Tuomas Pihlman palaa JYPiin

  • 223 030
  • 622

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tajusin juuri, että siihen jäi tällä kaudella matsit Jokereita vastaan joko paikan päältä tai telkkarista katsottuna. Ei vain pysty katsomaan kun #49 vetää jokeripaita päällä. Just ja just voi sitten aamulla katsoa tulokset teksti-tv:ltä. Voi helvetin kuustoista. Toivotaan, ettei narrit tule kevään pudotuspeleissä vastaan.
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Kyllä raapaisee syvältä. Suosikkipelaajani Pile Jokeri paidassa... Nyt täytyy kyllä harkita että menenkö edes katsomaan seuraavan JYP-Jokerit matsin, se näky olisi karmea(siis Pile Jokeripaidassa). Iso virhe seurajohdolta ajaa Pihlman Helsinkiin vain sen takia että olisi halunnut 1 vuotisen sopimuksen. Kyllä tässä tapauksessa olisi pitänyt tulla vastaan! Perkele!

Pile on JYPin mies mutta maailma ei aina mene niin kuin on oikein...
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Keklu pisti Seppäsen kyykkyyn sillälailla ettei se nouse pystyyn vielä ensi kaudellakaan. Todellinen Big Steal Kekäläiseltä!

Totanoin, miten Keklu kyykytti Seppästä, jos JYP ei kerran kelpuuttanut miestä omaan rivistöön?
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Onnea puolikuntoisesta satakiloisesta hyökkääjästä, jonka päällimmäinen tavoite on pelata ensi kaudella isolla rahalla ulkomailla.

Tuollainen satakiloinen jässikkä sieltä puuttuukin, joten kiitos. Eikös Pile aikamoisia pommeja jakele ja puolustaa myös joukkuekavereita tarvittaessa? Ja tuo, että on tavoite saada sopimus ulkomaille ensi kaudeksi, niin eiköhän laita Pilen esittämään parastaan, koska mitä parempi kausi alla, niin sitä enemmän rahaa saatavissa. Ja olen ymmärtänyt, että Pile on joukkuepelaaja ja aika nöyrä kaveri, joten antaa varmaankin kaikkensa joukkueensa eteen.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Luin juuri äsken tämän uutisen. Suusta pääsi välittömästi pitkä vuodatus, voi vittujen vittujen vittujen x 20kpl vittu. Todella harmi homma.

Onnea kuitenkin Pihlmanille uuteen seuraan ja tietysti Jokereille, hienon pelaajan saitte.

PS. Voi vittujen vittu.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse luulen että Jypillä ei ollut kuitenkaan rahaa kilpailla Jokereiden kanssa tällä kertaa, Perrinin hankinta varmasti söi jo paljon budjetista. Eikä Jyp lähtenyt kilpasille ihan vaan kilpaisilla olon takia, kun pakka Jypillä on kasassa hienosti jo nyt.

Vääntäiskö rautalangasta vaikka nimet Jori Lehterä ja Eero Somervuori

Väännä toki itse joku Bluesista lähtenyt ja isoissa ympyröissä pärjännyt, luulen että siihen riittäisi se rautalanka määrä joka on mulla käsillä tällä hetkellä.

Jokereista on lähtenyt muutama muukin nimi noiden lisäksi, toki voit niitä bongailla esim. ylen teksti-tv:n sivulta 256.

Menee kyllä vahvasti OT:ksi
 
Viimeksi muokattu:

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Sääli kaikkia faneja kohtaan, mutta JYPillä tuo budjettipuoli ei ole ihan yhtä löysä kuin esim. Jokereilla. Kyllä Perrin kaksivuotisella sopparilla on paljon parempi kuin Pile loppuvuoden pahvilla, enkä millään usko Pilen jatkavan Jokereissa, jos vähänkin peli alkaa kulkea.

Nyt viimeistään selvisi se, ettei Seppänen tee bisnestä tunteella, vaan järjellä. Tärkeimmän palasen soppari jatkettiin kuitenkin vuoteen 2014. Tästä olen erittäin tyytyväinen. Ensi kaudelle sitten vaihdetaan mekein koko joukkue, vaan ei valkkua.
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä ratkaisu JYPiltä vaikeassa tilanteessa. Hyviä laitureita on ihan riittävästi jo nytkin, joten huutavaa tarvetta Pilelle ei ollut. Toki olisin helvetin mielelläni ottanut Pilen JYPiin, mutta juuri useampi vuotisella sopimuksella, en muuten. Iso pettymyshän se on, että Pile meni toiseen joukkueeseen Suomessa, vaikka kysyntää oli kosolti ulkomaillakin. Paska makuu jää suuhun, ei voi mitään.
 

