Tuomas Pihlman palaa JYPiin

  • 223 008
  • 622

kuivanaama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Toisaalta on kyllä todella iso harmi, jos joudutaan katsomaan Pihlmania vääränvärisessä paidassa. Mies on niitä pitkän linjan JYP-pelureita, jonka side JYPiin on fanin silmissä ehjä ja rikkumaton. Mikäli mies toiseen liigaseuraan päätyy, ei fanille jää muuta vaihtoehtoa kuin toivoa, että Pihlmanin ura kääntyy tässä kohtaa laskusuuntaan. Menestyköön JYPissä, ja pärjätköön huonosti vastustajan leivissä. Ja tervetuloa takaisin sitten, kun haluaa taas liigassa menestyä...

Mikäli mies toiseen liigaseuraan päätyy, ei fanille jää muuta vaihtoehtoa kuin toivoa, että Pihlmanin ura kääntyy tässä kohtaa laskusuuntaan.

Tuossa on jo niin katkeraa kitinää että huh huh. Kuten kaikki tietävät, jääkiekkoilijan ammatissa työura on lyhyt. Seurauskollisuus on tietysti hienoa mutta pelaaja tekee työnsä juuri siellä mikä palvelee häntä sillä hetkellä parhaiten. Ja, tuskin kukaan tällä palstalla tietää tarkalleen mitä Pilen ja Jypin neuvotteluissa ym. jutuissa on tapahtunut tässä viimeisen vuoden aikana.

Pihlman on tällä hetkellä pelaajana parhaassa iässään ja itse ainakin toivon että onnistuu loppukaudella, jotta pääsee mittauttamaan tasonsa ja tekemään työtään kenties SM-liigaakin kovemmissa kaukaloissa. Jos osoite on toinen SM-liigaseura niin itse ainakin toivon että Pile toipuu vammansa ja sairautensa jälkeen jälleen omalle huipputasolleen ja pystyy pelaamaan menestyksekkään loppu-uran, jossain muualla tai sitten vielä aikanaan Jypissä.
 

Jeeveli

Jäsen
Enempää kantaa ottamatta Pihlmanin uudeksi seuraksi, niin viikonloppuna Lahdessa päin huhuiltiin, että olisi viittä vaille valmis sopimus Pelicansin kanssa.

Tiedä sitten näistä. Kyllähän tuo Lahteenkin kelpaisi. ;)
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Enempää kantaa ottamatta Pihlmanin uudeksi seuraksi, niin viikonloppuna Lahdessa päin huhuiltiin, että olisi viittä vaille valmis sopimus Pelicansin kanssa.
Pile paukuttamaan pleksejä Suomen Chicagoon? Mikä entisten JYP-pelaajien magneetti Pelicansista on tullut?

Ihan sama mikä joukkue miehen SM-liigassa vie, sylettää silti.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eiköhän se Jokereihin päädy, Jyp nyt on ainakin poissuljettu vaihtoehto :

http://www.ksml.fi/kiekko/uutiset/tuomas-pihlman-ei-pelaa-jypissä/611794

Ihan ymmärrettävää, että JYP olisi ollut kiinnostunut myös seuraavasta kaudesta, koska Pihlman on kuitenkin kaukana pelikunnosta ja tämä kausi ei mene ihan täydellä teholla. Mutta helppoa on myös ymmärtää se, ettei Pihlman halua sitoutua Suomeen liian pitkäksi aikaa.

Jokereilla tuo ei ilmeisesti ollut niin suuri ongelma. Tietysti oman pelaajan soisi myös kuntouttavan itseään omassa seurassaan, mutta ehkä tuossa ei sitten katsottu hinnan ja sopimuksen laadun kohtaavan. Tälle kertaa näin.

Ei jumalauta! Tuon jutun mukaan siis sopimus JYPin kanssa jäi siitä kiinni, että JYP ei halunnut tehdä ainoastaan loppukauden mittaista pahvia. Eikö perkele oltaisi voitu tulla tämän tasoisen pelaajan kanssa vastaan?!?!

Vaikka kyse ei Seppäsen mukaan ollut taloudellisista asioista, niin kyllä siinä varmasti painoi se, että JYP tarvitsee pidempiaikaisia sopimuksia ja Pilelle olisi kuitenkin joutunut maksamaan kohtuullista palkkaa.
 

chubster

Jäsen
Kylläpä voi ihmistä vituttaa.

Miksei voitu tulla vastaan sen verran, että olisi saanut loppuvuoden pahvin vaan?

Saatana.
 

Euroviljo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minkäslainen tämä Pihlmanin loukkaantuminen on? Onko milloin odotettavissa että on pelikunnossa?

Operoitiin polvi mutta leikkaushaavan iski joku tulehdusbakteeri joten jouduttiin leikkaamaan uudestaan ym. Syksyllä ilmeisesti päässyt aloittelemaan jääharjoittelua.

Kyse ei kuitenkaan ole painoltaan mistään keijukaisesta vaan voimahyökkääjästä joten voi viedä aikansa ennenkuin on taas täydessä pelikunnossa. Kyllä varmasti kovia tehoja tulee keväällä tekemään ratkaisupeleissä.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Pihlman suuntaa Jokereihin, niin löytyykö pelipaikka mistä kentästä?

Jos meille tulee, niin pelannee joko kaksikon Pirnes-Hentunen tai Eaves-Nokelainen vasemmassa laidassa. Eli varmasti kunnon ketjukaverit siihen. Tuo jälkimmäinen olisi aika tajuttoman kova kenttä, vaikkakin ovat kaikki enemmän tai vähemmän puolikuntoisia.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Ehkä JYPin organisaatiossa tiedetään kaikista parhaiten (pelaajan itsensä lisäksi) Pihlmanin pelikunto, ja tämän vuoksi on nähty, että pelkällä loppukauden diilillä Pile ei JYPiä vahvistaisi. Muuten en siirtoa käsitä. Ja Pilekin varmaan mielummin ottaa ne "ilmaiset" massit joltain muulta seuralta kuin omalta joukkueeltaan. ;)

Mutta tervetuloa sitten muutaman kauden päästä taas takaisin.
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kylläpä voi ihmistä vituttaa.

Miksei voitu tulla vastaan sen verran, että olisi saanut loppuvuoden pahvin vaan?

Saatana.

Sama fiilis täällä.. Miettikääs et viime kaudella lokakuussa solmittiin Steve Kariyan kanssa loppukauden mittainen sopimus, mutta nyt tänä kautena ei voitu tehdä sitä Pihlmanin kanssa..

Olis Seppänen voinut edes valehdella, että tällä kertaa ei ollut JYPillä ollut varaa maksaa huippupelaajan ansaitsemaa liksaa, niin ei olisi kismittänyt näin paljoa..
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kaikkea nyt ei vaan voi saada.Vaikka on seuraikoni,en jaksa vittuuntua tästä kovin pahasti.Eiköhän olla tyytyväisiä mitä kaikkea on saatu nyt ja varmasti tulevaisuudessa.En kyseenalaista RD:n/Seppäsen/Holtarin näkemyksiä piiruakaan tässä lennossa,eikä pitäisi muidenkaan.
 

Jarzki

Jäsen
Kyllä minua ainakin vituttaa kovasti koko siirto. En vain kykene kuvittelemaan Pihlmania Jokereiden(tai minkään muun liigajoukkueen) paidassa. Pelkkä ajatuskin lähinnä kuvottaa.

Pihlman ei varmasti ole vielä hetkeen täydessä pelikunnossa, mutta keväällä tulee varmasti olemaan kova sana. Täytyy ristiä kädet, ettei JYP kohtaa Jokereita keväällä. Mikään ei vituttaisi niin paljoa kuin Pihlman tiputtamassa JYPin jatkosta.

Onnea Jokereille, ei mitään välitöntä apua tuo joukkueen peliin, mutta loppukaudesta taatusti erittäin tärkeä palanen joukkueeseen!

E:
Eikä tämä tarkoita sitä, että olisin väkipakolla halunnut Pihlmanin joukkueeseen. Vain se ajatus Pile pelaamassa vastustajan paidassa...
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvin ymmärrettävää, ettei kiekkoile Jyväskylässä loppukautta. JYP:llä menee hyvin ja laituriosasto on käsittääkseni vähintään hyvässä kuosissa. Jengissä satsataan tulevaisuuteen, eikä tällainen lyhyt soppari sitä suosisi, oli miten oma poika tahansa.

Jokereilla taas laituriosasto on Ridan ja Nokelaisen myötä vajavainen. Noksu tulee tietysti takaisin, mutta Rita on koko kauden sivussa. Nykyisillä laitureilla ei taistella mitaleista. Siinä mielessä tämän kauden mittainen paikkaus ei olisi ollenkaan huono asia, vaikka pitkä sopimus olisi huomattavasti kannattavampi vaihtoehto. Jos on oikeasti pelikuntoinen, niin siinä tapauksessa tervetuloa. Pihlman-Eaves-Nokelainen olisi kova kenttä, kunhan ei istu loukkaantumisten takia katsomossa.
 
Sama fiilis täällä.. Miettikääs et viime kaudella lokakuussa solmittiin Steve Kariyan kanssa loppukauden mittainen sopimus, mutta nyt tänä kautena ei voitu tehdä sitä Pihlmanin kanssa..

Ilmeisesti kalliista virheestä on opittu ja hyvä niin (Huomaa kevyt sarkasmi).

Hyvää tuossa nyt on ainakin se, että aito kilpailutilanne pelipaikoista säilyy ja nähdään näitä D-Teamin lupauksia liigajäillä enemmänkin. Hyvää myös, että tuollainen jatkuvuus on otettu selkeäksi teemaksi tuossa joukkueessa pelaajasopimuksia solmittaessa. Tosin luulen, että taas tammikuussa joukkuetta vahvistetaan sentterin muodossa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lähinnä vituttaa, että ei tullut ifk:hon. Olisi täydentänyt hyvin fyysisten laitahyökkääjien nippua. Jos narrisopimus on vain kauden loppuun, on terveystilanteen pakko olla vielä epäselvä. Olen aina digannut Pihlmanista, mutta kandee muistaa, että hän pelasi parhaiten Immosen rinnalla ja siinähän oli kiva vetää. Mikään pelintekijä hän ei laidallaan ole, mutta muut avut, kuten pelirohkeus ja suoraviivaisuus, ovat arvokkaita asioita ainakin silloin, kun pelataan niukkuuden markkinoilla = playoffeissa. Vähän tilaa, vähän aikaa, vähän maalipaikkoja. Röyhkeys on silloin hyvä lisäboosti.
 

Kole13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jäitä hattuun nyt vähän, Pihlman ei ole vielä ainakaan virallisesti Jokereissa. Saattaahan se vetää vaikka Pelicansin paidan loppukaudeksi päälle, vahvistus sille joukkueelle toki on mihin ikinä meneekin.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Nyt vituttaa. Eikö Pilen kohdalla nyt olisi voitu tulla tämän verran vastaan? Pilelle ei muuta kuin kaikkea hyvää jatkoon ja katsokin, että tulet vielä takaisin!

E: Onneksi Pileä ei todennäköisesti tarvitse katsoa Jokereissa loppukautta pidempään, sillä tuskin mies sinnekään pidemmäksi aikaa jää, jos ei JYPiinkään. Harmittaa kyllä tosi paljon, koska ilmeisesti Pilellä oli kuitenkin kova halu pelata täällä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös