkillä. Ja Partanenhan sen sitten ratkaisi.
  Jää nähtäväksi ottaako Tuokkola opiksi näistä ja millaisiin saavutuksiin valmentajana yltää.


  Lainaus:
  Jos Kärpät ja Hifk ei ala kohta voittoja ottamaan, niin kysyntää vapailla markkinoilla olevista valmentajista tulee olemaan noillakin suunnilla. Olisiko tämä taustalla että KooKoo toimi nopeasti tässä kohtaan.
   
 8. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 9. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hienosti alkoi Tuokkolan pesti. Kantolakin näkyy onnistuneen ainakin pisteiden valossa. Onnea voitosta! Nyt saa loppua vieraisiin pöytiin huutelu, lasken vain päiviä koska painatte meidän ohi taulukossa...
   
 10. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos 3/3 niin mahdollisuudet on,että tällä viikolla,mutta epäilen. Tosijaan hieno startti Tuokkolan alaisuudessa.
   
 11. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Olin erittäin tyytyväinen, että Mattila uskallettiin potkia pihalle. Vielä tyytyväisempi olen ollut näiden kolmen pelin yleisilmeeseen ja pelaamiseen ylipäätään. Tuntuu jopa koomiselta, että näinkin lyhyellä valmistautumisella kiekollisessa pelissä on enemmän järkeä kuin Mattilan aikana koskaan oli. Suorituksen arvoa nostaa vielä se tosiasia, että esim perjantaina käytettävissä ollut jengi vilisi kaikenlaisia tusinapelaajia toisensa jälkeen ja silti peli toimi ok ja voitto oli ansaittu.