Nypsi

Jäsen
Ihan ymmärrettävää Jypin puolelta ettei pelkkää loppukauden sopimusta syntynyt. Jos miettii vaikka Tuppuraisen ensimmäistä kautta Jypissä kun hän tuli pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin kaukaloon, eivät otteet kovinkaan häikäiseviä olleet.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Itse luulen että Jypillä ei ollut kuitenkaan rahaa kilpailla Jokereiden kanssa tällä kertaa, Perrinin hankinta varmasti söi jo paljon budjetista. Eikä Jyp lähtenyt kilpasille ihan vaan kilpaisilla olon takia, kun pakka Jypillä on kasassa hienosti jo nyt.
Korjataan sen verran että rahallisesti JYPillä olisi Seppäsen mukaan ollut Pihlmaniin varaa, mutta JYP halusi pidemmän kuin loppukauden sopimuksen. Pihlmanille ei puolestaan kelvannut kuin loppukauden sopimus koska on lähdössä ensi kaudeksi ulkomaille. Oli jo täksi kaudeksi lähdössä kun JYP tiedusteli mahdollista jatkoa, mutta silloin ikävä loukkaantuminen pilasi ne suunnitelmat. Nyt Pile ajatteli ettei Ruotsi ollut paras maa näyttöjen antamisen suhteen. JYP kyllä oli mukana ihan viimeiseen saakka mutta intressit eivät tällä kertaa kohdanneet.

Onnea ja menestystä Pilelle vaikka se nyt kirpaiseekin ja pahasti. Kunhan ei JYPiä vastaan tehoile. Varsinkaan pudotuspeleissä. Ensi kaudeksi sitten ulkomaille laittamaan eurot poikimaan ja kun aika on kypsä, niin toivotan tervetulleeksi takaisin.
 

makeyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylläpäs nyt tuntuu rassaavan ihmisiä tää "siirto". Mä ainakin tiesin sen, ettei Pile tule pelaamaan JYPssä tällä kaudella. Ilman loukkaantumista sen olis tiennyt kaikki jo viime keväänä. Eniten taitaa rassata siis uusi seura Jokerit?! Ehkä 90-luvulla olis muakin rassannut, mutta Jokerit on ollut tavallinen kuolevainen melkein koko 2000-luvun, joten henkilökohtaisesti se on ihan sama mihin sm-liiga porukkaan Pile siirtyi. Tai no, ehkä Kärpät olis vähän saanut happaman makua suuhun. Siirron taustalla on varmasti raha ja Pilen halu siirtyä ulkomaille tämän kauden jälkeen.
JYPllä on käsittääkseni "ihan hyvä" joukkue nytkin ja jos budjetti on tiukilla jo nyt, niin ymmärrän täysin ettei sopimusta tehty tänne. Kysyntä ja tarjonta ei vaan kohdannut, turha sitä on itkeä.

Ja jos joku kehtaa buuata Pilelle seuraavassa JYP - Jokerit pelissä, niin olen äärimmäisen pettynyt :/
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Vähän samoilla linjoilla edellisen kirjoittajan kanssa. Ei tämä Pilen lähtö Jokereihin lopulta niin paha ole. Seura on kuitenkin "vain" Jokerit. Enemmän olisi vituttanut jos Pile olisi mennyt HIFKiin. HIFK on ehdoton mestari-suosikki, toisinkuin Jokerit.

Ja hyvä juttu vain JYPiltä ettei otettu vain täksi kaudeksi joukkueeseen, eikä etenkään tehty mitään Makkosen myymisiä tai muita tyhmyyksiä. Muistetaan nyt että Pile on pelannut viimeiseen 10kk vain 2 ottelua, ja nekin oli mitä oli. Toisekseen, meillä on laitureita vaikka muille jakaa. Pileä tuskin oltaisiin "raaskittu" passittaa D-teamiin vaikka asiaa olisi. Olisi tällöin vain syönyt yhden näyttöpaikan JYPin kokoonpanosta.

Ja luotosta Pilen kuntoon voi päätellä jo uuden seuran nimestä. Jos mies olisi oikeasti tykkikunnossa, rinnassa saattaisi komeilla HIFKin tai Kärppien logo. Ilmalassa kun tunnetusti palkataan pelaajia vanhojen meriittien ja tilastojen perusteella.

Toivotaan nyt että Pile saa kuitenkin sopivan hyvän kauden alle. Ei liian hyvää, kuten ei koskaan vastustajan pelaajalta, mutta tarpeeksi hyvä ettei tarvitse enää ensi vuonna tarpoa Suomessa (ellei sitten halua JYPiin takaisin). Saa nähdä mitä tapahtuu. Ja en ainakaan itse ole buuaamassa Pilelle jos joskus Synergialle eksyy narri-paidassa. En tosin aio taputtaakkaan :D
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Case JYP-Pihlman-Jokerit.

Itsellä ei kyllä kirpaise juuri ollenkaan. Pelaajia nyt vaan liikkuu kiekossa seurasta toiseen. Pihlman on profiloitunut täysin JYP-pelaajaksi kun ei ole muualla liigaa pelannut ja on vielä liigan ehkä paras voimalaituri, eli ymmärrän JYP-fanien vitutuksen. Realiteetit huomioon ottaen kuitenkin JYPille ainut järkevä vaihtoehto.

1. Seppänen olisi halunnut pisempää sopimusta (en tosin tiedä mistä tässäkään skenaariossa olisi rahat ukkoon kaivettu).

2. JYPin laituriosasto on tukevassa kunnossa ja pelipaikoista on jo nyt kilpailua.

3. Jos olisi jouduttu myymään pelaajia Pilen tieltä (Makkonen), olisi se vähän perseen näyttöä jannun suuntaan. Viime kaudella haluttiin seuraavakin kausi sopimukseen ja nyt ei meinaa saada edes mahdollisuutta. Puhumattakaan että myytäisiin pois antamatta mahdollisuutta näyttää. Rapiat 13min/peli ei ole tarpeekis hyökkääjälle joka elää maaleista/pisteistä.

4. Sota ei yhtä miestä kaipaa. En usko lainkaan semmoisen tyylin tehokkuuteen, jota Jokerit ja viime vuosina Kärpätkin ovat soveltaneet. Kalliita äijiä kannetaan kenttäkaupalla joukkuetta "vahvistamaan" miettimättä sen kummemmin mitä tarvitaan. Pelityylin ja roolien pitää osua. Jokereilla taitaa kyllä ollakin nyt tarve juuri Pilen kaltaiselle tykille ja tietysti olisi JYPiinkin mahtunut, mutta akuuttia tarvetta ei ole.

Ps. Kekäläisen kommenteista jäi mietityttämään, mitä hän tarkoittaa tässä "Hän on juuri sellainen pelaaja, jota Jokerit etsii pitkällä tähtäimellä." Onko kauden loppuun sopimus pitkän tähtäimen hommia? Ei kai se paljon lyhempi tähtäin voi olla jos kesken kautta vielä hankitaan. Vai tarkoittaako mies, että pysyvämpää ukkoa tuohon rooliin haetaan, mutta mennään nyt tämä kausi Pile-merkkisellä laastarilla? Tuli vain mieleen. :D
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noh eiköhän tämä ollut jokaisen kannalta järkevä vaihtoehto. Ei JYP:n kannata uhrata rahaa ja aikaa siihen että saisi pihlmanin kuntoon kun laitureita löytyy omasta takaa. Lisäksi kun tarve on enemmänkin saada myös ensikaudelle laituri kun monelta pelaajalta loppuu sopimus. Rahallisestikin olisi ollut loppukauden sopimus aika tyhmää jos budjetti aika pitkälle jo käytetty.

Pihlmanille ihan järkevä valinta sillä Suomessa pelatessa varmaan pääsee helpommin EHT peleihin mukaan kun jos vaikkapa ruotsissa pelaisi. Myös varmasti raha ratkaisi ja ei ole ihan halpa pelaaja jokereille, varmaan 300k paikkeilla tai lähelle. Lisäksi ei tarvitse siis ulkomaille muuttaa eli perhe ym.. ei kärsi niin paljon.

Jokatapauksessa onnea toivotetaan Pihlmanille kunhan ei JYP:n verkkoon maaleja heiluttele :)
 

PiippuVille

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noh eiköhän tämä ollut jokaisen kannalta järkevä vaihtoehto. Ei JYP:n kannata uhrata rahaa ja aikaa siihen että saisi pihlmanin kuntoon kun laitureita löytyy omasta takaa. Lisäksi kun tarve on enemmänkin saada myös ensikaudelle laituri kun monelta pelaajalta loppuu sopimus. Rahallisestikin olisi ollut loppukauden sopimus aika tyhmää jos budjetti aika pitkälle jo käytetty.

Pihlmanille ihan järkevä valinta sillä Suomessa pelatessa varmaan pääsee helpommin EHT peleihin mukaan kun jos vaikkapa ruotsissa pelaisi. Myös varmasti raha ratkaisi ja ei ole ihan halpa pelaaja jokereille, varmaan 300k paikkeilla tai lähelle. Lisäksi ei tarvitse siis ulkomaille muuttaa eli perhe ym.. ei kärsi niin paljon.

Jokatapauksessa onnea toivotetaan Pihlmanille kunhan ei JYP:n verkkoon maaleja heiluttele :)


300 kiloa miehelle joka on ollut romuna kohta vuoden?
- Ei Hjallis ja Keklu ihan hulluja ole...
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
300 kiloa miehelle joka on ollut romuna kohta vuoden?
- Ei Hjallis ja Keklu ihan hulluja ole...

Ei se nyt välttämättä ole suoraan se 300k, varsinkin kun takana on jo 16 peliä, mutta puhutaan kuitenkin todennäköisesti melko kalliista sopimuksesta jokatapauksessa eikä jää varmasti kovin paljon alle tuon summan. Ellei sitten ole saanut houkuteltua miestä jonkin muun takia kun rahan johon taas en välttämättä usko kun jokereissa puhutaan.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika kamalaa muuten lukea näitä Jokereihin siirtymiseen liittyviä kommentteja ketjusta nimeltä "Tuomas Pihlman palaa JYPiin" jonka ensimmäisissä viesteissä puhutaan vielä seurauskollisesta paluumuuttajasta... Voi voi.
 

er_bai_wu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LOFC, JJK, NYR, S.S. Lazio, v. Sacher-Masoch
Sinne vaan. Harvoin kommentoin, mutta raha on raha on rahaa. Siltä on miltä se näyttää.
 

VeMa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NYR
V*tuttaako, kun Pile siirtty Jokereihin (tai yleensä muuhun joukkueeseen Suomessa)? Kyllä!
Mutta, Pilekin tekee vain työtään. Jos Jokereilta on tullut paras tarjous, niin silloin ymmärrettävästi se valitaan. Ja uskoisin, että vaikkei Jokereiden tarjous ole ollut rahallisesti paras, on vaakakupissa saattanut painaa myös mahdollisuus jäädä kotimaahan. Lisäksi jos Jyp ei ole halunnut tehdä vain loppukauden kestävää sopimusta, on asia selvä. Täytyy Pilenkin ajatella omaa elämäänsä ja tulevaisuuttaan.
Minusta on ihan turhaa itkemistä huudella "Makkonen on pska. Makkonen pois joukkueesta"jne. Makkosen kanssa otettiin riski. Se on mennyttä ja sille ei mahda mitään. Jokaiselle joukkueelle tulee myös heikompia hakuja. Nyt on vaan toivottava, että Makkonen vastaa huutoonsa.
Jos asia esitetään muodossa "Perrin vai Pile?", kuinka moni ottaisi Pihlmanin?
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikamoista liipalaapaa tässäkin ketjussa ... eiköhän se ole nyt päivänselvää että jokainen suomalainen kiekkoilija kotimaassaan pelatessaan haluaa päästä edustamaan joko Jokereita tai HIFK:ta. Sehän on lähes kuin leijonapaidan pukisi päälleen...
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Aikamoista liipalaapaa tässäkin ketjussa ... eiköhän se ole nyt päivänselvää että jokainen suomalainen kiekkoilija kotimaassaan pelatessaan haluaa päästä edustamaan joko Jokereita tai HIFK:ta. Sehän on lähes kuin leijonapaidan pukisi päälleen...
Kaameta paskaa sieltä tuli, mutta nappasin syöttiin kiinni. Minä kuitenkin luulin että se oli niin että useat suomalaiset haluaa tulla JYPiin koska täältä on suorin tie maajoukkueeseen ja sitä kautta ulkomaiden runsaiden palkkapussien ääreen.

Ai niin, mutta meiltähän pääsee nykyään suoraan Bostonin NHL-organisaation myös!
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Hirveen monta hurrikaania löytyi Providencen ja Bruinsin kokoonpanosta. Oli siellä kylläkin joku Thomas joka läks jostain Ilmalan suunnalta tuonnepäin...

Linkit vie Eliteprospectsin rostereihin.

Kiitos nauruista. xD
Sarkasmi taitaakin vaatia korkeamman tason ajattelua kuin "1+1=öööö....."
Ja joo, Thomas on Ilmalasta lähtöisin. Ja sitä ennen HIFK:sta, AIK:sta Kärpistä, NHL:stä ja AHL:stä. Mutta Jokereissa tehtiin pohjatyö!

Ajatella...

Pilelle hyvät jatkot, kiitokset JYPin vuosista ja tervetuloa takaisin. Mies oli iso osa JYPin nostossa liigan kärkikastiin kolmena viime vuonna. Varmaan oli jotain tekemistä senkin kanssa, että Immonen palasi Jykylään kotiuttamaan JYPin ensimmäisen mestaruuden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös